28 mayıs haftası
30 mayıs çarşamba sayımı
pazartesi...xeyrocan 3
salı...gerbera 4
çarşamba...ipekyol 7
perşembe...ecemavi 7
cuma...senarist 1
4 Haziran Haftası
pazartesi...saphira 16
salı...shopaholic 1 İZİNLİ (NETİ YOK)
çarşamba...saliss 3 İZİNLİ (SINAVI VAR)
perşembe...paşam 4
cuma...xeyrocan
şu kfleks o kadar doyuruyor mu canım
valla benim de hep aklımda.faceten görüşüyorduk ama uzun zamandır denk gelmiyoruz.Çok uzun zamandır geri dönmek üzere ayrıldı durumunda.gelmeycekse ona göre bir şeyler düşünelim diyorum
eine sağlık canım..sorun değil ayarlarız
5 in altında kalanlar mazaretlerinizi alabilir miyim????
kolay gelsin canım offf bayılırım sarmayaaa
haydaa! canım sen bilirsin tabiki ama biz ayrılmanı istemeyiz.yine de özel hayatından dolayı vakit ayıramam diyorsan,geri dönmek üzere ayıralım seni.takımdan ayrılırsan 6 ay hiç bir takımda yarışamazsın
eline sağlık canım
5 in altında kalanlar ?????
Aynen katılıyorum gidiyorum ama gelecem diyenler yok gelmiyorlar veya gelemiyorlar.Hayat koşuşturmacası tabiYaaa shopammmm nedenn bölee bir karar aldığınıı anlıyorummm amaaa anlamakk istemiyorumm sanırımmm biziiii bırakkmaaa baakkkk nevciğimmm gelecemm dedi gelemiyorr kırmızıgülüm gelemiyorr gidenlerrr gelemiyorrr pofffff
Kfleks gayet tok tutuyor canım extra hiçbirşeye ihtiyaç duymuyorum.Meyveyle hazırlıyrum ben 1 porsiyonu.Sabah kahvaltıda 6 tane kayısı ve sütle akşamda dut veya çilekle hazırlıyorum.Öğlende sebze yemeği yiyorum tamamdırşu kfleks o kadar doyuruyor mu canım
valla benim de hep aklımda.faceten görüşüyorduk ama uzun zamandır denk gelmiyoruz.Çok uzun zamandır geri dönmek üzere ayrıldı durumunda.gelmeycekse ona göre bir şeyler düşünelim diyorum
selam herkese
evden çıkıyorum şimdi kızlar,size bakmadan çıkmayayım dedim.Arkadaşıma gidiyorum öptüm herkesi akşama görüşürüz
arkadaşlar haklı canım geri dönmek üzere ayrılman daha iyi olur.günaydın kızlar...ben takımdan ayrılma kararı aldımmm....2 gündür çok yoğunum...işyerinde elemnımız işten ayrıldı 2 gündür kızımla dükkan a gidiyoruz akşam 9 da anca eve giriyoruz ve sonrasında yemekti bulaşıktı drken pc yi açmaya halim mecalim bile olmuyor...1 hafta sonrada yurtdısından 1 aylıgına abimler geliyorr...o zamanda hiç vaktim olmıycak....zaten dolayısıyla ptesi ev salı hiç msj yazamadım size...ceza puanım zaten yoktu...belkide diskalifiye bile oldum....saphiracımuzun bir süre yogunlugum var izne ayrılayım diiyip yer tutmak istemiyorumm...ihtiyacı olan biri gelsin bu güzel takıma....hpinize muhabbetinizz...dostlugunuz...arkadaşlıgınızz....desteğiniz için çokkk çoookkk tşk ederim canlar...allahım hepimizin gönlüne göre versinnnn...umarım istediğimiz bedenlere ineriz sağlıkla mutlulukla.....
sizden ayrılamamm...mutlaka sık sık ugrarımmmmm öpüyorum hepinizi.....
