HALBUKİ DÜNKÜ KİLO NASIL DA GÜZELMİŞ AMA HALA GOL ATMIŞ...Geçen hafta 54.4
Pazartesi 54.6
Dün 54.1
Bugün 55.0
İstikrarlı kadınımdır vesselam.Hala 1. Gün nehirnil111 ona göre vicdanlı vur bari @MiuLego
maşallahın var pembikkkk :)@MiuLego kaptancım her ne kadar detoksa göre az gitsede ben sevindim çünkü pazartesi. 89.5 artıyı gönderip bu kadarda gitti dünden 0.8 gr fark etmiş yani detoks bana yaradı ve akşamda regl oldum onunda etkisi var hedefe ulaşamadım ya buna da şükür diyeyim
ben böyle bi şarkıya bırak klip çekip okumayı,sözlerini yazsam, içimden mırıldansam...utancımdan sokağa çıkamam lan
nasıl kafada yaşıyo bunlar
Sende korkbence gayet iyi. artı yok ve eksi var.. zaten sen kendin dedin sıkılaşmaya özen göstericem diye.. e bu arada da eksiler veriyor tartı bize.. bravoooooooooooo
esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
harikasın kuzum.. kafana koyduğğunu yapmayı çok iyi biliyorsun.. hedefe kitlenince herkes senden korkmalı.. kocaman alkışlar senin olmalı
Varda paylaşsam sıkıntı olurDaha fantazik olabilir bennnce
Ama sen beni ağlattın kigeçen haftaydı
eflal bak ben pogaça vs çok seviyorum dün burda çok canım çekti eve gittim
tb unum vardı 3 ymk yag ve yogurt ile poagaça yaptım kendime cviz büyüklügünde 3 tane yedim .. nefsim körlendi
bak sende erken kalkıyorsun ya 2 +1 yaada 2+2 yap
ben evde olsam 2 ana bir ara yapardım
ama sen başta 2 ana 2 ara yap sonra azaltırsın
yani ne bileyim yemekten keyif aldıgın şeyleri çeşitlendir kendine
eger bana akşam yememek eziyet olsa ben akşam yerim
ama ben böyle keyif lıp mutlu oluyorum
çünkü eve gidip yemek haızrla eş gelsin sofraya otur saat 19:30 oluyor
bu saat bana göre geç ben ondan dolayı tercih etmiyorum
ama hafta sonu ve evdeyken tabiiki onlarla birlikte yiyorum ...
sen eskiden aralar yapardın kahveli , kitaplı hurmalı canım ya onlardan yapıver
kendini bırakma umutsuz olma eflal
sem azmin dibi oldun 7. takımda ne kadar istikrar ile devam ettin farkında degil misin ?
Bencede çünkü 8 li rakamlara çok ani geçtimTebrikler canım bence daha da var sende öden
Eki Görüntüle 2140936
Kız düğün hazırlıkları nasıl gidiyor
Foto cekimini önden yapmışsınız diye duydum nete sızmış fotolarEki Görüntüle 2140940
Sağol canım. Tabi ki artık kaçamaksız haftam olmuyor kiTebrikler eflal acaba hafta sonu kaçırmış olabilir misin
çok sinirlendim.Eki Görüntüle 2140946 kızlar tablomuzu kontrol edelim mi?
Esra_4378
@hepfit
@tevafuk55
@pempisler
Konyakk
gel koru beni portim
çok üzdüler sabah sabah
ama ben onlara söyledim benim aslan portim geliyor ayağınızı denk alın dedim Eki Görüntüle 2140949
Hadi kurtardın hadi bugün keyifliyim de
Çalış seninde olur
Demek ki neymiş pempis düzenli sağlıklı beslenmek güzel kilo verdiriyormus hafta sonundaki kaçamak olmasa 1.5 üstü olacakmış demi bu yüzden ne yapıyoruz bugünden sağlam tutuyoruz o 8 Lee gidecekkilo diyeyim bende çok açıktım
geçen hafta:88.1
bu hafta 86.8
fark:1.3
@MiuLego @hippoglisemi@hepfit
Benim tam canımEki Görüntüle 2140950
Kayısılarım Çağlalarım ben geçmişten gelene kadar eksik gedik var mı bakalım mı ?
Kayısılar
@Lunya
@matematik61
@Melegiimm22
Nego
Çağlalar
@hippoglisemi
@malipina
@Nevreste
@elfkkk
@cakil80
Tmmgörüşelim esra hanım ben kendime sonsuz güveniyorum
vay vay vayyyyyyyyyyyy
bravoooooooooooo
pembiş canısıııı.. detoks sonrası 2 gün çok önemlidir.. dikkatli beslen emi.. yoksa byük artılar geliverir aman diyim..
harika bir eksi.. geçen hafta da öyleydi.. haftaya da aynısnı isterim çünküüüüüüüüüüüüüüüüüü LİSTEDESİN ARTIKLİSTENİN TÜM SORUMLULUĞU YÜKÜ ÜZERİNDE VE BİLİYORSUN NELER OLDUĞUNU.. HAFATYA DA AYNISI GELİR Mİ CANISI
AZ LAF ÇOK İŞ HADİ CANIM
Kuzum cumartesiEki Görüntüle 2140946 kızlar tablomuzu kontrol edelim mi?
Esra_4378
@hepfit
@tevafuk55
@pempisler
Konyakk
gel koru beni portim
çok üzdüler sabah sabah
ama ben onlara söyledim benim aslan portim geliyor ayağınızı denk alın dedim Eki Görüntüle 2140949
zayıf ve tripliiiiiiiiiiiiiiiiiiii sinemalardaaaaaaaaaaaBu alıntı da ben neden yokum
esraya 10 puan mıTam perşembe menüsü şahane şahane
Şu okey
Spor vayyy
Puan:10 bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo
Pis boğazım işte, iradesizim, yiyerek kendini mutlu etmeye çalışan bir aptalım, diyeti artık beceremediğim için çok sinirli gerginimdün öyle açtım ki sinir küpüne döndüm adeta açlıktan, sabah yine çok aç kalktım artık tansiyonum düştü, zor bekledim kahvaltı için.
Niye hep kendimi tutamayıp üzülüp üzülüp yediğim için aç kalarak kendimi yine böyle cezalandırıyorum
pis seniBütün ilgiyi üstüme toplamayı başardım dağılabilirsiniz
çok sinirlendim. Eki Görüntüle 2140953 adresi ver begüm Eki Görüntüle 2140956 panpaları topladım geliyoruz. Eki Görüntüle 2140957
Çok öfkeliyizEki Görüntüle 2140958
Regl normal kuzum ya ben olmaya yakın 2 kilo artışı görüyorum anca 5 gün iniyorumGeçen hafta 54.4
Pazartesi 54.6
Dün 54.1
Bugün 55.0
İstikrarlı kadınımdır vesselam.Hala 1. Gün nehirnil111 ona göre vicdanlı vur bari @MiuLego
Haftada iki tartılma hakkı tanı kendine bir pazartesi birde cuma tartıl kendini germeDoğru diyorsunuz adam gibi menüler listeler lazım bana
Senin de yılların gitmesin artık bonusçok uzun olmuş nasıl dayanıyorsun peki bu benim şu an yaşadığım psikolojiye bunca yıldır benim sinir harap oldu bir yılda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?