Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam herkese
evden çıkıyorum şimdi kızlar,size bakmadan çıkmayayım dedim.Arkadaşıma gidiyorum öptüm herkesi akşama görüşürüz

7.TAKIM FISTIKLARI
1-Saphira
2-Paşam3405
3-İpekyol51
4-Saliss
5-Gerbera1987
6-Senarist
7-Xeyrocan
8-Ecemavi(izinli)
9-Angiera(izinli)
10-Saferan(izinli)

Doğa abla ve nev yok şu an onlarıda listeye dahil ediyormuyuz bilmiyorum.Şu an izinli olanlar dahil 10 kişiyiz.Sanırım yeni üye alabiliriz sapişim ne dersin hem takımda canlılık olur

canım ben izinliyim.. tayin olduğum kurumda işe başlayana kadar 5 i tamamlayamayabilirim demiştim daha evvel.. tamamlayabiliyorum da bazen iş yoğunluğum çok bu ara tayin oluyorum ya ondan herşeyi temizleyip bitirip gitmem gerek :106:

Aynen katılıyorum gidiyorum ama gelecem diyenler yok gelmiyorlar veya gelemiyorlar.Hayat koşuşturmacası tabi
Kfleks gayet tok tutuyor canım extra hiçbirşeye ihtiyaç duymuyorum.Meyveyle hazırlıyrum ben 1 porsiyonu.Sabah kahvaltıda 6 tane kayısı ve sütle akşamda dut veya çilekle hazırlıyorum.Öğlende sebze yemeği yiyorum tamamdır
Listeyi hazırladım sapiş eğer gelmeyeceklerse bence takımı canlandıralım
selam herkese
evden çıkıyorum şimdi kızlar,size bakmadan çıkmayayım dedim.Arkadaşıma gidiyorum öptüm herkesi akşama görüşürüz

iyi eğlenceler

arkadaşlar haklı canım geri dönmek üzere ayrılman daha iyi olur.
selam herkese
iyi gezmeler kaçamak yapmamaya çalış.cumaya az kaldı.

evet ya böyle zamanlarda annelerin eksiği daha çok belli oluyor,bende bekarken annem ameliyat olmuştu ne yapacağımızı şaşırmıştık.Allah onları başımızdan eksik etmesin.

ya ben bunu anlamadım yukarıda çarşamba sayımı demişsin canım neden pazartesi,salı çarşamba.............yazıyorsunuz.kafam karıştı.

ya ben yanlış saymışım cumaymış benim ki xeyrocanınkini saymışım neyse yeni üye zaten bi faydamız dokunmuş oldu ama cumayı akşam evde sayarım ben anca

ya ben bunu anlamadım yukarıda çarşamba sayımı demişsin canım neden pazartesi,salı çarşamba.............yazıyorsunuz.kafam karıştı.

canım adının yanında yazan gün senin mesaj sayımı yapacağın gün adının yanındaki rakam da kişinin mesaj sayımı yaptığı gün yazdığın mesaj sayısı oluyor yani sen 28 mayıs haftası pazartesi yani 28 mayıs pazartesi 4 haziran haftası da cuma yani 8 haziran cuma günü sayım yapacaksın :106:

ama senin 28 mayısı ben saymışım yanlışlıkla

canım onlar görev günlerimiz.Yani nikimizin yanında yazan gün mesaj sayma görevimizin olduğu gün

teşekkürler kızlar,anladım.bide bende neden şu msjlarda yaptığınız eklentiler çıkmıyor.

Selam kızlar

Ben yeni eve gelebildim. Toplantı vardı okulda.

Geçmişe şöyle bir göz atıp dönüyorum hemen...

Ben izinli değilim artık canım döndüm. Bir de akabe vardı taşınma için izin almıştı haziran gibi dönerim diyordu.

selam herkese

İyi gezmeler canım. Orda cıss mamalardan yeme ama sakın...

Ne güzel canım yaa... Okurken ben de bir canlandım sanki...

Kızlar ben de sayım yapabilirim artık. anladığım kadarıyla shopacım izne ayrılacak onun sayımını ben yaparım...

Shopacım temelli gitme izne ayrıl müsait olunca dönersin o zman. Kendine çok iyi bak.

