İyiyim şerim geçti nehirin dediği ağrı kesicili boğaz pastillerinden kullandım 3-4 gün. Bi de suyuma zencefil dilimleri koyuyorumbugün sabahtan bogazım yine sızlayınca aklıma geldin.
nasılsın ?
O da çok doğru hiç bir olana uyamadım zatenve kendini filanca zaman şunu göreyim diye şartlama. normalde bu bir gaz unsurudur ama senin durumunda daha da moralini bozacaktır.
Konu sense.bence çivili sopa candır gerisi heyacdır desek.bir melisa çayı daha?
miu candır yazacakken if candır yazmışsın ama olsun ben anladım nasılsa
Ayyy ben de bi okudum bisey diyemedim
temizlik ve çocuk.. her iki konuda da cahilim.. yorum yapamıyorum
5 saate dikkat ediyorumagsına koydugun her lokma
leptini dururur yag yakımını durdurur :)
yani bence öyle , karatay teyze dogru diyor
ay bilip bilmeden yazılınca ben ciddne çok sinrileniyorum ya
herkes okadar az yiyorki aslında benim adım çıkmış
Aha gelmiş 57 tebrikler kuxumKilo bildirimim
Cumartesi: 60.7
Bugün: 57.8
Fark: 2.9
yüzde: 4.78
NOT: CUMA GÜNÜ MUŞ'TA İDİM O YÜZDEN CUMARTESİ SABAH TARTILMIŞTIM. yOLCULUK SÜRESİNCE DÜZGÜN BESLENEMEDİM EVET AMA O KİLONUN DA ÇOĞU ÖDEMDİ. O YÜZDEN BU bildirim çok da gerçekçi değil.. ama sonuçta ödem göndermek üstüne eksiye geçmek de önemliydi..
@Bonus mortim ile olan yarışımdaki bildirimin
18 Nisan çarşamba kilom (Muş'a gittiğim gün sabahki kilom) : 58.5
Bugün: 57.8
Fark: 0.7
Yüzde: 1.21
@Lunya ortim
kronik bende birazdan geçer kuzuş.İyiyim şerim geçti nehirin dediği ağrı kesicili boğaz pastillerinden kullandım 3-4 gün. Bi de suyuma zencefil dilimleri koyuyorum
Geçmiş olsun kuzum
Ayy birde ne olur hep bir elden bana yürekten dua edin hayırlısı ile bu evden bu yaz taşınalım huzurla oturacağımız bir eve
Ben de doğru bulmuyorum denmesini doğru bulmuyorumya bilip eleştirmek ayrı
cidden ben bilmeden eşeltirip ben bunu dogru bulmuyorum diyince ben sinirleniyorum
yani bil dogru bulma eyvallah , bende ara ögünü dogru bulmuyorum ama sebepleri varaçıklayabilirim
ama bu if dogru bulmuyorum diyenler sebpleri ile açıklayacksa konuşsun plase ...
bir kere yaptım işe yaradı, bu if i ikinci yapışım diyorsun ya. hani belki ikinci kez if o kadar da işe yaramayabilir bünyen de.
başka bi yöntem deneyebilirisn belki, diye düşünüyorum bende..
Önceki kilon kaçtı?
Amin kuzumAyy birde ne olur hep bir elden bana yürekten dua edin hayırlısı ile bu evden bu yaz taşınalım huzurla oturacağımız bir eve
Vay vay vay tebrikler canimmmbildirim zamanııı
geçen hafta : 77,8 ( +500 idi )
bu hafta : 76,3
fark : -1500
Ben de doğru bulmuyorum denmesini doğru bulmuyorum
Ara öğünüme dokanma
Sağol canım. Oğlum uzun zamandır bezimi çıkar diyor ama kabızlık yüzünden abisinden çok çektim aynısı olur diye korkumdan bıraktıramadım bir türlü
Hakkınızda hayırlısı olsun cnm.. Ben de geçen sene anneme yakın mahalleye taşındım işime de geldi eve iş daha yakın ama ev eski zor oldu ama çocuklar için herşey.. hayat şartları.. Rabbim gönlünüze göre versin..
Bezi bırakmada da kendi tecrübem şöyle kızım 2 yaşında iken başladım bezi bırakma çabasına ama olmadı memelekette bile bırakmadı.. Bezimi bağla deyip duruyordu ben de zorlamadım..
Tam pes ettim bu aralık ayında reklamda görmüş ben abla oldum deyip bezi çıkardı. Çıkarış o çıkarış gece bile bağlamıyorum çok şükür alıştı ki bizim ki kakasını tutardı o da düzene girdi..
aynı temizlik derdi bende de var canım oruç öncesi yapmayı düşünüyorum ayın 7 de mukabeleye başlamayı duşunuyoz işim olduğu zaman kızlarda durmaz bizim badana derdi bari yok olsa bile ne zaman yapılacakki eşim şu aralar çok yoğumlar pazar gün bile gidiyor oyy oyy işim çokmuş benimde haberim yokHanımlar malum bahar geldi yaz gelecek ne kaldı ben genel temizliğe girismedim daha. Çünkü boya badana şart. Halılar berbat halde yıkamaya versem çok saçma olacak hem boya yapılmadı daha ki umarım burdan bu yaz taşınırım da hiç gerek kalmaz çoooooook amin. Okullar 8 haziran da tatilmiş, bayram 15 haziran e ev pis mi olacak bayramdaoğlana bezi bıraktırıcam okul kapanınca, bayramı mı bekliyim yoksa kafamda deli sorular akıl verin bana.
Çok önemli not : Ev temiz olmadığı için ben çok çok gerginim
Herkesin diyetine kimse karışamaz ,o şu şekil zayıflar ,bu bu şekil diyorsun yaniHerkese yarayan sistem başka. Ben ara öğünlü de verebiliyorum ama ara öğün acıktırıyor yoruyor if yaparken daha zinde hissediyorumNare83 . Uygulanması zor bir sistem biliyorsun. Kızlar ondan öyle düşünüyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?