- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
PAzartesi tartı kontrol
Cuma: 57.8
Pazartesi: 57.8
Gramı gramına sabit
matematik61 yardım meleği öğretmenim
Hain mortim @Bonus kafa
Pazartesi bildirimi
Cuma 97.9
Bugün 97.8
Sporsuz.matematik61
Azmış bel fıtığımla spor yapmaya çalışıyorum insafbugün kas gevşeticiye başlıycam düzenli kullanıcam 1 ay.
Haftaya pazarteside dr a gidicem. Kalçamın ağrısı beni ağlatıyo
Buna rağmen yeniliceksin kıyamam.....
kaşısana cicikuşKasinmaaaaaaa
Miucum bunu olmayan eksinle sen mi soyluyosun :) kusura bakma ama dogruya dogru bonus 100 gr bile olsa eksiyle gelmis sen sabit.su an bile yüzdesi senden fazla
yok ya kapışıyoz biz bazen onla
sinir etti beni
Kız sen oruç değil mısın? Akşama daha çok eksisin demekki@MiuLego şuan tartıldım ve inanamiyorum eksideyim soktayim bayilcam öldüm anammmmmm çok mutluyum @Whiteblacklifehepfit cuma 68.2
Şuan 68.0 çok nadir pazartesi ekside oluyorum
senin sabit kalmana şaşırdımPAzartesi tartı kontrol
Cuma: 57.8
Pazartesi: 57.8
Gramı gramına sabit
matematik61 yardım meleği öğretmenim
Hain mortim @Bonus kafa
Biri banuya da iletsin benim adıma sevindiği kadar onun adına seviniyorum.
Veremediğinde de stresten içim şişiyor.
Eki Görüntüle 2141718
@MiuLego (58) ben sana ne dedim 58 olursun demedimmi bak oldunAferin sana kaptan
ma şal lahhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee@MiuLego şuan tartıldım ve inanamiyorum eksideyim soktayim bayilcam öldüm anammmmmm çok mutluyum @Whiteblacklifehepfit cuma 68.2
Şuan 68.0 çok nadir pazartesi ekside oluyorum
allah kabul etsin hippoşum anlaştık@MiuLego cnm ben oruçluyum.. iftardan önce tartılır bildiririm
iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın canımOyy kaptanım yoğunluktan Begüşe cevap verdim sadece geldim buradayımSen nasılsın
Nasılsın canım
ELLERİNE EMEĞİNE ESPRİLERİNE SAĞLIK BEEEEEEEEEEGELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
27 NİSAN HEDEFLERİ
@malipina (81.4) mali yine mi iyisin yinemi süpersin çok güzel bir ekşi eferin kiz sana
@Esra_4378 (68) hedefe ilk defa bu kadar yaklaşıyorum sanirim aferin bana
@tevafuk55 (61) bence süpersin manken gibisin kalbimin mezunesi
@Melegiimm22 (72.3) hedef tam olmasada yüzdemiz iyi bence ha bi gayret muhteşem bir yüzdeyle mezun ol bu hafta
@elfkkk (71) hedefe gayet yakınsın hastalıklarla uğraşmama rağmen çok güzel bir ekşi tebrik ederim
Liste göz kamastiriyorsunuz hepiniz maşallah @pempisler ve @Bonus sizdende böyle güzel katkılar bekliyorum listeniz hayırlı olsun
Eki Görüntüle 2141715
@lunya (65.5) bu nasıl bir kilo vermedir o nasıl bir eksidir Allahım inanamiyoreeeeYok kız ne inanmicam sen yaparsın
@eflalim (63.8) bu aralar tartiya pek takilmiyorsun korumada gibi takılmak istiyorsun dostum o zaman senden ricam sporlarını sakin bırakma birde mezurani sonucları görelimşunları da birak dimi datlum Eki Görüntüle 2141709
@Bonus (97.9) şu an şuradaki rakama bakmıyorum bile senin emeğine bakıyorum bu haftaki cabana ve çok mutluyum sana inanıyorum 80 leride göreceğiz lütfen sende inancını kaybetme(kız valla seni paralarim ona gore )
@Floweroflife (53) kız gene 54 u mu gördün sen ne yapsam seni saçını başını yolcam yaama hastasın geçmiş olsun çok dövmüyorum
@Sherrysherrylady (76.8) Allahım gözlerimizi eksinle doyurdunsana ne yapıyoruz en kıymetli bizim hayatımız kendimize iyi bakiyoruz
@pempisler (86.5) ekşi gayet güzel ama senden daha sağlıklı kilo vermeni istiyorum detoks için daha başlardanız bütün hafta sağlıklı beslen ki detoks a ihtiyacın kalmasin
@neslihan165 (91) o nasıl bir artı öyle bi an gözlerimin numarası yükseldi sandim
