nasıl nasıl nasıllllllllllllllllllllllllbildirim zamanııı
geçen hafta : 77,8 ( +500 idi )
bu hafta : 76,3
fark : -1500
Şu yazinda katılmadığım noktalar eflalAğla evet ağla ama rahatlayacaksan. Diyet kolay değil bonus kimse kolay demesin bu gerçek, zor ve irade isteyen bir süreç, başarabilen kişilere bende hayran oluyorum hani hiç pes etmeden istikrarlı bir şekilde yapanları diyorum. Belki de şundan takılıyoruz biz sürekli; bu hayatta ki önceliğimiz kilo vermek olmuyor olamıyor, çok daha can sıkıcı bizi yıpratıcı konularla mücadele etmek zorunda olmaktan belki de. Ha kimin hayatı dört dörtlük ki yapan nasıl yapıyor işte herkesin gücü farklı, aynı olaya tepkisi farklı oluyor.
Kimi dünya yıkılsa dim dik durmayı başarabiliyor, kimi de en ufak rüzgardan bile nem kapıyor.
Ben hiç bir zaman güçlü bir insan olamadım, çok çabuk yıkılırım demoralize olurum. Hayatım b..tansa hiç bir şeyi düzenli yapamam, yok beceremiyorum işte olmuyor.
Amaan ne yazdım ki ben şimdi
Ağlama be bende ağlıyorum işte böyle biri ağlıyorum deyince hemen
Cnm beni kasdettiysen doğru bulmuyorum demek istemedim ben.. if i sevmedim o ayrı.. ama mesela bayadır uğraşıyorsun fark yoksa birazda farklı yöntemleri dene demek istedim..ya bilip eleştirmek ayrı
cidden ben bilmeden eşeltirip ben bunu dogru bulmuyorum diyince ben sinirleniyorum
yani bil dogru bulma eyvallah , bende ara ögünü dogru bulmuyorum ama sebepleri varaçıklayabilirim
ama bu if dogru bulmuyorum diyenler sebpleri ile açıklayacksa konuşsun plase ...
Uzuuuun süredir dağınık banu hiç olmadığı kadar hem deay eflal ya şu temziligi neden hayatınız en baş köşesine koyuyorsunuz ya
bırak dagınık kalsın azda ya
Ya tabi kalorisi var ama sakıncasız anlamındaney kalorisiz ?
yogurt ve kayısı mı ?
Ben if yanlış demedim niye yapiyorsun demedim bu konuda niye bana böyle demisim gibi konuşuyorsun anlamadimki
Ya tabi kalorisi var ama sakıncasız anlamında
ve kendini filanca zaman şunu göreyim diye şartlama. normalde bu bir gaz unsurudur ama senin durumunda daha da moralini bozacaktır.Sağol canım yok bırakmam asla çok zor kilo verdin çünkü ram bir yıldır uğraşıyorum. Zaten iki aydır falan korumada gibiyim. Kafamı toplayıp kendie yol çizmek lazım, bari bayrama kadar 5 leri göreyim diyorum nasip tabi
kız yok ya if verdirmiyor değilKızmana gerek yok ,sakin ol kız
Şimdi ben de başka yöntem ,diyet denesen keşke,bu diyetle eksi göremiyorsun ,üzülüyorsun ,belki başka diyet yapsan ,değişsen bünyene daha iyi gelir diye yazacağım ama kızarsın diye yazamıyorum ,korkuyorum senden
melisa çayı?ay bilip bilmeden yazılınca ben ciddne çok sinrileniyorum ya
herkes okadar az yiyorki aslında benim adım çıkmış
bugün sabahtan bogazım yine sızlayınca aklıma geldin.İf candır gerisi heyecandır
bir melisa çayı daha?
İf candır gerisi heyecandır
Benim de boya badana yapılacak,halılar cam kapı var ,insanı negatifleştiriyor,şöyle ev tertemiz olsa ,alsam çayımı kahvemi,kafam rahat geçsem nete ama ev temiz olmayınca nette bile rahat olunmuyorUzuuuun süredir dağınık banu hiç olmadığı kadar hem degörülmüş şey degil bu durum bende
İf candır gerisi heyecandır
kız yok ya if verdirmiyor değil
hafta içi bozdu
gömdü karbonu
sonra diyor if yaramadı
demiyor ki bozmayaydım iyi eksi gelecekti
inanmaaaaa
melisa çayı?
Bunu hiç anlamadim
Güzel kuzum çok güzel düzenli menü vermeye devam amaHuu ben geldm 6 mıl leslıe 15 dakka bolgesel calısarak geldm tabii bı elimde de cıngırak kızımı oyladm oyle yaptm sporun yarısında uyanıyo yaa benm spor yaptıgımı bırı gorse deli sanar kız dursun dıye hem sebeklık hem spor yapıyorm.
Neyse kılom salı gunu 68.5 dı fecı hafta sonundan sonra.bugun cuma gunu 67.1 yanı 1.4 fark ıkı gun aksam kabak yemenın faydaları dun aksam da yeseeydm 66 yı gorurdum yaaa oyyy neyse haftaya ayran asıyla gorurum 66 yı zahıırrr. @MiuLegoWhiteblacklife
bir melisa çayı daha?
miu candır yazacakken if candır yazmışsın ama olsun ben anladım nasılsa
Canım üç yaşını geçti kabızlık yüzünden hep erteldim. Temizlikle doğru orantılı çünkü halıları yıkamaya verince bezi bıraktırma serüvenine hepsi geri çiş olacak
Canım oğlun kaç yaşında? Bence bezi bırakmada plan yapmak çok mantıklı değil.. Tecrübeyle sabittir..
Ben de 1 ay önce yaptım bahar temizliğini ama bu hafta sonu yine bir girişiceğim.. Sanki hiç temizlik yok gibi her hafta aynı muhabbet bıktım şu ev işinden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?