kızlar işim başımdan aşıyor gelemedim yarında yollardayım izinli sayılırsam sevinirim çarşamba buluşuruz
Selam güzeller
ne çok izinlimiz var kızlar buralar tenha kalmış
21 mayıs haftası
23.05.2012
pazartesi...senarist....................16
salı...........saphira......................13
çarşamba...shopaholic.................5
perşembe...saliss........................1 izinli
cuma...paşam.............................12
28 mayıs haftası
pazartesi...kelebekolacam..............5
salı...gerbera................................16
ipekyol........................................10
ecemavi.......................................2
KIZLAR İŞŞALLAH DOGRU SAYMIŞIMDIR :18::18:
canım bu liste günlük msj sayılarmı
ben neden yokum
ben neden yokum
Kızlar uzun zamandır toparlanamıyorum.Tam toparlıyorum hop yine bir kaçamak yapıyorum.Gelen giden oluyor ya da biz bir yerlere gidiyoruz.Özellikle h.sonları çok zor oluyor diyet açısından.Kendimi toparlamaya çalıştıkça daha çok batıyorum sanki1 haziran cuma itibariyle yine toparlanma kararı alayım diyorum ama bu kaçıncı karar bir taraftan da kilo koruma evresi gibi yaparak,ara vereyim,belki daha sonra daha mı iyi motive olurum yoksa daha mı kötüye gider?? düşüne düşüne kafam çorba gibi oldu valla
Allah yardımcın olsun canım hayırlı yolculuklargünaydın canlar nerelerdesiniz yeni bir hafta başlıyor çok işim varrr çokkkk
sabah kalktım komşuma börek açtım
onda kahvaltımız var bana veda partisi bir nevi
şimdide çamaşır ütü
toparlanıyorum inş bu arada mutfağı temizliyorum buzdolabı felan eşim gelirse fişini çekince koku yaparsa diye
sonra görüşelim
ayy bu gidiş gelişler gerçekten çok yorucu önce 8 saatte cidde sonra 3,5 satte istanbul ordanda en az 3,5 saatte kardeşimin evi yolculuğum tam 1 gün sürecek 2 çocuk vede valizlerle inş sağsalim varırız
Allah yardımcın olsun son zamanlar az dişini sıkacaksın ve bitecekSlm kızlarrr
Yarın sınav var püff gene koştur koştur çalışıyorum
Artık mutlu sona az kaldı
Sizler ne yapıonuzzzzz bakimmmm
Benn adett olcamm amaa nasıl bir ödem ayağımın üstüne parmağımla basıyorum resmenn kocaman bir oyuk oluyorrr
ne güzel bir haber bekliyoruz seniiiislm kızlar günaydınnn nasılsınız.....benim netim hala düzelmedi..birkaçgün içinde komşudan net çekicez eve ve kesintisiz netim olucak bundan sonra inşaallah...
SAPHİRAA cım benim çarşamba msj sayımı bendeydi ama netim polmadıgı için sayamadım..arkadaşlardan biri benim yerime saysa ben de internetim gelince onun yerine saysam olur mu...ceza almamam gerek
Selam kızlar
hepimize iyi haftalar olsun inşallahreglm tam gaz devam ediyor.Zaman zaman krize sokan sancılarım oluyor.Ağrı kesicileri şeker gibi kullanıyorum bu dönemde ki normalde çok zorda kalmadıkça kullanmam.Biteceği günü iple çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?