Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hanımlar malum bahar geldi yaz gelecek ne kaldı ben genel temizliğe girismedim daha. Çünkü boya badana şart. Halılar berbat halde yıkamaya versem çok saçma olacak hem boya yapılmadı daha ki umarım burdan bu yaz taşınırım da hiç gerek kalmaz çoooooook amin. Okullar 8 haziran da tatilmiş, bayram 15 haziran e ev pis mi olacak bayramda oğlana bezi bıraktırıcam okul kapanınca, bayramı mı bekliyim yoksa kafamda deli sorular akıl verin bana.

Çok önemli not : Ev temiz olmadığı için ben çok çok gerginim

temizlik ve çocuk.. her iki konuda da cahilim.. yorum yapamıyorum

Hımm anladım accik zaten ramazan geliyor iste aynı oruç tutmak gibi ama sıvı şerbest olani valla şunu yapiyom bunu ediyorum diyemiyorum çok anlamam o isten ama bir ay sonra kesin if ciyim onu anladim

ya bilip eleştirmek ayrı
cidden ben bilmeden eşeltirip ben bunu dogru bulmuyorum diyince ben sinirleniyorum
yani bil dogru bulma eyvallah , bende ara ögünü dogru bulmuyorum ama sebepleri var açıklayabilirim
ama bu if dogru bulmuyorum diyenler sebpleri ile açıklayacksa konuşsun plase ...

öğrenmek için burdayız ama

bilsek burda ne yapak o zaman

Çok önemli not : Ev temiz olmadığı için ben çok çok gerginim

Canım oğlun kaç yaşında? Bence bezi bırakmada plan yapmak çok mantıklı değil.. Tecrübeyle sabittir..

Ben de 1 ay önce yaptım bahar temizliğini ama bu hafta sonu yine bir girişiceğim.. Sanki hiç temizlik yok gibi her hafta aynı muhabbet bıktım şu ev işinden..

ayy ohaa ödem mödem neyse müthiş bir eksi canımmm tebrkssss

Kızmana gerek yok ,sakin ol kız
Şimdi ben de başka yöntem ,diyet denesen keşke,bu diyetle eksi göremiyorsun ,üzülüyorsun ,belki başka diyet yapsan ,değişsen bünyene daha iyi gelir diye yazacağım ama kızarsın diye yazamıyorum ,korkuyorum senden

ay eflal ya şu temziligi neden hayatınız en baş köşesine koyuyorsunuz ya
bırak dagınık kalsın azda ya

Ben if yanlış demedim niye yapiyorsun demedim bu konuda niye bana böyle demisim gibi konuşuyorsun anlamadimki

Şu yazinda katılmadığım noktalar eflal
Ne demek güçlü değilim neden değilsin güçlüsün kendi bile farkında değilsin ama güçlüsün evde senin yaşadığın hayatı yaşayıp da hala cabalamak çok zor kendimden biliyorum sen hergun dimdik ayağa kalkmaya çalışırken durmadan balta elin de gezen senin kokunu kanadını kıran biriyle yaşamak ne demek çok iyi bilirim bu insanlarla diyet yapmak hatta nefes almak güç ister demek ki güclusun ....

ay bilip bilmeden yazılınca ben ciddne çok sinrileniyorum ya
herkes okadar az yiyorki aslında benim adım çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…