Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahhh bebeğim bu ben değilim ama benim fotolar daha seksiii, gelinliğim mini elbise meselaaa
İyi gidiyor canım, ağır ağır ilerliyor, 2.kez olunca paniksiz ilerliyorum tecrübe kazandım
Hımm anladım pardon

Şöyle diyon seksi erötük fantayzili

Yok temizim. Dün kötü şeyler yemedim. Tamam söylerim pazartesiye

Şahane menü tevo şahane su süper spor var ne güzelsin sen ya
Puanın:10

Vay vay vay menü bak tam perşembe menüsü şu var spor var
Puanın:10 lunya 10 puana doymuyordu örnek öğrenci
ortime bak beeeeeeeee 10 puannnnnnnnnnnnnn

Gunaydinnnnn sonunda gördüm
84.8 i gördüm sırada 80 olmak var

Eski kilo 85.2
Yeni kilo 84.8
Fark 0.4 umudum kalmamıştı

@MiuLego hepfit Whiteblacklife

çakıl canım ne umutsuzluğu yahu .. çık şu psikolojiden hemen düşürüyorsun modunu.. yol uzun sen de epey yol kat ettin.. daha iyisi evet olabilir.. ama az daha gayret lazım.. mesela perşembeleri ekmek yememeye dikkat etmek gibi.. ufak detaylarda gizli daha çok eksi biliyorsun.. eksi var mı var bravo 7 lere az kaldı.. silkelen kendine gel

hadi efser 7 lere geçelim hemencik

Öyle mi diyorsun 2 ana 2 ara aslında mantıklı hem gözüm de doyar. Karbon kesinlike bana da artık yaramıyor, ilk başlarda çok etkilemiyordu ama vücut artık istemiyor.

Detoks yapma sebebimi biliyorsun, ilaç yüzünden istediğim gibi veremiyordum üstüne artı çıkıyordum, mecburiyetten yaptık hep

Ben de kilo bildireyim

Gecen hafta : 57.6
Bu hafta : 57.7
Fark : +0.1
Yüzde : %-0.17
@MiuLego hepfit

sana ayrı alıntı yapmak istedim :)

bernam.. inan ki burada olman beni o kadar mutlu ediyor ki.. listede hedefe ulaşana kadar hep ama hep istikrarlıydın.. korumada da öylesin.. KORUMA NASIL YAPILIR O KADAR GÜZEL GÖSTERİYORSUN Kİ..

Bizim asıl ihtiyacımız olan bu aslında.. kloyu bir şekilde veriyoruz.. ama koruma? işte öğrenmemiz gereken kısım bu..

Senin burada her gün menü vermen.. hala spora karşı büyük sorumluluk hissetmen.. kaçamak varsa nasıl dengelediğini göstermen..

İnan çok kıymetli.. ve sen de öylesin..

iyi ki varsın.. ve hala benden zayıfsın :))))

Miu yu yu yu yu yu uuuuu

Aynen bizim icin de miu.
Nasil korundugunu gosteriyor bize.
Valla berna dan cok sey ogreniyorum.
Masallah azmine.
K.cini kasi berrna.
Bi gün nazarimiz degecek sana.

Ayrı alıntı...
Kıymetlisin...
İyiki varsın....

Son iki gün menü vermedim ben. Hemen gömmeler filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…