masumm toplamda 23 kilo verdim,yiyerek verdim bendeya benim kafam çok karışık ben dün bi arkadaşa gititm 13 kilo vemriş
ve ben yaptıgım yöntemi söyleyinceböyle kaldı
ay napcma ben ya kafam iyice karıştı
ben acıkınca yiyorum diyor ya yiye yiye vermiş hatun
akşsam 9-10 da bile ara yapıyorum diyor
ay ben boşa mı eizyet çekiyorum yaaaa
efser ve bu arkadaşıma bakınca bildiklerimi unuttum yeminle kafam bir milyon oldu ya
aç kal vereme , insanlar yesin verisn
valla param olsa gidicem diyetisyene
Harikayım di mi ıh hıh hıh(Kemal Sunal gülme smileyi)harikasın beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hayırlı kandiller kuzum
23 kilo mu tebrik ediyorummasumm toplamda 23 kilo verdim,yiyerek verdim bende
acıkınca mideme bişeyler oluyo benim,canım cinim kalmıyo,biliyosun titreme geliyo
ama şuda var spor yaptım hemde çok spor yaptım,inceldim toparlandım ama daha varmı uğraşsam yapılacak çok şey var ama psikolojim,zamanım şimdilik uymuyo ama zamanla belki bişeyler olur
spora alıştım yapmayınca huzursuz oluyorum
teşekkür ederim23 kilo mu tebrik ediyorum
Kocama kızdım ya araba degistircekmis yoksa başka sıkıntı yokta öyle isteesra hayırdır?
neden canın sıkıldı
Çooook yoğunum canım hastaneye götürdük oğlanı kontrole sabah. Okula bırakıp işe girisicem. Oruç tutmayı bile unuttum bugünNego ne iş asıyorsun burayı
Hafta sonu yapamadım bu sefer. Hafta içi yapıcam inşaallahMelegiimm22
Nego
@Nevreste
@igdedali
kızlar neden spor puanları bu kadar düşük???? bu hafta da mı yenileceksiniz acaba siz
@hippoglisemi ha gayret sporunu arttırmalısın puanın çok az..
@elfkkk hastanedeydin biliyorum.. ama cumaya 4 gün var.. bu 4 günde SIFIR olan spor puanını bol bol spor yaparak çoğaltmalısın.. grubuna şuan zarar veriyor SIFIR puan olman..
Kocama kızdım ya araba degistircekmis yoksa başka sıkıntı yokta öyle iste
Kuzm kac gundut hastaydim yeni yeni topluyorum dAha bide annem burda ya gunler bos gecmedi hic ama toplamaya caliscam inşaAllahMelegiimm22
Nego
@Nevreste
@igdedali
kızlar neden spor puanları bu kadar düşük???? bu hafta da mı yenileceksiniz acaba siz
@hippoglisemi ha gayret sporunu arttırmalısın puanın çok az..
@elfkkk hastanedeydin biliyorum.. ama cumaya 4 gün var.. bu 4 günde SIFIR olan spor puanını bol bol spor yaparak çoğaltmalısın.. grubuna şuan zarar veriyor SIFIR puan olman..
Iyiyim ya çok önemli değil de ben bozuldum eşime bana sormadan arba değiştirmeye kalkıyor sanki bakkaldan çiklet aliyorGayet güzel menü su spor menü şahane
Puanın:10 iyi misin kuzum
Yoğurt pattis yap o zaman canım yada yoğurt kabakKizlar sabah ekmeksiz normal kahvaltimi yaptim.
Canim bisey istemiyor bugün.
Krizi firsata cevireyim diyorum.
Evde muz var yogurt var süt yok.
Süt yerine yogurt yesem muzla beraber detoks seysi olur mmu?
@MiuLego
Kuzm ben niyetliyim aksama bildirirm insaAllahkilo bildirimlerini göremedim göremiyorum.
Daha da söylemeyeceğim bildirin diye.
Zorla değil sonuçta.
Zor olmamalı bu kadar diye düşünüyorum.
Mutlu başladığım pazartesi moralim bozuldu.
Spor bildirimleri de üstüne tuz biber oldu.
NAsıl ve neden bu kadar az spor yaparız ki.
Hiç yakışmadı.
Benim de üst ince bacaklarim kalin.anladım esra aman dertler öyle olsun,yeni araba iyidir,kazasız belasız binmek nasip olsun
bide erkekler araba konusunda biraz hassas iyi araba bulduysa kaçırmak istemiyodur,tabi işin maddi boyutuda var
üst o kadar ince değil ama alt kısım bana çok benziyor
ANLATMAYA GEREK YOK GÖRÜYORSUNUZZZZZZZZZZZZZZZ
EKSİSİ YOK DENECEK KADAR AZ
CUMA GÜNÜ MORTİMİ AYAKLARIMIN ALTINA ALIP EZİP GEÇECEĞİMİ FARK ETTİNİZ DEĞİL Mİ
52 ler nerden geldi
ne güzel nasıl mutluluk verici sözler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?