çıldırmak üzereyimdün 5 mil (68dk) leslie yaptım onun dışında da 30+30+30 dk yürüyüş yaptım yediklerime dikkat edebildiğimi söyleyemem ama tatlı kızartma falan yemedim günler sonra ilkkez tam buğday ekmeği yedim (bolca :18: ) + dayım şuan hem de tam 1 kilo tuvalete çıkamadım dün, bu akşam da çıkamazsam müshil kullanıcam işe yarar inşallah bu hafta sadece 1 gün hiç spor yapamadım 3 gün leslie yaptım.. diyete adapte olamadığım için spora vurdum en azından kilo almamam gerekirdi.. daha yarına çok var günde 2-3 kilo verdiğim zamanlar oldu ama bu yarın için söz konusu değil malesef
dün hiç et yemedim bugün detoks yapıcam diye ulaşılabilirlik açısından iki ayrı detoks vardı internette biri ender saraç'ın lahana çorbalı detoksu (çorbayı bir gün içiyosun sadece) 2. de ayram detoksu.. bugün yarın ayran yapıp hafta sonu ender saraç ile devam edicem.. sonra da tavuk salataya devam.. ama mustafa gelene kadar öğlen güzel yiyip akşam öğün yemicem meyve yerim az
sporu bırakmayı aklımdan bile geçirmiyorumçünkü kilo vermememe rağmen annem inceldiğimi söylüyor.. kardeşim geçen "korse mi giydin" dedi bana ki çok acımasızdır hayatımda yürüyüş dışında hiç spor yapmadım böyle belki haftaya kırarım bu kilo alma durumlarını.. genelde geceki kilom sabahkinden 1 kilo fazla olur bugün hiç fark yoktu aralarında
kahrolsam mı gaza mı gelsem bilemedim çok karışık şeyler yaşıyorum :44:
bu arada ipek canım alçıdan kurtulmana sevindim
sopa senin o adama vereceğin en güzel cevap zayıflamak
sapiş bence sen ara verme zaten ara verdin sayılır canım kaçamaklarla artık hep beraber zayıflama atağına kalkalım
çok geçmiş olsun canım.Slm kızlarr öncelikle izinlerim için sizlerden özür dilerim gerçketn bahtsızlıklar yakamı bırakmadı başıma gelmeyen kalmadı desem yeri buna da çok şükürSınavımı oldum iyi de geçti çok şükür 500 sayfa kitabı 3 günde bitirdim Ama bende bittim sonra dün saunaya gireyim spor yapığım yerde rahatlayayım dedim bu kadar sinir stres iyi hissetmiyordum kendimi vee saunaa taşlarına bacağım değdi baya büyük bir alan yandıı kremler şunlar bunlar acısından hiç bahsetmiyorum şu an oturamıom yan yatıomm dünden beriii öldüm öldüm dirildimm vee şimdii su akıyor oradann annem de diyo mikrop kaptı kesin amaa malesef doktora gidip gösteremedim pekk rahatça gösterebileceğim bir yerde değill acıların çocuğu misali oldum
kızlar canım çok sıkkın kusura bakmayım bu hafta böyle giderinanın elimin hali yokkki yazayım sizlere yediklerimi yazmak için girdim çıkıcam canım hiç birşey yapmak istemiyo parmagımı kaldıramıyorum sanki bir kanadım kırılmış gibi halen dünün etkisi var içim acıyo
dün yedikelrime gelince şunlar
1- bir adet haşlama yumurta
2- diyet çay 1 kupoa
3- 2 lokma lavaş ekmegi evde degildim
4-2 çatal fındık ezmesi
5-peynir kibrit kutusu diyet
6- maydonoz
7- soda
öylen bir avuç dut kurusu
akşam yedikelrimde
1- 4 köfte
2- yeşil salata
3- soda
4- küçük kase 4 adet kayısı elimin ucu kadar kiraz
5- soda
canım paşam yapma böyle Allaha karşı gelinmez o verir o alır,inşallah meleğin diğer dünyada senin kurtarıcın olur öyle derler.RABBİM inşallah en kısa zamanda tekrardan hayırlı uzun evlatlar nasip eder amin.
