- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
Çok geçmiş olsun canım.İnşallah anjiyo sonucu temiz çıkar..Seni geri dönmek üzere ayıralım o zaman.Toparlandığında girersin tekrar listeyespor listesini de gönülü bir arkadaşımız halleder diye düşünüyorm
Saol canım napalım neredeyse 1 ayı böyle geçirdik Allah başka hastalık vermesin toparlandım sayılırcanım diaet ticker sitesinden yaptım ama prolar yapabiliyor imza kısmına oluyor sadece.çizelge kısmına kabul etmez
a aa !! hakkaten kuzucum bu ne böyle nazara mı geldin,yoksa hava değişiminden mi oldun çok geçmiş olsun tekrardan
15 sap körpe maydanoz
1 limonun suyu
½ bardak içme suyu
hepsini blendırdan geçir,homojen bir kıvam olsun mümkün olduğunca.Sabahları taze olarak yapıp aç karnına içeceksin canım.2 hafta böyunca içip,1 hafta ara veriyorsun,sonra yine 2 hafta uyguluyorsun,kür tamamlanıyor.regl olursan bu arada reglin bitene kadar ara veriyorsun küre.Yani o bir haftalık arayı mümkün olduğunca regl dönemine getirmekte fayda var.Benim şansa kendiliğinden öyle olmuştu.
Çok geçmiş olsun canımm şimdiden inş sonuç temiz çıkarben bir süreliğine listeden ayrılmak istiyorum çok yoğunum hem de çok
annem anjiyo olcak ne olduğu hakkında pek bilgim olmadığından korkuyorumda
annem korkmuyor ben korkuyorum bide düğün var ona yardım ediyorum annem salı günü anjiyo olup pazar günü düğüne gitmeyi planlıyor
şimdilik çıkmak istiyorum listeden kendimi toparlayınca birkaç hafta içinde geri girerim listeye
spor listelerinide bir arkadaş üstlenirse sevinirim hem aksamaz belki düzene , yoluna da girer
spor listesini ben tutabilirim canımÇok geçmiş olsun canım.İnşallah anjiyo sonucu temiz çıkar..Seni geri dönmek üzere ayıralım o zaman.Toparlandığında girersin tekrar listeyespor listesini de gönülü bir arkadaşımız halleder diye düşünüyorm
herkese iyi pazarlar
henüz kahvaltı yapmadıke artık yapalım di mi sonra da çıkıcaz evden.Dedeme gidicez.Bir rüya görmüş,anlatmak istemedi rüyasını ama korkmuş sanırsam,özledim sizi filan dedi.Rüyaların tersi çıkar filan dedim artık ben de ama gitmeden içime sinmicek.Ordan da bowling planımız var bir aksilik çıkmazsa
paşam ya geldiğimde açıktın hemen çıktın .yazık çok yazık ne oldu bizim bu takıma ya bende girmicem olucek biticek he
2 litre su 5 kayısı 5 erik bir avuç kiraz arada yedim 1 adet zayıflama çayı içtim
akşamada bir bardak ayran bir küçük kase tarhana çorbası 5 yemek kasıgı suları süzülmüş zeytinyaglı fasülye yedim 2 adette acı sivir biber yedim halen duduklarım yanıyo iyimibiradazdanda sodamı içicem olucek biticek neyse kimse yok benimde burda kalmamım bir sebebi yok çıkıyourm hafta sonu diye buralar boşlanıyo hafta içide ben sizleri boşlayımda görün siz küstüm size
valla merak ettim kaç verdin kız,şimdiden böyleyse cumaya bombayı patlatırsın sen.vallahi aklıma gelmiyo degil bunlar tam sopalıklar heinsan bir ugrar der bu paşa ne yemiş ne içmiş karnı açmı dokmu peh birde arkadaş olucekler biz en iyisi hepsini dövelim zaten eşimde yok yemegi yedi çıktı yazık bana yaw yetim kaldım buralarda boykot edicem bende girmicem bir müddet olucek biticek herkez girip o mazeretini yazsın neden girmedik diye bekliyorum haberiniz olsun bu arada bende sizin gruba girdim ışıgın yanıyodu ne sevinmişim eline şeker verilmiş çocuklar gibi ne var ne yok bebem diyet nasıl gidiyo eksileri gördüm bugün ben 6 dan sonra birşey yemiyorum ben mahsülünüde alıyorum bugün eşimi öpücüklere bogdum adam anlayamadı ne oluyo diye dedim eksileri gördüm yaşaşın korksunlar benden cumaya demedi demeyin kızlar ama söylemem kaç kilo verdigimi
teşekkürle cnmbenim diyetimde bozuldu yeniden toparlamaya çalışıyorum sizlere güzel güzel haberler vericem inş.
