28 mayıs pazartesi msj sayımı
senarist:5
gerbera1987:17
ecemavi:2
saliss:2
paşam3405:16
shopaholic:1
heyrocan:7
saphira13
inşallah doğru yapmışımdır.
hoşgeldin canım..valla ben de merak etmeye başlamıştım seni,hiç sesin çıkmadı.iyi olmana sevindimSelam kızlar
Kaç gündür uğrayıp bakmaya bile fırsatım olmadı buaralara. Geçmişi okumaya da vaktim yok. umarım herkesin keyfi yerindedir.
Ben tam gaz çalışıyorum cumaya kadar notları idareye teslim etmemiz gerekiyor bir sürü evrak işi var anlayacağınız. İşleri yarıladım. İnşallah cumadan sonra boşalacak vaktim. Cuma günü de eşim ve kızmla haftasonu tatiline akyakaya gidiyoruz. Bir tatili hakettim bu kadar yoğun çalışmadan sonra..
ben bu hafta listeye girmek istiyorum Saphiracım. (Hafta sonu tatilde kaçamak yapmadan bildireyim kilomu dedim) Kilo bildirimini yarın öğleden sonra yazar bildiririm sana.
Hepiniz iyi bakın kendinize....
eline sağlık canım28 mayıs pazartesi msj sayımı
senarist:5
gerbera1987:17
ecemavi:2
saliss:2
paşam3405:16
shopaholic:1
heyrocan:7
saphira13
inşallah doğru yapmışımdır.
hasta olmayasın canım :26:sinirlerim bozuldu bugün iyice titriyormuyum yoksa üşüyormuyum anlamış değilim
haftaya herkesin mazaretleri bitmiş olur sanıyorum.Haftaya bomba gibi oluruz yine benim de reglm bitmiş olur rahatlarım
canım ben tayinimin olduğu kurumda işe başlayana kadar mesaj sayısı için söz veremiyorum tamamladığım da oluyor tamamlayamadığım da.. ama bildirim için söz yani her zaman
112,9 çıktım bugün +300 deyim canım sıkıldı çok tartıya iki gün kaldı :18: bi türlü adapte olamadım diyetime.. bi dört kilo vericem diyordum.. bi de bana detoks lazım ya yapabileceğim şöyle iki günlük falan güzel bişey :26:
sinirlerim bozuldu bugün iyice titriyormuyum yoksa üşüyormuyum anlamış değilim
Çok teşekkür ederim canım.İyim şimdi 1-2 gün daha dinlenip yürüyüşe başlamayı düşünüyorumİpekcim sana çok geçmiş olsun. Umarım iyisindir artık. Karedşin için de hayırlı olsun Allah mutlu mesut etsin onları bir ömür...
tamam canım bu akşam sayabilirsem sayarım olmazsa yarın misafirlerim gidince sayarım olur mu.
Hayırlı olsun,eşinede Allah kavuştursun.
gülüp geçseydin geveze şey.
Ben de hiç sevmem öyle patavatsız insanları.Ağlayabilirsin 1 haziranda bize katıl sonra beraber gülerizbslm kızlarr....nabersiniz şekerlerim..evde net hala düzelmedi..eşimin netten giriyorum öğleden sonra hep burdydım ama dükkan çok yogun olduu için yazma sansım olmuyor...
bugün başıma gelen bişiy anlatıcam size..dükkandayım ,kızım kucagımda...bizim uzaktan akraba bi abi var..hayırdır shopa biz görmeden ikinci de mi geliyor dediiiii...hiç sevmem böyle konuşan erkekleri.ve ortamda bir sürü insan vardı..küstahhh...anladım kiii acil zayıflamam lazımmm..aman yarabbim:)) gülermiyim ağlarmıyım:)))
Selam kızlar
Kaç gündür uğrayıp bakmaya bile fırsatım olmadı buaralara. Geçmişi okumaya da vaktim yok. umarım herkesin keyfi yerindedir.
Ben tam gaz çalışıyorum cumaya kadar notları idareye teslim etmemiz gerekiyor bir sürü evrak işi var anlayacağınız. İşleri yarıladım. İnşallah cumadan sonra boşalacak vaktim. Cuma günü de eşim ve kızmla haftasonu tatiline akyakaya gidiyoruz. Bir tatili hakettim bu kadar yoğun çalışmadan sonra..
ben bu hafta listeye girmek istiyorum Saphiracım. (Hafta sonu tatilde kaçamak yapmadan bildireyim kilomu dedim) Kilo bildirimini yarın öğleden sonra yazar bildiririm sana.
