öncelikle hoşbuldum arkadaşlar iyi dileklerinize teşekkür ederim
saliss geçmiş olsun canım
angeria 79 olmana sevindim
saphira inş eşim de gelebilir gelmezse ramazanda dönecem
yarın kilo bildirimini kelebek yerime yapsın çünkü laptopu işe götürüyor onun için gündüzleri yokum
menüme gelince sabah
accık sucuklu yumurta şekersi çay 2.5 dilim ekmek domates salatalık
arada
erik kiraz
öğlen
2 kaşık çorba,salata ,2 kaşık bulgur pilavı
akşam
2 dilim ıspanaklı börek domates salatalık
aslında karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama kardeşim taşınıyor bu aralar buralar düzensiz
bide akşam sade dondurma yedim
kızlar 1 haziranda atak yapalım diyoruz ama kimseler yok nerelerdesiniz
yeniden belirtiyorum kızlar herkes menüsünü yazsın lütfen mesaj sayımı yaparken menü yazılmış mı belirteceğim
iyi tatiller canım.Kızlar biliyorsunuz hedefim 31 mayısta 79 olmaktı ve sonunda oldu..... 79.7 çıktım tartıda. Ucundan da olsa 70 leri görmek çok mutlu etti beni. Vermem gereken kiloların yarısı bitti artık. İlk diyete başladığımdan beri 70 lere gelince kendime ödül vermeyi planlıyordum. Bu hafta sonu marmarise giderken yol üstünde hep kahvaltı yaptığımız bir yer var ağaçlar arasında sular akıyor her yerde çok güzel bir yer ve muhteşem kahvaltı hazırlıyorlar. orda sınırsızca bir kahvaltı yapacağım hiç diyet düşünmeden. Öğlen ve akşam diyete uygun şeyler yiyeceğim ama. 8 haziran için amacım kilo almadan tamamlamak olacak. Ondan sonra ben de tam gaz yetişirim size.
Slm kızlarr benn geldimm yanık acılarıı içindee dolanıomm valla
Bendee menümüü bildireyimm bugünn sporaa da başladımm amaa terledikçeee yanann yerr dehşett acıdıı 1 saat yürüyebildimmm
Sabah: Aç( zencefil kürü ıhlamur)
domates salatalık
bir adet haşlanmış yumrta
3 zeytin
2 dilim tam tahıllı ekmek
biraz peynir
Ara: biraz kiraz
Öğle: 1 tabak dolusu kısır
domates salatalık
turşu
ara: bir tabak kiraz
Akşam: 2 tabak tarhana çorbası
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
peynir
4-5 zeytin
domates
biber
½ gevrek
1.5 dilim kızarmış kepek ekmeği
ara:
3 fincan naneli limonlu yeşil çay
ikindi:
1 tabak ciğer sote
1 kase kuru cacık
2 dilim kepek ekmeği
1 küçük kase sakızlı muhallebi
akşam yemeği yemeği düşünmüyorum.belki ayran,süt vs.. içebilirim
menüme gelince sabah
accık sucuklu yumurta şekersi çay 2.5 dilim ekmek domates salatalık
arada
erik kiraz
öğlen
2 kaşık çorba,salata ,2 kaşık bulgur pilavı
akşam
2 dilim ıspanaklı börek domates salatalık
aslında karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama kardeşim taşınıyor bu aralar buralar düzensiz
bide akşam sade dondurma yedim
kızlar yarın daha sıkı başlıyorum aslında bu haftada çok sıkıydı diyetim ama rengliden dolayı istediğim sonucu alamadım.kardeşimin düğününe kaldı 15 gün gerekirse aç kalıp bir mucize gerrçekleştirecem sporuda artıracam.
tamam canım.Sayımları ne zaman yapacak arkadaşlar bilmiyorum ama yapılırken hatırlatırsın olur mu,unutabiliyorum çünkü***7. TAKIM 259. ETAP***
SAPHIRA (85.1/
Shopaholic (76.9/izinli...bu hafta kilosu ikiye bölünecek
Saliss (98.5/
Pasam3405 (88/
gerbera1987 (88,1/87,5/0,6/0,68%)
senarist (112,9/
Ecemavi (72.5/izinli...bu hafta kilosu ikiye bölünecek
xeyrocan (81/ yeni üye...hedef kilosu 65
angiera (82.3/79.7/0.87/%1.06) 256. etapta ayrılan üye geri döndü verdiği kilo 3'e bölündü
7. TAKIM ORTALAMASI: %
günaydın dün gün vardı oraya gittim.. sabah kalkar kalkmaz çıktı anca çünkü.. sonrada alşam 8de geldim.. annem kalkmadı pcnin başından.. bende girip bişi yazamadım size :18::18:
afiyet olsun çok güzel menün.güne ağmen kaçamak yapmamışsın,tebrik ederim canımdünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
domates
lor
fındık
ara
yok
öğlen
4 y.k. taze fasulye
domates
2 dilim ekmek
ara
12 kiraz
ara
1 dilim ekmek
1 ayran
akşam
taze fasulye
biraz semizotu
2 lokmalık ekmek
salata
2 çatal pilav
ara
çilek
ara
1 top kese yoğurdu
canım aldığın kilo 1.5..dolayısıyla yüzden de -% 1.52SAPHIRA (85.1/
Saliss (98.5/100/2/-2%)
Pasam3405 (88/
senarist (112,9/
angiera (82.3/79.7/0.87/%1.06) 256. etapta ayrılan üye geri döndü verdiği kilo 3'e bölündü
tamam canım ekleriz listeye yüzdesi -% 0.56hayırlı cumalar..ablam şuan nete giremiyor ben bildirimini yapacagım hesaplamayı yapamadım vaktim olursa dönerim..
eskisi:72.5
bugün:72.900
+400gr
tamamdırgünaydın,ben shopaholicin dayısının kızıyım,internet sorunu düzelmedi,bu sabah ki kilosu...78.1...iyi günler...sizlere selamı var...
SAPHIRA (85.1/
Saliss (98.5/100/2/-2%)
Pasam3405 (88/
senarist (112,9/
kilo vermek için en ideal olanı da 5 mil şekercik
hadi kaldırın popoları hop tıs hop tısoturmak yok kilo vericez yağları eriticez
Sevalcim o tartılara akıl sır ermiyor bazen çok takma kafana sen aynen devam et spora. Ama yediklerini de abartma hiç. Mutlaka sonucu göreceksin. Moral bozmak yok. Bence gaza gel kahrolduk zaten bu zmana kadar yeterince. Gaza gel eşinle buluşmana az kaldı hadi bakalım canlan artık.....
seval sen hala saat başı tartılıyormusun
Arkadaşlar cuma günü geldi çattı ama hiç mesaj sayımı yapılmadı sanıyorum.En son ben perşembe ve cumanın sayımlarını yaptım.Pazartesiden itibaren düzenli olarak başlayalım diye ama yine sayım yapılmayınca yine geriden gidicez sanırım..
Yarın için inşallah herkes iyi sonuçlar alır.Ben kendi adıma pek umutlu değilim ama yarından itibaren hep birlikte atağa geçiyoruz.Diyetimizi ve sporumuzu sıkı tutuyoruz!!! yoksa cezalar geliyor hepimize !!! :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?