tamam canım senni durumunu göz önünde bulundururuz
2 pirinç lapası vardır çok güzel ödem atar.ben bir ara tek günlük olarak yapardım her perşembe..bazen hala yapıyorum.bir de ayran detoksu var 2 günlük o da güzel yalnız sonrasında iştah patlamasına dikkat etmek gerekiyor
tamam canım iyi eğlenceler
canım takma kafana mesaj olayını,sen zaten paylaşımı çok iyi bir arkadaşımızsın,hepimizin zaman zaman yaşadığı şeylerden üzüntüsü olabiliyor ve canımız bilg. görmek bile istemiyor.
bitanem diyorsun ya oyuncağına battaniyesine sarıldım ağladım,yapma!bunu kendine yapma!çok zor allah kimseye yaşatmasın ama sonuçta sen hayattasın,eşin hayatta ve Allah nasip edecek inşallah bir bebeğiniz olacak elbet.Geleceğe bak canım,güzel ve mutlu şeyler düşünmeye çalış
24.05.12/perşembe...saliss
25.05.12/cuma...paşam
28 mayıs haftası
pazartesi...xeyrocan
salı...gerbera
çarşamba...ipekyol
perşembe...ecemavi
cuma...senarist
4 Haziran Haftası
pazartesi...saphira
salı...shopaholic
çarşamba...saliss
perşembe...paşam
cuma...xeyrocan
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
peynir
2-3 zeytin
domates
salatalık
2 dilim kepek ekmeği
1 çay kaşığı bal
çay
ara:15 ad erik
ecemavi,ipekyol51 kızlar sizin hedef kilolarınız bildirilmemiş.nedir hedef kilonuz bildireyim hemen
sende haklısın bebem ileriye bakmak lazım galibadesttegin için sagol zaten eşim bebegimin neyi varsa yoksa götürdü eşim anneme yeter artık üzülme ileriye bak dedi artık bende öle yapıcam malesef yoksa hem kafayı yicem hemde eşim beni dövücek bu gidişle eski paşayı istyiyorum ben dedi nerde o eski paşa dedi adam haklı olaraktan :44::44:
tamam canım bildirdim hedefinibu perşembe mesaj sayımı bende
güzel menü
benim hedefimi 58 olarak bildir canım
eşinde haklı inş bu kötü günler geçer canım
memlekete hoşgeldin o zaman canım ve eşinle Allah kavuştursunevet kızlar istanbuldayım baya zor ve uzun bir yolculuk oldu ama nihayet buradayız
eşim gelmediği için çocuklarım üzüldü ama memlekette olmak güzel
afiyet olsun canım az olmuş sanki ama dondurma yediysen dengelenmiştirmenüme gelince sabah
şekersiz çay küçük bir parça çörek domates yumurta 3 tane köfte accık peynir
ikindi
2 kaşık bulgur pilavı salata cacık tavuk
bu gün dondurma yemeyi düşünüyom inş akşam
evet canım aynen öyle..bu cuma takımca atağa kalkıyoruz inşallahbu arada ipek canım alçıdan kurtulmana sevindim
sopa senin o adama vereceğin en güzel cevap zayıflamak
sapiş bence sen ara verme zaten ara verdin sayılır canım kaçamaklarla artık hep beraber zayıflama atağına kalkalım
Slm kızlarr öncelikle izinlerim için sizlerden özür dilerim gerçketn bahtsızlıklar yakamı bırakmadı başıma gelmeyen kalmadı desem yeri buna da çok şükürSınavımı oldum iyi de geçti çok şükür 500 sayfa kitabı 3 günde bitirdim Ama bende bittim sonra dün saunaya gireyim spor yapığım yerde rahatlayayım dedim bu kadar sinir stres iyi hissetmiyordum kendimi vee saunaa taşlarına bacağım değdi baya büyük bir alan yandıı kremler şunlar bunlar acısından hiç bahsetmiyorum şu an oturamıom yan yatıomm dünden beriii öldüm öldüm dirildimm vee şimdii su akıyor oradann annem de diyo mikrop kaptı kesin amaa malesef doktora gidip gösteremedim pekk rahatça gösterebileceğim bir yerde değill acıların çocuğu misali oldum
tamam canım bildirdim hedefini
memlekete hoşgeldin o zaman canım ve eşinle Allah kavuştursun
afiyet olsun canım az olmuş sanki ama dondurma yediysen dengelenmiştir
evet canım aynen öyle..bu cuma takımca atağa kalkıyoruz inşallah
a aakıyamam canım benim,çok geçmiş olsun anacım nasıl becerdin taşa yapışmayı,ders çalışmaktan leyla oldun kanımca..ah ah!..bizim ersağ bulaşık sıvısından(organik) olsa elinin altında hiç öyle su toplamazdı.geçenlerde eşimin karnına komple kaynar 1 bardak çay döktü kızım,hemen ersağın bulaşık sıvısını boca ettim,ciğer gibi olmuştu cildi,10 dk sonra hiç bir şeyi kalmadı,ne su topladı ne bişey oldu.ersağın bulaşık sıvısının içinde rita özü,iyileştirme özelliğine sahip
tamam canım bildirdim hedefini
memlekete hoşgeldin o zaman canım ve eşinle Allah kavuştursun
afiyet olsun canım az olmuş sanki ama dondurma yediysen dengelenmiştir
