Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ewet ewet bende istiyorum

ay unuttum:44:bunun için önce evlenmek gerekiyordu dimi

harbi sıyırdım ben ya
evet sıyırmışsın gerçekten bebek için 2 kişi lazım sonracıma evcilik oynuyosun bir kere oluveriyo boşver daha yazardım ama neyse

canım öylemi :44::44:ulen ne yaptım ben neyse birdahaki haftaya bebem

şimdi gelelim bana dün uyumuş kalmışım gece 3.5 kaynanam geldi kapıyı bir vuruşu varki sormayıneşim açtı kapıyı ne oldu anne diye hatun meyerse konyaya gitmiş turla ordanda bize gelmiş yatmaya banada hediyeler getirmişkonya şekerleride verdi elime ama ben yemicem eşim yiceksabah kalktım neyse gelelim yediklerime
sabah kahvaltısında yediklerim
kalkara kalkmaz limonlu ılık su :2:
1- 1 yumurta beyazı
2- 2 tatlı kaşıgı çokalik
3-badem domates
4-nane dereotu maydonoz
5-1 kupa zayıflama çayı
6-1 adet çavdar ekmegi

öylen yedikelrimde şunlar
1- 1 su bardagı bezelye
2- kocaman 1 adet kereviz
3-bir avuç soya fasülyesi
4-tavuk gögsü 1 koca dilim
5- büyük boy ayran
bu arada bu sebzeleri hemen düdüklüye attım hasladım şimdide yiyorum isteyen gelsin

akşamda şunları yemeyi düşünüyorum
1- bol yeşillikli salata
2- semizotu salatasu yogurtlu
nasıl ama listem soru sormak isteyen varsa cevaplarım

sonra görüşürz işlerim var kib hoş kendi kendime konuşuyourm kimseler yok geneeşimi kandırabilirsem yürüyüşe çıkıcem

Kızlar paylaşıma ekledim sanıyorum yine sonlarda yer alıcaz listede.Bu haftayı es geçecektik zaten,regl dönemlerimiz+ izinler vs.. bu haftayı saymıyoruz.bugünden itibaren yeni bir sayfa açıyoruz hadi bakalım

inşallah sapişim tikcer ına bayıldım bende istiyorum ondan nasıl yaptığını anlatırmısın tatlım

Çok riskli buluyorum ayrıca korkutuyor beni bu tür şeyler..
Kız sen ne güzel yazıyorsun ya huuuuuu.Biden kendimi başka alemde buldum
günaydın güzeller..herkese iyi hafta sonları

Sana da mutlu bir hafta sonu dilerim tatlım

Yorucu bir günden çıkmış gazi var karşınızda.Dün eve geldiğimizde saat 01:00 oluyordu.Gelin evini hazırladık çok şükür.Yaşayacakları yer annemlere 1 saat mesafede.Git temizle yerleştir gel bayağı yorulduk.Birde bende extralar vardı tabi.1.si kızım 2. kulak ağrım.Geceye doğru çok fena oldu hatta bir ara ağladım ağrısından.Sabah kahvaltıdan sonra dr a gittik mantar olmuş iltahap kapmış.temizledi dr rahatladım biraz.Ağrısı çeneme bile vurmuştu gece ağzımı açamıyordum.
Tr ye geldiğimden beri neredeyse hastalıklarla uğraşıyorum.Dün kardeşim diyor ki abla naptın bütün hastalıkları biriktirip Tr ye getirdin herhalde.Neyse Allah bir daha yaşatmasın.Sağlık ne büyük bir lutuf rabbimden.Haftaya tekrar kontrole gideceğim.Bugün regl de oldum.Birkaç gün erken olmuş oldu ama çok sevindim şu sancı döneminide geçirip hızlı bir atak yapacağım

Çok riskli buluyorum ayrıca korkutuyor beni bu tür şeyler..

