günaydın canım.günaydın güzeller..herkese iyi hafta sonları
ewet ewet bende istiyorum
ay unuttum:44:bunun için önce evlenmek gerekiyordu dimi
harbi sıyırdım ben ya
ewet ewet bende istiyorum
ay unuttum:44:bunun için önce evlenmek gerekiyordu dimi
harbi sıyırdım ben ya
mide küçültme ameliyatı/kelepçe vs.. olaylar çok riskli :18: çok fazla ölen var
canım 100 gr. bile versek yazıyoruz aslında.350 gr. da fena bir rakam değil,küçümseme bence
inşallah hep birlikte vericez kilolarımızı,atağa geçtik,dün başladık biliyorsun
afiyet olsun canım..inşallahhh
maydanoz-limon kürü yapmış mıydın canım?
ay kıyamam ben sana yainşallah kocanda olacak çocuğunda tatlım benim
Kızlar paylaşıma ekledim sanıyorum yine sonlarda yer alıcaz listede.Bu haftayı es geçecektik zaten,regl dönemlerimiz+ izinler vs.. bu haftayı saymıyoruz.bugünden itibaren yeni bir sayfa açıyoruz hadi bakalım
Çok riskli buluyorum ayrıca korkutuyor beni bu tür şeyler..mide küçültmek ne derece doğru
birinde duydum 150yi geçiyordur kendine hakim olupta diyet yapamıyor diye midesini küçültmüş
bence çok yanlış ve ne cesaret diyebiliyorum sadece
tek yapması gereken biraz sabır ve irade buna rağmen bıçak altına yatmak ne derece doğru :26:
Kız sen ne güzel yazıyorsun ya huuuuuu.Biden kendimi başka alemde buldumcanım gram olarak 350 verdim ama yazmadım halen 88 bilin istedimbirde bana nazar deydi millet aman ne iradeli dedi olan bana oldu bundan sonra sen gör kilo vermeyi bakalım
kıyamam aglama kız gel bakıyım sen topbul şefkatlı kollarımaha şöyle insan istedikten sonra yapamayacagı birşey yok bebem bunu bil sadece istemen yeterli kardeşim beni ele al bak şimdi 104 üstündeydim kilo almıştım ama dedimya eşime veremem dediki eşim kendine güzev yeter bebem dedi sonra dedim haydi bismillah deyip başladım başkası dese,,,,,, nerde kadın dogumcuya gittim kızım ölünce adam suratıma dediki o bebegi istiyosan bu kiloları vericen yoksa gene ölür emeklerin boşa gider dedi ne agladım eve gelince tabi hemen eşim devreye girdi yapabilirsin paşam dedi iyapamam okadar bogazımı tutuyorum bir tatlı veya sevdigim bir yemek olsa bogazım durmuyo aman pazartesi yaparum dedim hep benim pazartesilerim bitmedi bir türlü sonra bir rüya gördüm o konuşmamızın akşamırüyamda bir kız bir erkek çocugu gördüm yemyeşil bir yerde bembeyaz evler örtüler okadar güzeldiki derlerya cennet yürüyorum çocuklar koşuşturuyor kendime dedim evlatlarımı birkez görsem rüyamda o akşam gördügüm rüyada 1 kız bir erkek çocuk yanıma geldi elimi tutup koşturuyolar bir görsen okadar güzellerdiki insan okadar mutlu olur dedimki içimden ne güzel kokuyosunuz öpmeye doyamadım sonra kız olanı dediki ANNE dedim sen kime diyosun sana dedi ne dedin birdaha söyle dedim ANNE dedi allahım ne mesut oldum sonra öptüm kokladım seni çok özledik dediler okadar çocuk vardıki biri eşime çok benziyodu biride bana iri güzelri vardı kız olanın aynı benim gibi sonra telefonun sesine uyandım insan aglarmı uyanınca ben çok agladım eşime dedimki rüyamda böle böle gördüm sevindi dedim ben paşaysam vericem bu kiloyu yavrularıma kavuşucam dedim sonra diyet serüvenim başladı sonra aynalar diye arkadaşım var dedim beni takıma al biz 13 kişiyiz yasak alamam dedi kırlıdım çok almadı diye sonra buraları okurken safişim mesaj attı sonra kendimi burda buldum bebem ben hiç 8 göremem derken 8 gördüm bak önce eşime dedimki 90 görüürmüyüm görörüsün dedi gördüm sonra 80 göürümüyüm dedim göürüsün dedi ve işşallah 70 görücem sabredicen azim edicen emeline kavuşucan insan bir ölüme bir dogumu durduramaz bebem bunu bil istedikten sonra herşey olur sen kendine güven gerisi boş inanki bak bana kaçamak yaptım adetlerimde eger yapmasaydım az yeseydim ne olurdu biliyorumusun 84 garanti görüürdüm ben sana inanıyourm kendime inandıgım gibi sende kendine güven canım ben herzaman sana destek olurum sen yeterki mutlu ol gerisi boş
