Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

başınız sağ olsun canım.

canım korkman normal anneler en kıymetlimiz inşallah hayırlısıyla olup bitecek Allah bir daha göstermesin.

haklısın cnm annemle konuştum sonunda kendimi daha da toparladım ama bir üzüntüm var herkes orda ben evdeyim teyzem kardeşim annemin arkadaşı babam bi anjiyoya bu kadar çok kişi giden varmıdır acabaameliyatlarda gelmedi bu kadar ama iyiki gitmişler mesela kardeşim teyzemi aşşadan almaya gitmiş arkadaşı kum torbasını bastırıyormuş çorba vermişler içememiş ayran aldırmış zaten hatunun en önemli içeceği ayran ve çay

teşekkürler canım,inşallah bir kaç kilo verip gölümüzün istediğini ala biliriz.

şükür bitmiş konuşmuşsun çok geçmiş olsun.

canım ya kilo cetvelimi degiştirmek istiyorum ama olmuyor yardımcı olurmusun.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
tatlım bu linkten yapabilirsin

Afiyettt olsunn tatlımmmm revani hariç süper menü

ah ah bacım sen bir de sonradan akşam yediklerimi biilsen :18:
bizde kardeşimle alışveriş merkezine gittik.Düğün için giyecek hiçbirşey bulamadım yaa.cıscıbıl kaldım

afiyet olsun azcık kaçamaklı bir menü olmuş sanki ha ne dersin sapiş
amaan zor oluyor düğün alışverişi yeni atlattık ya biliyorum.Allah kolaylık versin canım
akşamı zaten hiç sorma
sabah spora başladım sonunda ayağım ağrımadı çok şükür 40 dk yürüdüm sonra gelip evde 20 dk devam ettim.Alışveriş merkezinde de kızım bayağı spor yaptırı bana saolsun
süper
annem gitti hayırla sağlıklı sıhhatli geri gelsin inş.
hayrlı olsun canım inşallah sağlıkla kavuşacaksınız

hay Allah Başınız sağolsun..mekanı cennet olsun

canım korkman normal anneler en kıymetlimiz inşallah hayırlısıyla olup bitecek Allah bir daha göstermesin.

haklısın cnm annemle konuştum sonunda kendimi daha da toparladım ama bir üzüntüm var herkes orda ben evdeyim teyzem kardeşim annemin arkadaşı babam bi anjiyoya bu kadar çok kişi giden varmıdır acabaameliyatlarda gelmedi bu kadar ama iyiki gitmişler mesela kardeşim teyzemi aşşadan almaya gitmiş arkadaşı kum torbasını bastırıyormuş çorba vermişler içememiş ayran aldırmış zaten hatunun en önemli içeceği ayran ve çay

cumartesi gününden itibaren yaptığınız spor dk larını lütfen özel mesaj atınız sevgili takım arkadaşlarım.Cuma akşamı 1. ilan edeceğim

attımm kiiiikolay gelsin tatlımmm

annem gitti hayırla sağlıklı sıhhatli geri gelsin inş.
kuzum çokk zorr olmuyorr korkmaa senn içini ferah tut

başınız saolsun tatlım

Şimdi hazırlanıp okula gitmem gerekiyor. Öğleden sonra fırsat bulursam yeniden girerim.

Kendinize iyi bakın...

sende kendinee iyi bakk kolayyyy gelsinn canımm

annem girmiş anjiyoya şimdi çıkmış

Geçmiş olsun tatlım

sanırımm biilmesekk daahhaa iyii

8 saat sonra çıkartacaklarmış çok şükür yarabbim ay nasıl sevindim anlatamam dedim görmedinmi damarlarında dolaşırken doktora dönük görünmüyo dedi bide hiç konuşmadan yapıyorlarmış

bacağın nasıl oldu salisim

Bundan sonra hergün hafif olacak inş.Bu arada sizin düğünde hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
msj sayımlarıda başlasın artık pazartesi ben saydıktan sonra kimse saymadı.
Hangi pazartesi geçen hafta mı acaba.Sapişim tekrar düzenlesek listeyi müsait olmayanların sayımını müsait oldukça ben yaparım takımı biraz canlandıralım şekerim
Başınız saolsun canım.Allah mekanını cennet eylesin.Emzirme işine gelince daha yeniymiş canım 1 haftaya kadar düzene girer inş hem uykusu hem yemesi.Benim kızım normalde hiç anne baba aramaz ama emmeyi bıraktıktan sonra daha çok düşkün oldu.Dün uyurken bıraktım dışarı çıktım 1 saat olmadan annem aradı durmuyor uyandı sürekli ağlıyor dedi apar topar geldim.yavaş yavaş alışacak diye düşünüyorum.Süt içiyormu senin bebiş
İyileşmene sevindim canım. Hayırlısıyla bu düğün telsşını da atlatırsınız inşallah. Allah bir yastıkta kocatsın ikisini de...
Saol canım Allah razı olsun tatlı telaşlar bunlar
günaydın kızlar bu gün erken uyandım kahvaltımı yaptım,sporumun yarısını yaptım yarım saatide akşama yapacam.oğlumda kek istedi yaptım çok güzel görünüyor ama ben yemedim tabi.

Canım spor dklarını bana özel mesaj atarsan sevinirim

Tekrar geçmiş olsun canım bak oldu bitti tatlım
ah ah bacım sen bir de sonradan akşam yediklerimi biilsen :18:

amaan zor oluyor düğün alışverişi yeni atlattık ya biliyorum.Allah kolaylık versin canım
akşamı zaten hiç sorma

süper
Anacım teşekkür ederim ama senin ki hiç olmuyor bak hani yine yeniden kaçamaksızdı hani beraber başlayacaktık hani herşeyindim ben senin hani karlarda açan çiçektim vazgeçilmezdim hanileri sayarken şarkıya bağlandım hadi sapişim hop hop toparlan
kızlar kilo cetvelime dikkat aslında 78 si uçundan gördüm ama cumaya kadar tam olacağım inşallah.

inşallah şekerim inşallaahhhhhh

bu saat olmuş bak paşada uğramamış birde sorguya çekecekti gelmeyenleri paşa hanımmmmm nerdesiniz efendimmmmm
Birazdan bende alışveriş merkezine gidecem şu düğün alışverişinin son rutuşları.Ama hala kendime giyecek bişey bulamadım

ipek ewet tatlım bide 6 gibi çıkaracakmış kum torbasını almışlar şimdi 1 haftada yatacakmış neyse çok şükür

kahve içince mutlumu olunur biri öyle dedi bi enerji bi mutluluk geliyor üzerime sorma dedi :26:

[video=youtube;ZTrS_8hgJrU]http://www.youtube.com/watch?v=ZTrS_8hgJrU[/video]

arkadaki gri uzun çiçekli tartı güzelmi kızlar onun siyahı geldi sinbodan ben şikayetleri okuyunca ümidimi kaybedip felix baskül almıştım dün bugün sıfır tartı geldi neyse artık ötekini teyzeme sattımyanlız eczaneye gidemedim bugün yarın gider tartı farkını yazarım sizlere 91.4 çıkarıyor tabi diyet bozuldu nolmaldir

Eklentiler

• $big_71606041uxv.webp
    16 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
bide adetimin 3. günü bugün şişlikte olabilir aman neyse 15inde 94.8 çıkarmıştı doktor hatta tartı 95.3 çıkardıda doktor 0.5 düşerek yazıyorneyse bir karşılaştırayım tartıları demek diğeri bozukki yenisi geldi çok sevindim hem anneciğim iyi hem tartım sıfırlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…