Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hayırlı cumalar canım
tebrik ederim
bu hafta seni deben ekliyim listey ama haftaya başlarsın kendin eklemeye canım
tamam canım haftaya görenip kendim yaparım
saol canım ama benim için beklediğim sonuç değil.
canım aynı telaş bizde de var şükür sonunda bitirdi.
Kızlar paylaşıma ekledim sanıyorum yine sonlarda yer alıcaz listede.Bu haftayı es geçecektik zaten,regl dönemlerimiz+ izinler vs.. bu haftayı saymıyoruz.bugünden itibaren yeni bir sayfa açıyoruz hadi bakalım

Gazamız mübarek ola kızlar

kahvaltı:

2 rafadan yumurta
2 kk peynir
5-6 zeytin
domates
biber
2 dilim kızarmış,tereyağ sürülmüş kepek ekmeği
2 ad. taze kayısı
çay

ara: 3 fincan yeşil çay

ikindi:
2 kase kısır
1 kase kuru cacık

suyum 1 lt oldu.çok su içemiyorum artık ya eskiden zorlanmadan çok rahat içerdim şimdi öyle olmuyor

ara: 3 fincan yeşil çay

ikindi:
2 kase kısır
1 kase kuru cacık

suyum 1 lt oldu.çok su içemiyorum artık ya eskiden zorlanmadan çok rahat içerdim şimdi öyle olmuyor

aynen cnm ama ben artık saat başı 1 bardak su içmeyi düşünüyorum saatli diyet gibi

salis yanığın nasıl oldu:44::44:

canım bugün çok hırslandım o kilolar gidecek diye havuza girdim yüzeyiim diyee iyice sulandııı annemde kızdııı puffff canım çok sıkkın bu yanığğaa tüm sporuma balta vurdu

zatenn zorr veriommbi de üstünee aldımmm bugünn canım çok sıkıldı paşam

saol tatlım

menümü yazayımm

Sabah: bir bardak ılık elma sirkeli su
zencefilli kür
domates salatalık 2 yumurta
az peynir

ara: biraz kiraz

ikindi: 2 tabak patlıcan yemeği
2 dilim ekmek
1 tabak tarhana çorbası

menü
1dilim kepek ekmek
domates,salatalık,sivri biber
4 zeytin,az peynir
çay
öğlen
yoğurt çorbası
1 biber dolması
1 dilim kepek ekmek
ara
neskafe
akşam
yoğurt çorbası
su 2 litre

Kızlar bugün 1 saat yürüdüm 1 saatte yüzdümm bu kilolar gitmeden durmak yok

menümü yazayımm

Sabah: bir bardak ılık elma sirkeli su
zencefilli kür
domates salatalık 2 yumurta
az peynir

ara: biraz kiraz

ikindi: 2 tabak patlıcan yemeği
2 dilim ekmek
1 tabak tarhana çorbası
afiyet olsun, sporunda çok güzel olmuş.

Kızlar bugün 1 saat yürüdüm 1 saatte yüzdümm bu kilolar gitmeden durmak yok
ohhh harikasın salişim
menü
1dilim kepek ekmek
domates,salatalık,sivri biber
4 zeytin,az peynir
çay
öğlen
yoğurt çorbası
1 biber dolması
1 dilim kepek ekmek
ara
neskafe
akşam
yoğurt çorbası
su 2 litre

tatlım afiyet olsun..yoğurt çorbası ve dolma pirinçli miydi?eğer öyleyse biraz fazla olmuş bence.bir de ekmek de yemişsin

mide küçültmek ne derece doğru
birinde duydum 150yi geçiyordur kendine hakim olupta diyet yapamıyor diye midesini küçültmüş
bence çok yanlış ve ne cesaret diyebiliyorum sadece
tek yapması gereken biraz sabır ve irade buna rağmen bıçak altına yatmak ne derece doğru :26:

paşacım seni de ekledim.Kaç haftadır aynı kilodasın,100 gr. bile + veya - oynamadı mı bacım
canım gram olarak 350 verdim ama yazmadım halen 88 bilin istedim birde bana nazar deydi millet aman ne iradeli dedi olan bana oldu bundan sonra sen gör kilo vermeyi bakalım
kıyamam aglama kız gel bakıyım sen topbul şefkatlı kollarımaha şöyle insan istedikten sonra yapamayacagı birşey yok bebem bunu bil sadece istemen yeterli kardeşim beni ele al bak şimdi 104 üstündeydim kilo almıştım ama dedimya eşime veremem dediki eşim kendine güzev yeter bebem dedi sonra dedim haydi bismillah deyip başladım başkası dese,,,,,, nerde kadın dogumcuya gittim kızım ölünceadam suratıma dediki o bebegi istiyosan bu kiloları vericen yoksa gene ölüremeklerin boşa gider dedi ne agladım eve gelince tabi hemen eşim devreye girdi yapabilirsin paşam dedi iyapamam okadar bogazımı tutuyorum bir tatlı veya sevdigim bir yemek olsa bogazım durmuyo aman pazartesi yaparum dedim hep benim pazartesilerim bitmedi bir türlü sonra bir rüya gördüm o konuşmamızın akşamırüyamda bir kız bir erkek çocugu gördüm yemyeşil bir yerde bembeyaz evler örtüler okadar güzeldiki derlerya cennet yürüyorum çocuklar koşuşturuyor kendime dedim evlatlarımı birkez görsem rüyamda o akşam gördügüm rüyada 1 kız bir erkek çocuk yanıma geldi elimi tutup koşturuyolar bir görsen okadar güzellerdiki insan okadar mutlu olur dedimki içimden ne güzel kokuyosunuz öpmeye doyamadım sonra kız olanı dediki ANNE dedim sen kime diyosun sana dedi ne dedin birdaha söyle dedim ANNE dedi allahım ne mesut oldum sonra öptüm kokladım seni çok özledik dediler okadar çocuk vardıki biri eşime çok benziyodu biride bana iri güzelri vardı kız olanın aynı benim gibi sonra telefonun sesine uyandım insan aglarmı uyanınca ben çok agladım eşime dedimki rüyamda böle böle gördüm sevindi dedim ben paşaysam vericem bu kiloyu yavrularıma kavuşucam dedim sonra diyet serüvenim başladı sonra aynalar diye arkadaşım var dedim beni takıma al biz 13 kişiyiz yasak alamam dedi kırlıdım çok almadı diye sonra buraları okurken safişim mesaj attı sonra kendimi burda buldum bebem ben hiç 8 göremem derken 8 gördüm bak önce eşime dedimki 90 görüürmüyüm görörüsün dedi gördüm sonra 80 göürümüyüm dedim göürüsün dedi ve işşallah 70 görücem sabredicen azim edicen emeline kavuşucan insan bir ölüme bir dogumu durduramaz bebem bunu bil istedikten sonra herşey olur sen kendine güven gerisi boş inanki bak bana kaçamak yaptım adetlerimde eger yapmasaydım az yeseydim ne olurdu biliyorumusun 84 garanti görüürdüm ben sana inanıyourm kendime inandıgım gibi sende kendine güven canım ben herzaman sana destek olurum sen yeterki mutlu ol gerisi boş

canım saglık için mecbur yaptırıyousn bende d smart var orda gösteriyolar ameliyatı vs :18::18:inan herşey istedikten sonra oluyo herşeyin riski var tabi ben bile kızımda rahimimi diktirdigimde bebegime birşey olabilirdi kesesi patlayabilirdi vs işte imza attım rabbim sana emanetiz dedimşimdi rabbimin yanında 3 evladım var ibrahim peygamöberle sare hanımı bakıyo yavrularıma derlermiiş huriler ben senin annen oluurm emziriirm derlermişki yavrularım biz annemizi isteriz onun gibi kokmuyosun derlermiş işşallah zaman hak vaki oldugunda alıcam yavrularımı kucagıma ozaman bayramım olucak benim bugün karar aldım artık kaçamak yok yavrularıma yanlış yok işşallah vericem bu kilolarımı ve kardeşlerini yollucaklar bana okadar hasretimki bebek kokusuna bugün eymenime mevlüt kıyafeti aldık bu kadarmı güzel olur bir bebek annesi onu öptükçe sevdikçe içim acıdı onun adına çok sevindim ama kendi adıma üzüldüm ben bebegimi ne zaman alıocam kucagıma dedim hayalmi gerçekmi acaba bebek olayım

