Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay bilip bilmeden yazılınca ben ciddne çok sinrileniyorum ya
herkes okadar az yiyorki aslında benim adım çıkmış

bir kere yaptım işe yaradı, bu if i ikinci yapışım diyorsun ya. hani belki ikinci kez if o kadar da işe yaramayabilir bünyen de.
başka bi yöntem deneyebilirisn belki, diye düşünüyorum bende..

Aha gelmiş 57 tebrikler kuxum

İyiyim şerim geçti nehirin dediği ağrı kesicili boğaz pastillerinden kullandım 3-4 gün. Bi de suyuma zencefil dilimleri koyuyorum
Geçmiş olsun kuzum
kronik bende birazdan geçer kuzuş.
iyileştiğine sevindim. o pastillere ben de inanıyorum ama cidden iyiler

Ayy birde ne olur hep bir elden bana yürekten dua edin hayırlısı ile bu evden bu yaz taşınalım huzurla oturacağımız bir eve

Hakkınızda hayırlısı olsun cnm.. Ben de geçen sene anneme yakın mahalleye taşındım işime de geldi eve iş daha yakın ama ev eski zor oldu ama çocuklar için herşey.. hayat şartları.. Rabbim gönlünüze göre versin..

Bezi bırakmada da kendi tecrübem şöyle kızım 2 yaşında iken başladım bezi bırakma çabasına ama olmadı memelekette bile bırakmadı.. Bezimi bağla deyip duruyordu ben de zorlamadım..

Tam pes ettim bu aralık ayında reklamda görmüş ben abla oldum deyip bezi çıkardı. Çıkarış o çıkarış gece bile bağlamıyorum çok şükür alıştı ki bizim ki kakasını tutardı o da düzene girdi..

Ben de doğru bulmuyorum denmesini doğru bulmuyorum
Ara öğünüme dokanma

Ben de doğru bulmuyorum denmesini doğru bulmuyorum
Ara öğünüme dokanma

2 ara ögüne kadar tamamda 3 veya 4 araögün çok geliyor bana
ya herkes bünyesine göre
misal ben dogru beisnleir yiyorum ve acıkmıyorum 5-6 saat ve acıkmayıncada ara yapmak bana saçma geliyor

ama kimide diyorki ben ara ögündüz yapamam diyor
tercih meselesi cancagızım birde imkan ve şart meselesi

Sağol canım. Oğlum uzun zamandır bezimi çıkar diyor ama kabızlık yüzünden abisinden çok çektim aynısı olur diye korkumdan bıraktıramadım bir türlü

aynı temizlik derdi bende de var canım oruç öncesi yapmayı düşünüyorum ayın 7 de mukabeleye başlamayı duşunuyoz işim olduğu zaman kızlarda durmaz bizim badana derdi bari yok olsa bile ne zaman yapılacakki eşim şu aralar çok yoğumlar pazar gün bile gidiyor oyy oyy işim çokmuş benimde haberim yok

Herkesin diyetine kimse karışamaz ,o şu şekil zayıflar ,bu bu şekil diyorsun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…