bence gayet iyi. artı yok ve eksi var.. zaten sen kendin dedin sıkılaşmaya özen göstericem diye.. e bu arada da eksiler veriyor tartı bize.. bravoooooooooooo
Evet arkadaşlar hatırlarsanız sayfaya ilk geldiğimdecakil80 ve Melegiimm22 ile 70 kilo mortisi olmuştuk
Veeee ilk 70 e varan ben oldum yani kazanan bennn
Allahım yine bir mortilik ve yine kazanan ben
Inanamiyoreeeeeee
Diyicem ama aliskinim kazanmaya
Pis boğazım işte, iradesizim, yiyerek kendini mutlu etmeye çalışan bir aptalım, diyeti artık beceremediğim için çok sinirli gerginimdün öyle açtım ki sinir küpüne döndüm adeta açlıktan, sabah yine çok aç kalktım artık tansiyonum düştü, zor bekledim kahvaltı için.
Niye hep kendimi tutamayıp üzülüp üzülüp yediğim için aç kalarak kendimi yine böyle cezalandırıyorum
Daha fantazik olabilir bennnceIlham geliyo kendim cekiyorum ya:) hosgeldin
Millete bakmaO da var haklısın. Mesele şu aslında, herkese diyet yapıyorum diyorum aylardır ama hani olduğum uerdr sayıyorum millet dalga geçse yeri yani
Tebrikler çakıl hasta olmama rağmen eksi mi eksi evetGunaydinnnnn sonunda gördüm
84.8 i gördümsırada 80 olmak var
Eski kilo 85.2
Yeni kilo 84.8
Fark 0.4 umudum kalmamıştı
@MiuLegohepfit Whiteblacklife
Eki Görüntüle 2140931 menü nde güzel yapcam sporda görürsün sen kimi seçecek
kilo diyeyim bende çok açıktım
geçen hafta:88.1
bu hafta 86.8
fark:1.3
@MiuLego @hippoglisemi@hepfit
Birinci belli
Eki Görüntüle 2140933 ikinci kim dicem ama
Ahh miu ahh 2 . De olamamışsın davsanim benim
Eki Görüntüle 2140935
Senin de yılların gitmesin artık bonus
Ya yapma deme öyledaha pazar günü nasıl ağladım burayada yazdım ben yapamıycam heralde diye.
Kaç ay diyosun eflal benim yıllarım gitti kendimi ezmekle aynı kiloda kalmakla.
Yazarken boğazım düğümleniyor.
90 gurubuna 2008 de ilk yazdığımda 98 kiloydum şimdi 98 görmek için uğraşıyorum.
Acımıyorum artık kendime.
Kendine haksızlık etme lütfen. Diyet yapma bir süre dünyanın sonu değil gördük hepimiz gayet güzelsin giydiğin yakışıyor.
Bünyen dinlensin bir süre.
1 haftada olmaz ama.
Tamam canım bende not alayım sağol, uğraştırdım senikuzum defterime aldığım nota baktım..
8 aralık 2017 mezuniyetin.. 6 ay sonra girebiliyorsun.. yani 8 haziran itibariyle girebilirsin
Doğru diyorsunuz adam gibi menüler listeler lazım banaMillete bakmadiyetisyene git diyeceğim sanırım sen o konuda sorun yaşıyorsun o zaman kendine 1600 1700 kalori arası bir diyet listesi çıkar bence şu yaşadığın durumdan daha iyi olur onla başla istersen vermede ona takılma sakın almada gücünü biraz topla detokslardan açlık krizlerinden biraz uzak tut bu bile kar sana
Sadece 65 üzerine 100 gr dahi çıkma işte orda bamlarsın
Tebrikler canım bence daha da var sende ödenEki Görüntüle 2140921
Geçen haftaki kilom 84.7 (kendi tartımda)
Bu haftaki kilom 83.1
Fark 1.6.
Bunu dünde söyledim bu kilonun yarısı içtiğim çayların attığı ödem ve toksitler arkadaşlarben önümüzdeki haftayı baz alacağım @MiuLego
Varda atamıyorum sayfada sıkıntı olur yaaDaha can alıcı olanından beybiii
Bı sakın ya bı sakın regl ne zaman
Öyle mi diyorsun 2 ana 2 ara aslında mantıklı hem gözüm de doyar. Karbon kesinlike bana da artık yaramıyor, ilk başlarda çok etkilemiyordu ama vücut artık istemiyor.
Detoks yapma sebebimi biliyorsun, ilaç yüzünden istediğim gibi veremiyordum üstüne artı çıkıyordum, mecburiyetten yaptık hep
Yani boşuna dün sporumu yapmadım sanki listedeyimbence gayet iyi. artı yok ve eksi var.. zaten sen kendin dedin sıkılaşmaya özen göstericem diye.. e bu arada da eksiler veriyor tartı bize.. bravoooooooooooo
esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
harikasın kuzum.. kafana koyduğğunu yapmayı çok iyi biliyorsun.. hedefe kitlenince herkes senden korkmalı.. kocaman alkışlar senin olmalı
Zaten bu 8 ler bana ödem gibi geliyor hemencecik gidecek gibi duruyor bakalımortime bak beeeeeeeee 10 puannnnnnnnnnnnnn
çakıl canım ne umutsuzluğu yahu .. çık şu psikolojiden hemen düşürüyorsun modunu.. yol uzun sen de epey yol kat ettin.. daha iyisi evet olabilir.. ama az daha gayret lazım.. mesela perşembeleri ekmek yememeye dikkat etmek gibi.. ufak detaylarda gizli daha çok eksi biliyorsun.. eksi var mı var bravo 7 lere az kaldı.. silkelen kendine gel
hadi efser 7 lere geçelim hemencik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?