fitimmmmmmmmm incelmeye devam ediyordu helal beeeeeeeee
Bende bayılırım bugün kimse gelmese ses etmese de eğlensem gönlümce
Ördekim halana dua et az vuracağımDün kaçırmadın değil mi kaçırmadıysan eksidesin demektir regliden dolayıdır en geç pazartesi kilonu söyle o zaman vurmaya devam edecek miyim göreceğiz
Eki Görüntüle 2140945
Ama sen beni ağlattın ki
Doğru diyorsun ben kahveli kuru meyveli ara öğünlü menülere döneyim bana en iyi uyan o oldu
Aynen vayt.Regl normal kuzum ya ben olmaya yakın 2 kilo artışı görüyorum anca 5 gün iniyorum
fitimmmmmmmmm incelmeye devam ediyordu helal beeeeeeeee
nilişkom erken davranıp vurmuşsun bile
ama vurmayı çok özledik ördeği ara ara gün içinde vuralım bence
Yalniz takim masallah tam elit olmus.
Bu ne ya kazen abi proluk mu dagitti ya.
Herkes pro olmus.
Kendimi ezik gibi hissettim.
Kiskanmadim ama ha yanlis anlasilmasin
ya esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahahahaah
Günaydın hayırlı cumalar herkese
@MiuLegohepfit
Dün kına vardı az oynadım şiştim galiba wc ye de çıkamadımama düne göre -500 vermişim korumaya devam 52 aşmak yok düğüne kadar 51 rakamı beni sevdi hemen geliyor geri
Geçen hafta 51.7
Bu hafta 51.8
Fark +100
Yüzde - 0.20
Eki Görüntüle 2140947
oooo ayıpsın kaptan tabi gelecek inşallah. Hatta reglde bitmek üzere olur birde dikkat aynı eksi ya gelecek ya gelecek kaçarı yok kurtulayım 8lerden gelsin 7ler ,ayy inanamıyorum ya maşallahdiyeyim kendime hiç umudum yoktu bide hayırlısıyla orucu geçirsek ohh miss gibi cicler giyerim artık ,bugünden itibaren pür dikkat kaptan kedinin fareyi avlamak için pür dikkat ediyorsa aynen o gibi olacam ee vaytın 10 larını kapacam inşallahgörüşelim esra hanım ben kendime sonsuz güveniyorum
vay vay vayyyyyyyyyyyy
bravoooooooooooo
pembiş canısıııı.. detoks sonrası 2 gün çok önemlidir.. dikkatli beslen emi.. yoksa byük artılar geliverir aman diyim..
harika bir eksi.. geçen hafta da öyleydi.. haftaya da aynısnı isterim çünküüüüüüüüüüüüüüüüüü LİSTEDESİN ARTIKLİSTENİN TÜM SORUMLULUĞU YÜKÜ ÜZERİNDE VE BİLİYORSUN NELER OLDUĞUNU.. HAFATYA DA AYNISI GELİR Mİ CANISI
AZ LAF ÇOK İŞ HADİ CANIM
pardon ama arkanda 7. takım var o üzenleri indiririz gerekirseeeeEki Görüntüle 2140946 kızlar tablomuzu kontrol edelim mi?
Esra_4378
hepfit
@tevafuk55
arden32
Konyakk
gel koru beni portim
çok üzdüler sabah sabah
ama ben onlara söyledim benim aslan portim geliyor ayağınızı denk alın dedim Eki Görüntüle 2140949
biz de seninkini nisacımmmmmBen kacar.
Sabirsizlikla bekliyorum tarti sonuclarini.
Miu yu yu yu yu yu uuuuu
ayy ama sizi görünce dayanamam yerim yerimmçok sinirlendim. Eki Görüntüle 2140953 adresi ver begüm Eki Görüntüle 2140956 panpaları topladım geliyoruz. Eki Görüntüle 2140957
Çok öfkeliyizEki Görüntüle 2140958
haftaya yapıcakmısın spor? napalım kalmak istiyomusun?Kuzum cumartesi
1 saat tempolu yürüyüş
Pazar 3 mil leslie
Pazartesi ve salıda
1 er saat tempolu yürüyüş var
Bugün benimde iş yerindeki bi salaga canım sıkkın, şöyle yoluversem rahatlicam da yapamiyorumbegum75
onlardan her yerde var ben eskiden aglardım bile ama umursamıyorum artık
gerçekten ha canım sıkılıyormu evet ama amann demeyi ögrendim azda olsa
Yapıyorum ama siteye pek giremiyorumhaftaya yapıcakmısın spor? napalım kalmak istiyomusun?
pardon ama arkanda 7. takım var o üzenleri indiririz gerekirseeee
begüş yalnız değildir
kimsenin seni üzmesine müsaade etme begüşüm
@MiuLegoGünaydın
geçen hafta 66.5
bu hafta 66.2
fark -300
%0.45
dimiAynen bizim icin de miu.
Nasil korundugunu gosteriyor bize.
Valla berna dan cok sey ogreniyorum.
Masallah azmine.
K.cini kasi berrna.
Bi gün nazarimiz degecek sana.
sen artısın sana ancak top tüfek vurmalar olurAyrı alıntı...
Kıymetlisin...
İyiki varsın....
Son iki gün menü vermedim ben. Hemen gömmeler filan
Günaydın
geçen hafta 66.5
bu hafta 66.2
fark -300
%0.45
çok moralim bozuk
hafta içi hiç kaçamak yapmamış her gün spor yapmıştım
sadece 3-4 gündür kabızlığım var onun etkisi varmı bilmiyorum
boşa emek verdiğimi düşünüyorum bazen
aynen canım gidecek inşallah.birde regl etkisi oldu daha fazla giderdi sağolun canım yaa menu guzel ol adıkca vur kafaya da akıllanayım bundan sonra ya kaptana yada sana sormadan bile yemiyeceğim haftasonunada guzel geçireyim inşallah da detoksun etkisini kaybetmeyeyim ben sizleri çok seviyorum yaa iyiki tanimişim 7. Takım gullerini.tel emoji koysaydı yanaklarniz şapır şapır olmuştu opulmektenDemek ki neymiş pempis düzenli sağlıklı beslenmek güzel kilo verdiriyormus hafta sonundaki kaçamak olmasa 1.5 üstü olacakmış demi bu yüzden ne yapıyoruz bugünden sağlam tutuyoruz o 8 Lee gidecek
Tebrikler çok güzel eksi
hayır asla kimse kimsenin yerine mani olmuyor öyle bişey yokYapıyorum ama siteye pek giremiyorum
Sen bilirsin eğer spor gruplarına katılmak isteyen varsa ben mani olmuyum onlardan al benim yerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?