bugün yedikelrimde 1 su bardagından kepekli krep yaptım 3 yaprak çıktı
koca bir ayran bardakla
badem domates kibrit kutusu büyükkügünde peynir 4 adet acı sivri biber
bu arada geçmişe gitmedim mesajlarımda az ldugundan isterseniz ceza puanı verin çünkü inanın hiç birşey yapasım yo9k evde olsun burda olsun eski neşem yok halen kızım aklımda düşünmeden edemiyorum ablamada hgittim hakgetire ölü gibi oldum ordada çok agladım helede arkadaşım bebegini kaybetti onada agladım oda ban agaladı kıımın senesi diye canım çok sıkkın dün 3 saat yürüyüş yaptım ablamala ugün kolum kalkmadıki yürüyüşe gidiyim ondanda ceza puanı verebilrisiniz hakkettim çünkü bu hafta böyle gdier kızlar sizlerden destek istiyorum beni mezur görün olurmudün eşim arkadaşlarıyla buluştu akşam bende yavrumun ultroson kagıtlarını aldım öptüm kokladım battaniyelerine gözyaşlarımı döktim oyuncagına sarıldım durdum çok kötüyüm çok ben çıkıyourm işşallah kendimde güç bulursam gene gelirim olurda bulamazsam kilo bildirmeye gelirim akşamada salata tavuk yicem haberiniz olsun k.i .b zaten paşamla köpügümde hasta onlarada canım sıkkın ne olucak benim bu halim bilemedim
canım ben de spor yapan biri değildim(yürüyüş hariç) 5 mil i de dün ilk kez denedim 55. dk dan sonra hiç birşeye yetişemedim ama yine de bırakmak olmaz diyip devam ettim kendimce bugün 4 mili denicem o daha yavaşmış3 mil hafif geldi canım iki gün onu yaptım ama kısa sürüyor bakalımn bugün 4 mil i de deniyim de karar vericem
5 mil leslie saatte 8 km hız demek oluyor
slm kızlar dün çok geç eve geldik çok sevdiğimiz büyümüzü kaybettik cenaze yerine gittik.
selam kardeş takım. bizim takımında ses seda yok. bi direyim size bakayım dedim.. ama sizde de kimse yokkkk. offfff
slm kızlar..herkes mutlu huzurlu ve motivedir inşalllah.ben arada girmeye çalışıyorum ama bulantılarım başladı yazıları bile okurken fena oluyorum..hiç tadım yok.söylemişmiydim bilmiyorum diyetisyene gittim.canım hep meyve istiyor.diyetisyenin listesindekileri yesem ohoooo.günde 8 dilim ekmek..dedim ben okadar yiyemem..tuhaf tuhaf baktı bana ee nasıl kilo aldın der gibi..tatlı sorunumu söyledim.ama zaten bu aralar oda yok..he bu arada kornetler cok kaloriliymiş.günde 4 porsiyon meyve yazdı 2si öğleden sonra o 2si yerine bir minik magnum oda haftada 1 olabilir dedi.
günaydınnn kızlarrrrr...geçmişi okudummm....1 haziranı milat belirlemişsiniz ben de varımmm......yeni bir başlangıç olsun bizim için...
çıldırmak üzereyimdün 5 mil (68dk) leslie yaptım onun dışında da 30+30+30 dk yürüyüş yaptım yediklerime dikkat edebildiğimi söyleyemem ama tatlı kızartma falan yemedim günler sonra ilkkez tam buğday ekmeği yedim (bolca :18: ) + dayım şuan hem de tam 1 kilo tuvalete çıkamadım dün, bu akşam da çıkamazsam müshil kullanıcam işe yarar inşallah bu hafta sadece 1 gün hiç spor yapamadım 3 gün leslie yaptım.. diyete adapte olamadığım için spora vurdum en azından kilo almamam gerekirdi.. daha yarına çok var günde 2-3 kilo verdiğim zamanlar oldu ama bu yarın için söz konusu değil malesef
dün hiç et yemedim bugün detoks yapıcam diye ulaşılabilirlik açısından iki ayrı detoks vardı internette biri ender saraç'ın lahana çorbalı detoksu (çorbayı bir gün içiyosun sadece) 2. de ayram detoksu.. bugün yarın ayran yapıp hafta sonu ender saraç ile devam edicem.. sonra da tavuk salataya devam.. ama mustafa gelene kadar öğlen güzel yiyip akşam öğün yemicem meyve yerim az
