Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İf evde güzel ben hem if if çakma Karatayciyim galiba sabah 10 kahvaltı yapıyorum Karatay ekmeğe hayır diyor ama WC için yemek zorundayım başka hiç bir şey ise yaramiyor bende akşam 6 yemek işini bitirmiş oluyorum ağza kahve dahil surmuyorum sadece su içiyorum bende if ise yarıyor ama evde olduğum için kimse if yaptığımı anlamiyor

İşte o ara öğün yaparak 30 40 kilo veren ben

Sağol canım. Oğlum uzun zamandır bezimi çıkar diyor ama kabızlık yüzünden abisinden çok çektim aynısı olur diye korkumdan bıraktıramadım bir türlü

Biz de kabızdık cnm çoğu ağrılı oluyordu bezi bırakınca rahatladık çok şükür kaka yapınca alkış falan yapa yapa atlattık.. Arada yine ağlıyor yapamıycam diye ama dikkat çekmek için diye düşünüyorum.. Biz de 33 aylık yoktu bıraktı..

Datlum benim sen miu ya yazmistin akşam öğünü çıkartılmama lı evet katılıyorum ama şu diyet bu bilmem detoks u da ilk kes hayatımda burda yaptim kiloları verelim de gerisi önemli değil

İşte o ara öğün yaparak 30 40 kilo veren ben
iki sefer denedim.
ilkinde 18 ikincisinde 17 kilo verdim.
ara ögün ile verdiğim kilo 30 kiloyu geçmiştir. ama if de bana mantıksız gelmiyor. her bünyeye uyan bir diyet olmadığını bunu savunan uzmanlar bile söylüyor. bana uymuyor mesela. en azından şimdilik.

Bence de kuzum sakinlestiysen bi öpem mi benim isim çok hareketli toti yer görmüyor ama evde olsam ara yapmayabilirdim

Mesela ben ara öğün arayanlardanım

ya evet bizim begümde begum75 de mesela asla yapamaz heleki onun meşhur ekmek ve cevizi vardı bir ara sormay gitsin daygı duyarım ben herkesin yöntemine
senin listen banada fazla geliyor mesela ama sen mutlusun :)
ki kendimde 98 den 83 e 6 ögünlük bir liste ile düşmüştüm zamanın behrinde

İF E KARŞIYIM BENCE ÇOK SAÇMA

AY O KADAR SAAT AÇ MI KALINIR

SAĞLIĞA ÇOK ZARARLI BENCE

İF NE Kİ? YAPILMAMALI BENCE

İF Mİ ÖF MÜ BENCE ÖF

ozman gel de bi bronzy cafede patlatalım bazlama tost ifin dibine vuralım

Cnm ben aslında her diyetten kafama yatanı alıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…