- 5 Aralık 2010
- 778
- 21
- 98
***6. TAKIM 259. ETAP***
fatos0808 (115,5 / 115 / 0,5 / 0,43 %)
yst38 (84,3) geri dönmek üzere ayrıldı
zubus (71,6 ) geri dönmek üzere ayrıldı
eymen_b (88 / 88 / 0 / 0 %)
Buseryem (69,2 / 67,8 / 1,4 / 2,02 %)
ankaran (56,2 / 56 / 0,2 / 0,36 %)
aydogdugul (138,5 / 138 / 0,5 / 0.36 %)
lafebesi 77,6 diskalifiye
6. Takım Ortalaması: % 0,39
Kardeş takım bizim listemiz hazır, kontrol etme şansınız olursa bakarsanız seviniriz
kızlar evde degiilim gece geç geldim geri çıkmam lazım oldu annemlere gene gitmem lazım bebege 40 için kıyafet alıccakmışız***7. TAKIM 259. ETAP***
SAPHIRA (85.1/
Shopaholic (76.9/izinli...bu hafta kilosu ikiye bölünecek
Saliss (98.5/
Pasam3405 (88/
gerbera1987 (88,1/
senarist (112,9/
Ecemavi (72.5/izinli...bu hafta kilosu ikiye bölünecek
xeyrocan (81/ yeni üye...hedef kilosu 65
angiera (82.3/79.7/0.87/%1.06) 256. etapta ayrılan üye geri döndü verdiği kilo 3'e bölündü
7. TAKIM ORTALAMASI: %
canım annemlere gittim dün gece çok geç geldim bebegi götürdük hastaneye sizde bilirsinizki hastane işleri insanı çok yoruyoArkadaşlar cuma günü geldi çattı ama hiç mesaj sayımı yapılmadı sanıyorum.En son ben perşembe ve cumanın sayımlarını yaptım.Pazartesiden itibaren düzenli olarak başlayalım diye ama yine sayım yapılmayınca yine geriden gidicez sanırım..
Yarın için inşallah herkes iyi sonuçlar alır.Ben kendi adıma pek umutlu değilim ama yarından itibaren hep birlikte atağa geçiyoruz.Diyetimizi ve sporumuzu sıkı tutuyoruz!!! yoksa cezalar geliyor hepimize !!! :18:
salisim kıyamam üzülme bebem ya ben ne yersen iyeyim tatlı bile kaçamak yaptım bu ara nedense kilo almadım vucut aynı kilomda kaldı ama sıkı bir diyet ve azimle kaçamaksız bir gün diliyorum sizlere bebem sakın yılmayın sizlere burda söz veriyorum cumaya bomba gibi gelicemSAPHIRA (85.1/
Shopaholic (76.9/izinli...bu hafta kilosu ikiye bölünecek
Saliss (98.5/100/2/-2%)
Pasam3405 (88/
gerbera1987 (88,1/87,5/0,6/0,68%)
senarist (112,9/
Ecemavi (72.5/izinli...bu hafta kilosu ikiye bölünecek
angiera (82.3/79.7/0.87/%1.06) 256. etapta ayrılan üye geri döndü verdiği kilo 3'e bölündü
Canım merhabaa seninlee tanışamadıkk benimmm sınav zamanınaaa denkk geldiiii hoş geldin takımımızaa inşallah planladığınn zamandaa giderrr buu kilolarrrrr
paşacım seni de ekledim.Kaç haftadır aynı kilodasın,100 gr. bile + veya - oynamadı mı bacım***7. TAKIM 259. ETAP***
SAPHIRA (85.1/85.4/-0.3/-%0.35)
Shopaholic (76.9/78.1/-1.2/-%0.78) Geçen hafta izinliydi.Bu hafta yüzdesi 2'ye bölündü
Saliss (98.5/100/-1.5/-%1.52)
Pasam3405 (88/88/0/0)
gerbera1987 (88,1/
senarist (112,9/112.9/0/0)
Ecemavi (72.5/72.9/-0.4/-%0.28)geçen hafta izinliydi.Kilosu 2'ye bölündü
senaristçim ekledims eni de listeye..geçmiş olsun canım neyin var? mesaj sayımını pazartesi yapabilirsin sorun olmaz
Hayırlı cumalar kızlar
kilom geçen hafta 81
bu hafta 79.800
1 yıl oldu takıma gireli yeni farkedilmiş ya hu.Ben kırzıma bildirmiştim ama 65 diyelimecemavi,ipekyol51 kızlar sizin hedef kilolarınız bildirilmemiş.nedir hedef kilonuz bildireyim hemen
saol canımbu arada ipek canım alçıdan kurtulmana sevindim
sopa senin o adama vereceğin en güzel cevap zayıflamak
sapiş bence sen ara verme zaten ara verdin sayılır canım kaçamaklarla artık hep beraber zayıflama atağına kalkalım
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah tez zamanda şifa versinSlm kızlarr öncelikle izinlerim için sizlerden özür dilerim gerçketn bahtsızlıklar yakamı bırakmadı başıma gelmeyen kalmadı desem yeri buna da çok şükürSınavımı oldum iyi de geçti çok şükür 500 sayfa kitabı 3 günde bitirdim Ama bende bittim sonra dün saunaya gireyim spor yapığım yerde rahatlayayım dedim bu kadar sinir stres iyi hissetmiyordum kendimi vee saunaa taşlarına bacağım değdi baya büyük bir alan yandıı kremler şunlar bunlar acısından hiç bahsetmiyorum şu an oturamıom yan yatıomm dünden beriii öldüm öldüm dirildimm vee şimdii su akıyor oradann annem de diyo mikrop kaptı kesin amaa malesef doktora gidip gösteremedim pekk rahatça gösterebileceğim bir yerde değill acıların çocuğu misali oldum
Canım senden haber aldığımıza sevindim.slm kızlar..herkes mutlu huzurlu ve motivedir inşalllah.ben arada girmeye çalışıyorum ama bulantılarım başladı yazıları bile okurken fena oluyorum..hiç tadım yok.söylemişmiydim bilmiyorum diyetisyene gittim.canım hep meyve istiyor.diyetisyenin listesindekileri yesem ohoooo.günde 8 dilim ekmek..dedim ben okadar yiyemem..tuhaf tuhaf baktı bana ee nasıl kilo aldın der gibi..tatlı sorunumu söyledim.ama zaten bu aralar oda yok..he bu arada kornetler cok kaloriliymiş.günde 4 porsiyon meyve yazdı 2si öğleden sonra o 2si yerine bir minik magnum oda haftada 1 olabilir dedi.