sporu bırakmayı aklımdan bile geçirmiyorumçünkü kilo vermememe rağmen annem inceldiğimi söylüyor.. kardeşim geçen "korse mi giydin" dedi bana ki çok acımasızdır hayatımda yürüyüş dışında hiç spor yapmadım böyle belki haftaya kırarım bu kilo alma durumlarını.. genelde geceki kilom sabahkinden 1 kilo fazla olur bugün hiç fark yoktu aralarında
kahrolsam mı gaza mı gelsem bilemedim çok karışık şeyler yaşıyorum :44:
Slm kızlarr öncelikle izinlerim için sizlerden özür dilerim gerçketn bahtsızlıklar yakamı bırakmadı başıma gelmeyen kalmadı desem yeri buna da çok şükürSınavımı oldum iyi de geçti çok şükür 500 sayfa kitabı 3 günde bitirdim Ama bende bittim sonra dün saunaya gireyim spor yapığım yerde rahatlayayım dedim bu kadar sinir stres iyi hissetmiyordum kendimi vee saunaa taşlarına bacağım değdi baya büyük bir alan yandıı kremler şunlar bunlar acısından hiç bahsetmiyorum şu an oturamıom yan yatıomm dünden beriii öldüm öldüm dirildimm vee şimdii su akıyor oradann annem de diyo mikrop kaptı kesin amaa malesef doktora gidip gösteremedim pekk rahatça gösterebileceğim bir yerde değill acıların çocuğu misali oldum
evet kızlar istanbuldayım baya zor ve uzun bir yolculuk oldu ama nihayet buradayız
eşim gelmediği için çocuklarım üzüldü ama memlekette olmak güzel
sende haklısın bebem ileriye bakmak lazım galibadesttegin için sagol zaten eşim bebegimin neyi varsa yoksa götürdü eşim anneme yeter artık üzülme ileriye bak dedi artık bende öle yapıcam malesef yoksa hem kafayı yicem hemde eşim beni dövücek bu gidişle eski paşayı istyiyorum ben dedi nerde o eski paşa dedi adam haklı olaraktan :44::44:
Ben de hiç sevmem öyle patavatsız insanları.Ağlayabilirsin 1 haziranda bize katıl sonra beraber gülerizb
Mutlu bir tatil geçirip bomba gibi dönersin inş
hoşgeldin canımselam kardeş takım. bizim takımında ses seda yok. bi direyim size bakayım dedim.. ama sizde de kimse yokkkk. offfff
başınız sağolsun canım..mekanı cennet olsunslm kızlar dün çok geç eve geldik çok sevdiğimiz büyümüzü kaybettik cenaze yerine gittik.
hoşgeldin angimSelam kızlar
Okuldan geldim. yapmam gerekn az bir işim daha var. Hepsi bitince tatil için çantalarımızı hazırlayacağım 2 günlüğüne gidiyoruz ama kızımın eşyaları 1 bavul tutuyor nerdeyse bezi, ıslak mendili, oyuncağı, kıyafetleri, deniz malzemeleri... yarın dersten çıkışta eşim okuldan alacak ordan gideceğiz tatile. İnşallah iyi geçer. Havalar da bir garip bir yağıyor bir açıyor. Bakalım şu hafta sonunu güzel geçirelim de.
Ben şöyle bir geçmişe bakınayım gelirim yine...
harikasın harikasın harikasın !!!Kızlar biliyorsunuz hedefim 31 mayısta 79 olmaktı ve sonunda oldu..... 79.7 çıktım tartıda. Ucundan da olsa 70 leri görmek çok mutlu etti beni. Vermem gereken kiloların yarısı bitti artık. İlk diyete başladığımdan beri 70 lere gelince kendime ödül vermeyi planlıyordum. Bu hafta sonu marmarise giderken yol üstünde hep kahvaltı yaptığımız bir yer var ağaçlar arasında sular akıyor her yerde çok güzel bir yer ve muhteşem kahvaltı hazırlıyorlar. orda sınırsızca bir kahvaltı yapacağım hiç diyet düşünmeden. Öğlen ve akşam diyete uygun şeyler yiyeceğim ama. 8 haziran için amacım kilo almadan tamamlamak olacak. Ondan sonra ben de tam gaz yetişirim size.
Doğru yapmışsın canım.görüşmek üzereBu arada ben kilo bildirimini yapayım. Ben giremem bir daha buaraya pazartesiye kadar. Pazartesi görüşmek üzere. kendinize iyi bakın...