Kız sen ne güzel yazıyorsun ya huuuuuu.Biden kendimi başka alemde buldum

Sana da mutlu bir hafta sonu dilerim tatlım

canım sorma kesin yazar olurdum ben dünyanın insanıda beni okurduneryse mevzuyu dagıtmayalım diyet çayımı içtim şimdi birazdanda yemegimi yicem sonracıma 5 kayısı ve 15 kiraz yemeyi planlıyorumsonrada sodayı içicem olup biticekeşim geç gelicekmiş yürüyüş işi yattıartık ya yarınyada pazartesine kaldı yürüyüşkızlar nerdesiniz yaw tek kaldım buralarda ben ama ya

evet ya bir türlü denk gelip sohbet edemedik.

Allah bir daha vermesin hastalık,çok geçmiş olsun.

canım o ara ben izin aldım kaçırmışım sen onu tekrar yazar mısın

inşallah sapişim tikcer ına bayıldım bende istiyorum ondan nasıl yaptığını anlatırmısın tatlım
canım diaet ticker sitesinden yaptım ama prolar yapabiliyor imza kısmına oluyor sadece.çizelge kısmına kabul etmez
a aa !! hakkaten kuzucum bu ne böyle nazara mı geldin,yoksa hava değişiminden mi oldun çok geçmiş olsun tekrardan
canım o ara ben izin aldım kaçırmışım sen onu tekrar yazar mısın

15 sap körpe maydanoz
1 limonun suyu
½ bardak içme suyu

hepsini blendırdan geçir,homojen bir kıvam olsun mümkün olduğunca.Sabahları taze olarak yapıp aç karnına içeceksin canım.2 hafta böyunca içip,1 hafta ara veriyorsun,sonra yine 2 hafta uyguluyorsun,kür tamamlanıyor.regl olursan bu arada reglin bitene kadar ara veriyorsun küre.Yani o bir haftalık arayı mümkün olduğunca regl dönemine getirmekte fayda var.Benim şansa kendiliğinden öyle olmuştu.

kahvaltı:

2 rafadan yumurta
peynir
4-5 zeytin
domates
biber
2 dilim kızarmş kepek tereyağlı
çay

öğlen: arkadaşlarım geldiler
5 ad. minik eklerlerden
½ ufak porsiyon cheesecake
kahve

akşam:
kremalı mantar soslu tavuk
az yoğurt
1 kaşık tadımlık pilav
zero kola

şimdi de 1/3 şişe bira içtim,yanında da çiğdem yedim.hava çok güzel eşimle balkon sefası yapıyoruz cumartesi akşamı.arada sırada azcık keyif olsun ama di mi bugün hem temizlik yaptım hem dışarıda yürüyüş yaptım hem de gece yatmdan egzersiz yapıciimm,birazcık olsun dengeler mi küü?

ben bir süreliğine listeden ayrılmak istiyorum çok yoğunum hem de çok
annem anjiyo olcak ne olduğu hakkında pek bilgim olmadığından korkuyorumda
annem korkmuyor ben korkuyorum bide düğün var ona yardım ediyorum annem salı günü anjiyo olup pazar günü düğüne gitmeyi planlıyor
şimdilik çıkmak istiyorum listeden kendimi toparlayınca birkaç hafta içinde geri girerim listeye

spor listelerinide bir arkadaş üstlenirse sevinirim hem aksamaz belki düzene , yoluna da girer

çok geçmiş olsun canım.

Çok geçmiş olsun canım.İnşallah anjiyo sonucu temiz çıkar..Seni geri dönmek üzere ayıralım o zaman.Toparlandığında girersin tekrar listeye spor listesini de gönülü bir arkadaşımız halleder diye düşünüyorm

herkese iyi pazarlar
henüz kahvaltı yapmadık e artık yapalım di mi sonra da çıkıcaz evden.Dedeme gidicez.Bir rüya görmüş,anlatmak istemedi rüyasını ama korkmuş sanırsam,özledim sizi filan dedi.Rüyaların tersi çıkar filan dedim artık ben de ama gitmeden içime sinmicek.Ordan da bowling planımız var bir aksilik çıkmazsa

