- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
dimem kaç kilo verdigimi cumayı bekleyin çok kötüyüm degilmi evet biliyorum
kız delü çokolek dedigim lor yane biz ona çokelek diyoruz allah seni bende varmı o göz çukulata yiyeyim ben kaç sene oldu çukulatayı bırakalı panik atak hastası oldugum için anca beyaz yiyorum oda yersem sabah sabah beni güldürdünya dilerim rabbimde seni güldürsün hiç aglatmasın işşallah
Bende sana kızdım şimdi kızyazık çok yazık ne oldu bizim bu takıma ya bende girmicem olucek biticek he
2 litre su 5 kayısı 5 erik bir avuç kiraz arada yedim 1 adet zayıflama çayı içtim
akşamada bir bardak ayran bir küçük kase tarhana çorbası 5 yemek kasıgı suları süzülmüş zeytinyaglı fasülye yedim 2 adette acı sivir biber yedim halen duduklarım yanıyo iyimibiradazdanda sodamı içicem olucek biticek neyse kimse yok benimde burda kalmamım bir sebebi yok çıkıyourm hafta sonu diye buralar boşlanıyo hafta içide ben sizleri boşlayımda görün siz küstüm size
Merak etim kız yoksa 85 devirdin mi.Şimdiden böyleyse sen cumaya kadar uçarsın vallahi.Dikkat ette rüzgarlı havalarda dolaşmavallahi aklıma gelmiyo degil bunlar tam sopalıklar heinsan bir ugrar der bu paşa ne yemiş ne içmiş karnı açmı dokmu peh birde arkadaş olucekler biz en iyisi hepsini dövelim zaten eşimde yok yemegi yedi çıktı yazık bana yaw yetim kaldım buralarda boykot edicem bende girmicem bir müddet olucek biticek herkez girip o mazeretini yazsın neden girmedik diye bekliyorum haberiniz olsun bu arada bende sizin gruba girdim ışıgın yanıyodu ne sevinmişim eline şeker verilmiş çocuklar gibi ne var ne yok bebem diyet nasıl gidiyo eksileri gördüm bugün ben 6 dan sonra birşey yemiyorum ben mahsülünüde alıyorum bugün eşimi öpücüklere bogdum adam anlayamadı ne oluyo diye dedim eksileri gördüm yaşaşın korksunlar benden cumaya demedi demeyin kızlar ama söylemem kaç kilo verdigimi
Telafi etmişsindir canım kaçamağını ama bir daha kaçamak yok bakslm kızlar bu gün hiç gelemedim çünkü kendime çok kızgınım bu gün kendimi resmen kaybettim sabah normal ekmekle doyasıya kahvaltı yaptım utanmadım öğlende patates kızartması ekmek ve cola içtim aklım başıma geldiyinde iş işten geçmişti.yaptığım eşşekliğin farkındayım ama kızlar bu gün oğlumun üstüne yemin ettim 70 görene kadar zararlı hiç bir şey yemiyecem ve yarından itibaren tekrar tavuk salata ayran üçlüsüne başlıyorum ayın 15 kadar bu diyete devam.günü kurtarmak için öğleden sonra ağzıma 2 litre sudan başka bir şey koymadım.1 buçuk saatte deliler gibi koşu bandının üstünde yürüdüm 600 kalori yaktım.
anjiyonun günü yaklaştıkça daha tedirgin oluyorum hayırlısıyla atlatsak şu haftayı saat kaç oldu bir gram uykum yok hiç uyumak istemiyorum ve farkındayım çok korkuyorum ölümler bile oluyormuş
bide regl oldum bugün asıl bu müjdeyi vermek için gelmiştim tartıda + sebebi ve ben listeden çıkmış bulunuyorum
canım bu kadar korkma inşallah hayırlısıyla olup btecek.anjiyonun günü yaklaştıkça daha tedirgin oluyorum hayırlısıyla atlatsak şu haftayı saat kaç oldu bir gram uykum yok hiç uyumak istemiyorum ve farkındayım çok korkuyorum ölümler bile oluyormuş
bide regl oldum bugün asıl bu müjdeyi vermek için gelmiştim tartıda + sebebi ve ben listeden çıkmış bulunuyorum
inşallah 7. takım için süper bir hafta olur.Günaydın kızlar herkese iyi haftalar diliyorum
afiyet olsun canımbu arada kızlar sabah yedikelrimi yazayım sizlere dinleyim öhö öhö :2::2:
1- 2 tatlı kaşıgı çökelek(lor peyniri)
2-5 yeşil zeytin
3-badem domates
4-nane dereotu maydonoz yeşillik
5-koca bir bardak zayıflama çayı
6-1 çatal yumurta
7 1 adet kurutulmuş çavdar ekmegi
suyu bol tüketemem bu gün birazdan namazı kılıp çıkıcem oglanı kalça çıkıklıgına götürücem sonra anneme gidicem işşallah orda diyeti bozmaya niyetim yok salata yerim muhtemelen gelince yazarım ne yedikelrimi sonra görüşürz bebeler
ikisinide birlikte kesmişler hayat resmen durmuş.sporunda fena değilhe.. çökelekçok severim ben de
canım inşallah bu hafta eksiye düşersin çünkü her hafta tartı gelmeden veriyorsun sonra tartıya yansımıyor
haftasonum çok güzel ve berbat geçti haftasonu boyunca sabah 8 akşam 6 sular ve elektrikler yoktubakım ve onarım varmış ben ki bu haftasonu son haftasonum olduğundan bir spor atağına geçmeyi planlamış günde 4 kez 45 dk kardiyo ve 2 saat yürüyüş planlamıştım herbir gün için fakat sadece günde bir saat yürüyüş ve sadece 1 gün 1 kez 1 saat leslie yapabildim duş bile almadım doğru dürüst fazladan ise cumartesi 1 porsiyon dondurma ve pazar günü full van kahvaltısı yaptım
112,3 ü gördüm cuma akşamı ama bugün 112,6 yım. bugün sabah yarım simit çay(şekersiz) yedim kahvaltı edemedim evde çünkü öğlen de lahana kapuska (bulgurlu) light yoğurt (1 kase) yedim akşama tavuk ızgara yoğurt salata var yine
heh hadi bakalım güle güle kullan canım.yalnız senin yine tartı değişimi olmuş olacak.iki tartı arasındaki farkı yazmamız gerekecek.inşallah aynı tartıyordur eskisiyle
evet kızlar dün aldığım kararla tekrardan tavuk salata ayran dyetime başladım hedef haftaya cumaya kadar 75 kiloyu görmek inşallah.