iyi gezmeler kaçamak yapmamaya çalış.cumaya az kaldı.selam herkese
evden çıkıyorum şimdi kızlar,size bakmadan çıkmayayım dedim.Arkadaşıma gidiyorum öptüm herkesi akşama görüşürüz
günaydın prensesler nasılsınız bakalım bugün gelen olur diye lokum tatlısı yapcam ama diyetimi bozmucamcnm hiç bi iş yapmak istemiyor ama mecburen kalkcam bulaşık süpürge yemek ortalığı toparlama beni bekliyor akşamüstü gitcem bide pazara teyzem anneler günü hediyesi olarak havlu aldırdı ona bakcam teyzemin namına banyo havlusu alcam kendimde tencere saklama kabı alcam bugün annanemin eksikliğini hissettim iyice böyle yataklık bişi olunca ameliyat gibi hemen gelirdi bir torba doldururda ne kadar özledim onu
ya ben bunu anlamadım yukarıda çarşamba sayımı demişsin canım neden pazartesi,salı çarşamba.............yazıyorsunuz.kafam karıştı.28 mayıs haftası
30 mayıs çarşamba sayımı
pazartesi...xeyrocan 3
salı...gerbera 4
çarşamba...ipekyol 7
perşembe...ecemavi 7
cuma...senarist 1
4 Haziran Haftası
pazartesi...saphira 16
çarşamba...saliss 3 İZİNLİ (SINAVI VAR)
perşembe...paşam 4
cuma...xeyrocan
28 mayıs haftası
28 mayıs pazartesi sayımı
pazartesi...xeyrocan 8
salı...gerbera 18
çarşamba...ipekyol
perşembe...ecemavi 2
cuma...senarist 5
4 Haziran Haftası
pazartesi...saphira 14 :124:
çarşamba...saliss 2 İZİNLİ (SINAVI VAR)
perşembe...paşam 16 YİNE OLMADI PAŞAM
cuma...xeyrocan 8
bi de ben temmuza kadar mesaj sayımı da yapamayabilirim bi gidiyim orda duruma bakayım da haber veririm size :106:
ya ben bunu anlamadım yukarıda çarşamba sayımı demişsin canım neden pazartesi,salı çarşamba.............yazıyorsunuz.kafam karıştı.
ya ben bunu anlamadım yukarıda çarşamba sayımı demişsin canım neden pazartesi,salı çarşamba.............yazıyorsunuz.kafam karıştı.
canım onlar görev günlerimiz.Yani nikimizin yanında yazan gün mesaj sayma görevimizin olduğu gün
canım adının yanında yazan gün senin mesaj sayımı yapacağın gün adının yanındaki rakam da kişinin mesaj sayımı yaptığı gün yazdığın mesaj sayısı oluyor yani sen 28 mayıs haftası pazartesi yani 28 mayıs pazartesi 4 haziran haftası da cuma yani 8 haziran cuma günü sayım yapacaksın :106:
ama senin 28 mayısı ben saymışım yanlışlıkla
7.TAKIM FISTIKLARI
1-Saphira
2-Paşam3405
3-İpekyol51
4-Saliss
5-Gerbera1987
6-Senarist
7-Xeyrocan
8-Ecemavi(izinli)
9-Angiera(izinli)
10-Saferan(izinli)
Doğa abla ve nev yok şu an onlarıda listeye dahil ediyormuyuz bilmiyorum.Şu an izinli olanlar dahil 10 kişiyiz.Sanırım yeni üye alabiliriz sapişim ne dersin hem takımda canlılık olur
selam herkese
Günaydın Günaydın Günaydın
Sabah sporumu yapıp duşumuda aldım ilk mesaj benden olsun bugün.Haydi sizde kalkın tombul kuşlar hareket zamanı.Enerji fışkırıyor içimden.Kızım kalkmadan birazda kitap okuyayım
28 mayıs haftası
28 mayıs pazartesi sayımı
pazartesi...xeyrocan 8
salı...gerbera 18
çarşamba...ipekyol
perşembe...ecemavi 2
cuma...senarist 5
4 Haziran Haftası
pazartesi...saphira 14 :124:
çarşamba...saliss 2 İZİNLİ (SINAVI VAR)
perşembe...paşam 16 YİNE OLMADI PAŞAM
cuma...xeyrocan 8
bi de ben temmuza kadar mesaj sayımı da yapamayabilirim bi gidiyim orda duruma bakayım da haber veririm size :106:
günaydın kızlar...ben takımdan ayrılma kararı aldımmm....2 gündür çok yoğunum...işyerinde elemnımız işten ayrıldı 2 gündür kızımla dükkan a gidiyoruz akşam 9 da anca eve giriyoruz ve sonrasında yemekti bulaşıktı drken pc yi açmaya halim mecalim bile olmuyor...1 hafta sonrada yurtdısından 1 aylıgına abimler geliyorr...o zamanda hiç vaktim olmıycak....zaten dolayısıyla ptesi ev salı hiç msj yazamadım size...ceza puanım zaten yoktu...belkide diskalifiye bile oldum....saphiracımuzun bir süre yogunlugum var izne ayrılayım diiyip yer tutmak istemiyorumm...ihtiyacı olan biri gelsin bu güzel takıma....hpinize muhabbetinizz...dostlugunuz...arkadaşlıgınızz....desteğiniz için çokkk çoookkk tşk ederim canlar...allahım hepimizin gönlüne göre versinnnn...umarım istediğimiz bedenlere ineriz sağlıkla mutlulukla.....
