begüşşşşşşşşşşşşşhepsni yaptım kız
cumaya saçlarımı kazıtayım diyorum ekstra olarakgöbeğimdeki piercing i çıkarmamıştım sabah.. o da -100 yapar zaten bonusla aynı eksideyiz yani
ne telaşı hayırdır . benimde boşanma telaşıBende iyiyim kuzum telaş koşuşturma devam
Banu ben 3 sene önce fln bizim sağlık ocağında olan bedava diyetisyene gidiyordum.. 2 ayda 9 kilo vermiştim.. hala ondan öğrendiğim şeyleri uygularım.. üstelik ücretsizdi.. tahlilleri fln da sağlık ocağında ücretsiz yaptırdım.. aile sağlık merkezleri varmış orda da ücretsiz diyetisyenler oluyormuş obezite ile mücadele için.. araştırsana bi..ya benim kafam çok karışık ben dün bi arkadaşa gititm 13 kilo vemriş
ve ben yaptıgım yöntemi söyleyinceböyle kaldı
ay napcma ben ya kafam iyice karıştı
ben acıkınca yiyorum diyor ya yiye yiye vermiş hatun
akşsam 9-10 da bile ara yapıyorum diyor
ay ben boşa mı eizyet çekiyorum yaaaa
efser ve bu arkadaşıma bakınca bildiklerimi unuttum yeminle kafam bir milyon oldu ya
aç kal vereme , insanlar yesin verisn
valla param olsa gidicem diyetisyene
ben yinede tatmin olmadım sende ödem neyim vardır
cuma süpriz yapmanı bekliyorum
ne telaşı hayırdır . benimde boşanma telaşı
ama banu sen bozuyorsun kuzucum o yüzden gitmiyor.. yoksa aç kal ver kilo olacak durumun..
ama denemek bedava.. akşam öğünü de koyup menüne öyle de deneyebilirsin.. ne kaybedersin ki?
Aaa canım boşanıyor musun üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşallah pek konuşamadık seninle sıkıntı ne bilmiyordum inşallah ferahlarsınne telaşı hayırdır . benimde boşanma telaşı
ne telaşı hayırdır . benimde boşanma telaşı
Banu ben 3 sene önce fln bizim sağlık ocağında olan bedava diyetisyene gidiyordum.. 2 ayda 9 kilo vermiştim.. hala ondan öğrendiğim şeyleri uygularım.. üstelik ücretsizdi.. tahlilleri fln da sağlık ocağında ücretsiz yaptırdım.. aile sağlık merkezleri varmış orda da ücretsiz diyetisyenler oluyormuş obezite ile mücadele için.. araştırsana bi..
sağol canım hayırlısı herşeyin. son konumda yazıyorAaa canım boşanıyor musun üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşallah pek konuşamadık seninle sıkıntı ne bilmiyordum inşallah ferahlarsınKız kardeşim evleniyor onun telaşı var kuzum böyle senin olayının üstüne söylemek pek olmadı ama
anlatcam
hemen kullanıcı adını da değiştirsene
sevinmiş gibi olmayım işin şakası evliliğe karşıyım ben de ondan böyle şebeklik yapıyorum.
Arkadaşlar 10 kere yazmışım hala anlaşılmadıysa diyetisyen bedavaydıBanu ben 3 sene önce fln bizim sağlık ocağında olan bedava diyetisyene gidiyordum.. 2 ayda 9 kilo vermiştim.. hala ondan öğrendiğim şeyleri uygularım.. üstelik ücretsizdi.. tahlilleri fln da sağlık ocağında ücretsiz yaptırdım.. aile sağlık merkezleri varmış orda da ücretsiz diyetisyenler oluyormuş obezite ile mücadele için.. araştırsana bi..
henüz bekleme aşamasındayız bakalım ne olacaka ben snein konunu okumuştum ya naptın n
Netten araştır yakınında obezite ile mücadele merkezi vardır illa..evet geçen bi arkadaşta deid bizimkinde yok canım
iş yeirme yakın bi hastane var 110 tl bi muayne bi kontrol ama şuan maddiyat el veriyor
bird ebildiigm şeyleri dinleyip birde para vermek üstüne
Arkadaşlar 10 kere yazmışım hala anlaşılmadıysa diyetisyen bedavaydı
hakkında hayırlısı olsun canımhenüz bekleme aşamasındayız bakalım ne olacak
Netten araştır yakınında obezite ile mücadele merkezi vardır illa..
amin inşallahahahah hippo ya anlamamıştım ben oysa
sen yazınca fark ettimm
hakkında hayırlısı olsun canım
bakayım bi ya merak ettim
her hafta 1 kere bozuyorsun çünkü kız anlatamıyorum aaaaaaaaaaaaya miu bu ifi zaten millet 4 gün yapıyor yada 5 gün
yine zayıflıyorrr inanki öyle yapıp zayıflayanlar var bende niden olmuyor
yiter ya yiterrrrrrrrrrrrrrr
Arkadaşlar 10 kere yazmışım hala anlaşılmadıysa diyetisyen bedavaydı
@eflalim ne iş asıyorsun burayı
Berat kandiliniz mübarek olsun kızlar,hayırlara vesile olsun inşallah
Cuma kilosu:64.6
Pazartesi 64.1
matematik61 @MiuLego
Artım fazla diye hafta sonu kaçamak yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?