Angiera(82.3/79.7/0.87/%1.06) 256. etapta ayrılan üye geri döndü verdiği kilo 3'e bölündü
(Saphiracım dikkatini çeksin diye kırmızı yaptım. Hesaplama sanırım böyle yapılıyor kontrol edersen sevinirim. Sana kolay gelsin canım...
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
peynir
4-5 zeytin
domates
biber
½ gevrek
1.5 dilim kızarmış kepek ekmeği
ara:
3 fincan naneli limonlu yeşil çay
ikindi:
1 tabak ciğer sote
1 kase kuru cacık
2 dilim kepek ekmeği
1 küçük kase sakızlı muhallebi
akşam yemeği yemeği düşünmüyorum.belki ayran,süt vs.. içebilirim
Bu arada ben kilo bildirimini yapayım. Ben giremem bir daha buaraya pazartesiye kadar. Pazartesi görüşmek üzere. kendinize iyi bakın...
Angiera(82.3/79.7/0.87/%1.06) 256. etapta ayrılan üye geri döndü verdiği kilo 3'e bölündü
(Saphiracım dikkatini çeksin diye kırmızı yaptım. Hesaplama sanırım böyle yapılıyor kontrol edersen sevinirim. Sana kolay gelsin canım...
Kızlar biliyorsunuz hedefim 31 mayısta 79 olmaktı ve sonunda oldu..... 79.7 çıktım tartıda. Ucundan da olsa 70 leri görmek çok mutlu etti beni. Vermem gereken kiloların yarısı bitti artık. İlk diyete başladığımdan beri 70 lere gelince kendime ödül vermeyi planlıyordum. Bu hafta sonu marmarise giderken yol üstünde hep kahvaltı yaptığımız bir yer var ağaçlar arasında sular akıyor her yerde çok güzel bir yer ve muhteşem kahvaltı hazırlıyorlar. orda sınırsızca bir kahvaltı yapacağım hiç diyet düşünmeden. Öğlen ve akşam diyete uygun şeyler yiyeceğim ama. 8 haziran için amacım kilo almadan tamamlamak olacak. Ondan sonra ben de tam gaz yetişirim size.
xeyrocan öncelikle takıma hoşgeldin. Kaybınız için başınız sağolsun. Allah yakınlarına sabır versin...
İyi yapmışsın ankarancım ama bizim takımda pek sesizleşmiş bu aralar. Hep birlikte canlanırız inşallah...
Kelebekcim hayırlı olsun öncelikle. İnşallah güzelce atlatırsın bu günleri ve bebişini sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın. Gel burayasık sık kendinden bebişinden haberler ver. Kendine çok iyi bak..
Evet shopacım bakalım hep birlikte 1 haziranda canlanalım. Ama kızlar itiraf edeyim ben haftasonu tatilde kendime ödül vermek istiyorum. Haftaya asıl amacım kilo almadan tamamlamak olacak. Ben size 1 hafta sonra yetişirim.
Sevalcim o tartılara akıl sır ermiyor bazen çok takma kafana sen aynen devam et spora. Ama yediklerini de abartma hiç. Mutlaka sonucu göreceksin. Moral bozmak yok. Bence gaza gel kahrolduk zaten bu zmana kadar yeterince. Gaza gel eşinle buluşmana az kaldı hadi bakalım canlan artık.....
saliscim sınavının iyi geçmesine sevindim. Ama sendeki de ne bahtsızlık kuzum yaa... çok geçmiş olsun. Sen doktora git mutlaka böyle şeyler ihmale gelmez şekercim....
Hoşgeldin vatanına ecemavicim. İnşallah mutlu huzurlu bir tatil geçirirsin.
Paşam yaşadıkların çok zor ama kendin ve eşin için yapman gereken gerçekten herşeyi geride bırakmak. Yaşayacağın güzel şeyleri de kaçırıyorsun devamlı geriye bakarak canım. Eski paşa senin içinde bir yerde yine. Çıkar onu artık ortaya....
İpekcim saolasın umarım güzel geçer. En çok da kızım için istiyorum. Dün memeyi bırakmak için ilk girişimi yaptık. Ama çok zor oldu tatilde oyalansın unutsun istiyorum bir şeyleri. Sen bıraktın sanırım artık emzirmeyi. İnşallah biz de atlatırız bu dönemi huzurla.
Bu arada eşin gitmiş nijeryaya Allah kavuştursun bir an önce sizi inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?