hadi yaaa özlemde gideriyor mu acaba hiç aramam kahveyi ama gideriyorsa içeyimkahve içince mutlumu olunur biri öyle dedi bi enerji bi mutluluk geliyor üzerime sorma dedi :26:
güzelmiş hayırlı olsun.benim teyzemlerde yan blokta oturuyor teyzemin kızıda yeni baskül almış oda diyete başladı diyetisyene gitmiş artık bende onun tartısında tartılırım[video=youtube;ZTrS_8hgJrU]http://www.youtube.com/watch?v=ZTrS_8hgJrU[/video]
arkadaki gri uzun çiçekli tartı güzelmi kızlar onun siyahı geldi sinbodan ben şikayetleri okuyunca ümidimi kaybedip felix baskül almıştım dün bugün sıfır tartı geldineyse artık ötekini teyzeme sattım yanlız eczaneye gidemedim bugün yarın gider tartı farkını yazarım sizlere 91.4 çıkarıyor tabi diyet bozuldu nolmaldir
ne güzel senden mutlusu yok mutlu haberler almışsınbide adetimin 3. günü bugün şişlikte olabilir aman neyse 15inde 94.8 çıkarmıştı doktor hatta tartı 95.3 çıkardıda doktor 0.5 düşerek yazıyorneyse bir karşılaştırayım tartıları demek diğeri bozukki yenisi geldi çok sevindim hem anneciğim iyi hem tartım sıfırlandı
hmm kardeşim doğru söylemiş desene afiyet olsun ama alışkanlık haline getirmesen yazıbca annem de iyi olunca bende bir twist aldım ve şimdi yiyorum ve kalorisine baktım gerçekten 80 kalori
neyse hadi bu defa görmezden gelelim şekerimvalla aynen katılıyorum karlarda açan çiçeğimne desen haklısın..dün akşam saat 19.00 da yemeğe misaifirm geleceğini öğrendim..aslında yabancı değil;kaynım..malum birkaç aydır bizimle değil,kendi düzeninde..gelmiyordu ne zamandır..Akşam yemeğini 22.00 de filan yedik..geç geldiler..yemeyecektim ama onları beklerkenibirlikte yiyeceğiz diye erken saatte yemedim.bu sefer de çok acıkmıştım..mecburen yedim..tavuk suyu çorba içtim,1 çanak z.yağlı iç baklalı enginar yedim,2 ad. ızagara piliç pirzola yedim,biraz patates kızartması yedi ama benim actifryım var,1 kaşık yağda 1 kg patates kızartıyorum..yoğurt yedim..zero kola içtim..1 ad. muz ve 1 küçük kase dondurma yedim..aslında yediklerimde çok aşırı bir kaçamak yoktu,yani karataya göre yoktu..ekmek ve pilav yemedim..ama saat itibariyle kötüydü..bir de spor yapamadım..muftağı toparla et,anca yattım,egzersizimi yapamadım..
kahvaltı:
1 yumurta
peynir
domates
biber
2 dilim ekmek:20
çay
ara: T. kahvesi
öğlen:
1 kase kısır
1 kase yoğurt
1 büyük bardak zero kola
ara:1 kase erik
akşam:
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 küçük muz
muz akşam öğünü için uygun olmadı ama çok güzel koktu yauv dayanamadım en sonunda yedim
tavuk ayran hmm menün güzel 10 puanmenü
kahvaltı
domates,salatalık,yumurta,az peynir 1 dilim çavdar ekmek
öğlen ve akşam
tavuk salata ayran üçlüsü
su 3 litre
sporumu da yaptım.
