Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yani boşuna dün sporumu yapmadım sanki listedeyim
aynen yapmalıydın.. liste harici sporuna ara vermemli bence
Zaten bu 8 ler bana ödem gibi geliyor hemencecik gidecek gibi duruyor bakalım
hadi yine inşallah

ahahaha sen ve panpalarını ancak mıncıklarız la şu tatlılığa bak korkuluyr mu hiç ?????

YENİR Kİ BU

Yok canim ya onu araştırmadım ama anladigim kadariyla ben yinede if yaptığımi düşünmüyorum diyet yaparken her yol mübah ins. Hepimiz hedefimize ulasalim

Ayy nolur kusura bakmayın modunuzu düşürmeyim ben
eflal bu takım bunun için var, düşen modu kaldırmak için,yazacaksınki çare bulunacak
aç kalmanın çözüm olmadığını sende biliyosun vücut kitliyo kendini,uzun zamandır yaptığın düzenini değiştirmeyi bi dene farklı yoldan git
bence vücut tıkandı bi değişiklik bekliyo senden
birde yaptığın sporunu değiştir,yaptığın saatini değiştir tabi imkan olanak varsa

HAFTASONU KAÇAMAĞI

@pempisler yok öyle bişey artık haftasonu cozutmak yok! bak listeye alacağım ona göre.. var mı olacak mı kaçamak yoksa istikrarla devam mı edilecek??? ona göre alacağım
Günaydın canlar

konyakım gelmiş kiiiiiiiiii

Kilo bildireyim
Geçen hafta 63.8
Bu hafta 63.6
Fark 0.2 kg

Geçmişten geldim.
Alıntılayamadm verenleri tebrik ederim.
Veremeyenler üzülmesn
İnsan gerçekten biyerden sonra bıkıyor tam diyet modundan çıkamıyor ama yemeden de duramıyor ben gibi.
Adım diyet yapıyor ama aslnda yapmıyorm.
Kilo koruma gibi oldu 2 gün dikkat etsem sonra dikkat etmiyorm ha çok da yemiyorm ama 1 2 kaçamak kilo vermeme engel oluyor.
Biyerden sonra ciddi başlayacğm ama şimdi 300 500 azalsn bakalm .
Stress olmaya gerek yok gidecek illa ki.
Kendinize psikolpjinize bedeninize zaman tanıyın haa diyeceğnz o zmaana stressz girin.
Öpüldünz ara ara bakacağm şimdlk gidiyrm

3 gün mu canim insanlar bir çiş yiyip artı geliyor ve kafasını duvarlara vuruyor 1 çiş için sen tam baslamadinmi diyete

Haklısın canom değişiklik yapıcam sağolun

eskide kaldı.. sil gözyaşlarını.. şimdi yeni sen'e bak aynada.. bu haftan ile gurur duy

işte duymak istediklerim beeeeeeeeeeeeee

nasıl enerji geldi bak

bitirelim şu işi listelimmmmm

ama tüm 10 puanlar benim bu hafta üzgünüm 9!a razı ol

konyakım 60 lara çıkmadı çıkmayacak maşallah

Haklısın banumm sağol canım iyi geldiniz

Masum hani bütün yöntemleri denedim ya bana ne iyi geliyor hala bilmiyorum, kendimi bile tanımıyorum burda herkes kendine ne iyi geliyor biliyor ben hala kendimi çözemedim
Kuzu mesela ben şunu farkettim hemde bu hafta, azıcık azıcık ama beni tatmin eden şeyler yedigimde (cıs cos değil mesela iki lokma ekmek iki kasik pilav vs gibi ama ciddi az lokma kadar) stres olmayıp kilo veriyorum. Bu hafta diyet yapmadım, cıs ta yedim ama dediğim gibi iki lokma şeklinde. Amaaa ben stres yapıp ac ta kalsam tarti benimle inatlasiyor onu farkettim. Acaba sende vücudunu strese mi sokuyorsun?

Ben de if yapiyodum calismaya baslamadan.11 12 gibi kahvalti aksam en gec 7 de yemek genelde 2+2 oluyodu cok da rahattim ama çalışınca fos oldu.

Yaaa kuzum sen kolumdan tutup getirmesen boyle olmazdi.o kadar cok sey öğrendim ki hepinizden.bombos anlamsiz diyet yapacaktim burada olmasam.Etrafimdakiler berna karatay diyo bana ay agladim yaaa gicik
Aynen bizim icin de miu.
Nasil korundugunu gosteriyor bize.
Valla berna dan cok sey ogreniyorum.
Masallah azmine.
K.cini kasi berrna.
Bi gün nazarimiz degecek sana.
Bugun herkes k.c kasima modunda ben de sizlerden cok sey ogrendim kuzum

3 gün mu canim insanlar bir çiş yiyip artı geliyor ve kafasını duvarlara vuruyor 1 çiş için sen tam baslamadinmi diyete

İşte kötü bir hadfta sonu vs. derken cozuttum ve dün sabah son kez sözümü verdim Gerçekten takip edince sürekli ne nasıl yarıyor yaramıyor insan görüyor..
Haftaya bomba gibi geleceğim.. hatta pazartesi..

arkamda siz varken hiçbirşeye müsade etmiyorum
işi gücü bıraktım attım kendimi takıma inanki
dimi ama

+1.6 regl şişkinliği olamaz

hiç yakışmadı hiç sevmedim

gel otur şöyle senle biraz konulaşım

bununla:

Bu arada halen regl olmadım bu artıya da sebep şişim..

@MiuLego hepfit

ne güzel yazmışsın begüşüm.. aynen katılıyorum her kelimesine

Inşallah kuzum çıkarsam gömün beni cukura

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…