Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

eline sağlık canım b hafta da ben izinliyim spordan,malum regl oldum off a geçtim
eline sağlık canım bu liste iyi olmuş
Hoşeldin burcusafak
maalesef takımımızda yer yok şu anda ama sen paylaşım yapmaya devam edebilirsin bizlerle,misafir üye olarak.er açılırsa da hemen listeye girersin
afiyet olsun canım
ayh spor yaptım leslie 3 mil ama artıda çıktım acaba gece olduğu için mi çok da su içtim spor esnasında :44: umarım ondandır çünkü kaçamak yapmadım bugün :26:
ohh yarasın sporun spor yapınca kaslar şişiyor canım ondan fazla çıkarsın normaldir
ah kolay gelsin bebem
tamam shopacım seni izinli geçtik zaten.Sayımı hallederiz bir şekilde.sen net sorununu bir an evvel çözmeye bak,sohbetlerini özledik

Slm kızlar nasılsınız.....

selam canım iyiyiz sen nasılsın?geçmişe bakma fırsatın oldu mu?

Selam kızlar
hepimize iyi haftalar olsun inşallah reglm tam gaz devam ediyor.Zaman zaman krize sokan sancılarım oluyor.Ağrı kesicileri şeker gibi kullanıyorum bu dönemde ki normalde çok zorda kalmadıkça kullanmam.Biteceği günü iple çekiyorum

sanada bebem bende oldum çok şükür çarşambaya namaza başlayabiliirm birde sporayarım ablama gidicem mecburum evde kalamam yarın 29 mayıs ömürümün güzel kızımın ölüm yıldönümüannesi ömürünü çok özledi helede tekmelerini içim yanıyo ne siz sorun ne ben söylüyüm

Üstüme gelsen de hayat.!
Ne canımı yakacak kudrete sahipsin.!
Ne kanımı akıtacak ...bıçağa.!
Yazılanı kaderim der yaşar,,
alnım açık, başım dik giderim.!
Elinden geleni ardına koyma HAYAT.!
Ben yine de sana gülümserim..!!
Arkamdan çevrilen entrikalara oyunlara
herşeye rağmen BENİ KİMSE YIKAMADI YIKAMAYACAK DA...

YÜZÜNÜZDE GÜLÜMSEMENİN EKSİK OLMADIĞI VE HERŞEYE RAĞMEN DİMDİK AYAKTA OLDUĞUNUZ BİR HAFTA TEMENNİ EDİYORUM MUTLU GÜNLER SİZLERİN OLSUN...

şimdi gelelim bana sabah yediklerim şunlar
1- birşey yemedim canım istemedi canımın sıkıntısından

öylen yediklerimde şunlar
1- göbek ve kırmızı lahanayı iyice dogradım içine 1 limon sıktım ve üstüne tavuk ızgara koyup yedim
2- yarın kiloluk kavonozla ayran yaptım
3- kocaman bir bardakta diyet çayımı içtim
suyuda tükettim 2 bardak kadar

ara yediklerim
kayısı 9 adet 1 avuç kiraz yedim

akşamada allah kerim
spor yapmadım canım istemedi yarın işşallah

kahvaltı:

3 dilim t.b. ekmeği(1 dilimi tereyağlı ve ballı)
peynir
1 ad. zeytin
2-3 ad. çeri domates
çay
su

öğle:

½ kase çorba
3 ad. kanat
1 kase yoğurt
1 büyük bardak zero kola

inan her yazdığında acını içimde hissediyorum İnşallah bu kez uzun ömürlü sağlıklı bir evladın olacak canım

Son düzenleme:
inan her yazdığında acını içimde hissediyorum İnşallah bu kez uzun ömürlü sağlıklı bir evladın olacak canım

canım sagol şimdiden söylüyorum yarın kıızmın ölüm yıldönümü ben bu aralar girmesem mazur görün ne olur inanın canım çok sıkkında beni mazur görüceginizi inanıyorum demin bir tabak ıspanak yemegi yedim pirinç koymadım minnacık patates dogradım normalde yapmamda canım öle istedi yanınada yarım çavdar ekmegi ve 4 adet barut gibi sivri biber yedim yanınada diyet çayımı içtim 1 litre suyum bitti akşama yermiyim bilemiyorum yersem söylerim olurmu ben kaçtım mutfagı akldırdım buzdolabının örtülerini attım onları yıkıcam içini ciflicem inanın kafam dagılsun diye kendime iş çıkarıyorum

akşam yediklerim mercimek çorbası bir kepçe 6 yemek kaşıgı domatesli biberli bulgur pilavı ve 4 yemek kaşıgı zeytinyaglı pırasa bir dilim çavdar ekmagı bol yeşil salata birazdan sodamıda içicem benden bu kadar bebeler yarın belkim girerim giremem malum canım sıkkın olucam beni mazur görün olurmu ben kaçtım buzdolabını çifledim şimdi oturup sebzelerimi temizlicem malum kafamı dagıtmam lazım

Kızlar ben bugün ve yarın için de son kez izin istiyorum püff sınavv alarmı verildi yinee sizi çok aksattım biliom ama elimden bişi gelmio arallıksız çalışıom

şu 3 gündür çok yoğunum valla kızlar hiç oturamıyorum desem yeridir anca bu saatlerde gelip yaza biliyorum.
menüm gine aynıydı 2 litrede suyumu içtim,az öncede koca bir bardak sinemeke ve mısır püskülü demleyip içtim yarın artık çıkamam wc den.iyi geceler hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…