aferin sana salişim inş listeyede süper bir dönüş yapmanı ümidediyorum şekerGelelimm banaa tam birr tatilll sarhoşluğu içindeyimm saat 3 de yattım sabah 11 de kalktımmm allahımmm görmeniz lasımm
Sabah: 2 haşlanmış yumurta
bir dilim ekmek
çok az peynir
biraz çemen
2 zeytin
Ara: 1 bardak süt
biraz kiraz
Öğle: yayla çorbası
bir dilim ekmek
Akşam: bir adet balık
salata
1 dilim ekmek
Veee 2 saat yürüdümmmmm amaaa bitttimmm bennnn
canım kendini çok zorlama bence inş sağlıkla almamak üzere verirsin kilolarıvınnıma kavuştumçok şişim
spor yapamıyorum 9 haziranda memlekete gidiyorum 20 günlüğüne.. kirli çıkmasın diye spor yapmıyorum iki gündürdiyetime bugün dikkat edemedim kaldı önümde 4 gün.. cumartesi tüm gün yoldayım zaten hayatta bişey yiyip içemem kaldı üç gün 110 a düşer miyim bilmem elimden geleni yapıcam işin kötüsü öğle arası yürüyemiyorum da artık tam saat 12-13 arası bigün bayılıp kalıcam yolda
bende üzerime düşeni yarın sayarım28 mayıs haftası
pazartesi...xeyrocan
salı...gerbera
çarşamba...ipekyol
perşembe...ecemavi
cuma...senarist
4 Haziran Haftası
pazartesi...saphira
salı...shopaholic
çarşamba...saliss
perşembe...paşam
cuma...xeyrocan
en son perşembe ve cumanın sayımını yapıp listeyi güncel hale getirmiştim.Pazartesi gününden beri sayım yapılmadı sanıyorum..yani 28 mayıstan beri
sabah yediklerim şunlar
1-1 haslama yumurta
2-1 kibrit kutusu büyüklügünde peynir
3-5 yeşil zeytin
4-1 açık çay
5-kıvırcık bol
6-badem domates yedim
öylen yediklerim şunlar
1-1 elma
2-1 adet tutku bisküvi
3- diyet çay
4-soda
akşam yedikleride şunlar
1 -bol sebzeli patlıcak salatası çullama
2-yeşil salata
3- diyet çay
4-soda
yürüyüşte 3 saat yürüdüm
2012-06-05 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Nektarin 0.5 ADET 33.25
[2] Elma 0.5 ADET 30
[3] Karadut 30 GRAM 27.9
[4] Kayısı 4 ADET(10 GR.) 32
[5] Şehriyeli Pilav 0.3 PORSİYON 100.8
[6] Zeytinyağlı Taze Fasulye 0.5 PORSİYON 100
[7] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90
[8] dost süt 2 200ml 118
[9] Kellogs Special Tam Tahıllı 2 PORSİYON 306
Toplam : 837.95 kal.
eh işte idare eder..sağol canım
yok kız o kadar da değildün çozuttum,yarın da arkadaşa gitçem,kesin o da yapar bişiler şimdi,bakalım nasıl atlatıcam.olmazsa yarın akşam da yine yoğurt yerim dedim :18:
afiyet olsun canım.senin sonuçlarını çok merak ediyorum tavuk salata ayran diyetini daha önce duymamıştım
ohh yarasın tatil kuşumm
afiyet olsun datlım öğlen hem pirinçli çorba hem ekmek mi yedin,neyse Allahtan 1 dilimsporun süper
şimdi yumurtayı 1 adet yap bir sarı 2 beyaz olaraktan ben suya kırma tarafyarıyım bebem iyice pişiyo suda sonra süz onu sudan içine yogurt koy 2 dilim çavdar ekmeyiyle bak nasıl tok tutyo yayla çorbasındada un var bebem zararlısütüde layt iç kiraz 15 adet olucek erik 10 kayısı 5 unutma beyaz ekmegi hayatından çıkar seni seven paşa
canım 80 düşersem magnum yicem 75 düşersemde gene yicem 70 düşersemde frambuazlı pasta alıcem yaşasın
hatun tartıyla bozdu kafayı iyimial allahını seversen hangisini istersen ama simbo al ulen benimki ondan
canım saglıksız beslenme hareketsizlik ve sigara et katı yag çok tüketmek vs diye gidiyo işte damar sertligi kroner kalp hastalıklarına eş deger saglıklı yaşam sror işte o ka
