- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
2012-06-04 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Max Çilek 1 ADET 160
[2] Karışık Salata 0.5 PORSİYON 61.5
[3] Etli Taze Fasulye 1 PORSİYON 250
[4] Elma 1.5 ADET 90
[5] ülker kelloggs 30 g +125 ml yağsız süt 1 porsiyon 156
Toplam : 717.5 kal.
max twister yedim kardeşim 80 kal diyerek beni kandırdı ama kalorisini listede yoktu. artıkın böyle olsun
Tekrar geçmiş olsun canım bak oldu bitti tatlım
Anacım teşekkür ederim ama senin ki hiç olmuyor bak hani yine yeniden kaçamaksızdı hani beraber başlayacaktık hani herşeyindim ben senin hani karlarda açan çiçektim vazgeçilmezdimhanileri sayarken şarkıya bağlandım hadi sapişim hop hop toparlan
inşallah şekerim inşallaahhhhhh
saphıra merhaba
bişi sorucam simit ve ekmek hamuru arasında ne fark vardır
simidin yada gevreğin üzerindeki susamları sıyırsak kuşumuza yedirsekte gevreğin kalorisi ne derece değişir :26:
saphıra merhaba
bişi sorucam simit ve ekmek hamuru arasında ne fark vardır
simidin yada gevreğin üzerindeki susamları sıyırsak kuşumuza yedirsekte gevreğin kalorisi ne derece değişir :26:
kahvaltı:
1 yumurta
peynir
domates
biber
2 dilim ekmek
çay
ara: T. kahvesi
öğlen:
1 kase kısır
1 kase yoğurt
1 büyük bardak zero kola
ara:1 kase erik
akşam:
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 küçük muz
muz akşam öğünü için uygun olmadı ama çok güzel koktu yauv dayanamadım en sonunda yedim
kahvaltı:
1 yumurta
peynir
domates
biber
2 dilim ekmek
çay
ara: T. kahvesi
öğlen:
1 kase kısır
1 kase yoğurt
1 büyük bardak zero kola
ara:1 kase erik
akşam:
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 küçük muz
muz akşam öğünü için uygun olmadı ama çok güzel koktu yauv dayanamadım en sonunda yedim
Gelelimm banaa tam birr tatilll sarhoşluğu içindeyimm saat 3 de yattım sabah 11 de kalktımmm allahımmm görmeniz lasımm
Sabah: 2 haşlanmış yumurta
bir dilim ekmek
çok az peynir
biraz çemen
2 zeytin
Ara: 1 bardak süt
biraz kiraz
Öğle: yayla çorbası
bir dilim ekmek
Akşam: bir adet balık
salata
1 dilim ekmek
Veee 2 saat yürüdümmmmm amaaa bitttimmm bennnn
Gelelimm banaa tam birr tatilll sarhoşluğu içindeyimm saat 3 de yattım sabah 11 de kalktımmm allahımmm görmeniz lasımm
bir dilim ekmek
çok az peynir
biraz çemen
2 zeytin
biraz kiraz
bir dilim ekmek
salata
1 dilim ekmek
eh işte idare eder..sağol canımafiyet olsun canım dünü telafi etmişsin.
yok kız o kadar da değilAmanınn bacımm senn napıyonnn atak mı yapıonn bakimmm
afiyet olsun canım.senin sonuçlarını çok merak ediyorum tavuk salata ayran diyetini daha önce duymamıştımmenü
kahvaltı
domates,salatalık,yumurta,az peynir 1 dilim çavdar ekmek
öğlen ve akşam
tavuk salata ayran üçlüsü
su 3 litre
sporumu da yaptım.