aynen cnm ama ben artık saat başı 1 bardak su içmeyi düşünüyorum saatli diyet gibi
maydanoz-limon kürü yapmış mıydın canım?
şimdi gelelim bana dün uyumuş kalmışım gece 3.5 kaynanam geldi kapıyı bir vuruşu varki sormayıneşim açtı kapıyı ne oldu anne diye hatun meyerse konyaya gitmiş turla ordanda bize gelmiş yatmaya banada hediyeler getirmiş konya şekerleride verdi elime ama ben yemicem eşim yicek sabah kalktım neyse gelelim yediklerime
sabah kahvaltısında yediklerim
kalkara kalkmaz limonlu ılık su :2:
1- 1 yumurta beyazı
2- 2 tatlı kaşıgı çokalik
3-badem domates
4-nane dereotu maydonoz
5-1 kupa zayıflama çayı
6-1 adet çavdar ekmegi
öylen yedikelrimde şunlar
1- 1 su bardagı bezelye
2- kocaman 1 adet kereviz
3-bir avuç soya fasülyesi
4-tavuk gögsü 1 koca dilim
5- büyük boy ayran
bu arada bu sebzeleri hemen düdüklüye attım hasladım şimdide yiyorum isteyen gelsin
akşamda şunları yemeyi düşünüyorum
1- bol yeşillikli salata
2- semizotu salatasu yogurtlu
nasıl ama listem soru sormak isteyen varsa cevaplarım
sonra görüşürz işlerim var kib hoş kendi kendime konuşuyourm kimseler yok geneeşimi kandırabilirsem yürüyüşe çıkıcem
ben bir süreliğine listeden ayrılmak istiyorum çok yoğunum hem de çok
annem anjiyo olcak ne olduğu hakkında pek bilgim olmadığından korkuyorumda
annem korkmuyor ben korkuyorum bide düğün var ona yardım ediyorum annem salı günü anjiyo olup pazar günü düğüne gitmeyi planlıyor
şimdilik çıkmak istiyorum listeden kendimi toparlayınca birkaç hafta içinde geri girerim listeye
spor listelerinide bir arkadaş üstlenirse sevinirim hem aksamaz belki düzene , yoluna da girer
ben de yaptığımda çok ödem attırdı,regl dönemimde kilo artışı olmamıştı hatta vermiş miydim acaba:26: kan tahlili yaptırmadığımdan diğer değişikliklerden haberim yokcanım bu kürü ablam yaptı güzel verdi birde kolestrolu düştü bu arada sana bir müjde veriyim bugün eksiyi gördüm kızlar
biramıkız hem göbek yapar hemde günah bebegim yapma kurban olayım kızma böyle diyorum diye oldumu:18::18:bugün eşim suçuklu melemn yaptı teş peyniriyle amanınne kokuydu o vallahi bir çatal aldım eşim tadına bak dedi minnacık götürdüm çok özlemişim vallahi tadını söz verdi 80 düşüyüm magnum alıcek bana 70 düşüyüm frambuazlı pastamı yicem yaşasın bu hafta çok fena geliyorum haberiniz olsun
Saol canım napalım neredeyse 1 ayı böyle geçirdik Allah başka hastalık vermesin toparlandım sayılır
spor listesini ben tutabilirim canım
Rüyayı hayra yorun hayır çıksın canım iyi eğlenceler
benimki de arzumun tartısı..fitneses mı neydi adı.çok memnunum canım tavsiye ederimdoktorda arzumun tartısı var ondan buldum bi züccaciyede yarın bakıcam varsa alırım
hıı bu değil benimki :26:
oh be sonundagünaydınnn kızlarrr...cumartesi akşam yeni netim bağlandı...artık buralardayımmmmmm
hımm valla onu hiç bilmiyorum tontişim ya :26:bi de doğuş çayın maydanozlu limonlu form çayı var aynı işe yarar mı ki :26:
dimem kaç kilo verdigimi cumayı bekleyin çok kötüyüm degilmi evet biliyorumpaşam ya geldiğimde açıktın hemen çıktın .
