- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Yani bende ara öğün yaparım.. neticede karatay dışında ki bütün doktorlar da ara öğün yapın diyorlar.. maden doğru bulmuyorum denmemesi gerekiyor kimse demesin ki ben demedimBen de doğru bulmuyorum denmesini doğru bulmuyorum
Ara öğünüme dokanma
ne diyorsunnnnnnnn
Konu sense.bence çivili sopa candır gerisi heyacdır desek.
gel sarılalımAyyy ben de bi okudum bisey diyemedim
ama yenilcem kesinAha gelmiş 57 tebrikler kuxum
Herkese yarayan sistem başka. Ben ara öğünlü de verebiliyorum ama ara öğün acıktırıyor yoruyor if yaparken daha zinde hissediyorumNare83 . Uygulanması zor bir sistem biliyorsun. Kızlar ondan öyle düşünüyor olabilir
amin amin canım yaa eflalcim burumcuk ortuyu kullanan senin annenmiydiAyy birde ne olur hep bir elden bana yürekten dua edin hayırlısı ile bu evden bu yaz taşınalım huzurla oturacağımız bir eve
Herkesin diyetine kimse karışamaz ,o şu şekil zayıflar ,bu bu şekil diyorsun yani
Lunya sahalara donduuuuuuu tebrikler kuzum
Kız bilmiyoz didik, sana soruyozay bilip bilmeden yazılınca ben ciddne çok sinrileniyorum ya
herkes okadar az yiyorki aslında benim adım çıkmış
Ben kullanıyorum canımamin amin canım yaa eflalcim burumcuk ortuyu kullanan senin annenmiydi
Mesela ben2 ara ögüne kadar tamamda 3 veya 4 araögün çok geliyor bana
ya herkes bünyesine göre
misal ben dogru beisnleir yiyorum ve acıkmıyorum 5-6 saat ve acıkmayıncada ara yapmak bana saçma geliyor
ama kimide diyorki ben ara ögündüz yapamam diyor
tercih meselesi cancagızım birde imkan ve şart meselesi
Ben araştırmadım bonus yorum yaptı +1 yazdım sadece bu doğru değil demedim hani o biliyordur belki ondan yazmıştır ben zaten bilmediğimi soyledimki herkesin yaptığı diyeti arastiramamki sadece birisi fikrini söylemiş bende olabilir dedim
Esracım if bence doğru değil diyen benim bilmeden konuşan yani sen üstüne alınma.
Her fikrimizin bir sebebi vardır bizde okumuşuzdur illaki öğrenmişizdir ama yinede uygun gelmemiştir.
Keşke sadece kendimiz biliyormuşuz okumuşuz gibi konuşmasak.
Karatay karbona karşı ama kendi bayramda baklava yerim diyor.
Her diyetin bir mantığı var herkes kendine uygun olanı alıp yapabiliyor.
Ara öğünlü diyetlerle 30-40 kilo veren insanlar var bu gerçeği kaçırmamak lazım. Karatayı çok benimsiyorum bende ama çok uzun seneler uygulancak bişey değil.
Sen niye yapıyosun dersen ramazan öncesi hızlı kilo vermek istiyorum detoksları yapsam uygun olmıycak onun yerine böyle yapsam daha uygun diye düşündüm.
İnş ramazandan sonraki durumuma göre nasıl devam edeceğimi düşünücem tekrar.
Valla ben bişey dusunmuyom ip atlarken bacaklarım sap sap ericek kadar kilo versem yeterHerkese yarayan sistem başka. Ben ara öğünlü de verebiliyorum ama ara öğün acıktırıyor yoruyor if yaparken daha zinde hissediyorumNare83 . Uygulanması zor bir sistem biliyorsun. Kızlar ondan öyle düşünüyor olabilir
nasıl canım yaa kararsız kaldım kullanışlımı birde her koltuğa denk geliyormuBen kullanıyorum canım
arkadaşlar masumm sabah soldan uyanmış elleşmeyin.. yakacak ankarayı kk yı başımıza yıkacak ula
Profilde benim gibi şaşkınbak hele hareketlere bak bak
silahçıda çalışıyom diye havalara kendine güvenlere terör estirişlere bak
masum dan korksak if e laf atmazdık gardaş
ne diyorsunnnnnnnn
geçen cuma:66.5
fark: 1.9
kamonnnnnnnnnnnn ortiler coşturuyoruz yaaaaaaaaaao nasıl eksi lunya öüne döndün be ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
doğru olabilir
profil pikçırın ateş ediyor
gel sarılalım
ama yenilcem kesin
Benim yakınımda silahçıda çalışıyor,O beni korur ,ben yazabilirimbak hele hareketlere bak bak
silahçıda çalışıyom diye havalara kendine güvenlere terör estirişlere bak
masum dan korksak if e laf atmazdık gardaş
ne diyorsunnnnnnnn
geçen cuma:66.5
fark: 1.9
kamonnnnnnnnnnnn ortiler coşturuyoruz yaaaaaaaaaao nasıl eksi lunya öüne döndün be ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
doğru olabilir
profil pikçırın ateş ediyor
gel sarılalım
ama yenilcem kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?