günaydınn kızlar,
meraktan bi tartıldım kalkınca ama biraz daha beklicem belki eccük daha eksi görürüm..
günaydılnar canlar
Önce Dünki menümü yazayım önceki günler fiyasko.. Söz verdiğim gibi dün itibari ile devam..
26.04.2018
Sabah;
09.00; 1 küçük parça beyaz peynir + 1 adet kırmızı biber
Ara 11.00 ; 2 şer adet fındık ceviz badem.
Öğlen 12.45; Çalı Fasulyesi + Cacık
Ara 16.00; Yeşil Çay + 2 Galeta t.buğday unu + 5 Zeytin
Akşam 20.30; salata+3 köfte + fırında yağsız kızarmış 2 adet kırmızı biber.
(geç oldu akşam iş çıkışı pazar market yapmak zorunda kaldım normalde annem yapıyor yemeğimi ama eve gidince anca hazırladık..)
27.04.2018 Bugün@MiuLego
Sabah;
09.00; 1 küçük parça beyaz peynir + 1 yumurta + 2 şer adet badem,ceviz,fındık.
Ara 11.00 ; Yeşil çay içecem.
Öğlen 12.45; z.yağlı+cacık yerim.
Ara 16.00; Yeşil Çay + meyve yemeyi düşünüyorum.
fermuarı çekcem mecburen akşam kına var ve bir şey yemeyeceğim...
hepfit @matematik61 @malipina
Ben de if yapiyodum calismaya baslamadan.11 12 gibi kahvalti aksam en gec 7 de yemek genelde 2+2 oluyodu cok da rahattim ama çalışınca fos oldu.
Yaaa kuzum sen kolumdan tutup getirmesen boyle olmazdi.o kadar cok sey öğrendim ki hepinizden.bombos anlamsiz diyet yapacaktim burada olmasam.Etrafimdakiler berna karatay diyo banaay agladim yaaa gicik
Bugun herkes k.c kasima modundaben de sizlerden cok sey ogrendim kuzum
Ağla evet ağla ama rahatlayacaksan. Diyet kolay değil bonus kimse kolay demesin bu gerçek, zor ve irade isteyen bir süreç, başarabilen kişilere bende hayran oluyorum hani hiç pes etmeden istikrarlı bir şekilde yapanları diyorum. Belki de şundan takılıyoruz biz sürekli; bu hayatta ki önceliğimiz kilo vermek olmuyor olamıyor, çok daha can sıkıcı bizi yıpratıcı konularla mücadele etmek zorunda olmaktan belki de. Ha kimin hayatı dört dörtlük ki yapan nasıl yapıyor işte herkesin gücü farklı, aynı olaya tepkisi farklı oluyor.
Dayanmak? Yok öyle bişey. Hiç sorma orasını.
O durumda sadece batmak var daha çok batmak. Bir elini çıkarsan bir hamle yapsan yeniden batıyorsun.
O dediğim dr zamanı 88 e düştüm 11 kilo verdim o oldu bir daha 8 li rakam göremedim 2009 dan beri.
Üstüne birde 99 la hamile kaldığım için 100 üstüne çıktım. 1,5 sene sonra bebekli kilolu hayatın stresinden yeni çıkmışken bunalımı durdurmuşken biraz dışarı çıkmaya başlamışken yeniden hamilelikle iyice beter oldum.
Böyle böyle uzadı süre. Yazarken ağladım şimdi kulaklığımı taktım lesli yapıcam.
neslihan bugünki menü snein kilonda biris için çok az
olmaz bu menü
canım bende işte sabah kahvaltı ve öglen yiyorum
çünkü öglen 11- 12 ye kadar aç durmam malum sabah 6 da kalkıyorum ve yogun oldugum saatler
evde olsan 12 ye kadar aç dur ama çalışınca en verimli olman gereken zmanda aç olursan olmuyor
ben açlık kımımı eve bırakıyorumki daha rahat geçsin diye
ha evde olsam 10-11 de kalksam bende kahvaltı ve akşam olarak yerdimm ,
geçmiş bittiiiiiiiiiiiiiii ve merakla bildirimleri bekliyorum
nolur bu cuma çok çok güzel olsun yaaaaaaaaaaaaa
arden32 de listede artık
@Whiteblacklife yolda geliyor listeye
@Bonus ilk fırsatta izinden dönecek listede
Nare83 izin kilosuna düşünce listeye geliyor
Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Saol tatlm safra kesesi amelytı oldu daha iyi hamdolsn. 3 4 güne toparlar kndi.oy kuzum noldu anneciğine bilmiyordum geçmiş olsun çok.. nasıl şimdi iyi mi?
listede aynen 2 öğün tertemiz gelirdin.. ama zor hafta olmuş belli sonuçta da toparlayıp eksi getirdin.. planlar güzel e haydi o zaman uygulamaya geçmekte sıra.. sen yaparsın
Akşam mı yemeyecek olmam gözüne az geldi canım.. Belki arada çıkmadan süt içebilirim..