valla merak ettim kaç verdin kız,şimdiden böyleyse cumaya bombayı patlatırsın sen.
inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
canım birşey olmaz öle birşey var ama annene akşam 8 sonra birşey yedirmede içirmede bebem unutma sakınanjiyonun günü yaklaştıkça daha tedirgin oluyorum hayırlısıyla atlatsak şu haftayı saat kaç oldu bir gram uykum yok hiç uyumak istemiyorum ve farkındayım çok korkuyorum ölümler bile oluyormuş
bide regl oldum bugün asıl bu müjdeyi vermek için gelmiştim tartıda + sebebi ve ben listeden çıkmış bulunuyorum
günaydım yavrim sanada gzüel bir hafta sonu diliyorumgünaydınnn kızlarrr...cumartesi akşam yeni netim bağlandı...artık buralardayımmmmmm
zaten bi kerede içmek yerine belli aralıklarla içmek daha iyiymiş :106:
bi de doğuş çayın maydanozlu limonlu form çayı var aynı işe yarar mı ki :26:
o çokolik çikolata ise çok çok fazla yemişsin2 tk ne çay kaşığının ucu ile tadına baksan yeter çok canın çektiyse
canım geçmiş olssun ama listeden ayrılmanın alemi yok cumadan cumaya kilonu bildir istersen hiç yazma gruba.. bak ben de çok yoğunum belki temmuzun ortasına kadar giremicem ama cumadan cumaya bildiricem kilomu yani
bu arada çizelgemde ki 112,6 ya döndüm hem de berbat bi haftasonu ile öğleden sonra vaktim olursa anlatırım çıkıyorum şindi görüşmek üzere
canım sen bilirsin birşey diyemem tabe bende süt içiyorum yada meyva suyu hazır degil ama kendim sıkıyorum afiyet olsun bu aradaben de yaptığımda çok ödem attırdı,regl dönemimde kilo artışı olmamıştı hatta vermiş miydim acaba:26: kan tahlili yaptırmadığımdan diğer değişikliklerden haberim yok
canım biz arada sırada alkol kullanırız bizim aile düzenimiz öyle değil tek sıkıntı diyetime uygun olmaması,alkol şekere dönüşüyor bu yüzden yasak,bir de bira içeriği gereği de yasak.Azcık içtim zaten,h.sonu biraz kaçamaklı oldu anlayacağın :18:
tamam tatlım spor listesi sen de o zamanben şimdi sana geçtiğimiz günleriminkini yazarım,yani cumadan beri olanları
benimki de arzumun tartısı..fitneses mı neydi adı.çok memnunum canım tavsiye ederim
hıı bu değil benimki :26:
oh be sonundahoşgeldin bebem artık gitme bir yerlere bak
hımm valla onu hiç bilmiyorum tontişim ya :26:
inan çok güzel bir hafta sonu olucek benim için eksileri gördüm yaşasın eger bu hafta veirrisem böle gidicek işşallah sonra siz görünmn paşanızıGünaydın kızlar herkese iyi haftalar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?