Afiyet olsun Paşam çullama nedir bilmiyorum hiç ben. Öğlen de o tutkuyu yemeseydin süpermiş menün sporun...

Salisim afiyet olsun... Menün sporun çok güzel...

rabbim yattıgı yerleri nur etsin işşallah günahlarını affetsin kardeşim

Çok saol paşacım... Beyin tümörü vardı ve artık 3-4 aydır yoğun bakımdaydı. Her an bekliyorduk haberini ama insan üzülüyor yine de elde olmadan...

sen yazıbca annem de iyi olunca bende bir twist aldım ve şimdi yiyorum ve kalorisine baktım gerçekten 80 kalori

Gerberacım kalorisi çok olmasa da içindeki şeker vs.. sana zararlı lütfen unutma.....

Afiyet olsun şekercim... Gayet hafif bir menü olmuş. Küçük muz yemişsin o kadarlık olur. Muzun kokusuna ben de dayanamıyorum bazen...

Saolasın ipekcim..

Kızımı emzirmeden keseli 1 hafta oldu. Benim kızımda bensiz 1 dk geçirmiyor. Gece ağlamalarına karşı tek çözüm gündüz olabildiğince çok oyun oynayarak onu yormak oldu (Onu yorayım derken ben de helak oldum..) . 2 gündür güzel uyuyor bu sayede. Sürt içirmiyoruz canım. Doktor içirmeyin 2 yaşını doldurana kadar dedi. Zaten kızımda pek istekli değil süt konusunda...
kahve içince mutlumu olunur biri öyle dedi bi enerji bi mutluluk geliyor üzerime sorma dedi :26:

valla ben de bir kafein bağımlısı olarak sabah kahve içmeden ayılamam ve o sabah kahvesi enerji ve mutluluk verir.....

başınız sağ olsun canım.

Saol canımm...

Gerberacım 2005 yılında bana da balon yaptılar. Kalp kapağımda daralma vardı. Anjiyoyla aynı yöntemle yapıyorlar. Korkacak bir şey yok. Anjiyo yapmalarının sebebi damarların durumunu görmek damarda daralma var mı dolaşım da bir sorun var mı vs. diye bakıyorlar. Umarım bir şeyi yoktur. Geçmiş olsun...

hay Allah Başınız sağolsun..mekanı cennet olsun

Saolasın canımm...

başınız saolsun tatlım

Saol canım...

perşem be cuma regl olurum diyordum ama bugün oldum bile. Tartıda 81.6 çıkıyorum Geçen haftakinden 1.9 kg fazla. Hiç kaçamak yapmadım sırf reglden dolayı mı bu kadar şiştim bilmiyorum ama canım sıkıldı.

Yarın da böyle çıkarsam sizlerin yüzdesini bozmayayım kızlar beni listeye dahil etmeyin isterseniz...

Kimsecikler yok buralarda ben de yürüyüş için dışarı çıkacağım biraz.

Kendinize iyi bakın hepiniz....

Çıkmadan aklıma geldi. Shopa izne ayrıldığı için onun sayım gününü ben yapayım demiştim. 5 haziran salı mesaj sayımını yapayım öyle çıkayım...

Buu regl ler nolacakk yaa böleee bennn birdeee adett deee olamadımmmm Angierammm canımm o kadarrrr sıkkın kiii sinirlerim zıp zıp oluyorrr adett olamayıncaa karnım burnumdaa gibi 4 aylık varr yaniiDarısı benim başıma yaniii 2 hafta gecikti

Canım yaa 2 hafta adetin gecikmesi hiç normal değil sanki. Benim ki hiç gününü geçirmez yıllardır. Bir sorun mu var acaba. daha önce doktora gittin mi bunun için. Regl öncesi gerginliği de haftalarca çekilmez canım yaa çok zor gerçekten. Umarım olursun bir an önce...

5 haziran salı Mesaj sayımı
pazartesi...xeyrocan 8
salı...gerbera 17
çarşamba...ipekyol 10
perşembe...ecemavi
cuma...senarist 5

4 Haziran Haftası
Pazartesi...saphira 14 :124:
salı...Angiera 6
çarşamba...saliss 10
perşembe...paşam 9
cuma...xeyrocan 9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…