- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
Tamam o zmn ben bildirim yaparım sana sporlarımıhayır asla kimse kimsenin yerine mani olmuyor öyle bişey yok
herkese kapımız açık,ben senin açından sordum,yaparım diyosan kal takımda
aynen yapmalıydın.. liste harici sporuna ara vermemli benceYani boşuna dün sporumu yapmadım sanki listedeyim
hadi yine inşallahZaten bu 8 ler bana ödem gibi geliyor hemencecik gidecek gibi duruyor bakalım
Sende kork
çok sinirlendim. Eki Görüntüle 2140953 adresi ver begüm Eki Görüntüle 2140956 panpaları topladım geliyoruz. Eki Görüntüle 2140957
Çok öfkeliyizEki Görüntüle 2140958
Salı sporuKuzum bana düne 315 point ekler misin
125 dkbl tempolu yürüyus
25 adet mekik
Yok canim ya onu araştırmadım ama anladigim kadariyla ben yinede if yaptığımi düşünmüyorumeflal ben en son ara ögünlü diyet yaptıgımda 80 li kilolalrdaydım
dr lar bas bas bagırıyor zaten ara ögün diye brişey yok diyorlar
sen kendine kilo aldıracak şeylerden uzak durucaksın bünyeni özeceksin bütün mesela bu
ha istikrar yok diyorsun onuda anlıyorum
dagılınca toplanmak zor
ahahahah saçma harbiden ya
nasıl okuyorsun dimi
20 de yemek yediigni farz edersek
11 e kadar tam 15 saat açsın
if'in hayırlı olsun esra
eflal bu takım bunun için var, düşen modu kaldırmak için,yazacaksınki çare bulunacakAyy nolur kusura bakmayın modunuzu düşürmeyim ben
HAFTASONU KAÇAMAĞIDemek ki neymiş pempis düzenli sağlıklı beslenmek güzel kilo verdiriyormus hafta sonundaki kaçamak olmasa 1.5 üstü olacakmış demi bu yüzden ne yapıyoruz bugünden sağlam tutuyoruz o 8 Lee gidecek
Tebrikler çok güzel eksi
Günaydın canlar
3 gün mu canim insanlar bir çiş yiyip artı geliyor ve kafasını duvarlara vuruyor 1 çiş için sen tam baslamadinmi diyete
HAFTASONU KAÇAMAĞI
@pempisler yok öyle bişey artık haftasonu cozutmak yok! bak listeye alacağım ona göre.. var mı olacak mı kaçamak yoksa istikrarla devam mı edilecek??? ona göre alacağım
konyakım gelmiş kiiiiiiiiii
tamam ekledim
Haklısın canom değişiklik yapıcam sağoluneflal bu takım bunun için var, düşen modu kaldırmak için,yazacaksınki çare bulunacak
aç kalmanın çözüm olmadığını sende biliyosun vücut kitliyo kendini,uzun zamandır yaptığın düzenini değiştirmeyi bi dene farklı yoldan git
bence vücut tıkandı bi değişiklik bekliyo senden
birde yaptığın sporunu değiştir,yaptığın saatini değiştir tabi imkan olanak varsa
eskide kaldı.. sil gözyaşlarını.. şimdi yeni sen'e bak aynada.. bu haftan ile gurur duy
Dayanmak? Yok öyle bişey. Hiç sorma orasını.
O durumda sadece batmak var daha çok batmak. Bir elini çıkarsan bir hamle yapsan yeniden batıyorsun.
O dediğim dr zamanı 88 e düştüm 11 kilo verdim o oldu bir daha 8 li rakam göremedim 2009 dan beri.
Üstüne birde 99 la hamile kaldığım için 100 üstüne çıktım. 1,5 sene sonra bebekli kilolu hayatın stresinden yeni çıkmışken bunalımı durdurmuşken biraz dışarı çıkmaya başlamışken yeniden hamilelikle iyice beter oldum.
Böyle böyle uzadı süre. Yazarken ağladım şimdi kulaklığımı taktım lesli yapıcam.