dün eve geldim sonra hayde geri anneme orda kaldık bebem sabah erkenden eve geldim pc açmadan ablama gittim saat 9.30 gibi evdeydim bebem evde olsam sizleri taciz etmeden durabilirmiyim ben
rabbim yattıgı yerleri nur etsin işşallah günahlarını affetsin kardeşim
sagol bebem evdeyken içiyorum canım ama biryere gidince içemiyorum çünkü wc çok sık çıkıyouırm namaz kıldıgım için giyin çıkar olmuyo benim evimde klozet var kolay anlıcagın evde anasını aglatıyorum suyun
canım agrı olmuyo bebem anneni eve getirince sabullu suyla sil heryerini güzel bir giydir ve yıka bandajınıda çıkarırıkende dikkat et düşta çıkar suyu yesin banyoyu etsinde dikkat et bebem morarma kanama olmasın kasıktan girdikelri için kanama morarma oluyo egilip dogurlmasın rabbim şifa versin bebem annecigine
neyse yatırmadılar hastanede 7de evdeydi kuzum benim yanımda ama ağrıyo diyip duruyo her ağrı kesici içilebilirmi acaba :26:yeni tartımı babam yakalado o bilmiyordu tartım olduğunu
tavuk ayran hmm menün güzel 10 puan
aferin sana salişim inş listeyede süper bir dönüş yapmanı ümidediyorum şeker
canım kendini çok zorlama bence inş sağlıkla almamak üzere verirsin kiloları
bende üzerime düşeni yarın sayarım
sanada koca bir aferin 10 puan
afiyet olsun canım.paşacım öğlen yediklerin az olmuş.bir de akşam yediğin çullama hamur işi değil mi bacım?benim bildiğim çullama etli veya tavuklu,pirinçli,dolma içi gibi iç hazırlanan bir çeşit börek.girit mutfağından.sizin çullama nasıl?sabah yediklerim şunlar
1-1 haslama yumurta
2-1 kibrit kutusu büyüklügünde peynir
3-5 yeşil zeytin
4-1 açık çay
5-kıvırcık bol
6-badem domates yedim
öylen yediklerim şunlar
1-1 elma
2-1 adet tutku bisküvi
3- diyet çay
4-soda
akşam yedikleride şunlar
1 -bol sebzeli patlıcak salatası çullama
2-yeşil salata
3- diyet çay
4-soda
yürüyüşte 3 saat yürüdüm
tontişim ben bir süredir kahvaltılara 2-3 dilim ekmek koydum çünkü kuru yemiş yemiyorum dolayısyla b vitamini almıyorum ve saçlarım aşırı dökülüyor.öğlen ve akşam öğünlerimde mümkün olduğunca yemiyorum ekmeği.bu akşam sadece yoğurt yiyince ekmek de yedim.tabi hep t.buğday veya kepek oluyor yediklerimneyse hadi bu defa görmezden gelelim şekerim
yukarıdaki smileyler sana bişeyler anlatıyormu acaba karatayda yasak değil mi onlar şekerim
gözün aydın canımneyse yatırmadılar hastanede 7de evdeydi kuzum benim yanımda ama ağrıyo diyip duruyo her ağrı kesici içilebilirmi acaba :26:yeni tartımı babam yakalado o bilmiyordu tartım olduğunu
2012-06-05 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[2] Elma 0.5 ADET 30
[3] Karadut 30 GRAM 27.9
[8] dost süt 2 200ml 118
Afiyet olsun şekercim ben genelde kızımla paylaşıp ya da ondan arta kalanları yediğim için yarım yarım oluyorben bugün 2 nektar yedim çok güzeldiaa fasulyee vardı
tontişim ben bir süredir kahvaltılara 2-3 dilim ekmek koydum çünkü kuru yemiş yemiyorum dolayısyla b vitamini almıyorum ve saçlarım aşırı dökülüyor.öğlen ve akşam öğünlerimde mümkün olduğunca yemiyorum ekmeği.bu akşam sadece yoğurt yiyince ekmek de yedim.tabi hep t.buğday veya kepek oluyor yediklerim
1000 kl altına düşmek ağlıksız biliyorsun di mi
ben de karatayvari diyetime kalorisepetiyle kontrol ederek devam edeyim diyorum.günlük 1000-1300 kal. alayım nasıl sence?
