nilişkom erken davranıp vurmuşsun bile
ama vurmayı çok özledik ördeği ara ara gün içinde vuralım bence
Değiştir bakalım kuzum, bak ben ara öğünsüz yapamıyorum kafama ağrılar giriyor, herkesin bünyesi farklı ama gerçekten stres çok etkiliyor aklında olsunAynen öyle canım diyet mi yapıyorum kendimle mi savaşıyorum belli değil. Bende artık güzel listeler yapıcam ara öğünlü mis gibi
bende ara öğünsüz yapamıyorumDeğiştir bakalım kuzum, bak ben ara öğünsüz yapamıyorum kafama ağrılar giriyor, herkesin bünyesi farklı ama gerçekten stres çok etkiliyor aklında olsun
Bende mi if yapiomif ne sence ?
if yaptıgını düşün düşünme ana kuralı 14 ve 16 saat arası aç kalmak kalan saatlerde yemek sende öyle yapıyorsun işte
kabullen yada kabullenme
aç kaldıgın saatleri say
Bende mi if yapiom
Ama ben gayet 3 ana 2 ara öğün yapıyorum
Akşam 6 sabah 8
14 saat yapıyor ki
kör oluyordum ama buldum sonunda çarşamba kilomuÖrdeği de vuramadık demiiii-100 ile yırttı zaar
Bu arada cuma : 59.2
Çarşamba:58.5
Fark:0.7
@Portakal Sulu Ordek Yendimmmmm
eflalcim sakın bırakma.Kaç aydır bu kilodayım ..
Bende anlamadım her diyet if o zamanBende mi if yapiom
Ama ben gayet 3 ana 2 ara öğün yapıyorum
Akşam 6 sabah 8
14 saat yapıyor ki
ay evet kavgalar gürültülr havada uçuşuyorbi gelmeidki naletüllah 66.5 gelmiyor anacım
valla ben listeye girmesem mi diye bile düşündüm bugün yani
sonra snele papaz oluyoz
geçmiş olsun kuzu annem de geçen yıl olmuştu çok iyi şimdi şükür..Saol tatlm safra kesesi amelytı oldu daha iyi hamdolsn. 3 4 güne toparlar kndi.
Yapcm yapcm az kaldı.
Çünkü diyetten sıkıldm yedim şimdi de yenekten sıkıldm diyet istyor canm.
İnce bacaklarmı özledm:)
Sağol canım yok bırakmam asla çok zor kilo verdin çünkü ram bir yıldır uğraşıyorum. Zaten iki aydır falan korumada gibiyim. Kafamı toplayıp kendie yol çizmek lazım, bari bayrama kadar 5 leri göreyim diyorum nasip tabieflalcim sakın bırakma.
bak ben geçen yıl listeli ve listesiz 7 ayda 77 den 71,1 e düştüm.
1 ay tam bir ay kilo veremedim. en sonunda pes ettim ve listeden izinli ayrıldım.
11 ay sonra 79 olarak geri döndüm ! hatta 80 i bile görmüştüm.
71 i begenmeyen ben şimdi o kiloya gelebilmek için deli gibi uraşıyorum. ama istesem de geçen sene mayısta 71 olark bıratığım aşamaya gelemem çok kilom var.
sakın bırakma... bir süre koruma gibi git ama bırakma. inna çok pişman olursun. cünkü bedenin direnc göstermye başlamıs her diyetteki insanın yaşadıgı bir durum. ben daha önce de yaşamıştım ama bu kez bıraktım snen gibi moralsizliktn yedim yedim bak ne oldu.
bir süre sonra o direnc kırılacaktır. ya sporunu değiştirmeli ya diyetiini. belkide kendini aç bıraktığın içindir bu. bi süre abartmadan normal beslen ve burdan kopme emi.
sein inadın metannkini kırıcaktır..
Yediklerini affettirmez, kaçamak yapmadım boşuna mı çabalıyorum lafını söyleyemezsinama canım çarşamba 66.00 görmüştüm tartıda
Bünyeler farklı kuzum napcan bizimki de böylebende ara öğünsüz yapamıyorum
servisten inip eve gidene kadar ayaklarımın zangırtısından bayılıp yere düşcek gibi oluyorum
Kız harbi sordum:) hepfit çok tatlısın
günde 4 km koşuyordum hiit olarak. haftada 25 km yi buluyordubende spora bagladım cnm
sen ne yapıyordun spor olarak ?
Haklısın canım fazla açlık kesinlikle çok mutsuz gergin yapıyor benieflal bir kere çok aç kalktıgında sinir stres yaşıyorsan ve sabah aç uyanıyorsan aç bırakma kendini
bende aç yatıyorum ama böyle bayılacak kadar degil
çünkü ben öglen cidden saglam yiyorumm
çorba+anayemek+yogurt+salata
yani çogu kişinin yaptıgı gibi bir çorba yı ögün yapmıyorum
o yüzden benim acıkmam ciddi söylüyorum 8 i buluyor
bi kahve bir limonlu soda beni keisyor
ama seni mutsuz ediyorsa aç kalmamalısın
Bende anlamadım her diyet if o zaman
Bak seninde öyle çıkıyor çünkü akşam erken yiyoruz sabah erken akşam geçse sabah geç benim demek istediğim bazen 3 ana ogün yapıyorum baze 2 bazen öğlen çok yedim diye akşam gecistiriyorum yani adi şu adi bu değil onu demek istiyorum adi olmak zorundada değil zaten herkes kendini nasıl mutlu hissediyorsa kilolarından öyle bir an önce kurtulsun ons.Nare83
Gunaydinnnnn sonunda gördüm
84.8 i gördümsırada 80 olmak var
Eski kilo 85.2
Yeni kilo 84.8
Fark 0.4 umudum kalmamıştı
@MiuLegohepfit @Whiteblacklife
Eki Görüntüle 2140921
Geçen haftaki kilom 84.7 (kendi tartımda)
Bu haftaki kilom 83.1
Fark 1.6.
Bunu dünde söyledim bu kilonun yarısı içtiğim çayların attığı ödem ve toksitler arkadaşlarben önümüzdeki haftayı baz alacağım @MiuLego
kilo diyeyim bende çok açıktım
geçen hafta:88.1
bu hafta 86.8
fark:1.3
@MiuLego @hippoglisemi@hepfit
Günaydın
geçen hafta 66.5
bu hafta 66.2
fark -300
%0.45
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?