Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

teşekkürle cnm benim diyetimde bozuldu yeniden toparlamaya çalışıyorum sizlere güzel güzel haberler vericem inş.

Saol canım napalım neredeyse 1 ayı böyle geçirdik Allah başka hastalık vermesin toparlandım sayılır
Çok geçmiş olsun canımm şimdiden inş sonuç temiz çıkar
spor listesini ben tutabilirim canım

Rüyayı hayra yorun hayır çıksın canım iyi eğlenceler

yazık çok yazık ne oldu bizim bu takıma ya bende girmicem olucek biticek he
2 litre su 5 kayısı 5 erik bir avuç kiraz arada yedim 1 adet zayıflama çayı içtim
akşamada bir bardak ayran bir küçük kase tarhana çorbası 5 yemek kasıgı suları süzülmüş zeytinyaglı fasülye yedim 2 adette acı sivir biber yedim halen duduklarım yanıyo iyimibiradazdanda sodamı içicem olucek biticek neyse kimse yok benimde burda kalmamım bir sebebi yok çıkıyourm hafta sonu diye buralar boşlanıyo hafta içide ben sizleri boşlayımda görün siz küstüm size

paşam hiç sorma ya bizim takımda da kimse yok Toplamda da 5 kişi kaldık, 1 de yeni üye var 6 kişi oluyor. Gelen yeniler zaten 1 haftayı doldurmadan kayboluyor, eskiler de hep izinli gitti. Kimse kalmadı ya ne yapsak ki :44:

vallahi aklıma gelmiyo degil bunlar tam sopalıklar heinsan bir ugrar der bu paşa ne yemiş ne içmiş karnı açmı dokmu pehbirde arkadaş olucekler biz en iyisi hepsini dövelim zaten eşimde yok yemegi yedi çıktı yazık bana yaw yetim kaldım buralarda boykot edicem bende girmicem bir müddet olucek biticek herkez girip o mazeretini yazsın neden girmedik diye bekliyorum haberiniz olsun bu arada bende sizin gruba girdim ışıgın yanıyodu ne sevinmişim eline şeker verilmiş çocuklar gibine var ne yok bebem diyet nasıl gidiyo eksileri gördüm bugün ben 6 dan sonra birşey yemiyorum ben mahsülünüde alıyorum bugün eşimi öpücüklere bogdum adam anlayamadı ne oluyo diyededim eksileri gördüm yaşaşın korksunlar benden cumaya demedi demeyin kızlar ama söylemem kaç kilo verdigimi

Son düzenleme:
slm kızlar bu gün hiç gelemedim çünkü kendime çok kızgınım bu gün kendimi resmen kaybettim sabah normal ekmekle doyasıya kahvaltı yaptım utanmadım öğlende patates kızartması ekmek ve cola içtim aklım başıma geldiyinde iş işten geçmişti.yaptığım eşşekliğin farkındayım ama kızlar bu gün oğlumun üstüne yemin ettim 70 görene kadar zararlı hiç bir şey yemiyecem ve yarından itibaren tekrar tavuk salata ayran üçlüsüne başlıyorum ayın 15 kadar bu diyete devam.günü kurtarmak için öğleden sonra ağzıma 2 litre sudan başka bir şey koymadım.1 buçuk saatte deliler gibi koşu bandının üstünde yürüdüm 600 kalori yaktım.

paşam ya geldiğimde açıktın hemen çıktın .
valla merak ettim kaç verdin kız,şimdiden böyleyse cumaya bombayı patlatırsın sen.
teşekkürle cnm benim diyetimde bozuldu yeniden toparlamaya çalışıyorum sizlere güzel güzel haberler vericem inş.

inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz

anjiyonun günü yaklaştıkça daha tedirgin oluyorum hayırlısıyla atlatsak şu haftayı saat kaç oldu bir gram uykum yok hiç uyumak istemiyorum ve farkındayım çok korkuyorum ölümler bile oluyormuş
bide regl oldum bugün asıl bu müjdeyi vermek için gelmiştim tartıda + sebebi ve ben listeden çıkmış bulunuyorum

Son düzenleme:
Gece olması sorun değil de.. Yatar yatmaz sabah oluyo ya ona sinir oluyorum!.. )) İYİ SABAHLAR

Son düzenleme:
hooop nerde bu millet ben kalktım kahvaltı ettim bide tartı yorumlarını merak ettim geldim hepiciniz uyuyor daha hani bu hafta herkes toparlanıcaktı hadi bakalım harika bir kilo verme haftası başladı bu hafta birinciyiz

aynen cnm ama ben artık saat başı 1 bardak su içmeyi düşünüyorum saatli diyet gibi

zaten bi kerede içmek yerine belli aralıklarla içmek daha iyiymiş :106:

maydanoz-limon kürü yapmış mıydın canım?

