oh missssssssssOdemlerden kurtulalım Eki Görüntüle 2140981
@MiuLego canım kaptan ben az musade isteyeyim kızların keyfini yetirip dişarı çıkacaz arada bakarım mortimde bildirsin artık kiloyu
Esra_4378 eger diyetinde minimim 14 saat ac kaliyorsan adini bilmesen de if yapiyorsun demektir ve cidden cok sağlıklı bisey bu.her diyet yaan if yapmiyor mesela ben su an sabah 8 de yemeye basliyorum bazen aksam 8i buluyor.sabah daha erken yedigim de oluyor.
Coookkk miiissss havada cok güzeloh missssssssss
tamam kuzum
cumayı bekliyorum demiştimKorkuyorum ,ya sabahki tartı inmezse
Dünkü tartı ile bugün arasında 1 kilo varcumayı bekliyorum demiştim
Hımm anladım accik zaten ramazan geliyor iste aynı oruç tutmak gibi ama sıvı şerbest olani valla şunu yapiyom bunu ediyorum diyemiyorum çok anlamam o isten ama bir ay sonra kesin if ciyim onu anladiminterntete çok makale var bununla ilgili ben yapmadan tam 6 ay araştırdım
intermintet fasting diyetin adı
24 saatlli zaman diliminden sana diyorki
4/20 16/8 14/10
yani 4 saat içinde ye 20 saat aç kal
8 saat içinde ye 16 saat aç kal
ha hiçmi dayanamadın 10 saat içinde ye 14 saat aç kal
yani ifte ögün sayısı , adeti yok
bunu herkes kendine göre ayarlar if dmeiyorki 2 ögün ye istersen 5 ögün ye
abu konuda youtbeden videolar dinleyebilirisniz daha iyi aydınlatır
harika bir eksi canımmmmmmmmHuu ben geldm 6 mıl leslıe 15 dakka bolgesel calısarak geldm tabii bı elimde de cıngırak kızımı oyladm oyle yaptm sporun yarısında uyanıyo yaa benm spor yaptıgımı bırı gorse deli sanar kız dursun dıye hem sebeklık hem spor yapıyorm.
Neyse kılom salı gunu 68.5 dı fecı hafta sonundan sonra.bugun cuma gunu 67.1 yanı 1.4 fark ıkı gun aksam kabak yemenın faydaları dun aksam da yeseeydm 66 yı gorurdum yaaa oyyy neyse haftaya ayran asıyla gorurum 66 yı zahıırrr. @MiuLegoWhiteblacklife
Dünkü tartı ile bugün arasında 1 kilo var
Ben gece yatmadan yogurtta yiyorum sabah kayısıda süt içerim onlar kalorisiz bazen unutuyorum yazmayı dedim sıkıntı yok dediler yada maydanoz cigniyorumEsra_4378 eger diyetinde minimim 14 saat ac kaliyorsan adini bilmesen de if yapiyorsun demektir ve cidden cok sağlıklı bisey bu.her diyet yaan if yapmiyor mesela ben su an sabah 8 de yemeye basliyorum bazen aksam 8i buluyor.sabah daha erken yedigim de oluyor.
Ben araştırmadım bonus yorum yaptı +1 yazdım sadece bu doğru değil demedim hani o biliyordur belki ondan yazmıştır ben zaten bilmediğimi soyledimki herkesin yaptığı diyeti arastiramamki sadece birisi fikrini söylemiş bende olabilir dedimçok sagol ya gerçekten :) keşke ay bu bendce dogru degil demeden önce bi araştırıp okusak degil mi ?
Yazayım da dövharika bir eksi canımmmmmmmm
harika bir giriş yaptın takımımıza tebriklerrr
metan çok güzel demek ki.. bakalım 1 hafta boyu dikkat edince ne olacak
neler yedin dün
Yazayım da döv
Söz de dün çok hafif yiyecektim
Neyi ne yediğimi mi,ulu orta mı?Eki Görüntüle 2140986 bekliyom yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?