evet ya bir türlü denk gelip sohbet edemedik.
ben çıkmışım sen girmişisin bir saat verelim biz en iyisi ozaman görüşelim bu ayrılık beni maffetti dün canım sıkıldı kimsede yoktuki konuşuk edelim
canım bu kürü ablam yaptı güzel verdi birde kolestrolu düştü bu arada sana bir müjde veriyim bugün eksiyi gördüm kızlar
biramıkız hem göbek yapar hemde günah bebegim yapma kurban olayım kızma böyle diyorum diye oldumu:18::18:bugün eşim suçuklu melemn yaptı teş peyniriyle amanınne kokuydu o vallahi bir çatal aldım eşim tadına bak dedi minnacık götürdüm çok özlemişim vallahi tadınısöz verdi 80 düşüyüm magnum alıcek bana 70 düşüyüm frambuazlı pastamı yicem yaşasın bu hafta çok fena geliyorum haberiniz olsun

canım öncelikle geçmiş olsun diyorum annecigine benim annemde oldu korkma sadece 7 saat yogun bakımda yatırıyolar nemelazım diye şimdi sana dediklerimi dinle annene anjuyo yapılınca eve gelince dikkat edicen kasıktan girdikleri için kanama morluk olursa hemen doktora diceksin ogün yıkamıyosun ertesi gün yıjkıyosun sen annen eve gelince güzel sabunlu su yap iyice sil vucucununu bebem suyuda 4 litre içiyolar haberin olsu doktor gene der su alın diye ben yemegini yedirmiştim annemin bu arada çıplak oluyo sen giydiriyosun ben giydirmiştim annemi eve geldik önce sabunlu suyla vucudunu sildim sonra karnını doyurdum temiş pijamalarınıgiydirdim tam işim bitti dediki bana delisin melisin ama iyiki seni dogurmuşum dedi ay ne gözlerim dolmuştu öle dedi diyeallahım başımızdan eksik etmesin annelerimizi birde anjiyo olunca orayı güzel geriyolar bantla unutma şişlik morarma kanama olunca ara doktoru çüünkü kasıktan damar yolu açtıklarından merak ettigin birşey olursa söyle seve seve yardım ederim ben
bu arada nereye gidiyosun sana kim iizn verdi bakıyım duymamış oluyum gitmiyosun bir yere benden sana izin yazmazsan yazma ama ayrılmada özlerim ben seni
aman takım kaptanım duymasın böle dedigimideli kadirim ule,n psikopata baglama beni yoksa yirsin şaplagı

sabah yediklerimi yazayım bari
1- 2 tatlı kaşıgı kadar çökelek
2- bir domates
3-bir badem
4-bir sivri biber acı
5- diyet çayım
5 yeşil zeytin
6- bir dilim kurutulmuş çavdar ekmegi
7-2 çatalda melemen yedim çatalın ucuyla
8- dereotu maydonoz nane yeşillik olarak hepsinden bir tutam yedim
şimdide önümde kocaman su var 1 litre onu içmeyi düşünüyorum spora gitmedim ama wc gidip gelirim oda bana spor olur artık
öylen yiyecekelrimide yazayım
1- bir adet tavuk gögsü ızgara yanamaz tavada
2-kıvırcıık roka maydonoz eşliginde yeşil salata
3- yogurtlu semizotu salata
akşamada allah kerim bebeler yeyince yazarım
kızlar 1 haziran benim dönüş günüm oldu haberiniz olsun kullandıgım ilaçlarda tok tutuyo yaşasın acıkmıyorum şu su işinide 3 litreye çıkarsak iyi olucek pazartesi yürüyüşe gidicem işşallah eve gelincede lesliyle spor yapıcem bu hafta bomba gibi gelicem işşallah sizlere layık olmaya çalışıcam yavrularıma bir adım daha kaldı her 1 kilo gittiginde öle diyorum tartıdan inince güzel bir tebessüm oluyo diyorum yavrularım annenize kavuşmaya az kaldı yaşasım idare yaşaşın 7 takım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…