bi de doğuş çayın maydanozlu limonlu form çayı var aynı işe yarar mı ki :26:

o çokolik çikolata ise çok çok fazla yemişsin 2 tk ne çay kaşığının ucu ile tadına baksan yeter çok canın çektiyse

canım geçmiş olssun ama listeden ayrılmanın alemi yok cumadan cumaya kilonu bildir istersen hiç yazma gruba.. bak ben de çok yoğunum belki temmuzun ortasına kadar giremicem ama cumadan cumaya bildiricem kilomu yani

bu arada çizelgemde ki 112,6 ya döndüm hem de berbat bi haftasonu ile öğleden sonra vaktim olursa anlatırım çıkıyorum şindi görüşmek üzere

ben de yaptığımda çok ödem attırdı,regl dönemimde kilo artışı olmamıştı hatta vermiş miydim acaba:26: kan tahlili yaptırmadığımdan diğer değişikliklerden haberim yok

canım biz arada sırada alkol kullanırız bizim aile düzenimiz öyle değil tek sıkıntı diyetime uygun olmaması,alkol şekere dönüşüyor bu yüzden yasak,bir de bira içeriği gereği de yasak.Azcık içtim zaten,h.sonu biraz kaçamaklı oldu anlayacağın :18:

tamam tatlım spor listesi sen de o zaman ben şimdi sana geçtiğimiz günleriminkini yazarım,yani cumadan beri olanları
doktorda arzumun tartısı var ondan buldum bi züccaciyede yarın bakıcam varsa alırım
benimki de arzumun tartısı..fitneses mı neydi adı.çok memnunum canım tavsiye ederim
Eki Görüntüle 436318
müstakbel baskülüm nasıl siz ne kullanıyorsunuz dijitalmi markası ne
hıı bu değil benimki :26:
günaydınnn kızlarrr...cumartesi akşam yeni netim bağlandı...artık buralardayımmmmmm
oh be sonunda hoşgeldin bebem artık gitme bir yerlere bak
bi de doğuş çayın maydanozlu limonlu form çayı var aynı işe yarar mı ki :26:
hımm valla onu hiç bilmiyorum tontişim ya :26:

paşam ya geldiğimde açıktın hemen çıktın .

valla merak ettim kaç verdin kız,şimdiden böyleyse cumaya bombayı patlatırsın sen.

inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
dimem kaç kilo verdigimi cumayı bekleyin çok kötüyüm degilmi evet biliyorum
canım birşey olmaz öle birşey var ama annene akşam 8 sonra birşey yedirmede içirmede bebem unutma sakınbu arada okadar yazdım sana yorum neden yok
günaydınnn kızlarrr...cumartesi akşam yeni netim bağlandı...artık buralardayımmmmmm
günaydım yavrim sanada gzüel bir hafta sonu diliyorum
kız delü çokolek dedigim lor yane biz ona çokelek diyoruz allah seni bende varmı o göz çukulata yiyeyim ben kaç sene oldu çukulatayı bırakalı panik atak hastası oldugum için anca beyaz yiyorum oda yersemsabah sabah beni güldürdünya dilerim rabbimde seni güldürsün hiç aglatmasın işşallah
canım sen bilirsin birşey diyemem tabe bende süt içiyorum yada meyva suyu hazır degil ama kendim sıkıyorum afiyet olsun bu arada
Günaydın kızlar herkese iyi haftalar diliyorum
inan çok güzel bir hafta sonu olucek benim için eksileri gördüm yaşasın eger bu hafta veirrisem böle gidicek işşallah sonra siz görünmn paşanızı

bu arada kızlar sabah yedikelrimi yazayım sizlere dinleyim öhö öhö :2::2:
1- 2 tatlı kaşıgı çökelek(lor peyniri)
2-5 yeşil zeytin
3-badem domates
4-nane dereotu maydonoz yeşillik
5-koca bir bardak zayıflama çayı
6-1 çatal yumurta
7 1 adet kurutulmuş çavdar ekmegi

suyu bol tüketemem bu gün birazdan namazı kılıp çıkıcem oglanı kalça çıkıklıgına götürücem sonra anneme gidicem işşallah orda diyeti bozmaya niyetim yok salata yerim muhtemelen gelince yazarım ne yedikelrimi sonra görüşürz bebeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…