Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sen yazıbca annem de iyi olunca bende bir twist aldım ve şimdi yiyorum ve kalorisine baktım gerçekten 80 kalori

saphıra merhaba
bişi sorucam simit ve ekmek hamuru arasında ne fark vardır
simidin yada gevreğin üzerindeki susamları sıyırsak kuşumuza yedirsekte gevreğin kalorisi ne derece değişir :26:

valla aynen katılıyorum karlarda açan çiçeğim ne desen haklısın..dün akşam saat 19.00 da yemeğe misaifirm geleceğini öğrendim..aslında yabancı değil;kaynım..malum birkaç aydır bizimle değil,kendi düzeninde..gelmiyordu ne zamandır..Akşam yemeğini 22.00 de filan yedik..geç geldiler..yemeyecektim ama onları beklerkenibirlikte yiyeceğiz diye erken saatte yemedim.bu sefer de çok acıkmıştım..mecburen yedim..tavuk suyu çorba içtim,1 çanak z.yağlı iç baklalı enginar yedim,2 ad. ızagara piliç pirzola yedim,biraz patates kızartması yedi ama benim actifryım var,1 kaşık yağda 1 kg patates kızartıyorum..yoğurt yedim..zero kola içtim..1 ad. muz ve 1 küçük kase dondurma yedim..aslında yediklerimde çok aşırı bir kaçamak yoktu,yani karataya göre yoktu..ekmek ve pilav yemedim..ama saat itibariyle kötüydü..bir de spor yapamadım..muftağı toparla et,anca yattım,egzersizimi yapamadım..

saphıra merhaba
simidin yada gevreğin üzerindeki susamları sıyırsak kuşumuza yedirsekte gevreğin kalorisi ne derece değişir :26:

hiç bilmiyorum ki canım..sadece karatay diyetinde susamın çok faydalı olduğunu biliyorum..

saphıra merhaba

Nerede okumuştum hatırlamıyorum ama susamlı simit yaklaşık 250-300kalori oluyormuş ve üzerinde de 10gram kadar susam varmış. 10 gram susam da 59 kaloriymiş yani susamını sıyırırsan 59 kalori eksiliyor sadece :44:

kahvaltı:

1 yumurta
peynir
domates
biber
2 dilim ekmek
çay

ara: T. kahvesi

öğlen:

1 kase kısır
1 kase yoğurt
1 büyük bardak zero kola

ara:1 kase erik

akşam:

1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 küçük muz

muz akşam öğünü için uygun olmadı ama çok güzel koktu yauv dayanamadım en sonunda yedim

afiyet olsun canım dünü telafi etmişsin.

Amanınn bacımm senn napıyonnn atak mı yapıonn bakimmm

menü
kahvaltı
domates,salatalık,yumurta,az peynir 1 dilim çavdar ekmek
öğlen ve akşam
tavuk salata ayran üçlüsü
su 3 litre
sporumu da yaptım.

Gelelimm banaa tam birr tatilll sarhoşluğu içindeyimm saat 3 de yattım sabah 11 de kalktımmm allahımmm görmeniz lasımm

Sabah: 2 haşlanmış yumurta
bir dilim ekmek
çok az peynir
biraz çemen
2 zeytin

Ara: 1 bardak süt
biraz kiraz

Öğle: yayla çorbası
bir dilim ekmek

Akşam: bir adet balık
salata
1 dilim ekmek

Veee 2 saat yürüdümmmmm amaaa bitttimmm bennnn

afiyet olsun canım sporda süper olmuş.tatilide hak ettiniz bol yatın.

cnm sende ilk başlangıç listesi yokmu ne olursa olsun sebze yemeği ve et değişimi yemen gerektiğini bilmiyormusun neyse hafta değil öbür hafta gitcez bakalım ne olcak ay çok heycanlıyım bi mucize yapıp 8 kilo vermiş olabilirmiyim ki dondurma istiyorum ben kaçamaksız olarak

afiyet olsun canım dünü telafi etmişsin.
eh işte idare eder..sağol canım
Amanınn bacımm senn napıyonnn atak mı yapıonn bakimmm
yok kız o kadar da değil dün çozuttum,yarın da arkadaşa gitçem,kesin o da yapar bişiler şimdi,bakalım nasıl atlatıcam.olmazsa yarın akşam da yine yoğurt yerim dedim :18:
menü
kahvaltı
domates,salatalık,yumurta,az peynir 1 dilim çavdar ekmek
öğlen ve akşam
tavuk salata ayran üçlüsü
su 3 litre
sporumu da yaptım.
afiyet olsun canım.senin sonuçlarını çok merak ediyorum tavuk salata ayran diyetini daha önce duymamıştım

