Allah yardımcın olsun canımcımakşam yediklerim mercimek çorbası bir kepçe 6 yemek kaşıgı domatesli biberli bulgur pilavı ve 4 yemek kaşıgı zeytinyaglı pırasa bir dilim çavdar ekmagı bol yeşil salata birazdan sodamıda içicem benden bu kadar bebeler yarın belkim girerim giremem malum canım sıkkın olucam beni mazur görün olurmu ben kaçtım buzdolabını çifledim şimdi oturup sebzelerimi temizlicem malum kafamı dagıtmam lazım
Evet değil mi.2 gün gelemedim nasıl okuyacam derken 10 sayfa yazılmış.E tabi h sonu olmasının da etkisi vardırSelam güzeller
ne çok izinlimiz var kızlar buralar tenha kalmış
inşallahhhhhhhhaftaya herkesin mazaretleri bitmiş olur sanıyorum.Haftaya bomba gibi oluruz yine benim de reglm bitmiş olur rahatlarım
Sapişim bende senin gibiyim.Ama şöyle düşün bu kaçamaklı dönemler zaten koruma dönemi gibi oldu.Bir yandan da iyi oldu hızlı kilo kaybetmeden vücudu alıştırarak vermiş oluyoruz.Ama artık start verme zamanı geldi.VAr mısın seninle yarışalım.1 haziran miladımız olsun şekerimKızlar uzun zamandır toparlanamıyorum.Tam toparlıyorum hop yine bir kaçamak yapıyorum.Gelen giden oluyor ya da biz bir yerlere gidiyoruz.Özellikle h.sonları çok zor oluyor diyet açısından.Kendimi toparlamaya çalıştıkça daha çok batıyorum sanki1 haziran cuma itibariyle yine toparlanma kararı alayım diyorum ama bu kaçıncı karar bir taraftan da kilo koruma evresi gibi yaparak,ara vereyim,belki daha sonra daha mı iyi motive olurum yoksa daha mı kötüye gider?? düşüne düşüne kafam çorba gibi oldu valla
cnm bence ara verme kilo alırsan daha moralin bozulur
yoksa ara versen dahamı motive olursun:44::44:
testlerini yaptırcan demi 21-22 haziran doktor hangi gün oradaysa gideriz gelcen demi sendehatta 7 gibi gelsende olur.. ben 5te gittiğim için...
28 mayıs haftası
pazartesi...xeyrocan...11
salı...gerbera...9
çarşamba...ipekyol...14
perşembe...ecemavi...0 (neti bozuktu izinli sayıldı)
cuma...senarist...6
4 Haziran Haftası
pazartesi...saphira...12
salı...shopaholic...8
çarşamba...saliss...1 (sınav hazırlığında,izinli)
perşembe...paşam...14
cuma...xeyrocan
ipekyol ve paşam tebrikler kızlar
işte kararsız kaldım canım ya.çünkü ne zaman toparlanıyorum desem,hoop devriliyorum,o yüzden korkuyorum,güvenemiyorum kendime..cnm bence ara verme kilo alırsan daha moralin bozulur
yoksa ara versen dahamı motive olursun:44::44:
testlerini yaptırcan demi 21-22 haziran doktor hangi gün oradaysa gideriz gelcen demi sendehatta 7 gibi gelsende olur.. ben 5te gittiğim için...
aslında çok istiyorum ama kendime güvensizlik oldu artık bende :26: Yine de varım yaufSapişim bende senin gibiyim.Ama şöyle düşün bu kaçamaklı dönemler zaten koruma dönemi gibi oldu.Bir yandan da iyi oldu hızlı kilo kaybetmeden vücudu alıştırarak vermiş oluyoruz.Ama artık start verme zamanı geldi.VAr mısın seninle yarışalım.1 haziran miladımız olsun şekerim
canım kardeşini terik ederim Allah mutlu etsin inşallahDün giremedim kızlar.haberde veremedim beni msj sayımında izinli sayarsanız sevinirim.Dün kardeişim nikahı vardı şahir dışına çıktık oturacakları yerde kıyıldı nikah.nikahtan sonra eşyaları gelmişti onlara baktık sonra yemek falan derken haliyle geç geldik eve.
Önceki gece de eşimi yolculadık.Dün mısıra uçtu bugün nijeryaya geçecek.Ayağımdaki alçıyı çıkarttırdım.Çok basınca şişiyor hala ma daha iyi.Bu haftadan sonra yürüyüşe başlayayım istiyorum artık.Benden haberler böyle
işte kararsız kaldım canım ya.çünkü ne zaman toparlanıyorum desem,hoop devriliyorum,o yüzden korkuyorum,güvenemiyorum kendime..
testleri yaptırmayı çok istiyorum canım.Şu reglm bitsin.Önümüzdeki hafta o işle ilgilenicem nasip olursa..sabah 7 de orada olabilir miyim bilemiyorum,5 te mümkün değil zaten.Kızımıda sabahın köründe kaldırıp uykusundan etmem lazım,böyle bir şeye eşim de karşı çıkar.Dur bakalım bir formül bulabilirsem gelicem
aslında çok istiyorum ama kendime güvensizlik oldu artık bende :26: Yine de varım yaufhadi bakalım bu cuma başlayalım sıkı sıkı devam edelim
canım kardeşini terik ederim Allah mutlu etsin inşallah
Eşinle de Allah kavuştursun canım..
