Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

2012-06-04 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Max Çilek 1 ADET 160
[2] Karışık Salata 0.5 PORSİYON 61.5
[3] Etli Taze Fasulye 1 PORSİYON 250
[4] Elma 1.5 ADET 90
[5] ülker kelloggs 30 g +125 ml yağsız süt 1 porsiyon 156
Toplam : 717.5 kal.
max twister yedim kardeşim 80 kal diyerek beni kandırdı ama kalorisini listede yoktu. artıkın böyle olsun

cumartesi gününden itibaren yaptığınız spor dk larını lütfen özel mesaj atınız sevgili takım arkadaşlarım.Cuma akşamı 1. ilan edeceğim

kız paşa sen buranın tadı tuzusun menünde süper,suyu az içiyorsun onuda 2ye çıkarsan çok güzel olacak.

sabah spora başladım sonunda ayağım ağrımadı çok şükür 40 dk yürüdüm sonra gelip evde 20 dk devam ettim.Alışveriş merkezinde de kızım bayağı spor yaptırı bana saolsun

saol tatlım iyiyim çok şükür düğün telaşlarındayız artık

afiyet olsun hafif bir gün olmuş sporda yapmışsın inşallah hepimiz cumaya güzel sonuçlar alırız.
o düğün telaşı bizde de var annem yardıma falan çağırdı ama kız kardeşim saolsun sen gelme buralarda diyetin bozuluyor.haftaya kıyafet telaşı bendede başlıyacak.

annem gitti hayırla sağlıklı sıhhatli geri gelsin inş.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

Nerden başlasam anlatmaya. En son perşembe günü yazmıştım ertesi gün tatile gideceğiz diye. Perşembe gecesi bir haber aldık eşimin amcası vefat etti. Apar topar mersine gitti eşim. Biz kızımla annemlerde kaldık. Annemlerde hiç fırsatım olmuyor nete girmeye. Kızımı emzirmeyi bıraktık ama geceleri hala ağlayarak uaynıyor ve beni 1 dakika görmezse ağlama krizlerine giriyor. Bu dönem çok zor geçti yorgunluk ve uykusuzluktan bayılmak üzereydim resmen. Eşim dün döndü de biraz rahatladım. Dün fırsat bulup girdiğimde kk bakımda imiş foruma giremedim.

Şöyle bir geçmişe bakıp dönüyorum yine hemen.

Filizcim hayırlı olsun kardeşin evleniyormuş . Allah ömür boyu mutluluk versin onlara...

Benim de 3 hafta sonra çok yakın bir arkadaşım evleniyor şimdiden bakmam lazım kıyafetlere. Ama hala görüntümden menun değilim bakalım o zmana kadar bir kaç kilo verebilirim umarım.

Kızlar bu arada diyetimi hiç bozmamama rağmen tartıda çıkıyorum. perşembe günü regl olacağım o yüzdendir diyorum ama daha önceki regl dönemlerinde bile bu kadar artı çıkmıyordum. Uykusuzluk falan mı etkiledi bilmiyorum. Bu hafta herkes atağa geçelim derken ben sizin yüzdelerinizi bozmak istemem. bakalım cumaya kadar ne olacak..

Annene çok geçmiş olsun umarım ciddi bir şeyi yoktur ve sağlıklı olarak geri döner hemen.

anjiyo olcak cnm şimdi hastanedeler ekg çekiliyormuş kan alıncakmış doktor görcekmiş daha iş var yaniinş. cnm o sağ salim gelsin niye bu kadar korkuyorum anlam vereniyorum ama etrafımda hiç görmedim daha önce anjiyo olan birini sanırım tedirginliğim bu yüzden:44:

Şimdi hazırlanıp okula gitmem gerekiyor. Öğleden sonra fırsat bulursam yeniden girerim.

Kendinize iyi bakın...

ahan da girdik regl döngüsüne karşı konulamaz bir iştah ve +1 4 gün kaldı memlekete ama

günaydın kızlar bu gün erken uyandım kahvaltımı yaptım,sporumun yarısını yaptım yarım saatide akşama yapacam.oğlumda kek istedi yaptım çok güzel görünüyor ama ben yemedim tabi.

canım korkman normal anneler en kıymetlimiz inşallah hayırlısıyla olup bitecek Allah bir daha göstermesin.

canım anneler en kıymetlilermiz o yüzdendir korkun inşallah hayırlısıyla bitecek,ALLAH bir daha göstermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…