Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi akşamlar kızlar
menümü vereyim
kahvaltı : 1,5 haslanmıs yumurta, az zeytin, 1 dilim etimek 1 portakal
ara : hindistan cevizli yaglı filtre kahve
ögle : 1,5 haslanmıs yumurta, domates salatalık, süzme peynir,1 tb ekmek
ara : 4 kuru kayısı,1 bardak süt
aksam : tavuklu salata, ayran, 2 hurma, 2 kuru kayısı
su : 2,5 lt
spor : 45 dk tempolu yürüyüş begum75
Whiteblacklife

Bonusss ne güzelsin sen ya ne güzel.menu ne güzel su sahanesin ama sporu artır kuzum ama yinede benden sana
Puanın:10

Vaytım adaşım saatlerce yürüyesim var da ayağım ağrıyo ayakkabım neden ağrıtmaya başladı bi fikrim yok.
Ev için kullandığım ayakkabı daha iyi sanırım lesli yapıcam fırsatm olursa ki olmaz ben fırsat vermeliyim lesliye.

Dün akşamda biraz yürümüştüm

Su süper menü şahane spor var misss gibi
Haydi kaptin
Puanın:10

Kuzum menü güzel fakat çok sık yenmiş leptine müsade et su şahane spor şahane
Puanın:9 leptini çalıştır canim

Bu menü çok tamam diyetisyen ama ekmekle bulgur ne alaka ya ben bu menüyü sevmedim kuzum ama diyetisyen menüsü diye ses etmiyorumm

Bu menü çok tamam diyetisyen ama ekmekle bulgur ne alaka ya ben bu menüyü sevmedim kuzum ama diyetisyen menüsü diye ses etmiyorumm
Valla etkilerini bekliyorum yoksa dediğin gibi şu anda iştahı dizginlemek isteyene Harika bir liste diyebilirim gözünüz ve karnınınız doyuyor ama etkisini pazar günü gideceğim randevüde belli olacak cuma izniyle tartılıp burayada yazarımbu arada her hafta kontrollüm var birde liste yenilenecek

Menü güzel balım sabah az ama geçmiş olsun hasta olduğun için spora laf edemem
Puanın:8

Menü çok güzel su tamam sporu lütfen yap
Puanın :10 spor yaparsan yapmazsan 5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…