Alçıyı çıkarınca biraz daha rahatlamışsındır ama sen yine de basıp da yorma kendini..bu hafta listeye giriyorsun sanıyorum değil mi?
işte kararsız kaldım canım ya.çünkü ne zaman toparlanıyorum desem,hoop devriliyorum,o yüzden korkuyorum,güvenemiyorum kendime..
testleri yaptırmayı çok istiyorum canım.Şu reglm bitsin.Önümüzdeki hafta o işle ilgilenicem nasip olursa..sabah 7 de orada olabilir miyim bilemiyorum,5 te mümkün değil zaten.Kızımıda sabahın köründe kaldırıp uykusundan etmem lazım,böyle bir şeye eşim de karşı çıkar.Dur bakalım bir formül bulabilirsem gelicem
aslında çok istiyorum ama kendime güvensizlik oldu artık bende :26: Yine de varım yaufhadi bakalım bu cuma başlayalım sıkı sıkı devam edelim
canım kardeşini terik ederim Allah mutlu etsin inşallah
Eşinle de Allah kavuştursun canım..
Alçıyı çıkarınca biraz daha rahatlamışsındır ama sen yine de basıp da yorma kendini..bu hafta listeye giriyorsun sanıyorum değil mi?
slm kızlarr....nabersiniz şekerlerim..evde net hala düzelmedi..eşimin netten giriyorum öğleden sonra hep burdydım ama dükkan çok yogun olduu için yazma sansım olmuyor...
bugün başıma gelen bişiy anlatıcam size..dükkandayım ,kızım kucagımda...bizim uzaktan akraba bi abi var..hayırdır shopa biz görmeden ikinci de mi geliyor dediiiii...hiç sevmem böyle konuşan erkekleri.ve ortamda bir sürü insan vardı..küstahhh...anladım kiii acil zayıflamam lazımmm..aman yarabbim:)) gülermiyim ağlarmıyım:)))
kimsecikler yok siz olmayıncada diyet kaçtı
akşam
arapsaçı
1 dilim ekmek
makarna
domates ,
makarnayı yemicektim yasaktı ... 2 dilim ekmek vardı listemde
slm kızlarr....nabersiniz şekerlerim..evde net hala düzelmedi..eşimin netten giriyorum öğleden sonra hep burdydım ama dükkan çok yogun olduu için yazma sansım olmuyor...
bugün başıma gelen bişiy anlatıcam size..dükkandayım ,kızım kucagımda...bizim uzaktan akraba bi abi var..hayırdır shopa biz görmeden ikinci de mi geliyor dediiiii...hiç sevmem böyle konuşan erkekleri.ve ortamda bir sürü insan vardı..küstahhh...anladım kiii acil zayıflamam lazımmm..aman yarabbim:)) gülermiyim ağlarmıyım:)))
Dün giremedim kızlar.haberde veremedim beni msj sayımında izinli sayarsanız sevinirim.Dün kardeişim nikahı vardı şahir dışına çıktık oturacakları yerde kıyıldı nikah.nikahtan sonra eşyaları gelmişti onlara baktık sonra yemek falan derken haliyle geç geldik eve.
Önceki gece de eşimi yolculadık.Dün mısıra uçtu bugün nijeryaya geçecek.Ayağımdaki alçıyı çıkarttırdım.Çok basınca şişiyor hala ma daha iyi.Bu haftadan sonra yürüyüşe başlayayım istiyorum artık.Benden haberler böyle
Kızlar uzun zamandır toparlanamıyorum.Tam toparlıyorum hop yine bir kaçamak yapıyorum.Gelen giden oluyor ya da biz bir yerlere gidiyoruz.Özellikle h.sonları çok zor oluyor diyet açısından.Kendimi toparlamaya çalıştıkça daha çok batıyorum sanki1 haziran cuma itibariyle yine toparlanma kararı alayım diyorum ama bu kaçıncı karar bir taraftan da kilo koruma evresi gibi yaparak,ara vereyim,belki daha sonra daha mı iyi motive olurum yoksa daha mı kötüye gider?? düşüne düşüne kafam çorba gibi oldu valla
tamam canım bu akşam sayabilirsem sayarım olmazsa yarın misafirlerim gidince sayarım olur mu.xeyrocan tatlım dünün sayım sırası sen de.28.05.12 tarihli mesajları sayıyorsun.''00.00'' dan ''00.00'' a kadar olan 24 saatlik mesaj paylaşımını içeriyor yani.Tek tek alıntıları da sayıyoruz canım
Hayırlı olsun,eşinede Allah kavuştursun.Dün giremedim kızlar.haberde veremedim beni msj sayımında izinli sayarsanız sevinirim.Dün kardeişim nikahı vardı şahir dışına çıktık oturacakları yerde kıyıldı nikah.nikahtan sonra eşyaları gelmişti onlara baktık sonra yemek falan derken haliyle geç geldik eve.
gülüp geçseydin geveze şey.slm kızlarr....nabersiniz şekerlerim..evde net hala düzelmedi..eşimin netten giriyorum öğleden sonra hep burdydım ama dükkan çok yogun olduu için yazma sansım olmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?