bir dilim ekmek
çok az peynir
biraz çemen
2 zeytin
biraz kiraz
bir dilim ekmek
salata
1 dilim ekmek
[video=youtube;ZTrS_8hgJrU]http://www.youtube.com/watch?v=ZTrS_8hgJrU[/video]
arkadaki gri uzun çiçekli tartı güzelmi kızlar onun siyahı geldi sinbodan ben şikayetleri okuyunca ümidimi kaybedip felix baskül almıştım dün bugün sıfır tartı geldineyse artık ötekini teyzeme sattım yanlız eczaneye gidemedim bugün yarın gider tartı farkını yazarım sizlere 91.4 çıkarıyor tabi diyet bozuldu nolmaldir
şimdi yumurtayı 1 adet yap bir sarı 2 beyaz olaraktan ben suya kırma tarafyarıyım bebem iyice pişiyo suda sonra süz onu sudan içine yogurt koy 2 dilim çavdar ekmeyiyle bak nasıl tok tutyo yayla çorbasındada un var bebem zararlıGelelimm banaa tam birr tatilll sarhoşluğu içindeyimm saat 3 de yattım sabah 11 de kalktımmm allahımmm görmeniz lasımm
bir dilim ekmek
çok az peynir
biraz çemen
2 zeytin
biraz kiraz
bir dilim ekmek
salata
1 dilim ekmek
canım 80 düşersem magnum yicem 75 düşersemde gene yicem 70 düşersemde frambuazlı pasta alıcem yaşasıncnm sende ilk başlangıç listesi yokmu ne olursa olsun sebze yemeği ve et değişimi yemen gerektiğini bilmiyormusunneyse hafta değil öbür hafta gitcez bakalım ne olcak ay çok heycanlıyım bi mucize yapıp 8 kilo vermiş olabilirmiyim ki dondurma istiyorum ben kaçamaksız olarak
hatun tartıyla bozdu kafayı iyimi[video=youtube;ZTrS_8hgJrU]http://www.youtube.com/watch?v=ZTrS_8hgJrU[/video]
arkadaki gri uzun çiçekli tartı güzelmi kızlar onun siyahı geldi sinbodan ben şikayetleri okuyunca ümidimi kaybedip felix baskül almıştım dün bugün sıfır tartı geldineyse artık ötekini teyzeme sattım yanlız eczaneye gidemedim bugün yarın gider tartı farkını yazarım sizlere 91.4 çıkarıyor tabi diyet bozuldu nolmaldir
canım saglıksız beslenme hareketsizlik ve sigara et katı yag çok tüketmek vs diye gidiyo işte damar sertligi kroner kalp hastalıklarına eş deger saglıklı yaşam sror işte o kadamar sertliği neden olur:26:
bu saat olmuş bak paşada uğramamış birde sorguya çekecekti gelmeyenleri paşa hanımmmmm nerdesiniz efendimmmmm
Birazdan bende alışveriş merkezine gidecem şu düğün alışverişinin son rutuşları.Ama hala kendime giyecek bişey bulamadım
rabbim yattıgı yerleri nur etsin işşallah günahlarını affetsin kardeşimGünaydın kızlar
Nerden başlasam anlatmaya. En son perşembe günü yazmıştım ertesi gün tatile gideceğiz diye. Perşembe gecesi bir haber aldık eşimin amcası vefat etti. Apar topar mersine gitti eşim. Biz kızımla annemlerde kaldık. Annemlerde hiç fırsatım olmuyor nete girmeye. Kızımı emzirmeyi bıraktık ama geceleri hala ağlayarak uaynıyor ve beni 1 dakika görmezse ağlama krizlerine giriyor. Bu dönem çok zor geçti yorgunluk ve uykusuzluktan bayılmak üzereydim resmen. Eşim dün döndü de biraz rahatladım. Dün fırsat bulup girdiğimde kk bakımda imiş foruma giremedim.
Şöyle bir geçmişe bakıp dönüyorum yine hemen.
kız paşa sen buranın tadı tuzusun menünde süper,suyu az içiyorsun onuda 2ye çıkarsan çok güzel olacak.
paşam sonrasında kaç gün ağrı oluyor:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?