Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şu yazinda katılmadığım noktalar eflal
Ne demek güçlü değilim neden değilsin güçlüsün kendi bile farkında değilsin ama güçlüsün evde senin yaşadığın hayatı yaşayıp da hala cabalamak çok zor kendimden biliyorum sen hergun dimdik ayağa kalkmaya çalışırken durmadan balta elin de gezen senin kokunu kanadını kıran biriyle yaşamak ne demek çok iyi bilirim bu insanlarla diyet yapmak hatta nefes almak güç ister demek ki güclusun ....

Cnm beni kasdettiysen doğru bulmuyorum demek istemedim ben.. if i sevmedim o ayrı.. ama mesela bayadır uğraşıyorsun fark yoksa birazda farklı yöntemleri dene demek istedim..

ve kendini filanca zaman şunu göreyim diye şartlama. normalde bu bir gaz unsurudur ama senin durumunda daha da moralini bozacaktır.

kız yok ya if verdirmiyor değil
hafta içi bozdu
gömdü karbonu
sonra diyor if yaramadı

demiyor ki bozmayaydım iyi eksi gelecekti

inanmaaaaa
ay bilip bilmeden yazılınca ben ciddne çok sinrileniyorum ya
herkes okadar az yiyorki aslında benim adım çıkmış
melisa çayı?

Uzuuuun süredir dağınık banu hiç olmadığı kadar hem de görülmüş şey degil bu durum bende
Benim de boya badana yapılacak,halılar cam kapı var ,insanı negatifleştiriyor,şöyle ev tertemiz olsa ,alsam çayımı kahvemi,kafam rahat geçsem nete ama ev temiz olmayınca nette bile rahat olunmuyor

Güzel kuzum çok güzel düzenli menü vermeye devam ama

Canım üç yaşını geçti kabızlık yüzünden hep erteldim. Temizlikle doğru orantılı çünkü halıları yıkamaya verince bezi bıraktırma serüvenine hepsi geri çiş olacak ikinci çocuğum bu ondan var tecrübem de kafam karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…