Kuzu üzüldüm açıkcası benden bile aç geziyorsun ama neden direniyor bu kilon anlam veremiyorumGünaydın
Geçen hafta :69
Bu hafta:69.2
Gelen +2
Dagılabilirsiniz ! Bütün emekler çöp
Çok üzgünüm
Bildigim bütün doğrular yanlış oldu
Kendimi ne çukuruna atarım bllmiyorum
Canım benim gibi sende ufacık artıyla geldin
Tamam sağol kuzumBenim tam canım
Öyle yapacağım aklıma geldikçe vururum belki regli ödemini alırnilişkom erken davranıp vurmuşsun bile
ama vurmayı çok özledik ördeği ara ara gün içinde vuralım bence
vay be helal olsun minnakım 51 lerde ne güzel direniyorsunnnnnnnnnn
çok bekledin 51 leri ama maşallah baya da kaldın helal olsun be
birde sporda şişiyorum ben ilk haftalar
biliyorum onun için haftaya bakıcam bakalım nasıl olacak
hep spor yaptım bu hafta çünkü
Ben öyle düşünmüyorm eflal burdan hissettğm bence sen çok güçlü bir kadınsn. Cidden diyorm moral olsn diye yazmıyorm.Ağla evet ağla ama rahatlayacaksan. Diyet kolay değil bonus kimse kolay demesin bu gerçek, zor ve irade isteyen bir süreç, başarabilen kişilere bende hayran oluyorum hani hiç pes etmeden istikrarlı bir şekilde yapanları diyorum. Belki de şundan takılıyoruz biz sürekli; bu hayatta ki önceliğimiz kilo vermek olmuyor olamıyor, çok daha can sıkıcı bizi yıpratıcı konularla mücadele etmek zorunda olmaktan belki de. Ha kimin hayatı dört dörtlük ki yapan nasıl yapıyor işte herkesin gücü farklı, aynı olaya tepkisi farklı oluyor.
Kimi dünya yıkılsa dim dik durmayı başarabiliyor, kimi de en ufak rüzgardan bile nem kapıyor.
Ben hiç bir zaman güçlü bir insan olamadım, çok çabuk yıkılırım demoralize olurum. Hayatım b..tansa hiç bir şeyi düzenli yapamam, yok beceremiyorum işte olmuyor.
Amaan ne yazdım ki ben şimdi
Ağlama be bende ağlıyorum işte böyle biri ağlıyorum deyince hemen
Kuzu üzüldüm açıkcası benden bile aç geziyorsun ama neden direniyor bu kilon anlam veremiyorum
Canım benim gibi sende ufacık artıyla geldin
SiziNare83 ile toplu vurayım
Eki Görüntüle 2140980
Tamam sağol kuzum
Öyle yapacağım aklıma geldikçe vururum belki regli ödemini alır
Kaldılar böyle sanırım aşağı yukarı böyle olur gibi belki daha da düşer düğüne yakın
Hiç umudum yoktu ne demekoooo ayıpsın kaptan tabi gelecek inşallah. Hatta reglde bitmek üzere olur birde dikkat aynı eksi ya gelecek ya gelecek kaçarı yok kurtulayım 8lerden gelsin 7ler ,ayy inanamıyorum ya maşallahdiyeyim kendime hiç umudum yoktu bide hayırlısıyla orucu geçirsek ohh miss gibi cicler giyerim artık ,bugünden itibaren pür dikkat kaptan kedinin fareyi avlamak için pür dikkat ediyorsa aynen o gibi olacam ee vaytın 10 larını kapacam inşallah
emin ol ve moralini bozma spordandır masum.
ilk haftlaar ya artıydım ya gr veremedim. ama bu hafta gerçekten farklı oluyor.
hiç bi daha başlamıyım mı diye bile düşünüyorum cünkü zaten her gün yürüyorum.
ama canım çarşamba 66.00 görmüştüm tartıdaCumartesi günü yediklerinden sonra böyle konuşmak
Kabizlikmis
valla az geldi bilmiyorumda yani snein dolu dolu yemen lazım şimdi
70 lerde neyden kısacaksın şimdi bu kadar az yersen ?
bu hafta daha iyi olur inşallahdimibana da şahsen inanılmaz faydalı oluyor.. şu diyet yapan halimle bazen bir şey yiyesim geliyor.. sonra bernanın korumada olmasına rağmen çantasında 2 haftadır taşıdığı ama yemediği cıs ları anlatması geliyor gözüme.. vazgeçiyorum..
sen artısın sana ancak top tüfek vurmalar olur
Eki Görüntüle 2140964
canım üzülme bence..
-300 gayet iyi çünkü kabızlık var diyorsun ki kiloyu çok etkiler... aynı istikrarla devam haftaya alacaksın karşılığını eminim
bugunde birincilik bizde olur inşallah canımgeçmiş bittiiiiiiiiiiiiiii ve merakla bildirimleri bekliyorum
nolur bu cuma çok çok güzel olsun yaaaaaaaaaaaaa
arden32 de listede artık
@Whiteblacklife yolda geliyor listeye
@Bonus ilk fırsatta izinden dönecek listede
Nare83 izin kilosuna düşünce listeye geliyor
Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canlarım benim yaaHiç umudum yoktu ne demek
Artık nasıl beslenmen gerektiğini biliyorsun, tökezlersen biz tutar kaldırırız seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?