tamam canım haftaya görenip kendim yaparımhayırlı cumalar canım
tebrik ederim
bu hafta seni deben ekliyim listey ama haftaya başlarsın kendin eklemeye canım
saol canım ama benim için beklediğim sonuç değil.***7. TAKIM 259. ETAP***
SAPHIRA (85.1/85.4/-0.3/-%0.35)
Shopaholic (76.9/78.1/-1.2/-%0.78) Geçen hafta izinliydi.Yüzdesi 2'ye bölündü
Saliss (98.5/100/-1.5/-%1.52)
Pasam3405 (88/88/0/0)
gerbera1987 (88,1/
senarist (112,9/112.9/0/0)
Ecemavi (72.5/72.9/-0.4/-%0.28)Geçen hafta izinliydi.Yüzdesi 2'ye bölündü
xeyrocan (81/79.8/1.2/%1.48) yeni üye...hedef kilosu 65
angiera (82.3/79.7/0.87/%1.06) 256. etapta ayrılan üye geri döndü verdiği kilo 3'e bölündü
7. TAKIM ORTALAMASI: %
xeyrocan tekrar tebrikler tatlım çok iyi başladın
canım aynı telaş bizde de var şükür sonunda bitirdi.sapişim dünde giremedim bugünde artık uğrayamam herhalde son telaşlarımız.Kardeşimin çeyizini götüreceğiz bugün.Gidip evini düzelteceğiz malum düğüne 15 gün kaldı.Dünde eksikleri vardı onları aldık ev temizliği falan yaptık dünürler gelecek diye.Yarına kadar işimizi bitireceğiz nasipse.Bu fasılda kapanacak.Çeyiz evde durdukça aldıkça alıyor insan
Kızlar paylaşıma ekledim sanıyorum yine sonlarda yer alıcaz listede.Bu haftayı es geçecektik zaten,regl dönemlerimiz+ izinler vs.. bu haftayı saymıyoruz.bugünden itibaren yeni bir sayfa açıyoruz hadi bakalım
kahvaltı:
2 rafadan yumurta
2 kk peynir
5-6 zeytin
domates
biber
2 dilim kızarmış,tereyağ sürülmüş kepek ekmeği
2 ad. taze kayısı
çay
ara: 3 fincan yeşil çay
ikindi:
2 kase kısır
1 kase kuru cacık
suyum 1 lt oldu.çok su içemiyorum artık yaeskiden zorlanmadan çok rahat içerdim şimdi öyle olmuyor
salis yanığın nasıl oldu:44::44:
kızlar evde degiilim gece geç geldim geri çıkmam lazım oldu annemlere gene gitmem lazım bebege 40 için kıyafet alıccakmışızarkadaştan giriyorum kilo bildirime gelince kusura bakmayın aynı kilodayım :18::18:işşallah bu hafta sıkı bir diyet yapıcam sizlere söz veriyorum bu arada bismillah deyip başladım bebek için ilaçlara 4 adet ilaç içiyorum bebegim için maksat vucudu bebege hazırlıcez işşallah bu arada ender saraçın diyetini budum ya onu yapıcam yada kendi diyetimi yapıcam bir hafta harfi harfine uyucam ğazartesi hem yürüyüş hemde lesliyle spor yapıcam fitnis işinide şimdi gidemicem malesaef işşallah zengin olunca giderim hem memleketten ablam gelicek canlar ona ayıp olmasın bende kalıcakmış devamlı üzülmek yok işşallah gene halen adetim bitsede şiş heryerim anlamadıgım 85 gören ben neden bugün göremedim
canım annemlere gittim dün gece çok geç geldim bebegi götürdük hastaneye sizde bilirsinizki hastane işleri insanı çok yoruyoeve geldim hemen yattım sonra erken kalkkıp gene geldim ogalna 40 kıyafeti alııcak gelin abla illahi sende gel birlikte alalım dedi supay kıyafeti beyendim sıpama işşallah onu alırız çok şiirn bir görseniz
salisim kıyamam üzülme bebem ya ben ne yersen iyeyim tatlı bile kaçamak yaptım bu ara nedense kilo almadım vucut aynı kilomda kaldı ama sıkı bir diyet ve azimle kaçamaksız bir gün diliyorum sizlere bebem sakın yılmayın sizlere burda söz veriyorum cumaya bomba gibi gelicemsende salisim üzülme bebem olurmu kıyamam
kızlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum rabbim dualarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın işşallahbenim çıkmam lazım annemler bekliyo kızmasın gelirim dedim birazdan sag olsun burdada internet olmasa vay halime isterseniz işim yok hergün ben yaparım sayımı sabahları sizlerde zahmet etmezseniz işleri olmayanlar saysın sayımı canlar benim düşüncem bu benim gibi işi olmayanlar mesela sabahları sayımı yaparım ben sizler için sizleri seven paşa kulunuz
1 yıl oldu takıma gireli yeni farkedilmiş ya hu.Ben kırzıma bildirmiştim ama 65 diyelim
saol canım
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah tez zamanda şifa versin
Canım senden haber aldığımıza sevindim.
