Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçen hafta 54.4
Pazartesi 54.6
Dün 54.1
Bugün 55.0

İstikrarlı kadınımdır vesselam. Hala 1. Gün nehirnil111 ona göre vicdanlı vur bari @MiuLego
HALBUKİ DÜNKÜ KİLO NASIL DA GÜZELMİŞ AMA HALA GOL ATMIŞ...

AMAAAAAAAAAAAA BU vurulmana engel değil

kalanı sende @nehirnil111
maşallahın var pembikkkk :)
ben böyle bi şarkıya bırak klip çekip okumayı,sözlerini yazsam, içimden mırıldansam...utancımdan sokağa çıkamam lan
nasıl kafada yaşıyo bunlar

ben de anlamıyorum ki

Sende kork
Daha fantazik olabilir bennnce
Varda paylaşsam sıkıntı olur

Ama sen beni ağlattın ki

Doğru diyorsun ben kahveli kuru meyveli ara öğünlü menülere döneyim bana en iyi uyan o oldu

çok sinirlendim. adresi ver begüm panpaları topladım geliyoruz.
Çok öfkeliyiz
Hadi kurtardın hadi bugün keyifliyim de

Çalış seninde olur

kilo diyeyim bende çok açıktım
geçen hafta:88.1
bu hafta 86.8
fark:1.3
@MiuLego @hippoglisemi@hepfit
Demek ki neymiş pempis düzenli sağlıklı beslenmek güzel kilo verdiriyormus hafta sonundaki kaçamak olmasa 1.5 üstü olacakmış demi bu yüzden ne yapıyoruz bugünden sağlam tutuyoruz o 8 Lee gidecek
Tebrikler çok güzel eksi

Tmm

Bu alıntı da ben neden yokum
zayıf ve tripliiiiiiiiiiiiiiiiiiii sinemalardaaaaaaaaaaa
esraya 10 puan mı

kuzum geçti gitti işte... bak pazartesiye bile eksi ile geleceksin.. tertemiz geçir haftasonunu.. inan yeter..

Senin de yılların gitmesin artık bonus çok uzun olmuş nasıl dayanıyorsun peki bu benim şu an yaşadığım psikolojiye bunca yıldır benim sinir harap oldu bir yılda

Dayanmak? Yok öyle bişey. Hiç sorma orasını.

O durumda sadece batmak var daha çok batmak. Bir elini çıkarsan bir hamle yapsan yeniden batıyorsun.

O dediğim dr zamanı 88 e düştüm 11 kilo verdim o oldu bir daha 8 li rakam göremedim 2009 dan beri.

Üstüne birde 99 la hamile kaldığım için 100 üstüne çıktım. 1,5 sene sonra bebekli kilolu hayatın stresinden yeni çıkmışken bunalımı durdurmuşken biraz dışarı çıkmaya başlamışken yeniden hamilelikle iyice beter oldum.

Böyle böyle uzadı süre. Yazarken ağladım şimdi kulaklığımı taktım lesli yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…