canım saglık için mecbur yaptırıyousn bende d smart var orda gösteriyolar ameliyatı vs :18::18:inan herşey istedikten sonra oluyo herşeyin riski var tabi ben bile kızımda rahimimi diktirdigimde bebegime birşey olabilirdi kesesi patlayabilirdi vs işte imza attım rabbim sana emanetiz dedimşimdi rabbimin yanında 3 evladım var ibrahim peygamöberle sare hanımı bakıyo yavrularıma derlermiiş huriler ben senin annen oluurm emziriirm derlermişki yavrularım biz annemizi isteriz onun gibi kokmuyosun derlermiş işşallah zaman hak vaki oldugunda alıcam yavrularımı kucagıma ozaman bayramım olucak benim bugün karar aldım artık kaçamak yok yavrularıma yanlış yok işşallah vericem bu kilolarımı ve kardeşlerini yollucaklar bana okadar hasretimki bebek kokusuna bugün eymenime mevlüt kıyafeti aldık bu kadarmı güzel olur bir bebek annesi onu öptükçe sevdikçe içim acıdı onun adına çok sevindim ama kendi adıma üzüldüm ben bebegimi ne zaman alıocam kucagıma dedim hayalmi gerçekmi acaba bebek olayım
günaydın güzeller..herkese iyi hafta sonları
Çok riskli buluyorum ayrıca korkutuyor beni bu tür şeyler..
Kız sen ne güzel yazıyorsun ya huuuuuu.Biden kendimi başka alemde buldum
Sana da mutlu bir hafta sonu dilerim tatlım
canım sorma kesin yazar olurdum ben dünyanın insanıda beni okurdu neryse mevzuyu dagıtmayalım diyet çayımı içtim şimdi birazdanda yemegimi yicem sonracıma 5 kayısı ve 15 kiraz yemeyi planlıyorum sonrada sodayı içicem olup biticek eşim geç gelicekmiş yürüyüş işi yattı artık ya yarınyada pazartesine kaldı yürüyüş kızlar nerdesiniz yaw tek kaldım buralarda ben ama ya
Yorucu bir günden çıkmış gazi var karşınızda.Dün eve geldiğimizde saat 01:00 oluyordu.Gelin evini hazırladık çok şükür.Yaşayacakları yer annemlere 1 saat mesafede.Git temizle yerleştir gel bayağı yorulduk.Birde bende extralar vardı tabi.1.si kızım 2. kulak ağrım.Geceye doğru çok fena oldu hatta bir ara ağladım ağrısından.Sabah kahvaltıdan sonra dr a gittik mantar olmuş iltahap kapmış.temizledi dr rahatladım biraz.Ağrısı çeneme bile vurmuştu gece ağzımı açamıyordum.
Tr ye geldiğimden beri neredeyse hastalıklarla uğraşıyorum.Dün kardeşim diyor ki abla naptın bütün hastalıkları biriktirip Tr ye getirdin herhalde.Neyse Allah bir daha yaşatmasın.Sağlık ne büyük bir lutuf rabbimden.Haftaya tekrar kontrole gideceğim.Bugün regl de oldum.Birkaç gün erken olmuş oldu ama çok sevindim şu sancı döneminide geçirip hızlı bir atak yapacağım
mide küçültme ameliyatı/kelepçe vs.. olaylar çok riskli :18: çok fazla ölen var
canım 100 gr. bile versek yazıyoruz aslında.350 gr. da fena bir rakam değil,küçümseme bence
inşallah hep birlikte vericez kilolarımızı,atağa geçtik,dün başladık biliyorsun
afiyet olsun canım..inşallahhh
maydanoz-limon kürü yapmış mıydın canım?
ay kıyamam ben sana yainşallah kocanda olacak çocuğunda tatlım benim
canım diaet ticker sitesinden yaptım ama prolar yapabiliyor imza kısmına oluyor sadece.çizelge kısmına kabul etmezinşallah sapişim tikcer ına bayıldım bende istiyorum ondan nasıl yaptığını anlatırmısın tatlım
a aa !! hakkaten kuzucum bu ne böyle nazara mı geldin,yoksa hava değişiminden mi oldun çok geçmiş olsun tekrardanYorucu bir günden çıkmış gazi var karşınızda.Dün eve geldiğimizde saat 01:00 oluyordu.Gelin evini hazırladık çok şükür.Yaşayacakları yer annemlere 1 saat mesafede.Git temizle yerleştir gel bayağı yorulduk.Birde bende extralar vardı tabi.1.si kızım 2. kulak ağrım.Geceye doğru çok fena oldu hatta bir ara ağladım ağrısından.Sabah kahvaltıdan sonra dr a gittik mantar olmuş iltahap kapmış.temizledi dr rahatladım biraz.Ağrısı çeneme bile vurmuştu gece ağzımı açamıyordum.
