Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

xeyrocan tatlım dünün sayım sırası sen de.28.05.12 tarihli mesajları sayıyorsun.''00.00'' dan ''00.00'' a kadar olan 24 saatlik mesaj paylaşımını içeriyor yani.Tek tek alıntıları da sayıyoruz canım

Allah yardımcın olsun canımcım
Selam güzeller
ne çok izinlimiz var kızlar buralar tenha kalmış
Evet değil mi.2 gün gelemedim nasıl okuyacam derken 10 sayfa yazılmış.E tabi h sonu olmasının da etkisi vardır
haftaya herkesin mazaretleri bitmiş olur sanıyorum.Haftaya bomba gibi oluruz yine benim de reglm bitmiş olur rahatlarım
inşallahhhhhhh
Sapişim bende senin gibiyim.Ama şöyle düşün bu kaçamaklı dönemler zaten koruma dönemi gibi oldu.Bir yandan da iyi oldu hızlı kilo kaybetmeden vücudu alıştırarak vermiş oluyoruz.Ama artık start verme zamanı geldi.VAr mısın seninle yarışalım.1 haziran miladımız olsun şekerim

Katılıyorum sana gerbera

Teşekkür ederim şekerim bu 2. birinciliğim

Temel, arkadaşıyla yolda giderken elindeki çakısıyla parmağını kesti. Biraz ötede sağlık ocağı vardı. Temel:
-Ben şurada pansuman yaptırayım, dedi.
İçeri girince karşısına iki kapı çıktı. Birinde "Hastalıklar" ötekinde "Yaralar" yazılı idi. "Yaralar" kapısından girdi. Yine önünde iki kapı vardı.
Birinde "Et" ötekinde "Kemik" yazıyordu. "Et" kapısından girdi. Yine iki kapı çıktı karşısına. Birinde -"Önemli" ötekinde "Önemsiz" yazıları vardı.
"Önemsiz" kapısından girince kendini sokakta buldu.
Arkadaşı sordu:
-Nasıl iyi baktılar mı?
-Hayır ama organizasyon müthiş :))

Dün giremedim kızlar.haberde veremedim beni msj sayımında izinli sayarsanız sevinirim.Dün kardeişim nikahı vardı şahir dışına çıktık oturacakları yerde kıyıldı nikah.nikahtan sonra eşyaları gelmişti onlara baktık sonra yemek falan derken haliyle geç geldik eve.
Önceki gece de eşimi yolculadık.Dün mısıra uçtu bugün nijeryaya geçecek.Ayağımdaki alçıyı çıkarttırdım.Çok basınca şişiyor hala ma daha iyi.Bu haftadan sonra yürüyüşe başlayayım istiyorum artık.Benden haberler böyle

işte kararsız kaldım canım ya.çünkü ne zaman toparlanıyorum desem,hoop devriliyorum,o yüzden korkuyorum,güvenemiyorum kendime..
testleri yaptırmayı çok istiyorum canım.Şu reglm bitsin.Önümüzdeki hafta o işle ilgilenicem nasip olursa..sabah 7 de orada olabilir miyim bilemiyorum,5 te mümkün değil zaten.Kızımıda sabahın köründe kaldırıp uykusundan etmem lazım,böyle bir şeye eşim de karşı çıkar.Dur bakalım bir formül bulabilirsem gelicem
aslında çok istiyorum ama kendime güvensizlik oldu artık bende :26: Yine de varım yauf hadi bakalım bu cuma başlayalım sıkı sıkı devam edelim
canım kardeşini terik ederim Allah mutlu etsin inşallah
Eşinle de Allah kavuştursun canım..
Alçıyı çıkarınca biraz daha rahatlamışsındır ama sen yine de basıp da yorma kendini..bu hafta listeye giriyorsun sanıyorum değil mi?

ilk 5teysen 9:30da en geç çıkıyorsun hastaneden bakabilecek biri olsada bıraksan yada eşin beklese ama oda işe gider bilemiyorum :44:

Saol canım benim.Alçıyı çıkarınca rahatladım tabi kızımın isteklerini yerine getirmek,altını almak yemek su isteklerine koşmak bile yeter bana.Başkasından istemek zor ailem bile olsa.bir değil iki değil çünkü.
Bu hafta da listeye girmeyeyim canım.Çünkü alçılı günlerde yatarak aldım yine.Onlarıda verip gireyim listeye olumsuz etkilemek istemiyorum takım raporunu

slm kızlarr....nabersiniz şekerlerim..evde net hala düzelmedi..eşimin netten giriyorum öğleden sonra hep burdydım ama dükkan çok yogun olduu için yazma sansım olmuyor...
bugün başıma gelen bişiy anlatıcam size..dükkandayım ,kızım kucagımda...bizim uzaktan akraba bi abi var..hayırdır shopa biz görmeden ikinci de mi geliyor dediiiii...hiç sevmem böyle konuşan erkekleri.ve ortamda bir sürü insan vardı..küstahhh...anladım kiii acil zayıflamam lazımmm..aman yarabbim:)) gülermiyim ağlarmıyım:)))

bende hiç sevmem böyle konuşmaları

kimsecikler yok siz olmayıncada diyet kaçtı

akşam
arapsaçı
1 dilim ekmek
makarna
domates ,

makarnayı yemicektim yasaktı ... 2 dilim ekmek vardı listemde

Selam kızlar

Kaç gündür uğrayıp bakmaya bile fırsatım olmadı buaralara. Geçmişi okumaya da vaktim yok. umarım herkesin keyfi yerindedir.

Ben tam gaz çalışıyorum cumaya kadar notları idareye teslim etmemiz gerekiyor bir sürü evrak işi var anlayacağınız. İşleri yarıladım. İnşallah cumadan sonra boşalacak vaktim. Cuma günü de eşim ve kızmla haftasonu tatiline akyakaya gidiyoruz. Bir tatili hakettim bu kadar yoğun çalışmadan sonra..

ben bu hafta listeye girmek istiyorum Saphiracım. (Hafta sonu tatilde kaçamak yapmadan bildireyim kilomu dedim) Kilo bildirimini yarın öğleden sonra yazar bildiririm sana.

Hepiniz iyi bakın kendinize....

kimsecikler yok siz olmayıncada diyet kaçtı

akşam
arapsaçı
1 dilim ekmek
makarna
domates ,

makarnayı yemicektim yasaktı ... 2 dilim ekmek vardı listemde

Gerberacım kaçamak için bahane yapma. Senin sağlığın söz konusu lütfen harfiyen uy diyet listene. Sen şu listeni pazartesi tekrar yaz. Ben de bileyim ona göre menülerini denetleyeceğim bak ona göre...

Çok terbiyesizlik etmiş gerçekten. Ama artık senin de bu kilo konusunu çözmen lazım. Shopacım bak cuma günü tam ayın 1i yeni bir başlangıç için güzel zamanlama. O tarihten itibaren şu diyet konusunda daha istikrarlı ve azimli olalım hep birlikte.

İpekcim sana çok geçmiş olsun. Umarım iyisindir artık. Karedşin için de hayırlı olsun Allah mutlu mesut etsin onları bir ömür...

saphiracım şu andaki kilondan memnun değilsen sakın vazgeçme diyetten. Bu zamana kadar nasıl verdiysen bundan sonra da aynı yöntemle verebilirsin demek ki. Ama sen çok kaçamak yapıyorsun sorun bence ordan kaynaklanıyor. Cuma günü takım olarak yeni bie başlangıç yapalım. Takım içi yarışmalar yapalım, kaçamaklara cezalar verelim caydırıcı olması için mesela. zaten vermen gereken çok az kilo kalmıştı senin şimdi vazgeçmenin sırası değil tamam mı canım...

Kızlar geçmişte 1-2 sayfaya göz gezdirebildim. Hemen çıkmam lazım.

Şu işleri bitirmeliyim malum... Parşembe günü öğleden sonra kilo bildirimi yapacağım. Umarım o zmana kadar bütün işlerim de bitmiş olur.

Kendinize iyi bakın.

Kaçamak yapmayın sakın cumaya az kaldı .....

tamam canım bu akşam sayabilirsem sayarım olmazsa yarın misafirlerim gidince sayarım olur mu.
Hayırlı olsun,eşinede Allah kavuştursun.
gülüp geçseydin geveze şey.

kızlar bu günde tavuk salata diyetimi yaptım.ama yarın pirinç lapası yapayım diyorum önerirmisiniz.sporumda yok bu gün ama spordan daha çok yoruldum.

28 mayıs pazartesi msj sayımı
senarist:5
gerbera1987:17
ecemavi:2
saliss:2
paşam3405:16
shopaholic:1
heyrocan:7
saphira13

inşallah doğru yapmışımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…