Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kahve içince mutlumu olunur biri öyle dedi bi enerji bi mutluluk geliyor üzerime sorma dedi :26:
hadi yaaa özlemde gideriyor mu acaba hiç aramam kahveyi ama gideriyorsa içeyim
güzelmiş hayırlı olsun.benim teyzemlerde yan blokta oturuyor teyzemin kızıda yeni baskül almış oda diyete başladı diyetisyene gitmiş artık bende onun tartısında tartılırım
ne güzel senden mutlusu yok mutlu haberler almışsın
sen yazıbca annem de iyi olunca bende bir twist aldım ve şimdi yiyorum ve kalorisine baktım gerçekten 80 kalori
hmm kardeşim doğru söylemiş desene afiyet olsun ama alışkanlık haline getirme
neyse hadi bu defa görmezden gelelim şekerim

yukarıdaki smileyler sana bişeyler anlatıyormu acaba karatayda yasak değil mi onlar şekerim

neyse yatırmadılar hastanede 7de evdeydi kuzum benim yanımda ama ağrıyo diyip duruyo her ağrı kesici içilebilirmi acaba :26:yeni tartımı babam yakalado o bilmiyordu tartım olduğunu

menü
kahvaltı
domates,salatalık,yumurta,az peynir 1 dilim çavdar ekmek
öğlen ve akşam
tavuk salata ayran üçlüsü
su 3 litre
sporumu da yaptım.
tavuk ayran hmm menün güzel 10 puan
aferin sana salişim inş listeyede süper bir dönüş yapmanı ümidediyorum şeker
canım kendini çok zorlama bence inş sağlıkla almamak üzere verirsin kiloları
bende üzerime düşeni yarın sayarım

sanada koca bir aferin 10 puan

2012-06-05 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Nektarin 0.5 ADET 33.25
[2] Elma 0.5 ADET 30
[3] Karadut 30 GRAM 27.9
[4] Kayısı 4 ADET(10 GR.) 32
[5] Şehriyeli Pilav 0.3 PORSİYON 100.8
[6] Zeytinyağlı Taze Fasulye 0.5 PORSİYON 100
[7] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90
[8] dost süt 2 200ml 118
[9] Kellogs Special Tam Tahıllı 2 PORSİYON 306
Toplam : 837.95 kal.

ben bugün 2 nektar yedim çok güzeldiaa fasulyee vardı

evet canım yaa 11 de kalkıncaa saat 6 da öğle yemeği yedim yani sadece çorbaaa saaatler şaşırdıı ondan çok acıktım ekmek olmayaydım iyiydi

Evet kuzum yaa dedikleerin doğru ama kaç haftadır yumurta yemiodum ondan bugün kaçırdımm azcıkkiiraz 12 adet yedim

neyse yatırmadılar hastanede 7de evdeydi kuzum benim yanımda ama ağrıyo diyip duruyo her ağrı kesici içilebilirmi acaba :26:yeni tartımı babam yakalado o bilmiyordu tartım olduğunu

Tatlım yokk kendin ilaç vermee annenin damarlarını görüntülemek için damardan bi ilaç verdiler ya o bazn diğer ilaçlarla etkileşebiliyor 12 saat doktor önermediyse kullanmayın kendiniz:34:

Bennn dahaa adet olmadımm birr haftaa geciktiiiii canımmm çokk sıkkınnnn kuzummmm yaaaa noolllcammm benn bu şişşş halimleee

afiyet olsun canım.paşacım öğlen yediklerin az olmuş.bir de akşam yediğin çullama hamur işi değil mi bacım?benim bildiğim çullama etli veya tavuklu,pirinçli,dolma içi gibi iç hazırlanan bir çeşit börek.girit mutfağından.sizin çullama nasıl?
neyse hadi bu defa görmezden gelelim şekerim

yukarıdaki smileyler sana bişeyler anlatıyormu acaba karatayda yasak değil mi onlar şekerim
tontişim ben bir süredir kahvaltılara 2-3 dilim ekmek koydum çünkü kuru yemiş yemiyorum dolayısyla b vitamini almıyorum ve saçlarım aşırı dökülüyor.öğlen ve akşam öğünlerimde mümkün olduğunca yemiyorum ekmeği.bu akşam sadece yoğurt yiyince ekmek de yedim.tabi hep t.buğday veya kepek oluyor yediklerim
gözün aydın canım bence dr. un verdiği ilaçların dışına çıkmayın canım ne olur ne olmaz