hadi ya eminmisin
Başınız saolsun canım
inş kızlara haber edin toparlansın herkes
Saol canım Allah razı olsun.İnşallah sizde sıkıntısız bir şekilde atlatırsınız bırakma dönemini çok şükür biz aşırı sıkıntı yaşamadık
Çok güzel bir haber nihayet 7 lerr senin için.İnş yakın zamanda bende 6 ları görürüm
ara: 3 fincan yeşil çay
ikindi:
2 kase kısır
1 kase kuru cacık
suyum 1 lt oldu.çok su içemiyorum artık yaeskiden zorlanmadan çok rahat içerdim şimdi öyle olmuyor
Kızlar bugün 1 saat yürüdüm 1 saatte yüzdümm bu kilolar gitmeden durmak yok
afiyet olsun, sporunda çok güzel olmuş.menümü yazayımm
Sabah: bir bardak ılık elma sirkeli su
zencefilli kür
domates salatalık 2 yumurta
az peynir
ara: biraz kiraz
ikindi: 2 tabak patlıcan yemeği
2 dilim ekmek
1 tabak tarhana çorbası
ohhh harikasın salişimKızlar bugün 1 saat yürüdüm 1 saatte yüzdümm bu kilolar gitmeden durmak yok
menü
1dilim kepek ekmek
domates,salatalık,sivri biber
4 zeytin,az peynir
çay
öğlen
yoğurt çorbası
1 biber dolması
1 dilim kepek ekmek
ara
neskafe
akşam
yoğurt çorbası
su 2 litre
canım gram olarak 350 verdim ama yazmadım halen 88 bilin istedimpaşacım seni de ekledim.Kaç haftadır aynı kilodasın,100 gr. bile + veya - oynamadı mı bacım
kıyamam aglama kız gel bakıyım sen topbul şefkatlı kollarımacanım bugün çok hırslandım o kilolar gidecek diye havuza girdim yüzeyiim diyee iyice sulandııı annemde kızdııı puffff canım çok sıkkın bu yanığğaa tüm sporuma balta vurdu
zatenn zorr veriommbi de üstünee aldımmm bugünn canım çok sıkıldı paşam
saol tatlım
mide küçültmek ne derece doğru
birinde duydum 150yi geçiyordur kendine hakim olupta diyet yapamıyor diye midesini küçültmüş
bence çok yanlış ve ne cesaret diyebiliyorum sadece
tek yapması gereken biraz sabır ve irade buna rağmen bıçak altına yatmak ne derece doğru :26:
öğlen fazla oldu bende fark ettim o yüzden akşamı küçük bir kaseyle geçirdim.ohhh harikasın salişim
tatlım afiyet olsun..yoğurt çorbası ve dolma pirinçli miydi?eğer öyleyse biraz fazla olmuş bence.bir de ekmek de yemişsin
şimdi gelelim banasabah erkenden düştüm yollara annemlere gittim orda namazı kıldım hayde pazara bebek magazalarına oglana mevlüt kıyafeti aldım okadar güzel bir takımki supay denizci takımı yavruma pekte yakışır sonra pazarın altını üstüne getirdik sonra eve geldim eşimel hayde gene pazara sagolsun benim sponsor meyva aldı meyvam bittide bu sponsor olmasa halim perişan neyse bana balık aldı palamut ve levrek:26::26 nları yemeyi planlıyorum bu hafta buglama tabe neyse yedikelrimi yazayım ben namazımı kılayım sonra eşimde işe gitti gelmedi daha
sabah yediklerim şuunlar
1-bir domates
2- 1 badem
3-5 yeşil zeytin
4-kuru çavdar ekmegi 1 dilim
5- yeşil çay bir kupa
arada 2 ilaç içtim
öylen yediklerimde şunlar
1 - 1 adet b12 vitamin
akşam yedikelrimde şunlar
1- badem domates 1 çarliston biber
2- kibrit kutusu büyüklügünde yok peynir
3- 3 çilek
4- 10 adet kraz
5-yeşil sogan yedim bol maydonoz yedim
6- ilacımı içtim arada
7 - 1.5 litreden fazla su içtim
yürüyüşe gelince rahat 4saat yürüdüm
annemlere gittim dikkat edin kaçamak yapmadım annemler götürdü vallahi sahanda yumurtayı ben yemedim bu hafta zafer benim haberiniz olsunbu sefer kaçamak yok azim var ne kadar veririm kiloyu okadar kavuşurum yavrularıma
afiyet olsun, sporunda çok güzel olmuş.