kahvaltım 1 domates, 1salatalık ,2 kaşık lor peyniri 1 haşlanmış yumurta salata yaptım yedim.yeşil çay
öğlen haşlanmış tavuk salatama kattım koca bir bardak ayranla akşamda aynı olacak.
suyum 1.5 oldu 1 litre daha içecem
spor 1saat koşu bandı 400 kalori yaktım.
heh hadi bakalım güle güle kullan canım.yalnız senin yine tartı değişimi olmuş olacak.iki tartı arasındaki farkı yazmamız gerekecek.inşallah aynı tartıyordur eskisiyle
evet kızlar dün aldığım kararla tekrardan tavuk salata ayran dyetime başladım hedef haftaya cumaya kadar 75 kiloyu görmek inşallah.
kahvaltım 1 domates, 1salatalık ,2 kaşık lor peyniri 1 haşlanmış yumurta salata yaptım yedim.yeşil çay
öğlen haşlanmış tavuk salatama kattım koca bir bardak ayranla akşamda aynı olacak.
suyum 1.5 oldu 1 litre daha içecem
spor 1saat koşu bandı 400 kalori yaktım.
Ben buralardayım canım...
Sabah komşum geldi 17.00 e kadar filan oturdu.O gidince de biraz ortalık toparladım filan.Ondan öğlen buralarda değildim
canım diaet ticker sitesinden yaptım ama prolar yapabiliyor imza kısmına oluyor sadece.çizelge kısmına kabul etmez
a aa !! hakkaten kuzucum bu ne böyle nazara mı geldin,yoksa hava değişiminden mi oldun çok geçmiş olsun tekrardan
15 sap körpe maydanoz
1 limonun suyu
½ bardak içme suyu
hepsini blendırdan geçir,homojen bir kıvam olsun mümkün olduğunca.Sabahları taze olarak yapıp aç karnına içeceksin canım.2 hafta böyunca içip,1 hafta ara veriyorsun,sonra yine 2 hafta uyguluyorsun,kür tamamlanıyor.regl olursan bu arada reglin bitene kadar ara veriyorsun küre.Yani o bir haftalık arayı mümkün olduğunca regl dönemine getirmekte fayda var.Benim şansa kendiliğinden öyle olmuştu.