[=687273]@malahit[/USER] (56)
Deden için geçmiş olsun yani sayfada pek olmadığın için pek bi yorum yapmicam dönersen görüşürüz
@masum (68) artı oldu mu şimdi az da olsa ekşi geleydiama sistemini değiştirmeye çalışıyorsun bakalım vücudun nasıl tepki verecek ins. Bol eksi ile gel haftaya
@yumurtalikofte (108) ablacım hedefi 12 den vurdun süpersin sana çok çok aferin
@cakil80 (84) eksi eksidir canim uzun süredir bu sayıları gormuyordun çok sevindik heyecanımız inancımız yerine geldi haftaya dahada çok eksiyle gel
@Kajupi (62.5) eksimiz az hedefede pek uzağızbu hafta hedefi zorlayalım
@Whiteblacklife (55) hedef nireeeeeeee sen nireeeeeeehedefinin 5 kilo üstündesin sünger mi kız bu ver al ver al
smykmy (70.5) hedefe uzağız acucuk eksimiz var tmm hastalıklar var ama bebemmn sen beni böyle zor yenersin zu ha ha ha ha
Eki Görüntüle 2141716 o kilolar böyle gidiyor saniyorsan yaniliyoreeeee
@Sidelya95 (58)hedefe yakın değiliz sayfayada pek gelmiyorsun sankimkurtlar seni kaptı bide gomuyormu hemen yuvaya don
@kulkedisi30 (65.2) hedefe çok uzak kalmışsın yaniye böyle oldu bi düşün ve aynı hataları yapma bide böyle deneyelim bu hafta hedefi tutturması bekloyorum Eki Görüntüle 2141717
Çünkü türkiye de bu görüşe geçerli degil
@MiuLego (58) ben sana ne dedim 58 olursun demedimmi bak oldunAferin sana kaptan
nehirnil111 (51.6) korumanın gülü
begum75 (56.5) korumak istediğin aralık buysa gayet iyi canim
@igdedalii (57)seni üzmüyoruz sınavlarda başarılar diliyoruzspor yapıp kendini yorma ders çalış canim
@deynepnaz (62.5) kız az daha kilo alda listeye seni geri alalim morti olalım
hepfit (55.1) bu aralıkta korumak istiyorsan iyi ki şunu da unutma cuma verdiğini bugün almissin
matematik61 (57.5) korumanın kraliçesi misin nesin korumada ekşi
@hippoglisemi (65.8) aferin sanamezuniyet kilonada az kaldı gezdin yedin içtin ve muhteşem geri dönüş korumada bir marka olacaksin
@portakal Sulu Ordek (54.2) valla bence çok güzel görünüyorsun daha fazla eksiye ihtiyacın yok ama miu daha iyi bilir ona göre artıdasın al sana
@Ytmz (59.5) yoksun burda seni sorduk dalgalara
Kilo aldı battı dediler
@Efser hedef listesinde yoktun ama bu benden sana gelsin kilo bildirimineEki Görüntüle 2141713
ÇOK AMİNCumaya yeniden geri dönüyorum kaptanım ucundan gördük 52 pek durmam gibi yine bir şey yiyesim yok
İYİ KUZUM SEN NASILSIN?Miuşum nasılsın ♡♡♡
senin sabit kalmana şaşırdımbence cumaya süpriz yapacaksın
cıbıldak tartıldın demi,wc ye çıktın mı? bunlar önemli
2 gün sonra yüzde sıfır olacağımı kim söyledi ha bu uşağaSoyle düşün oranlama yaparsak yuzde 0 yuzde 0dır.2 gun sonra da 5 gun sonra da :)
iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın canım
lannnnnnnnnnnnnn erimeler son hızla devam ediyorduuuuuuuuuuuu
Hele 2 Mayıs gelsin, hep üst çalışacağım erisin gitsin , yaz geliyorlannnnnnnnnnnnnn erimeler son hızla devam ediyorduuuuuuuuuuuu
ortim harikasın
çıldıracağız cuma günü belli şimdiden
matematik61
ama banu sen bozuyorsun kuzucum o yüzden gitmiyor.. yoksa aç kal ver kilo olacak durumun..ya benim kafam çok karışık ben dün bi arkadaşa gititm 13 kilo vemriş
ve ben yaptıgım yöntemi söyleyinceböyle kaldı
ay napcma ben ya kafam iyice karıştı
ben acıkınca yiyorum diyor ya yiye yiye vermiş hatun
akşsam 9-10 da bile ara yapıyorum diyor
ay ben boşa mı eizyet çekiyorum yaaaa
efser ve bu arkadaşıma bakınca bildiklerimi unuttum yeminle kafam bir milyon oldu ya
aç kal vereme , insanlar yesin verisn
valla param olsa gidicem diyetisyene
2 mayısa ne kaldıHele 2 Mayıs gelsin, hep üst çalışacağım erisin gitsin , yaz geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?