1000 kl altına düşmek ağlıksız biliyorsun di mi

ben de karatayvari diyetime kalorisepetiyle kontrol ederek devam edeyim diyorum.günlük 1000-1300 kal. alayım nasıl sence?

ben bugün 2 nektar yedim çok güzeldiaa fasulyee vardı
Afiyet olsun şekercim ben genelde kızımla paylaşıp ya da ondan arta kalanları yediğim için yarım yarım oluyor

Anladım canım tamam ekmek sınavınıda geçtin.
Bence de iyi fikir hesaplamak karataya geçince bende öyle yapacağım çünkü aksi halde ucu kaçıyor.şu fazlalıklardan acil kurtulayımda bir hayırlısıyla.1000 kal altı şu an beni pek bağlamıyor aslında çünkü kfleksle doyuyorum gerçekten hem de tatlı ihtiyacımı karşılıyor.Bir de dün ceviz yemiştim onu unutmuşum onu eklersem tam olur herhalde.

Günaydın Günaydın Günaydın
Sabah sporumu yapıp duşumuda aldım ilk mesaj benden olsun bugün.Haydi sizde kalkın tombul kuşlar hareket zamanı.Enerji fışkırıyor içimden.Kızım kalkmadan birazda kitap okuyayım

Bu arada sabah yürüyüş yaparken nev aklıma geldi.Geçende mesaj attım ama yanıt alamadım.Görüşeniniz var mı onunla.Merak ettim ne alemde

28 mayıs haftası

28 mayıs pazartesi sayımı

pazartesi...xeyrocan 8
salı...gerbera 18
çarşamba...ipekyol
perşembe...ecemavi 2
cuma...senarist 5

4 Haziran Haftası

pazartesi...saphira 14 :124:
salı...shopaholic 1 İZİNLİ (NETİ YOK)
çarşamba...saliss 2 İZİNLİ (SINAVI VAR)
perşembe...paşam 16 YİNE OLMADI PAŞAM
cuma...xeyrocan 8

bi de ben temmuza kadar mesaj sayımı da yapamayabilirim bi gidiyim orda duruma bakayım da haber veririm size :106:

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın canım neşe dolusun ne güzel.

ellerine sağlık

ne güzel ya her zaman kalori sayarak mı yapıyorsun diyetini zor olmuyormu,bide kızlar bir şey soracam ben yediklerimden fazla kalori yakıyorum sporda kiloma nasıl etkiler.

bu gün çok işim var evi köşe bucak temizleyecem yarına misafirlerim var kız kardeşlerim gelecek bide zeytinyağlı yaprak sarma istediler akşama sarayım yarına hazır olsun.

günaydın kızlar...ben takımdan ayrılma kararı aldımmm....2 gündür çok yoğunum...işyerinde elemnımız işten ayrıldı 2 gündür kızımla dükkan a gidiyoruz akşam 9 da anca eve giriyoruz ve sonrasında yemekti bulaşıktı drken pc yi açmaya halim mecalim bile olmuyor...1 hafta sonrada yurtdısından 1 aylıgına abimler geliyorr...o zamanda hiç vaktim olmıycak....zaten dolayısıyla ptesi ev salı hiç msj yazamadım size...ceza puanım zaten yoktu...belkide diskalifiye bile oldum....saphiracımuzun bir süre yogunlugum var izne ayrılayım diiyip yer tutmak istemiyorumm...ihtiyacı olan biri gelsin bu güzel takıma....hpinize muhabbetinizz...dostlugunuz...arkadaşlıgınızz....desteğiniz için çokkk çoookkk tşk ederim canlar...allahım hepimizin gönlüne göre versinnnn...umarım istediğimiz bedenlere ineriz sağlıkla mutlulukla.....
sizden ayrılamamm...mutlaka sık sık ugrarımmmmm öpüyorum hepinizi.....

