Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

he.. çökelek çok severim ben de

canım inşallah bu hafta eksiye düşersin çünkü her hafta tartı gelmeden veriyorsun sonra tartıya yansımıyor

haftasonum çok güzel ve berbat geçti haftasonu boyunca sabah 8 akşam 6 sular ve elektrikler yoktu bakım ve onarım varmış ben ki bu haftasonu son haftasonum olduğundan bir spor atağına geçmeyi planlamış günde 4 kez 45 dk kardiyo ve 2 saat yürüyüş planlamıştım herbir gün için fakat sadece günde bir saat yürüyüş ve sadece 1 gün 1 kez 1 saat leslie yapabildim duş bile almadım doğru dürüst fazladan ise cumartesi 1 porsiyon dondurma ve pazar günü full van kahvaltısı yaptım

112,3 ü gördüm cuma akşamı ama bugün 112,6 yım. bugün sabah yarım simit çay(şekersiz) yedim kahvaltı edemedim evde çünkü öğlen de lahana kapuska (bulgurlu) light yoğurt (1 kase) yedim akşama tavuk ızgara yoğurt salata var yine

Bende sana kızdım şimdi kız böyle şeyler yazılır mı hiç girmeyecemde artıkmış bizim takıma ne olmuşmuş Takım taş gibi yerinde şekerim bak herkes bi toparlanma moduna girmiş değil mi tatlım destek olmak lazım
Merak etim kız yoksa 85 devirdin mi.Şimdiden böyleyse sen cumaya kadar uçarsın vallahi.Dikkat ette rüzgarlı havalarda dolaşma
Telafi etmişsindir canım kaçamağını ama bir daha kaçamak yok bak

Canım güzel düşün güzel sonuçlansın.Allah şifa versin

canım bu kadar korkma inşallah hayırlısıyla olup btecek.
Günaydın kızlar herkese iyi haftalar diliyorum
inşallah 7. takım için süper bir hafta olur.
artımı aldım felix 3 yıl garantiliymiş 4 güne kadar teslim edilecekmiş

Eki Görüntüle 436740

hayırlı olsun canım güle güle kullan

evet kızlar dün aldığım kararla tekrardan tavuk salata ayran dyetime başladım hedef haftaya cumaya kadar 75 kiloyu görmek inşallah.
kahvaltım 1 domates, 1salatalık ,2 kaşık lor peyniri 1 haşlanmış yumurta salata yaptım yedim.yeşil çay
öğlen haşlanmış tavuk salatama kattım koca bir bardak ayranla akşamda aynı olacak.
suyum 1.5 oldu 1 litre daha içecem
spor 1saat koşu bandı 400 kalori yaktım.

afiyet olsun canım
ikisinide birlikte kesmişler hayat resmen durmuş.sporunda fena değil

Eki Görüntüle 436740
heh hadi bakalım güle güle kullan canım.yalnız senin yine tartı değişimi olmuş olacak.iki tartı arasındaki farkı yazmamız gerekecek.inşallah aynı tartıyordur eskisiyle

afiyet olsun canım sporunu da çok beğendim aynen devam

Eki Görüntüle 436740
heh hadi bakalım güle güle kullan canım.yalnız senin yine tartı değişimi olmuş olacak.iki tartı arasındaki farkı yazmamız gerekecek.inşallah aynı tartıyordur eskisiyle

afiyet olsun canım sporunu da çok beğendim aynen devam

Ben buralardayım canım...
Sabah komşum geldi 17.00 e kadar filan oturdu.O gidince de biraz ortalık toparladım filan.Ondan öğlen buralarda değildim

kahvaltı:

1 yumurta+1 yumurta beyazı kayısı kıvamı haşlanmış
peynir
9 ad. zeytin
domates
1 sivri biber
2 dilim t.b. ekmeği
1 çay kaşığı bal
çay

ara:1 fincan 5 i bir yerde çayı

öğlen:
2 kase kısır
1/3 kare parça haşhaşlı revani (komşum getirmiş)
çay

akşam için de iç baklalı enginar pişirdim.bir de tavuk suyu çorba yapmıştım.Onlardan yerim,bir de yoğurt yerim

suyum 1.5 lt oldu sanırım.gece yatana kadar içerim hatta gece uykudan kalkıp içtiğim bile oluyor.2 lt yi geçerim

Yapayım bari bende Saphıram adet dönemine gelsede farketmez ben başlayayımda

Ya paşamm ne boykotuu senn bizeee kıyamazsınn kiii

Saoll tatlımm hepimizeee inşallah

gine kimsecikler yok ,nerdesiniz millet

Bendee geldümmm

Afiyettt olsunn tatlımmmm revani hariç süper menü

Son düzenleme:
doktorda arzumun tartısı var ondan buldum bi züccaciyede yarın bakıcam varsa alırım
valla benim annemlerin tartısıda sıkıntılı da bakalım napacaz
Gece olması sorun değil de.. Yatar yatmaz sabah oluyo ya ona sinir oluyorum!.. )) İYİ SABAHLAR
anacım sen o saate kadar ne ettin.Sabah kaçta uyanıyorsun
inş bu hafta 1.lik gelir herkes toparlanma modunda
günaydınnn kızlarrr...cumartesi akşam yeni netim bağlandı...artık buralardayımmmmmm
çok sevindim muhabbete bekleriz

