Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya kızlar @tevafuk55 u gördük, malipina zaten efsane, ya bende mi bı problem var, ben niye daha iri duruyorum
Ben seni gördüm çok mikemmeldi valla bak aklıma getirdin biz senle yan oda yapmışmıydık
Şaka bi yana irilik kötü bişey mi ya. İri yarı olmayı şahsen seviyorum. Ben çok zayıflığa karşıyım. Kadına aşırı zayıflığı yakıştırmıyorum. Ben etli butlu iri severim. Sonuçta tornadan çıkmadık kuzu. Kimine minyonluk yakışır kimine heybet yakışır. Brn çok beğenmiştim seniı

Yok kuzum kesinlikle paylaş menülerini ben 7 lere düştüğünde menunu de görmek isterim 6 Lara düştüğünde de

Ben yaz derim menünü

Hayır paylaş efser.. biz de ters geleni söyleyelim ama bize göre ters.. sonuçta diyetisyen menüsü bu.. bakalım ne çokacak sonuç
İnan bende sizin gibiyim ben sadece kalıcıbir cözüm için uğraşıyorum.olmasa bile Bunuda denemedim demiyeceğim sonuçları sizin kadar merak ediyorum

Şimdiiii
Bence gayet normal kilodasın
Bacaklar ince
Basen yok
Memikler var
O üst bölgeyi kalın gösterebilir
Ama genel olarak gayet ölçülü ve güzel bir vücudun var
Meme büyük zaten

Kız neden ağlıyosun taşşş gibi buuuu

Keşke boyum az daha uzun olsaydı
Ne güzel ince uzun hatunlar

Lunyayı gördüm acım depreşti
Ne güzel kızsın ya niye dert ettin kendini?

Resimleri gördükten sonradır kendimi hep iri görüyorum

Kv pazardan cilek yenidunya ve erik almis.

Ya ben meyve cok seviyorum ama gunde 2 porsiyon yetmiyor
Kuzum ben korumada gündüz yiyorum
3 porsiyon meyvem var gün içinde, herkes karatayci kızıyorlar ama yabancı makalelerde kansere karşı renkli beslenmeyi savunuyorlar ve five a day(günde 5 küçük porsiyon meyve) iki öğün renkli sebzeler (turuncu kırmızı yeşil) tüketin yazıyordu.

Üstüm hep iriydi zaten, bilmiyorum belki eski şişman halimi görmüşsündür, cekitim 40 beden
Bi de kuzu sen ceket kullanma Bence, ceket daha iri gösteriyor aklında bulunsun.
Kız memito candir keşke olsada small değil medium olsam
Ben bacaklarım Senin ki gibi ince dursun diye ne kadar bölgesel yapıyorum gıcık etme adamı

Serin havada ne alayım, seviyorum ben ceketi
Bunada şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…