günaydın prensesler nasılsınız bakalım bugün gelen olur diye lokum tatlısı yapcam ama diyetimi bozmucam cnm hiç bi iş yapmak istemiyor ama mecburen kalkcam bulaşık süpürge yemek ortalığı toparlama beni bekliyor akşamüstü gitcem bide pazara teyzem anneler günü hediyesi olarak havlu aldırdı ona bakcamteyzemin namına banyo havlusu alcam kendimde tencere saklama kabı alcambugün annanemin eksikliğini hissettim iyice böyle yataklık bişi olunca ameliyat gibi hemen gelirdi bir torba doldururda ne kadar özledim onu

Son düzenleme:
günaydın canım neşe dolusun ne güzel.
saol canım Rabbime şükürler olsun
ne güzel ya her zaman kalori sayarak mı yapıyorsun diyetini zor olmuyormu,bide kızlar bir şey soracam ben yediklerimden fazla kalori yakıyorum sporda kiloma nasıl etkiler.
Evet ben hep kalori sayarak diyet yaptım canım.Ben ayrıntılara fazlaca takılan bir insanım bu diyeti yapmak içimi rahatlatıyor.Aksi halde ölçüyü tutturamıyorum
Sana gelince zaten kilo vermek için yediğinden fazlasını yakman lazım canım
bu gün çok işim var evi köşe bucak temizleyecem yarına misafirlerim var kız kardeşlerim gelecek bide zeytinyağlı yaprak sarma istediler akşama sarayım yarına hazır olsun.
Allah kolaylık versin

Canım hayırlısı olsun geri dönmek üzere ayrılsan daha mantıklı olur aslında.Böylece geri dönme imkanın olur.

28 mayıs haftası

30 mayıs çarşamba sayımı

pazartesi...xeyrocan 3
salı...gerbera 4
çarşamba...ipekyol 7
perşembe...ecemavi 7
cuma...senarist 1

4 Haziran Haftası

pazartesi...saphira 16
salı...shopaholic 1 İZİNLİ (NETİ YOK)
çarşamba...saliss 3 İZİNLİ (SINAVI VAR)
perşembe...paşam 4
cuma...xeyrocan

Yaaa shopammmm nedenn bölee bir karar aldığınıı anlıyorummm amaaa anlamakk istemiyorumm sanırımmm biziiii bırakkmaaa baakkkk nevciğimmm gelecemm dedi gelemiyorr kırmızıgülüm gelemiyorr gidenlerrr gelemiyorrr pofffff

şu kfleks o kadar doyuruyor mu canım
Bu arada sabah yürüyüş yaparken nev aklıma geldi.Geçende mesaj attım ama yanıt alamadım.Görüşeniniz var mı onunla.Merak ettim ne alemde
valla benim de hep aklımda.faceten görüşüyorduk ama uzun zamandır denk gelmiyoruz.Çok uzun zamandır geri dönmek üzere ayrıldı durumunda.gelmeycekse ona göre bir şeyler düşünelim diyorum
eine sağlık canım..sorun değil ayarlarız

5 in altında kalanlar mazaretlerinizi alabilir miyim????
kolay gelsin canım offf bayılırım sarmayaaa
haydaa! canım sen bilirsin tabiki ama biz ayrılmanı istemeyiz.yine de özel hayatından dolayı vakit ayıramam diyorsan,geri dönmek üzere ayıralım seni.takımdan ayrılırsan 6 ay hiç bir takımda yarışamazsın
eline sağlık canım

5 in altında kalanlar ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…