ohhh harikasın salişim
tatlım afiyet olsun..yoğurt çorbası ve dolma pirinçli miydi?eğer öyleyse biraz fazla olmuş bence.bir de ekmek de yemişsin
öğlen fazla oldu bende fark ettim o yüzden akşamı küçük bir kaseyle geçirdim.
helal sana paşam hadi zayıflayalım hamiş kalanım bende oğluma kardeş istiyorum inşallah.
evet evet beni böle motive edin gaza getirin canımı yeyinbu cuma şaka bir yana korksun millet baksınlar 7 takım biirnci hadi bismillah diyelim 6 sonra yemegi kesince veriliyo meyvayı çok tüketicem bu hafta işşallah vericek sonra gelsin bebeler
mide küçültme ameliyatı/kelepçe vs.. olaylar çok riskli :18: çok fazla ölen varmide küçültmek ne derece doğru
birinde duydum 150yi geçiyordur kendine hakim olupta diyet yapamıyor diye midesini küçültmüş
bence çok yanlış ve ne cesaret diyebiliyorum sadece
tek yapması gereken biraz sabır ve irade buna rağmen bıçak altına yatmak ne derece doğru :26:
canım 100 gr. bile versek yazıyoruz aslında.350 gr. da fena bir rakam değil,küçümseme bencecanım gram olarak 350 verdim ama yazmadım halen 88 bilin istedimbirde bana nazar deydi millet aman ne iradeli dedi olan bana oldu bundan sonra sen gör kilo vermeyi bakalım
afiyet olsun canım..inşallahhhşimdi gelelim banasabah erkenden düştüm yollara annemlere gittim orda namazı kıldım hayde pazara bebek magazalarına oglana mevlüt kıyafeti aldım okadar güzel bir takımki supay denizci takımı yavruma pekte yakışır sonra pazarın altını üstüne getirdik sonra eve geldim eşimel hayde gene pazara sagolsun benim sponsor meyva aldı meyvam bittide bu sponsor olmasa halim perişan neyse bana balık aldı palamut ve levrek:26::26 nları yemeyi planlıyorum bu hafta buglama tabe neyse yedikelrimi yazayım ben namazımı kılayım sonra eşimde işe gitti gelmedi daha
sabah yediklerim şuunlar
1-bir domates
2- 1 badem
3-5 yeşil zeytin
4-kuru çavdar ekmegi 1 dilim
5- yeşil çay bir kupa
arada 2 ilaç içtim
öylen yediklerimde şunlar
1 - 1 adet b12 vitamin
akşam yedikelrimde şunlar
1- badem domates 1 çarliston biber
2- kibrit kutusu büyüklügünde yok peynir
3- 3 çilek
4- 10 adet kraz
5-yeşil sogan yedim bol maydonoz yedim
6- ilacımı içtim arada
7 - 1.5 litreden fazla su içtim
yürüyüşe gelince rahat 4saat yürüdüm
annemlere gittim dikkat edin kaçamak yapmadım annemler götürdü vallahi sahanda yumurtayı ben yemedim bu hafta zafer benim haberiniz olsunbu sefer kaçamak yok azim var ne kadar veririm kiloyu okadar kavuşurum yavrularıma
maydanoz-limon kürü yapmış mıydın canım?
Saol tatlım vicdan azaplarındayımmmmO 2 kiloyu nasıl aldımmm nasıll yedimm nasıl spor yapmadım diyeee yedim bitirdim kendimi bugünn
saol canımm hatalarımı telafi etmeye çalışıomAmaaa halaa adettt olamadımmm herr yerim davulll gibiiii canım onada sıkılıoo
ewet ewet bende istiyorum
ay unuttum:44:bunun için önce evlenmek gerekiyordu dimi
harbi sıyırdım ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?