Tr ye geldiğimden beri neredeyse hastalıklarla uğraşıyorum.Dün kardeşim diyor ki abla naptın bütün hastalıkları biriktirip Tr ye getirdin herhalde.Neyse Allah bir daha yaşatmasın.Sağlık ne büyük bir lutuf rabbimden.Haftaya tekrar kontrole gideceğim.Bugün regl de oldum.Birkaç gün erken olmuş oldu ama çok sevindim şu sancı döneminide geçirip hızlı bir atak yapacağım
canım o ara ben izin aldım kaçırmışım sen onu tekrar yazar mısın
ben bir süreliğine listeden ayrılmak istiyorum çok yoğunum hem de çok
annem anjiyo olcak ne olduğu hakkında pek bilgim olmadığından korkuyorumda
annem korkmuyor ben korkuyorum bide düğün var ona yardım ediyorum annem salı günü anjiyo olup pazar günü düğüne gitmeyi planlıyor
şimdilik çıkmak istiyorum listeden kendimi toparlayınca birkaç hafta içinde geri girerim listeye
spor listelerinide bir arkadaş üstlenirse sevinirim hem aksamaz belki düzene , yoluna da girer
Çok geçmiş olsun canım.İnşallah anjiyo sonucu temiz çıkar..Seni geri dönmek üzere ayıralım o zaman.Toparlandığında girersin tekrar listeyeben bir süreliğine listeden ayrılmak istiyorum çok yoğunum hem de çok
annem korkmuyor ben korkuyorum bide düğün var ona yardım ediyorum annem salı günü anjiyo olup pazar günü düğüne gitmeyi planlıyor
şimdilik çıkmak istiyorum listeden kendimi toparlayınca birkaç hafta içinde geri girerim listeye
spor listelerinide bir arkadaş üstlenirse sevinirim hem aksamaz belki düzene , yoluna da girer
evet ya bir türlü denk gelip sohbet edemedik.
canım bu kürü ablam yaptı güzel verdi birde kolestrolu düştü bu arada sana bir müjde veriyim bugün eksiyi gördüm kızlarcanım diaet ticker sitesinden yaptım ama prolar yapabiliyor imza kısmına oluyor sadece.çizelge kısmına kabul etmez
a aa !! hakkaten kuzucum bu ne böyle nazara mı geldin,yoksa hava değişiminden mi oldun çok geçmiş olsun tekrardan
15 sap körpe maydanoz
1 limonun suyu
½ bardak içme suyu
hepsini blendırdan geçir,homojen bir kıvam olsun mümkün olduğunca.Sabahları taze olarak yapıp aç karnına içeceksin canım.2 hafta böyunca içip,1 hafta ara veriyorsun,sonra yine 2 hafta uyguluyorsun,kür tamamlanıyor.regl olursan bu arada reglin bitene kadar ara veriyorsun küre.Yani o bir haftalık arayı mümkün olduğunca regl dönemine getirmekte fayda var.Benim şansa kendiliğinden öyle olmuştu.
biramıkahvaltı:
2 rafadan yumurta
peynir
4-5 zeytin
domates
biber
2 dilim kızarmş kepek tereyağlı
çay
öğlen: arkadaşlarım geldiler
5 ad. minik eklerlerden
½ ufak porsiyon cheesecake
kahve
akşam:
kremalı mantar soslu tavuk
az yoğurt
1 kaşık tadımlık pilav
zero kola
şimdi de 1/3 şişe bira içtim,yanında da çiğdem yedim.hava çok güzel eşimle balkon sefası yapıyoruz cumartesi akşamı.arada sırada azcık keyif olsun ama di mibugün hem temizlik yaptım hem dışarıda yürüyüş yaptım hem de gece yatmdan egzersiz yapıciimm,birazcık olsun dengeler mi küü?
ben bir süreliğine listeden ayrılmak istiyorum çok yoğunum hem de çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?