yazık çok yazık ne oldu bizim bu takıma ya bende girmicem olucek biticek he
2 litre su 5 kayısı 5 erik bir avuç kiraz arada yedim 1 adet zayıflama çayı içtim
akşamada bir bardak ayran bir küçük kase tarhana çorbası 5 yemek kasıgı suları süzülmüş zeytinyaglı fasülye yedim 2 adette acı sivir biber yedim halen duduklarım yanıyo iyimibiradazdanda sodamı içicem olucek biticek neyse kimse yok benimde burda kalmamım bir sebebi yok çıkıyourm hafta sonu diye buralar boşlanıyo hafta içide ben sizleri boşlayımda görün siz küstüm size
Günaydın kızlar herkese iyi haftalar diliyorum
gine kimsecikler yok ,nerdesiniz millet
kahvaltı:
1 yumurta+1 yumurta beyazı kayısı kıvamı haşlanmış
peynir
9 ad. zeytin
domates
1 sivri biber
2 dilim t.b. ekmeği
1 çay kaşığı bal
çay
ara:1 fincan 5 i bir yerde çayı
öğlen:
2 kase kısır
1/3 kare parça haşhaşlı revani (komşum getirmiş)
çay
akşam için de iç baklalı enginar pişirdim.bir de tavuk suyu çorba yapmıştım.Onlardan yerim,bir de yoğurt yerim
suyum 1.5 lt oldu sanırım.gece yatana kadar içerim hatta gece uykudan kalkıp içtiğim bile oluyor.2 lt yi geçerim
valla benim annemlerin tartısıda sıkıntılı da bakalım napacazdoktorda arzumun tartısı var ondan buldum bi züccaciyede yarın bakıcam varsa alırım
anacım sen o saate kadar ne ettin.Sabah kaçta uyanıyorsunGece olması sorun değil de.. Yatar yatmaz sabah oluyo ya ona sinir oluyorum!..)) İYİ SABAHLAR
inş bu hafta 1.lik gelir herkes toparlanma modundahooop nerde bu millet ben kalktım kahvaltı ettim bide tartı yorumlarını merak ettim geldim hepiciniz uyuyor daha hani bu hafta herkes toparlanıcaktı hadi bakalım harika bir kilo verme haftası başladı bu hafta birinciyiz
çok sevindim muhabbete beklerizgünaydınnn kızlarrr...cumartesi akşam yeni netim bağlandı...artık buralardayımmmmmm
tamam canım herkesten bekliyorum duyurulurrrrrrrrrrrr
tamam tatlım spor listesi sen de o zamanben şimdi sana geçtiğimiz günleriminkini yazarım,yani cumadan beri olanları
Günaydın kızlar herkese iyi haftalar diliyorum
canım 1 simit inan 4 dilim ekmekmiş desene 2 dilim ekmek yedinhe.. çökelekçok severim ben de
canım inşallah bu hafta eksiye düşersin çünkü her hafta tartı gelmeden veriyorsun sonra tartıya yansımıyor
haftasonum çok güzel ve berbat geçti haftasonu boyunca sabah 8 akşam 6 sular ve elektrikler yoktubakım ve onarım varmış ben ki bu haftasonu son haftasonum olduğundan bir spor atağına geçmeyi planlamış günde 4 kez 45 dk kardiyo ve 2 saat yürüyüş planlamıştım herbir gün için fakat sadece günde bir saat yürüyüş ve sadece 1 gün 1 kez 1 saat leslie yapabildim duş bile almadım doğru dürüst fazladan ise cumartesi 1 porsiyon dondurma ve pazar günü full van kahvaltısı yaptım
112,3 ü gördüm cuma akşamı ama bugün 112,6 yım. bugün sabah yarım simit çay(şekersiz) yedim kahvaltı edemedim evde çünkü öğlen de lahana kapuska (bulgurlu) light yoğurt (1 kase) yedim akşama tavuk ızgara yoğurt salata var yine
bundan sonra gelmeyenlere dayak var benden hepinizi rencide edicemBende sana kızdım şimdi kızböyle şeyler yazılır mı hiç girmeyecemde artıkmış bizim takıma ne olmuşmuş Takım taş gibi yerinde şekerim bak herkes bi toparlanma moduna girmiş değil mi tatlım destek olmak lazım
Merak etim kız yoksa 85 devirdin mi.Şimdiden böyleyse sen cumaya kadar uçarsın vallahi.Dikkat ette rüzgarlı havalarda dolaşma
Telafi etmişsindir canım kaçamağını ama bir daha kaçamak yok bak
Canım güzel düşün güzel sonuçlansın.Allah şifa versin
afiyet olsun canım
ikisinide birlikte kesmişler hayat resmen durmuş.sporunda fena değil
ben sana rapor veriyorm öhö öhö dinle beni sabah erken kalktım eşimi postaladım etrafı topladım hayde yürüyerekten hastaneye gittimgine kimsecikler yok ,nerdesiniz millet
kıyma makinası hesabı kıyarım kıtır kıtır
Yapayım bari bende Saphıram adet dönemine gelsede farketmez ben başlayayımda
Ya paşamm ne boykotuu senn bizeee kıyamazsınn kiii
Saoll tatlımm hepimizeee inşallah
Bendee geldümmm
Afiyettt olsunn tatlımmmm revani hariç süper menü
bizde kardeşimle alışveriş merkezine gittik.Düğün için giyecek hiçbirşey bulamadım yaa.cıscıbıl kaldımBen buralardayım canım...
Sabah komşum geldi 17.00 e kadar filan oturdu.O gidince de biraz ortalık toparladım filan.Ondan öğlen buralarda değildim
kahvaltı:
1 yumurta+1 yumurta beyazı kayısı kıvamı haşlanmış
peynir
9 ad. zeytin
domates
1 sivri biber
2 dilim t.b. ekmeği
1 çay kaşığı bal
çay
ara:1 fincan 5 i bir yerde çayı
öğlen:
2 kase kısır
1/3 kare parça haşhaşlı revani (komşum getirmiş)
çay
akşam için de iç baklalı enginar pişirdim.bir de tavuk suyu çorba yapmıştım.Onlardan yerim,bir de yoğurt yerim
suyum 1.5 lt oldu sanırım.gece yatana kadar içerim hatta gece uykudan kalkıp içtiğim bile oluyor.2 lt yi geçerim
ipekim bebeşim nasılsın tatlım iyi akşamlar çıkmadan bir merhaba diyeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?