Hepiniz iyi bakın kendinize....
gerbera spor bildirimleri geliyor mu tatlımmmm
Annen süper bir laf etmiş ellerinden öperim....bazen çok karamsarlığa kapılıyorum kilo veremicem gibi geliyorama dün annem bişey dedi ve hayatta önemli olan şeylerin sıralamasını değiştirdi artık hayatımda istediğim şey huzurlu , mutlu , sağlıklı bir yaşam sürmek.. hayatta önemli olan şey senin istediğin şey değil hayatında karşına çıkan herşeyle mutlu bir yaşam sürmeyi becerebilmekmiş .. artık ne evlenmek istediğim umurumda nede teyze yüzünden yaşadığımız kötü günler .. allah yanımızda olsun , yar ve yardımcımız olsun , bize rahmet nazarıyla baksın .. tek istediğim huzurlu , mutlu , sağlıklı bir yaşam ..
bazen geliyor cnm zaten kim varki herkes izinli neredeysetakım tatile çıktı
tamam canım senni durumunu göz önünde bulundururuzcanım ben tayinimin olduğu kurumda işe başlayana kadar mesaj sayısı için söz veremiyorum tamamladığım da oluyor tamamlayamadığım da.. ama bildirim için söz yani her zaman
112,9 çıktım bugün +300 deyim canım sıkıldı çok tartıya iki gün kaldı :18: bi türlü adapte olamadım diyetime.. bi dört kilo vericem diyordum.. bi de bana detoks lazım ya yapabileceğim şöyle iki günlük falan güzel bişey :26:
tamam canım iyi eğlencelergünaydın kızlar bu gün gün boyu evde olmaya bilirim kaynımın bahçesine gideceğiz akşamda gelmeye biliriz.
kızlar canım çok sıkkın kusura bakmayım bu hafta böyle giderinanın elimin hali yokkki yazayım sizlere yediklerimi yazmak için girdim çıkıcam canım hiç birşey yapmak istemiyo parmagımı kaldıramıyorum sanki bir kanadım kırılmış gibi halen dünün etkisi var içim acıyo
dün yedikelrime gelince şunlar
1- bir adet haşlama yumurta
2- diyet çay 1 kupoa
3- 2 lokma lavaş ekmegi evde degildim
4-2 çatal fındık ezmesi
5-peynir kibrit kutusu diyet
6- maydonoz
7- soda
öylen bir avuç dut kurusu
akşam yedikelrimde
1- 4 köfte
2- yeşil salata
3- soda
4- küçük kase 4 adet kayısı elimin ucu kadar kiraz
5- soda
bugün yedikelrimde 1 su bardagından kepekli krep yaptım 3 yaprak çıktı
koca bir ayran bardakla
badem domates kibrit kutusu büyükkügünde peynir 4 adet acı sivri biber
bu arada geçmişe gitmedim mesajlarımda az ldugundan isterseniz ceza puanı verin çünkü inanın hiç birşey yapasım yo9k evde olsun burda olsun eski neşem yok halen kızım aklımda düşünmeden edemiyorum ablamada hgittim hakgetire ölü gibi oldum ordada çok agladım helede arkadaşım bebegini kaybetti onada agladım oda ban agaladı kıımın senesi diye canım çok sıkkın dün 3 saat yürüyüş yaptım ablamala ugün kolum kalkmadıki yürüyüşe gidiyim ondanda ceza puanı verebilrisiniz hakkettim çünkü bu hafta böyle gdier kızlar sizlerden destek istiyorum beni mezur görün olurmudün eşim arkadaşlarıyla buluştu akşam bende yavrumun ultroson kagıtlarını aldım öptüm kokladım battaniyelerine gözyaşlarımı döktim oyuncagına sarıldım durdum çok kötüyüm çok ben çıkıyourm işşallah kendimde güç bulursam gene gelirim olurda bulamazsam kilo bildirmeye gelirim akşamada salata tavuk yicem haberiniz olsun k.i .b zaten paşamla köpügümde hasta onlarada canım sıkkın ne olucak benim bu halim bilemedim
bazen çok karamsarlığa kapılıyorum kilo veremicem gibi geliyorama dün annem bişey dedi ve hayatta önemli olan şeylerin sıralamasını değiştirdi artık hayatımda istediğim şey huzurlu , mutlu , sağlıklı bir yaşam sürmek.. hayatta önemli olan şey senin istediğin şey değil hayatında karşına çıkan herşeyle mutlu bir yaşam sürmeyi becerebilmekmiş .. artık ne evlenmek istediğim umurumda nede teyze yüzünden yaşadığımız kötü günler .. allah yanımızda olsun , yar ve yardımcımız olsun , bize rahmet nazarıyla baksın .. tek istediğim huzurlu , mutlu , sağlıklı bir yaşam ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?