günaydın canım neşe dolusun ne güzel.Günaydın Günaydın Günaydın
Sabah sporumu yapıp duşumuda aldım ilk mesaj benden olsun bugün.Haydi sizde kalkın tombul kuşlar hareket zamanı.Enerji fışkırıyor içimden.Kızım kalkmadan birazda kitap okuyayım
28 mayıs haftası
28 mayıs pazartesi sayımı
pazartesi...xeyrocan 8
salı...gerbera 18
çarşamba...ipekyol
perşembe...ecemavi 2
cuma...senarist 5
4 Haziran Haftası
pazartesi...saphira 14 :124:
salı...shopaholic 1 İZİNLİ (NETİ YOK)
çarşamba...saliss 2 İZİNLİ (SINAVI VAR)
perşembe...paşam 16 YİNE OLMADI PAŞAM
cuma...xeyrocan 8
bi de ben temmuza kadar mesaj sayımı da yapamayabilirim bi gidiyim orda duruma bakayım da haber veririm size :106:
ne güzel ya her zaman kalori sayarak mı yapıyorsun diyetini zor olmuyormu,bide kızlar bir şey soracam ben yediklerimden fazla kalori yakıyorum sporda kiloma nasıl etkiler.2012-06-05 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[2] Elma 0.5 ADET 30
[3] Karadut 30 GRAM 27.9
[8] dost süt 2 200ml 118
saol canım Rabbime şükürler olsungünaydın canım neşe dolusun ne güzel.
Evet ben hep kalori sayarak diyet yaptım canım.Ben ayrıntılara fazlaca takılan bir insanım bu diyeti yapmak içimi rahatlatıyor.Aksi halde ölçüyü tutturamıyorumne güzel ya her zaman kalori sayarak mı yapıyorsun diyetini zor olmuyormu,bide kızlar bir şey soracam ben yediklerimden fazla kalori yakıyorum sporda kiloma nasıl etkiler.
Allah kolaylık versinbu gün çok işim var evi köşe bucak temizleyecem yarına misafirlerim var kız kardeşlerim gelecek bide zeytinyağlı yaprak sarma istediler akşama sarayım yarına hazır olsun.
günaydın kızlar...ben takımdan ayrılma kararı aldımmm....2 gündür çok yoğunum...işyerinde elemnımız işten ayrıldı 2 gündür kızımla dükkan a gidiyoruz akşam 9 da anca eve giriyoruz ve sonrasında yemekti bulaşıktı drken pc yi açmaya halim mecalim bile olmuyor...1 hafta sonrada yurtdısından 1 aylıgına abimler geliyorr...o zamanda hiç vaktim olmıycak....zaten dolayısıyla ptesi ev salı hiç msj yazamadım size...ceza puanım zaten yoktu...belkide diskalifiye bile oldum....saphiracımuzun bir süre yogunlugum var izne ayrılayım diiyip yer tutmak istemiyorumm...ihtiyacı olan biri gelsin bu güzel takıma....hpinize muhabbetinizz...dostlugunuz...arkadaşlıgınızz....desteğiniz için çokkk çoookkk tşk ederim canlar...allahım hepimizin gönlüne göre versinnnn...umarım istediğimiz bedenlere ineriz sağlıkla mutlulukla.....
sizden ayrılamamm...mutlaka sık sık ugrarımmmmm öpüyorum hepinizi.....
günaydın kızlar...ben takımdan ayrılma kararı aldımmm....2 gündür çok yoğunum...işyerinde elemnımız işten ayrıldı 2 gündür kızımla dükkan a gidiyoruz akşam 9 da anca eve giriyoruz ve sonrasında yemekti bulaşıktı drken pc yi açmaya halim mecalim bile olmuyor...1 hafta sonrada yurtdısından 1 aylıgına abimler geliyorr...o zamanda hiç vaktim olmıycak....zaten dolayısıyla ptesi ev salı hiç msj yazamadım size...ceza puanım zaten yoktu...belkide diskalifiye bile oldum....saphiracımuzun bir süre yogunlugum var izne ayrılayım diiyip yer tutmak istemiyorumm...ihtiyacı olan biri gelsin bu güzel takıma....hpinize muhabbetinizz...dostlugunuz...arkadaşlıgınızz....desteğiniz için çokkk çoookkk tşk ederim canlar...allahım hepimizin gönlüne göre versinnnn...umarım istediğimiz bedenlere ineriz sağlıkla mutlulukla.....