hadi ya eminmisincanım ben de spor yapan biri değildim(yürüyüş hariç) 5 mil i de dün ilk kez denedim 55. dk dan sonra hiç birşeye yetişemedim ama yine de bırakmak olmaz diyip devam ettim kendimce bugün 4 mili denicem o daha yavaşmış3 mil hafif geldi canım iki gün onu yaptım ama kısa sürüyor bakalımn bugün 4 mil i de deniyim de karar vericem
5 mil leslie saatte 8 km hız demek oluyor
Başınız saolsun canımslm kızlar dün çok geç eve geldik çok sevdiğimiz büyümüzü kaybettik cenaze yerine gittik.
inş kızlara haber edin toparlansın herkesevet kızlar hepimiz beraber haziran ayına bomba gibi girelim birbirimize gaz vererek güzel kilolar verelim.
Saol canım Allah razı olsun.İnşallah sizde sıkıntısız bir şekilde atlatırsınız bırakma dönemini çok şükür biz aşırı sıkıntı yaşamadıkİpekcim saolasın umarım güzel geçer. En çok da kızım için istiyorum. Dün memeyi bırakmak için ilk girişimi yaptık. Ama çok zor oldu tatilde oyalansın unutsun istiyorum bir şeyleri. Sen bıraktın sanırım artık emzirmeyi. İnşallah biz de atlatırız bu dönemi huzurla.
Bu arada eşin gitmiş nijeryaya Allah kavuştursun bir an önce sizi inşallah...
Kızlar biliyorsunuz hedefim 31 mayısta 79 olmaktı ve sonunda oldu..... 79.7 çıktım tartıda. Ucundan da olsa 70 leri görmek çok mutlu etti beni. Vermem gereken kiloların yarısı bitti artık. İlk diyete başladığımdan beri 70 lere gelince kendime ödül vermeyi planlıyordum. Bu hafta sonu marmarise giderken yol üstünde hep kahvaltı yaptığımız bir yer var ağaçlar arasında sular akıyor her yerde çok güzel bir yer ve muhteşem kahvaltı hazırlıyorlar. orda sınırsızca bir kahvaltı yapacağım hiç diyet düşünmeden. Öğlen ve akşam diyete uygun şeyler yiyeceğim ama. 8 haziran için amacım kilo almadan tamamlamak olacak. Ondan sonra ben de tam gaz yetişirim size.
gerbera bir tek sen kaldın canım.nerelerdesin?buradaydın aslında ama bildirim yapmadın. yine sona bırakıyorsun herhalde.demekki iyi bir sonuç gelecek senden
tamam canım 65 diye bildiririm ben şimdi1 yıl oldu takıma gireli yeni farkedilmiş ya hu.Ben kırzıma bildirmiştim ama 65 diyelim
tamam canım kolay gelsin tatlı telaşlar bunlarsapişim dünde giremedim bugünde artık uğrayamam herhalde son telaşlarımız.Kardeşimin çeyizini götüreceğiz bugün.Gidip evini düzelteceğiz malum düğüne 15 gün kaldı.Dünde eksikleri vardı onları aldık ev temizliği falan yaptık dünürler gelecek diye.Yarına kadar işimizi bitireceğiz nasipse.Bu fasılda kapanacak.Çeyiz evde durdukça aldıkça alıyor insan
***7. TAKIM 259. ETAP***
SAPHIRA (85.1/85.4/-0.3/-%0.35)
Shopaholic (76.9/78.1/-1.2/-%0.78) Geçen hafta izinliydi.Yüzdesi 2'ye bölündü
Saliss (98.5/100/-1.5/-%1.52)
Pasam3405 (88/88/0/0)
gerbera1987 (88,1/86,7/1,4/1,59%)
senarist (112,9/112.9/0/0)
Ecemavi (72.5/72.9/-0.4/-%0.28)Geçen hafta izinliydi.Yüzdesi 2'ye bölündü
xeyrocan (81/79.8/1.2/%1.48) yeni üye...hedef kilosu 65
7. TAKIM ORTALAMASI: 0,13%
geçen gün tartıldığımda 0.6 gitmişti .. bida gitmeye utandım onu yazmıştım aslında sabah .. dışarı çıkınca hadi bi tartılayım dedim .. ve şok oldum.. bu tartılar artık beni çok şaşırtıyor.. eskiden 1 kilo versem haftalardır veremezdim iyiki gitmişim doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?