evet canım aynen öyle..bu cuma takımca atağa kalkıyoruz inşallah
a aakıyamam canım benim,çok geçmiş olsun anacım nasıl becerdin taşa yapışmayı,ders çalışmaktan leyla oldun kanımca..ah ah!..bizim ersağ bulaşık sıvısından(organik) olsa elinin altında hiç öyle su toplamazdı.geçenlerde eşimin karnına komple kaynar 1 bardak çay döktü kızım,hemen ersağın bulaşık sıvısını boca ettim,ciğer gibi olmuştu cildi,10 dk sonra hiç bir şeyi kalmadı,ne su topladı ne bişey oldu.ersağın bulaşık sıvısının içinde rita özü,iyileştirme özelliğine sahip
Yanığa bulaşık deterjanı mı sürdün Saphıram
ikindi:kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
peynir
2-3 zeytin
domates
salatalık
2 dilim kepek ekmeği
1 çay kaşığı bal
çay
ara:15 ad erik
çıldırmak üzereyimdün 5 mil (68dk) leslie yaptım onun dışında da 30+30+30 dk yürüyüş yaptım yediklerime dikkat edebildiğimi söyleyemem ama tatlı kızartma falan yemedim günler sonra ilkkez tam buğday ekmeği yedim (bolca :18: ) + dayım şuan hem de tam 1 kilo tuvalete çıkamadım dün, bu akşam da çıkamazsam müshil kullanıcam işe yarar inşallah bu hafta sadece 1 gün hiç spor yapamadım 3 gün leslie yaptım.. diyete adapte olamadığım için spora vurdum en azından kilo almamam gerekirdi.. daha yarına çok var günde 2-3 kilo verdiğim zamanlar oldu ama bu yarın için söz konusu değil malesef
dün hiç et yemedim bugün detoks yapıcam diye ulaşılabilirlik açısından iki ayrı detoks vardı internette biri ender saraç'ın lahana çorbalı detoksu (çorbayı bir gün içiyosun sadece) 2. de ayram detoksu.. bugün yarın ayran yapıp hafta sonu ender saraç ile devam edicem.. sonra da tavuk salataya devam.. ama mustafa gelene kadar öğlen güzel yiyip akşam öğün yemicem meyve yerim az
sporu bırakmayı aklımdan bile geçirmiyorumçünkü kilo vermememe rağmen annem inceldiğimi söylüyor.. kardeşim geçen "korse mi giydin" dedi bana ki çok acımasızdır hayatımda yürüyüş dışında hiç spor yapmadım böyle belki haftaya kırarım bu kilo alma durumlarını.. genelde geceki kilom sabahkinden 1 kilo fazla olur bugün hiç fark yoktu aralarında
kahrolsam mı gaza mı gelsem bilemedim çok karışık şeyler yaşıyorum :44:
evet kızlar istanbuldayım baya zor ve uzun bir yolculuk oldu ama nihayet buradayız
eşim gelmediği için çocuklarım üzüldü ama memlekette olmak güzel
Slm kızlarr öncelikle izinlerim için sizlerden özür dilerim gerçketn bahtsızlıklar yakamı bırakmadı başıma gelmeyen kalmadı desem yeri buna da çok şükürSınavımı oldum iyi de geçti çok şükür 500 sayfa kitabı 3 günde bitirdim Ama bende bittim sonra dün saunaya gireyim spor yapığım yerde rahatlayayım dedim bu kadar sinir stres iyi hissetmiyordum kendimi vee saunaa taşlarına bacağım değdi baya büyük bir alan yandıı kremler şunlar bunlar acısından hiç bahsetmiyorum şu an oturamıom yan yatıomm dünden beriii öldüm öldüm dirildimm vee şimdii su akıyor oradann annem de diyo mikrop kaptı kesin amaa malesef doktora gidip gösteremedim pekk rahatça gösterebileceğim bir yerde değill acıların çocuğu misali oldum
bizim ersağ bulaşık sıvısından(organik) olsa elinin altında hiç öyle su toplamazdı.geçenlerde eşimin karnına komple kaynar 1 bardak çay döktü kızım,hemen ersağın bulaşık sıvısını boca ettim,ciğer gibi olmuştu cildi,10 dk sonra hiç bir şeyi kalmadı,ne su topladı ne bişey oldu.ersağın bulaşık sıvısının içinde rita özü,iyileştirme özelliğine sahip
canım 5 mil leslie çok zordur nasıl yapıyorsun bravo valla.Ben hayatımda hemen hemen hiç spor yapmamış biri olduğumdan mıdır bilmiyorum leslie 3 mil yapabiliyordum.Çok hızlı yapıyorlar hareketleri,o kareografiye yetişecem diye helak oluyorum,seni tebrik ettim o yüzden
çok kilo vermiş ve hatta mezun olmuş tecrübeli arkadaşlarımız hep derler ki;tartıya değil mezuraya bakınüzme kendini,bu kadar sporla tartıda fazla çıkman çok normal,kaslar şişti ve ağır çıkıyorsun.Bunu herkese sorabilirsin aynı şeyi söylerler.Düzenli olarak birkaç hafta spor yapınca bu durum geçiyormuş.Tabi bu arada incelmene hiç bir şey engel olamıyor.Bu yüzden korse giymişsin gibi görünüyorsundur.Demekki neymiş 1 veya 2 beden incelmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?