- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Ağlama kuzım foto atarsan yorum yaparız ama belki senin gözüne öyle geliyordur
Bence super belki burda birinci olurumKızlar simdik bugün miu ile de konuştuk ama fikir alışverişi yapmak en güzeli ise yarar mı motive olur musun yok ise yaramaz derseniz hiç uğraşmayalim
Takım içinde kendi aramızda en yüksek yuzdeyle alan kişi sırlarını paylaşsa bı yazı yazsa ilk 3 belirlemek böylelikle liste dışı devam eden arkadaşlar daha çok motive olmaz mı sizce aynı yarışta gibi ama kendi tkmimizda
Yok kuzum kesinlikle paylaş menülerini ben 7 lere düştüğünde menunu de görmek isterim 6 Lara düştüğünde deBakalım göreceğiz kuzum artılarını eksilerini, şu an her neyse iyi gidiyor.eğer olumsuz bir şey olursa burda masaya yatırır konuşuruz. kendi açımdan ne doğru nede yanlış diyebiliyorum çünkü benim diyet anlayışıma derst
diğer arkadaşların menülerine aykırı bir durum benim menüler biraz kazület formundaama sıf bu örneklemek için yazıyorum eğer verirsem Bunu da değerlendirme aşamasına almak lazım diye düşündüğüm için eğer isterseniz menü paylaşmayayım sadece kilo bildiriminde bulunayım ne zaman menüler 1700 kalorinin altına düşerse o zaman yazarım kimsenin bu durumdan kafası karışmasını istemem
Ben yaz derim menünüBakalım göreceğiz kuzum artılarını eksilerini, şu an her neyse iyi gidiyor.eğer olumsuz bir şey olursa burda masaya yatırır konuşuruz. kendi açımdan ne doğru nede yanlış diyebiliyorum çünkü benim diyet anlayışıma derst
diğer arkadaşların menülerine aykırı bir durum benim menüler biraz kazület formundaama sıf bu örneklemek için yazıyorum eğer verirsem Bunu da değerlendirme aşamasına almak lazım diye düşündüğüm için eğer isterseniz menü paylaşmayayım sadece kilo bildiriminde bulunayım ne zaman menüler 1700 kalorinin altına düşerse o zaman yazarım kimsenin bu durumdan kafası karışmasını istemem
Şu isminin altındaki çirkin 70 kiloyu günceller misinBencede foto gorelim
tamam vermeyecem canım zati kansızlıktan tırnak yiyordu dibleri acıdı yine yerdi neler neler denedim sonra kendiliğnden unuttu şimdi kendi gelir tırnaklrımı keselim diye bende öyle yapayım yaa yumurta sarısınıda yedireyim kandırıp sağ olasın vaytımSüt verme kansızlık varsa benim.ogluma yasaklamıştı doktor şükür şuan çok iyi kansızlığı
İki yumurta yedir demişti bana bende 2 yumurta yiyorum bu yüzden benim ki yukselmezde en azından sabit tutma çabası çay verme kesinlikle
1 saat yürüyüş 150 puanBegum75
1 saat tempolu yürüyüş 150 point
100 mekik 10 point
100 sumo suagat 10 point
150 point 30 point
Toplam.200 point
150 ip var kuzum1 saat yürüyüş 150 puan
200 bolgesel 30 puan
Toplam puan 180
Sende hesaplasana bidaha
Annemlerle görüntülü konusuyoz az once.Afrikalilara donmussun dedi.Ay sagol tesekkur ederim dedim manyaga bak diyo
Şu öneri hakkında fikirlerinizi söyler misin kızlar lütfen ona göre yapalım yada yapmayalim
Hayır paylaş efser.. biz de ters geleni söyleyelim ama bize göre ters.. sonuçta diyetisyen menüsü bu.. bakalım ne çokacak sonuçBakalım göreceğiz kuzum artılarını eksilerini, şu an her neyse iyi gidiyor.eğer olumsuz bir şey olursa burda masaya yatırır konuşuruz. kendi açımdan ne doğru nede yanlış diyebiliyorum çünkü benim diyet anlayışıma derst
Şimdiiii
Kız neden ağlıyosun taşşş gibi buuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?