Aynen öyle canım diyet mi yapıyorum kendimle mi savaşıyorum belli değil. Bende artık güzel listeler yapıcam ara öğünlü mis gibiKuzu mesela ben şunu farkettim hemde bu hafta, azıcık azıcık ama beni tatmin eden şeyler yedigimde (cıs cos değil mesela iki lokma ekmek iki kasik pilav vs gibi ama ciddi az lokma kadar) stres olmayıp kilo veriyorum. Bu hafta diyet yapmadım, cıs ta yedim ama dediğim gibi iki lokma şeklinde. Amaaa ben stres yapıp ac ta kalsam tarti benimle inatlasiyor onu farkettim. Acaba sende vücudunu strese mi sokuyorsun?
Asıl sporlar listeye saklaniyortamam ekledim
bu hafta çok iyiyidin wayt,biraz daha zaman geçsin yeni karpuz ve kelekleri açıklıycam
Yok canim ya onu araştırmadım ama anladigim kadariyla ben yinede if yaptığımi düşünmüyorumdiyet yaparken her yol mübah ins. Hepimiz hedefimize ulasalim
Kilo bildireyim
Geçen hafta 63.8
Bu hafta 63.6
Fark 0.2 kg
Geçmişten geldim.
Alıntılayamadm verenleri tebrik ederim.
Veremeyenler üzülmesn
İnsan gerçekten biyerden sonra bıkıyor tam diyet modundan çıkamıyor ama yemeden de duramıyor ben gibi.
Adım diyet yapıyor ama aslnda yapmıyorm.
Kilo koruma gibi oldu 2 gün dikkat etsem sonra dikkat etmiyorm ha çok da yemiyorm ama 1 2 kaçamak kilo vermeme engel oluyor.
Biyerden sonra ciddi başlayacğm ama şimdi 300 500 azalsn bakalm .
Stress olmaya gerek yok gidecek illa ki.
Kendinize psikolpjinize bedeninize zaman tanıyın haa diyeceğnz o zmaana stressz girin.
Öpüldünz ara ara bakacağm şimdlk gidiyrm
ben tuttum getirdim.. sen getirdiğime şükrettirdinYaaa kuzum sen kolumdan tutup getirmesen boyle olmazdi.o kadar cok sey öğrendim ki hepinizden.bombos anlamsiz diyet yapacaktim burada olmasam.Etrafimdakiler berna karatay diyo banaay agladim yaaa gicik
Inşallah kuzum çıkarsam gömün beni cukura
Kuzum perşembe 150 pEki Görüntüle 2140946 kızlar tablomuzu kontrol edelim mi?
@Esra_4378
hepfit
@tevafuk55
@pempisler
@Konyakk
gel koru beni portim
çok üzdüler sabah sabah
ama ben onlara söyledim benim aslan portim geliyor ayağınızı denk alın dedim Eki Görüntüle 2140949
dimi ama
+1.6 regl şişkinliği olamaz
hiç yakışmadı hiç sevmedim
Eki Görüntüle 2140974
gel otur şöyle senle biraz konulaşım
bununla:
Eki Görüntüle 2140973 Eki Görüntüle 2140973 Eki Görüntüle 2140973 Eki Görüntüle 2140973 Eki Görüntüle 2140973 Eki Görüntüle 2140973 Eki Görüntüle 2140973 Eki Görüntüle 2140973 Eki Görüntüle 2140973 Eki Görüntüle 2140973 Eki Görüntüle 2140973 Eki Görüntüle 2140973 Eki Görüntüle 2140973 Eki Görüntüle 2140973
ne güzel yazmışsın begüşüm.. aynen katılıyorum her kelimesine
tmaam bu sözleri duyunca yumuşadım birazSen bize kıyamazsın..
Önce kendime sonra sana sonra da takımdaki tüm arkadaşlarıma sözüm söz son artı...
Geçen hafta benle morti değildin kuzum biz Antalya öncesi mortiydikvayt sen hatırlarsın geçmişte aramak istemiyorum.. geçen hafta senle mortiydik ya sen yenmiştin hani
ben Muş'a gitmeden çarşamba kilomu söylemiştim hani.. kaçtı o kilom benim senle yarışırkenki?
Whiteblacklife
Evet az biliyorm cicim. Aslnda pzrtsi 63.5 idi pzrtsye kdr iyi dkkat etmiştim. Sonra annem amlyt oldu işte akşam eve gelenlerle de yedim yani yalan yok geç ssaatte yedim snrasnda arada da kaçamaklı yedim çok inmedi biliyorm kendmi.
ha gayret kajum.. ben 5 lere geçtikten sonra koruma modu olsun isterim.. ama artı olmadığı sürece sorun yok.. geçen hafta kocaman artı vardı.. o yüzden bu eksi az geldi bana yalan yok..
ben tuttum getirdim.. sen getirdiğime şükrettirdin
hay hayyyyyyyyyyseve seve
yaaaaaGeçen hafta benle morti değildin kuzum biz Antalya öncesi mortiydik
çok moralim bozuk
hafta içi hiç kaçamak yapmamış her gün spor yapmıştım
sadece 3-4 gündür kabızlığım var onun etkisi varmı bilmiyorum
boşa emek verdiğimi düşünüyorum bazen
Cumartesi günü yediklerinden sonra böyle konuşmakİyi akşamlar kızlar
Menü vereyim bugün biraz kaçtı
Sabah 10da bir tavada yumurta 2 dilim ekmek peynir zeytın 1 tatlı kaşığı kaymak 1 tatlı kaşığı bal
Ogle 3te bir tam iskender şekersiz kola ve künefe
Bugun aksam yemeyi dusunmuyorum. Bi can sıkıntıyla ne buluyorsam yedim. Çok pişman oldum ama iş işten gecti
Spor yok su 2 litre
oy kuzum noldu anneciğine bilmiyordum geçmiş olsun çok.. nasıl şimdi iyi mi?Evet az biliyorm cicim. Aslnda pzrtsi 63.5 idi pzrtsye kdr iyi dkkat etmiştim. Sonra annem amlyt oldu işte akşam eve gelenlerle de yedim yani yalan yok geç ssaatte yedim snrasnda arada da kaçamaklı yedim çok inmedi biliyorm kendmi.
Listedeyken de biliyosndr ben 2 öğünle sıfır kaçamakla kilo verebiliyorm. Günde 1 kere bile kaçamak yapsam 500 gr üstne çkmıyor verdğm kilo.
Şimdi yine anneme gidicem ama ayarldm ton balıklarmı.
Akşama ton balığı salata yicem.
Daha kahvaltı yapmadm bi kahve içtm.
Dün geç yedğm için de aç değilm.
Hele bi akşam olsn yarına daha güzel uyncm.
7 mays da da tatile gidiyorm o vakte kdr 2 kilo ekslsem kar çnkü 1 hftalk tatil bana +2 getryor.
Snrası ramazan ztn bi iftarla oruç tutuyorm inş bayrama 50 li kiloları göreceğm
gerçi dimi dimi.. valla doğruCumartesi günü yediklerinden sonra böyle konuşmak
Kabizlikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?