tamam tatlım spor listesi sen de o zaman ben şimdi sana geçtiğimiz günleriminkini yazarım,yani cumadan beri olanları
tamam canım herkesten bekliyorum duyurulurrrrrrrrrrrr

inş canım yüzleri güldürecek bir hafta olsun

canım 1 simit inan 4 dilim ekmekmiş desene 2 dilim ekmek yedinbende bugün hastaneye gittim eymenin kalça çıkıkklıgı kontürolü vardı amanın gidene kadar spor olsun dedim ama sıcaktan pişman oldum dedimki içimden amanın bu sıcaktan kalp krkizi çok dedim içimden amanın sen panik atak az ya bende öle ulursam diye ayaklarım gitmiyo kendimi suçladım neden arabaya binmedin diyededimya spor olsun iyi halt yedim bu kadar sıcak olursa sabahları yürümemem eşimi kandırmak lazım akşamları yürüyüm ben ama nasıl:26::26:ben paşaysam bir çaresini bulurum
bundan sonra gelmeyenlere dayak var benden hepinizi rencide edicem kalakaya yatırıcem haberiniz olsun deli kadıre baglamayın ulen
afiyet olsun canım

ikisinide birlikte kesmişler hayat resmen durmuş.sporunda fena değil

gine kimsecikler yok ,nerdesiniz millet
ben sana rapor veriyorm öhö öhö dinle beni sabah erken kalktım eşimi postaladım etrafı topladım hayde yürüyerekten hastaneye gittimanam ne sıcak allahtan içime sıfır kolu aldım dışıma baksan kapalı ferace var içimi görseler vay halimeneyse konuyu dagıtmayalım sonra bebek doktoruna gitik ordan doplöre bebegin kalça çıkıkklıgına baktırıcez gelin girmedi abla sen gir dedi neyse içeri girdik adam annesi aç bezini dedi ay ne hoşuma gitti annasi dediya nyese dedim doktor ben birşey varmı yok annesi iyid edi allahım şükür dedim sonra bastık geri bebek doktoruna gittikl sonuçları gösterdik sonra nimübüse bindik eve geldik telefon geldi hayde sonra bebek görmeye geldilerbir telaşede yemek hazırlamakla geçti şimdi merak ettiniz degilmi ne yedim diye anlatıcam zamanı var bekleyinsonra işimizi hallettik misafirler gitti eşim geldi yemek çay fazlı vs işte beşik aldılar kardeşimgil için içinden çıkamadılar eşim yaptı ay ne mutlu oldun eşim eymeni öptü kokladı sarılıyo okadar hoşuma gidiyoki sormayın seviyorum eymenimi allahım ömür versin ogluma işşallah
kıyma makinası hesabı kıyarım kıtır kıtırben burda agaç oldum biliyonmu hafta sonlarını bundan sevmiyorum salisim inan 1 senedir mutsuzum kimse gelip gitmez bana ben aslında istemiyorum kimse gelsin sinir oluyorum bebeklerimi açıyolarya neyse boşver günaha giricem artık hafta sonu olsun ne olur ara sıra girin beni tek bırakmayın burda üzülüyorum ama ben

Ben buralardayım canım...
Sabah komşum geldi 17.00 e kadar filan oturdu.O gidince de biraz ortalık toparladım filan.Ondan öğlen buralarda değildim
bizde kardeşimle alışveriş merkezine gittik.Düğün için giyecek hiçbirşey bulamadım yaa.cıscıbıl kaldım

afiyet olsun azcık kaçamaklı bir menü olmuş sanki ha ne dersin sapiş

imdi gelelim yediklerime yazayımda sizleri merakta bırakmamayayım bari
öylen yediklerim şunlar
1- 2 minnacık salatalık
2- 1 adet diyet çay
akşam yediklerimde şunlar
1- haslanmış tavık eti
2- bol yeşil salata
3 - 3 çatal dereotlu makarna salatası
4-2 çatal yok patates salatası
5- bir bardak açık çay

kızlar anneme geldim inanın patates kavurdu bol salçalı yemedim bakın bana ysak şeker var dedim gelinde çukulata almış onu bile yemedim lokum canı istemiş dedi abla ye onun 1 tanesi 2 dilim ekmek dedim yemem hayret birşey sen iyi ayakta duruyosun dedidedim eksiyi gördüm yermiyim birdaha işşallah cumaya bomba gibiyim neyse yürüyüşü 1 saate yakın yaptım kızlar benim işlerim var aşayiş berkemal hatunlar kaçamak yok birazdanda yeşil çayımı sodamı içicem tamamdır bu iş bu arada 1 litre su içtim duyuruluryarın erkenden giremezsen merak etmeyim ablama gidicem mümkünse girmeyen olursada şurdayım burdayım deyinde boş boşuna merakta bırakmayın benikiloma gelince desemmi demesemmi dicem ama süpriz olsun canım yaçok isterseniz para verin diyeyim

sabah spora başladım sonunda ayağım ağrımadı çok şükür 40 dk yürüdüm sonra gelip evde 20 dk devam ettim.Alışveriş merkezinde de kızım bayağı spor yaptırı bana saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…