şimdi gelelim bana sabah erkenden düştüm yollara annemlere gittim orda namazı kıldım hayde pazara bebek magazalarına oglana mevlüt kıyafeti aldım okadar güzel bir takımki supay denizci takımıyavruma pekte yakışır sonra pazarın altını üstüne getirdik sonra eve geldim eşimel hayde gene pazara sagolsun benim sponsor meyva aldı meyvam bittide bu sponsor olmasa halim perişanneyse bana balık aldı palamut ve levrek:26::26nları yemeyi planlıyorum bu haftabuglama tabe neyse yedikelrimi yazayım ben namazımı kılayım sonra eşimde işe gitti gelmedi daha
sabah yediklerim şuunlar
1-bir domates
2- 1 badem
3-5 yeşil zeytin
4-kuru çavdar ekmegi 1 dilim
5- yeşil çay bir kupa
arada 2 ilaç içtim

öylen yediklerimde şunlar
1 - 1 adet b12 vitamin

akşam yedikelrimde şunlar
1- badem domates 1 çarliston biber
2- kibrit kutusu büyüklügünde yok peynir
3- 3 çilek
4- 10 adet kraz
5-yeşil sogan yedim bol maydonoz yedim
6- ilacımı içtim arada
7 - 1.5 litreden fazla su içtim
yürüyüşe gelince rahat 4saat yürüdüm
annemlere gittim dikkat edin kaçamak yapmadım annemler götürdü vallahi sahanda yumurtayı ben yemedim bu hafta zafer benim haberiniz olsun bu sefer kaçamak yok azim var ne kadar veririm kiloyu okadar kavuşurum yavrularıma

ohhh harikasın salişim

tatlım afiyet olsun..yoğurt çorbası ve dolma pirinçli miydi?eğer öyleyse biraz fazla olmuş bence.bir de ekmek de yemişsin
öğlen fazla oldu bende fark ettim o yüzden akşamı küçük bir kaseyle geçirdim.

helal sana paşam hadi zayıflayalım hamiş kalanım bende oğluma kardeş istiyorum inşallah.

afiyet olsun, sporunda çok güzel olmuş.

Saol tatlım vicdan azaplarındayımmmmO 2 kiloyu nasıl aldımmm nasıll yedimm nasıl spor yapmadım diyeee yedim bitirdim kendimi bugünn

ohhh harikasın salişim

saol canımm hatalarımı telafi etmeye çalışıomAmaaa halaa adettt olamadımmm herr yerim davulll gibiiii canım onada sıkılıoo

öğlen fazla oldu bende fark ettim o yüzden akşamı küçük bir kaseyle geçirdim.

helal sana paşam hadi zayıflayalım hamiş kalanım bende oğluma kardeş istiyorum inşallah.

evet evet beni böle motive edin gaza getirin canımı yeyinbu cuma şaka bir yana korksun millet baksınlar 7 takım biirnci hadi bismillah diyelim 6 sonra yemegi kesince veriliyo meyvayı çok tüketicem bu hafta işşallah vericek sonra gelsin bebeler

Son düzenleme:
Artık Hiç Birşeyin Değeri Yok Yüreğimde..
Verilen Değerin Kıymetini Bilmeyene Değer Verip,
Yüreğimin Değerini Yitirmektense,
Varsın Herşey Değersiz Kalsın Yüreğimde..!!

ewet ewet bende istiyorum

ay unuttum:44:bunun için önce evlenmek gerekiyordu dimi

harbi sıyırdım ben ya

mide küçültme ameliyatı/kelepçe vs.. olaylar çok riskli :18: çok fazla ölen var
canım gram olarak 350 verdim ama yazmadım halen 88 bilin istedim birde bana nazar deydi millet aman ne iradeli dedi olan bana oldu bundan sonra sen gör kilo vermeyi bakalım
canım 100 gr. bile versek yazıyoruz aslında.350 gr. da fena bir rakam değil,küçümseme bence
inşallah hep birlikte vericez kilolarımızı,atağa geçtik,dün başladık biliyorsun
afiyet olsun canım..inşallahhh
maydanoz-limon kürü yapmış mıydın canım?
ewet ewet bende istiyorum

ay unuttum:44:bunun için önce evlenmek gerekiyordu dimi

harbi sıyırdım ben ya

ay kıyamam ben sana ya inşallah kocanda olacak çocuğunda tatlım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…