Ben seni gördüm çok mikemmeldi valla bak aklıma getirdin biz senle yan oda yapmışmıydıkYa kızlar @tevafuk55 u gördük,malipina zaten efsane, ya bende mi bı problem var, ben niye daha iri duruyorum
canım benim için fark etmez her ortama ayak uydururumŞu öneri hakkında fikirlerinizi söyler misin kızlar lütfen ona göre yapalım yada yapmayalim
Bu mu iri?
Yok kuzum kesinlikle paylaş menülerini ben 7 lere düştüğünde menunu de görmek isterim 6 Lara düştüğünde de
Ben yaz derim menünü
İnan bende sizin gibiyimHayır paylaş efser.. biz de ters geleni söyleyelim ama bize göre ters.. sonuçta diyetisyen menüsü bu.. bakalım ne çokacak sonuç
Yeminle beynim yandı wayt, beni aydinlatBegum75
1 saat tempolu yürüyüş 150 point
100 mekik 10 point
100 sumo suagat 10 point
150 point 30 point
Toplam.200 point
Meme büyük zatenŞimdiiii
Bence gayet normal kilodasın
Bacaklar ince
Basen yok
Memikler var
O üst bölgeyi kalın gösterebilir
Ama genel olarak gayet ölçülü ve güzel bir vücudun var
Kız neden ağlıyosun taşşş gibi buuuu
Keşke boyum az daha uzun olsaydı
Ne güzel ince uzun hatunlar
Lunyayı gördüm acım depreşti
Ne güzel kızsın ya niye dert ettin kendini?
Bu mu iri?
Kuzum üstte birikiyor sanırım. Üst taraf kilolu olunca biraz daha iri duruyorsun
Kuzum bebiş kucakta yazıyordum 150 point yazmışım ya 30 puan işte 150 ip atlama 30 puan olacaktiYeminle beynim yandı wayt, beni aydinlat150 point dediğin bölgesel mi?
Üstüm hep iriydi zaten, bilmiyorum belki eski şişman halimi görmüşsündür, cekitim 40 bedenKuzum üstte birikiyor sanırım. Üst taraf kilolu olunca biraz daha iri duruyorsun
Ama bacakların çok düzgün ve ince
Kuzum ben korumada gündüz yiyorumKv pazardan cilek yenidunya ve erik almis.
Ya ben meyve cok seviyorum ama gunde 2 porsiyon yetmiyor
Ha tamam kuzuKuzum bebiş kucakta yazıyordum 150 point yazmışım ya 30 puan işte 150 ip atlama 30 puan olacakti
Bi de kuzu sen ceket kullanma Bence, ceket daha iri gösteriyor aklında bulunsun.Üstüm hep iriydi zaten, bilmiyorum belki eski şişman halimi görmüşsündür, cekitim 40 beden
Serin havada ne alayım, seviyorum ben ceketiBi de kuzu sen ceket kullanma Bence, ceket daha iri gösteriyor aklında bulunsun.
Kız memito candirkeşke olsada small değil medium olsam
Ben bacaklarım Senin ki gibi ince dursun diye ne kadar bölgesel yapıyorum gıcık etme adamı
Benden üstten muzdaribim lunya ana senin ki gayet iyi duruyor yaaa tabi boy varÜstüm hep iriydi zaten, bilmiyorum belki eski şişman halimi görmüşsündür, cekitim 40 beden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?