kız paşa sen buranın tadı tuzusun menünde süper,suyu az içiyorsun onuda 2ye çıkarsan çok güzel olacak.imdi gelelim yediklerime yazayımda sizleri merakta bırakmamayayım bari
öylen yediklerim şunlar
1- 2 minnacık salatalık
2- 1 adet diyet çay
akşam yediklerimde şunlar
1- haslanmış tavık eti
2- bol yeşil salata
3 - 3 çatal dereotlu makarna salatası
4-2 çatal yok patates salatası
5- bir bardak açık çay
kızlar anneme geldim inanın patates kavurdu bol salçalı yemedim bakın bana ysak şeker var dedim gelinde çukulata almış onu bile yemedim lokum canı istemiş dedi abla ye onun 1 tanesi 2 dilim ekmek dedim yemem hayret birşey sen iyi ayakta duruyosun dedidedim eksiyi gördüm yermiyim birdaha işşallah cumaya bomba gibiyim neyse yürüyüşü 1 saate yakın yaptım kızlar benim işlerim var aşayiş berkemal hatunlar kaçamak yok birazdanda yeşil çayımı sodamı içicem tamamdır bu iş bu arada 1 litre su içtim duyurulur yarın erkenden giremezsen merak etmeyim ablama gidicem mümkünse girmeyen olursada şurdayım burdayım deyinde boş boşuna merakta bırakmayın beni kiloma gelince desemmi demesemmi dicem ama süpriz olsun canım ya çok isterseniz para verin diyeyim
2012-06-04 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Max Çilek 1 ADET 160
[2] Karışık Salata 0.5 PORSİYON 61.5
[3] Etli Taze Fasulye 1 PORSİYON 250
[4] Elma 1.5 ADET 90
[5] ülker kelloggs 30 g +125 ml yağsız süt 1 porsiyon 156
Toplam : 717.5 kal.
max twister yedim kardeşim 80 kal diyerek beni kandırdı ama kalorisini listede yoktu. artıkın böyle olsun
sabah spora başladım sonunda ayağım ağrımadı çok şükür 40 dk yürüdüm sonra gelip evde 20 dk devam ettim.Alışveriş merkezinde de kızım bayağı spor yaptırı bana saolsun
saol tatlım iyiyim çok şükür düğün telaşlarındayız artık
msj sayımlarıda başlasın artık pazartesi ben saydıktan sonra kimse saymadı.cumartesi gününden itibaren yaptığınız spor dk larını lütfen özel mesaj atınız sevgili takım arkadaşlarım.Cuma akşamı 1. ilan edeceğim
annem gitti hayırla sağlıklı sıhhatli geri gelsin inş.
saol tatlım iyiyim çok şükür düğün telaşlarındayız artık
afiyet olsun hafif bir gün olmuş sporda yapmışsın inşallah hepimiz cumaya güzel sonuçlar alırız.
o düğün telaşı bizde de var annem yardıma falan çağırdı ama kız kardeşim saolsun sen gelme buralarda diyetin bozuluyor.haftaya kıyafet telaşı bendede başlıyacak.
Annene çok geçmiş olsun umarım ciddi bir şeyi yoktur ve sağlıklı olarak geri döner hemen.
anjiyo olcak cnm şimdi hastanedeler ekg çekiliyormuş kan alıncakmış doktor görcekmiş daha iş var yaniinş. cnm o sağ salim gelsin niye bu kadar korkuyorum anlam vereniyorum ama etrafımda hiç görmedim daha önce anjiyo olan birini sanırım tedirginliğim bu yüzden:44:
anjiyo olcak cnm şimdi hastanedeler ekg çekiliyormuş kan alıncakmış doktor görcekmiş daha iş var yaniinş. cnm o sağ salim gelsin niye bu kadar korkuyorum anlam vereniyorum ama etrafımda hiç görmedim daha önce anjiyo olan birini sanırım tedirginliğim bu yüzden:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?