işte duymak istediklerim beeeeeeeeeeeeeeoooo ayıpsın kaptan tabi gelecek inşallah. Hatta reglde bitmek üzere olur birde dikkat aynı eksi ya gelecek ya gelecek kaçarı yok kurtulayım 8lerden gelsin 7ler ,ayy inanamıyorum ya maşallahdiyeyim kendime hiç umudum yoktu bide hayırlısıyla orucu geçirsek ohh miss gibi cicler giyerim artık ,bugünden itibaren pür dikkat kaptan kedinin fareyi avlamak için pür dikkat ediyorsa aynen o gibi olacam ee vaytın 10 larını kapacam inşallah
Haklısın banumm sağol canım iyi geldinizya bak benim favorim son zmanda
dag inciri içine ceviz koyup sütlü kahve ile içmek
hurmanın içine fındık birde güzel oluyor
mesela meyevmi ben sabah aç yiyordum
bu hafta 10 da ara yapıp yiycem ,keyif için
kabızlık için yiyordum sabahları
ben akşam üstü yemiyorum meye çünkü kan şekeirmi hızlı yüksletip beni acıktırıyor
glisemin endeksten dolayı
kuru kayısıyı kakoya bulayıp yemekten keyif alıyorum mesela
böyle böyle geçecek eflal ben tam 10 sene oldu bu mücadele içindeyim yahu
denemedigim kalmadı , en kötü diyet bile çaresizlikten iydir
ben kaçtım az işim var , sütlü kahve ve bitter çikom ile gelecegim
yazacak çok şeyim varda zman yok sana son zamalrda yaşadıgım piskolojiyi anlatsam , emin ol şaşırırsın
Kuzu mesela ben şunu farkettim hemde bu hafta, azıcık azıcık ama beni tatmin eden şeyler yedigimde (cıs cos değil mesela iki lokma ekmek iki kasik pilav vs gibi ama ciddi az lokma kadar) stres olmayıp kilo veriyorum. Bu hafta diyet yapmadım, cıs ta yedim ama dediğim gibi iki lokma şeklinde. Amaaa ben stres yapıp ac ta kalsam tarti benimle inatlasiyor onu farkettim. Acaba sende vücudunu strese mi sokuyorsun?Masum hani bütün yöntemleri denedim ya bana ne iyi geliyor hala bilmiyorum, kendimi bile tanımıyorum burda herkes kendine ne iyi geliyor biliyor ben hala kendimi çözemedim
Ben de if yapiyodum calismaya baslamadan.11 12 gibi kahvalti aksam en gec 7 de yemek genelde 2+2 oluyodu cok da rahattim ama çalışınca fos oldu.eflal ben en son ara ögünlü diyet yaptıgımda 80 li kilolalrdaydım
dr lar bas bas bagırıyor zaten ara ögün diye brişey yok diyorlar
sen kendine kilo aldıracak şeylerden uzak durucaksın bünyeni özeceksin bütün mesela bu
ha istikrar yok diyorsun onuda anlıyorum
dagılınca toplanmak zor
ahahahah saçma harbiden ya
nasıl okuyorsun dimi
20 de yemek yediigni farz edersek
11 e kadar tam 15 saat açsın
if'in hayırlı olsun esra
sana ayrı alıntı yapmak istedim :)
bernam.. inan ki burada olman beni o kadar mutlu ediyor ki.. listede hedefe ulaşana kadar hep ama hep istikrarlıydın.. korumada da öylesin.. KORUMA NASIL YAPILIR O KADAR GÜZEL GÖSTERİYORSUN Kİ..
Bizim asıl ihtiyacımız olan bu aslında.. kloyu bir şekilde veriyoruz.. ama koruma? işte öğrenmemiz gereken kısım bu..
Senin burada her gün menü vermen.. hala spora karşı büyük sorumluluk hissetmen.. kaçamak varsa nasıl dengelediğini göstermen..
İnan çok kıymetli.. ve sen de öylesin..
iyi ki varsın.. ve hala benden zayıfsın :))))
dimibana da şahsen inanılmaz faydalı oluyor.. şu diyet yapan halimle bazen bir şey yiyesim geliyor.. sonra bernanın korumada olmasına rağmen çantasında 2 haftadır taşıdığı ama yemediği cıs ları anlatması geliyor gözüme.. vazgeçiyorum.
Bugun herkes k.c kasima modundaAynen bizim icin de miu.
Nasil korundugunu gosteriyor bize.
Valla berna dan cok sey ogreniyorum.
Masallah azmine.
K.cini kasi berrna.
Bi gün nazarimiz degecek sana.
3 gün mu canim insanlar bir çiş yiyip artı geliyor ve kafasını duvarlara vuruyor 1 çiş için sen tam baslamadinmi diyete
dimi amaarkamda siz varken hiçbirşeye müsade etmiyorum
işi gücü bıraktım attım kendimi takıma inanki
eflal bu takım bunun için var, düşen modu kaldırmak için,yazacaksınki çare bulunacak
aç kalmanın çözüm olmadığını sende biliyosun vücut kitliyo kendini,uzun zamandır yaptığın düzenini değiştirmeyi bi dene farklı yoldan git
bence vücut tıkandı bi değişiklik bekliyo senden
birde yaptığın sporunu değiştir,yaptığın saatini değiştir tabi imkan olanak varsa
Inşallah kuzum çıkarsam gömün beni cukuraeskide kaldı.. sil gözyaşlarını.. şimdi yeni sen'e bak aynada.. bu haftan ile gurur duy
işte duymak istediklerim beeeeeeeeeeeeee
nasıl enerji geldi bak
bitirelim şu işi listelimmmmm
ama tüm 10 puanlar benim bu hafta üzgünüm 9!a razı ol
konyakım 60 lara çıkmadı çıkmayacak maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?