ohh yarasın tatil kuşumm
afiyet olsun datlım öğlen hem pirinçli çorba hem ekmek mi yedin,neyse Allahtan 1 dilim sporun süper

vınnıma kavuştum çok şişim

spor yapamıyorum 9 haziranda memlekete gidiyorum 20 günlüğüne.. kirli çıkmasın diye spor yapmıyorum iki gündür diyetime bugün dikkat edemedim kaldı önümde 4 gün.. cumartesi tüm gün yoldayım zaten hayatta bişey yiyip içemem kaldı üç gün 110 a düşer miyim bilmem elimden geleni yapıcam işin kötüsü öğle arası yürüyemiyorum da artık tam saat 12-13 arası bigün bayılıp kalıcam yolda

saphira senin pc de hazır varsa msj sayımı listesini atsana yoksa bulurum geçmişten :106:

canım ben de aynısından var şuan pek memnun değilim ama konteynerın zemini bi acaip memlekete gideyim o zaman kararımı vericem :106:

şimdi yumurtayı 1 adet yap bir sarı 2 beyaz olaraktan ben suya kırma tarafyarıyım bebem iyice pişiyo suda sonra süz onu sudan içine yogurt koy 2 dilim çavdar ekmeyiyle bak nasıl tok tutyo yayla çorbasındada un var bebem zararlı sütüde layt iç kiraz 15 adet olucek erik 10 kayısı 5 unutma beyaz ekmegi hayatından çıkarseni seven paşa
canım 80 düşersem magnum yicem 75 düşersemde gene yicem 70 düşersemde frambuazlı pasta alıcem yaşasın
hatun tartıyla bozdu kafayı iyimial allahını seversen hangisini istersen ama simbo al ulen benimki ondan
damar sertliği neden olur:26:
canım saglıksız beslenme hareketsizlik ve sigara et katı yag çok tüketmek vs diye gidiyo işte damar sertligi kroner kalp hastalıklarına eş deger saglıklı yaşam sror işte o ka
dün eve geldim sonra hayde geri anneme orda kaldık bebem sabah erkenden eve geldim pc açmadan ablama gittimsaat 9.30 gibi evdeydim bebem evde olsam sizleri taciz etmeden durabilirmiyim ben
rabbim yattıgı yerleri nur etsin işşallah günahlarını affetsin kardeşim
kız paşa sen buranın tadı tuzusun menünde süper,suyu az içiyorsun onuda 2ye çıkarsan çok güzel olacak.
sagol bebem evdeyken içiyorum canım ama biryere gidince içemiyorum çünkü wc çok sık çıkıyouırm namaz kıldıgım için giyin çıkar olmuyo benim evimde klozet var kolay anlıcagın evde anasını aglatıyorum suyun
paşam sonrasında kaç gün ağrı oluyor:2:

canım agrı olmuyo bebem anneni eve getirince sabullu suyla sil heryerini güzel bir giydir ve yıka bandajınıda çıkarırıkende dikkat et düşta çıkar suyu yesin banyoyu etsinde dikkat et bebem morarma kanama olmasın kasıktan girdikelri için kanama morarma oluyo egilip dogurlmasın rabbim şifa versin bebem annecigine

28 mayıs haftası

pazartesi...xeyrocan
salı...gerbera
çarşamba...ipekyol
perşembe...ecemavi
cuma...senarist

4 Haziran Haftası

pazartesi...saphira
salı...shopaholic
çarşamba...saliss
perşembe...paşam
cuma...xeyrocan

en son perşembe ve cumanın sayımını yapıp listeyi güncel hale getirmiştim.Pazartesi gününden beri sayım yapılmadı sanıyorum..yani 28 mayıstan beri

sabah yediklerim şunlar
1-1 haslama yumurta
2-1 kibrit kutusu büyüklügünde peynir
3-5 yeşil zeytin
4-1 açık çay
5-kıvırcık bol
6-badem domates yedim

öylen yediklerim şunlar
1-1 elma
2-1 adet tutku bisküvi
3- diyet çay
4-soda

akşam yedikleride şunlar
1 -bol sebzeli patlıcak salatası çullama
2-yeşil salata
3- diyet çay
4-soda
yürüyüşte 3 saat yürüdüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…