sizden ayrılamamm...mutlaka sık sık ugrarımmmmm öpüyorum hepinizi.....
sabah yediklerim şunlar
1-1 haslama yumurta
2-1 kibrit kutusu büyüklügünde peynir
3-5 yeşil zeytin
4-1 açık çay
5-kıvırcık bol
6-badem domates yedim
öylen yediklerim şunlar
1-1 elma
2-1 adet tutku bisküvi
3- diyet çay
4-soda
akşam yedikleride şunlar
1 -bol sebzeli patlıcak salatası çullama
2-yeşil salata
3- diyet çay
4-soda
yürüyüşte 3 saat yürüdüm
Gelelimm banaa tam birr tatilll sarhoşluğu içindeyimm saat 3 de yattım sabah 11 de kalktımmm allahımmm görmeniz lasımm
Sabah: 2 haşlanmış yumurta
bir dilim ekmek
çok az peynir
biraz çemen
2 zeytin
Ara: 1 bardak süt
biraz kiraz
Öğle: yayla çorbası
bir dilim ekmek
Akşam: bir adet balık
salata
1 dilim ekmek
Veee 2 saat yürüdümmmmm amaaa bitttimmm bennnn
rabbim yattıgı yerleri nur etsin işşallah günahlarını affetsin kardeşim
sen yazıbca annem de iyi olunca bende bir twist aldım ve şimdi yiyorum ve kalorisine baktım gerçekten 80 kalori
kahvaltı:
1 yumurta
peynir
domates
biber
2 dilim ekmek
çay
ara: T. kahvesi
öğlen:
1 kase kısır
1 kase yoğurt
1 büyük bardak zero kola
ara:1 kase erik
akşam:
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 küçük muz
muz akşam öğünü için uygun olmadı ama çok güzel koktu yauv dayanamadım en sonunda yedim
Başınız saolsun canım.Allah mekanını cennet eylesin.Emzirme işine gelince daha yeniymiş canım 1 haftaya kadar düzene girer inş hem uykusu hem yemesi.Benim kızım normalde hiç anne baba aramaz ama emmeyi bıraktıktan sonra daha çok düşkün oldu.Dün uyurken bıraktım dışarı çıktım 1 saat olmadan annem aradı durmuyor uyandı sürekli ağlıyor dedi apar topar geldim.yavaş yavaş alışacak diye düşünüyorum.Süt içiyormu senin bebiş
kahve içince mutlumu olunur biri öyle dedi bi enerji bi mutluluk geliyor üzerime sorma dedi :26:
başınız sağ olsun canım.
haklısın cnm annemle konuştum sonunda kendimi daha da toparladım ama bir üzüntüm var herkes orda ben evdeyim teyzem kardeşim annemin arkadaşı babam bi anjiyoya bu kadar çok kişi giden varmıdır acabaameliyatlarda gelmedi bu kadar ama iyiki gitmişler mesela kardeşim teyzemi aşşadan almaya gitmiş arkadaşı kum torbasını bastırıyormuş çorba vermişler içememiş ayran aldırmış zaten hatunun en önemli içeceği ayran ve çay
hay AllahBaşınız sağolsun..mekanı cennet olsun
başınız saolsun tatlım
perşem be cuma regl olurum diyordum ama bugün oldum bile. Tartıda 81.6 çıkıyorum Geçen haftakinden 1.9 kg fazla. Hiç kaçamak yapmadım sırf reglden dolayı mı bu kadar şiştim bilmiyorum ama canım sıkıldı.
Yarın da böyle çıkarsam sizlerin yüzdesini bozmayayım kızlar beni listeye dahil etmeyin isterseniz...
Buu regl ler nolacakk yaa böleee bennn birdeee adett deee olamadımmmm Angierammm canımm o kadarrrr sıkkın kiii sinirlerim zıp zıp oluyorrr adett olamayıncaa karnım burnumdaa gibi 4 aylık varr yaniiDarısı benim başıma yaniii 2 hafta gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?