şu kfleks o kadar doyuruyor mu canımAnladım canım tamam ekmek sınavınıda geçtin.
Bence de iyi fikir hesaplamak karataya geçince bende öyle yapacağım çünkü aksi halde ucu kaçıyor.şu fazlalıklardan acil kurtulayımda bir hayırlısıyla.1000 kal altı şu an beni pek bağlamıyor aslında çünkü kfleksle doyuyorum gerçekten hem de tatlı ihtiyacımı karşılıyor.Bir de dün ceviz yemiştim onu unutmuşum onu eklersem tam olur herhalde.
valla benim de hep aklımda.faceten görüşüyorduk ama uzun zamandır denk gelmiyoruz.Çok uzun zamandır geri dönmek üzere ayrıldı durumunda.gelmeycekse ona göre bir şeyler düşünelim diyorumBu arada sabah yürüyüş yaparken nev aklıma geldi.Geçende mesaj attım ama yanıt alamadım.Görüşeniniz var mı onunla.Merak ettim ne alemde
eine sağlık canım..sorun değil ayarlarız28 mayıs haftası
28 mayıs pazartesi sayımı
pazartesi...xeyrocan 8
salı...gerbera 18
çarşamba...ipekyol
perşembe...ecemavi 2
cuma...senarist 5
4 Haziran Haftası
pazartesi...saphira 14 :124:
çarşamba...saliss 2 İZİNLİ (SINAVI VAR)
perşembe...paşam 16 YİNE OLMADI PAŞAM
cuma...xeyrocan 8
bi de ben temmuza kadar mesaj sayımı da yapamayabilirim bi gidiyim orda duruma bakayım da haber veririm size :106:
kolay gelsin canım offf bayılırım sarmayaaabu gün çok işim var evi köşe bucak temizleyecem yarına misafirlerim var kız kardeşlerim gelecek bide zeytinyağlı yaprak sarma istediler akşama sarayım yarına hazır olsun.
haydaa! canım sen bilirsin tabiki ama biz ayrılmanı istemeyiz.yine de özel hayatından dolayı vakit ayıramam diyorsan,geri dönmek üzere ayıralım seni.takımdan ayrılırsan 6 ay hiç bir takımda yarışamazsıngünaydın kızlar...ben takımdan ayrılma kararı aldımmm....2 gündür çok yoğunum...işyerinde elemnımız işten ayrıldı 2 gündür kızımla dükkan a gidiyoruz akşam 9 da anca eve giriyoruz ve sonrasında yemekti bulaşıktı drken pc yi açmaya halim mecalim bile olmuyor...1 hafta sonrada yurtdısından 1 aylıgına abimler geliyorr...o zamanda hiç vaktim olmıycak....zaten dolayısıyla ptesi ev salı hiç msj yazamadım size...ceza puanım zaten yoktu...belkide diskalifiye bile oldum....saphiracımuzun bir süre yogunlugum var izne ayrılayım diiyip yer tutmak istemiyorumm...ihtiyacı olan biri gelsin bu güzel takıma....hpinize muhabbetinizz...dostlugunuz...arkadaşlıgınızz....desteğiniz için çokkk çoookkk tşk ederim canlar...allahım hepimizin gönlüne göre versinnnn...umarım istediğimiz bedenlere ineriz sağlıkla mutlulukla.....
eline sağlık canım28 mayıs haftası
30 mayıs çarşamba sayımı
pazartesi...xeyrocan 3
salı...gerbera 4
çarşamba...ipekyol 7
perşembe...ecemavi 7
cuma...senarist 1
4 Haziran Haftası
pazartesi...saphira 16
çarşamba...saliss 3 İZİNLİ (SINAVI VAR)
perşembe...paşam 4
cuma...xeyrocan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?