Ben dolap yemeklerini sevmiyorum o tür şeylerimçok koymuyorumacil durumlar için bir iki şey yaparım sadece
Her meyve her sebze mevsiminde tüketilince vücudumuza faydası olduğuna İnanlardanım
Çalışsaydım belki bende derin dondurucuyu çok kullanırdım
Gözümün önünde birbirlerini seviyorlarefsane replik
beni beni bihterini
Yeni gelmiştim
ölüyorum anne anlasanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaGözümün önünde birbirlerini seviyorlar
Ben dolap yemeklerini sevmiyorum o tür şeylerimçok koymuyorumacil durumlar için bir iki şey yaparım sadece
Her meyve her sebze mevsiminde tüketilince vücudumuza faydası olduğuna İnanlardanım
Çalışsaydım belki bende derin dondurucuyu çok kullanırdım
açsındır sen şimdi.. bizde eve gelene yemek ikram edilir karnı doyurulur. buyur efserimYeni gelmiştim
Sen Bihter Ziyagil sin aptallık etmeölüyorum anne anlasanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
börekçalışınca çok prtaik oluyor cnm
ben köfte börek yapıp atıyorum
sulu köfte yapıyorum pratik oluyor
ya hahahahahaSen Bihter Ziyagil sin aptallık etme
Evet 56’dan sonra 2 hafta sabit 3. Hafta eksi, 4. Hafta az artı, sonra yine aynı döngü şeklinde gitmeye başladı, Metamla inatlaşıyoruz gibi hissediyorumkuzum kilo alma sabit olarak dolanabilirsin belki kilo vücuduna oturmaya çalışıyor.. olabilir yani.. meta dinlenmek istiyor belki.. artı olmasın da.. kalan seçenekler hep iyi
vurucam kırbacı vurucam kırbacııııııııııııııııeve gidince limonlu su , maydanzolu su , türk kahvesi allah ne verdiyse
Sen Bihter Ziyagil sin aptallık etme
Evet 56’dan sonra 2 hafta sabit 3. Hafta eksi, 4. Hafta az artı, sonra yine aynı döngü şeklinde gitmeye başladı, Metamla inatlaşıyoruz gibi hissediyorum
Alakasız ama bülent bana anne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?