Hımm anladım pardonAhhh bebeğim bu ben değilim ama benim fotolar daha seksiii, gelinliğim mini elbise meselaaa
İyi gidiyor canım, ağır ağır ilerliyor, 2.kez olunca paniksiz ilerliyorum tecrübe kazandım
Yok temizim. Dün kötü şeyler yemedim. Tamam söylerim pazartesiyeBende bayılırım bugün kimse gelmese ses etmese de eğlensem gönlümce
Ördekim halana dua et az vuracağımDün kaçırmadın değil mi kaçırmadıysan eksidesin demektir regliden dolayıdır en geç pazartesi kilonu söyle o zaman vurmaya devam edecek miyim göreceğiz
Eki Görüntüle 2140945
İnşallah kuzumAbla sen ne yapmissin ya
Hemencecik verirsin ins.
Şahane menü tevo şahane su süper spor var ne güzelsin sen yaSelâmlar guzeller
Menümü vereyim
@MiuLegoWhiteblacklife
Sabah 8.00: 2 yumurtali lorlu mayd omlet
Ara şekersiz nescafe 2 kuru kayısı
Ögle: koz patlıcan koz biber ve kabak yogurtlamasi( kozdekkileri müdür özellikle ikram etti )
Ara 2 kuru kayısı
Akşam 19.00: kabagim yoktu ve sıkılmıştım o yüzden pulbiberli yoğurt
Su 2.5 litre
Spor 1 saat tempolu
1 saat normal yuryusbegum75
ortime bak beeeeeeeee 10 puannnnnnnnnnnnnnVay vay vay menü bak tam perşembe menüsü şu var spor var
Puanın:10 lunya 10 puana doymuyordu örnek öğrenci
Gunaydinnnnn sonunda gördüm
84.8 i gördümsırada 80 olmak var
Eski kilo 85.2
Yeni kilo 84.8
Fark 0.4 umudum kalmamıştı
@MiuLegohepfit Whiteblacklife
Eki Görüntüle 2140921
Geçen haftaki kilom 84.7 (kendi tartımda)
Bu haftaki kilom 83.1
Fark 1.6.
Bunu dünde söyledim bu kilonun yarısı içtiğim çayların attığı ödem ve toksitler arkadaşlarben önümüzdeki haftayı baz alacağım @MiuLego
Daha can alıcı olanından beybiii
Bı sakın ya bı sakın regl ne zamanGünaydın
Geçen hafta :69
Bu hafta:69.2
Gelen +2
Dagılabilirsiniz ! Bütün emekler çöp
Çok üzgünüm
Bildigim bütün doğrular yanlış oldu
Kendimi ne çukuruna atarım bllmiyorum
Öyle mi diyorsun 2 ana 2 ara aslında mantıklı hem gözüm de doyar. Karbon kesinlike bana da artık yaramıyor, ilk başlarda çok etkilemiyordu ama vücut artık istemiyor.1. si çok üzt üste detoks yaptın
bak ben ne zman detoks yaptım bilmiyorum en son
ben mesela diyorum ya ay 4gün işte pro yapayım keisn bozuluyor
yapamıyorum pro filan yani planlayınca benimki ters tepiyor
mesela peynirin, etinn , köftenin ölçüswünden sakınmıyorum ben yanında salata ayran ile doyana kadar yerim
ama karbon bana yaramıyor şeker yaramıyor
bunlaır biliyorum
sana bence en iyi gelen
iki ana +2 ara ögünde eflal ,
bak bizim aşçı gitti diyetisyene 75 kilo
ama günde 1 dlm ekmegi var
4 tam cevizi var
2 meyvesi var
gel koru beni portimKimler üzdü seniböyle vurayım kafalarına kafalarına
Günaydın hayırlı cumalar herkese
@MiuLegohepfit
Dün kına vardı az oynadım şiştim galiba wc ye de çıkamadımama düne göre -500 vermişim korumaya devam 52 aşmak yok düğüne kadar 51 rakamı beni sevdi hemen geliyor geri
Geçen hafta 51.7
Bu hafta 51.8
Fark +100
Yüzde - 0.20
Eki Görüntüle 2140947
Ilham geliyo kendim cekiyorum ya:) hosgeldinEsra alemsin ya.
Nerden buluyon bu fotolari.
kuzum defterime aldığım nota baktım..@MiuLego benim listeye girmemem ne kadar zaman var
Miu yu yu yu yu yu uuuuuTam perşembe menüsü şahane şahane
Şu okey
Spor vayyy
Puan:10 bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo
Aynen bizim icin de miu.sana ayrı alıntı yapmak istedim :)
bernam.. inan ki burada olman beni o kadar mutlu ediyor ki.. listede hedefe ulaşana kadar hep ama hep istikrarlıydın.. korumada da öylesin.. KORUMA NASIL YAPILIR O KADAR GÜZEL GÖSTERİYORSUN Kİ..
Bizim asıl ihtiyacımız olan bu aslında.. kloyu bir şekilde veriyoruz.. ama koruma? işte öğrenmemiz gereken kısım bu..
Senin burada her gün menü vermen.. hala spora karşı büyük sorumluluk hissetmen.. kaçamak varsa nasıl dengelediğini göstermen..
İnan çok kıymetli.. ve sen de öylesin..
iyi ki varsın.. ve hala benden zayıfsın :))))
Hadi kurtardın hadi bugün keyifliyim deYok temizim. Dün kötü şeyler yemedim. Tamam söylerim pazartesiye
Ayrı alıntı...sana ayrı alıntı yapmak istedim :)
bernam.. inan ki burada olman beni o kadar mutlu ediyor ki.. listede hedefe ulaşana kadar hep ama hep istikrarlıydın.. korumada da öylesin.. KORUMA NASIL YAPILIR O KADAR GÜZEL GÖSTERİYORSUN Kİ..
Bizim asıl ihtiyacımız olan bu aslında.. kloyu bir şekilde veriyoruz.. ama koruma? işte öğrenmemiz gereken kısım bu..
Senin burada her gün menü vermen.. hala spora karşı büyük sorumluluk hissetmen.. kaçamak varsa nasıl dengelediğini göstermen..
İnan çok kıymetli.. ve sen de öylesin..
iyi ki varsın.. ve hala benden zayıfsın :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?