Canım yaa 2 hafta adetin gecikmesi hiç normal değil sanki. Benim ki hiç gününü geçirmez yıllardır. Bir sorun mu var acaba. daha önce doktora gittin mi bunun için. Regl öncesi gerginliği de haftalarca çekilmez canım yaa çok zor gerçekten. Umarım olursun bir an önce...
5 haziran salı Mesaj sayımı
pazartesi...xeyrocan 8
salı...gerbera 17
çarşamba...ipekyol 10
perşembe...ecemavi
cuma...senarist 5
4 Haziran Haftası
Pazartesi...saphira 14 :124:
salı...Angiera 6
çarşamba...saliss 10
perşembe...paşam 9
cuma...xeyrocan 9
Bende polikistik over sendromuu var tatlım 13 yıldır tedavi oluyordum 10 sene doğum kontrol hapı kulllandım adet olmak için ama sonra 40 kiloya yakın kilo aldım ve doktor artık kiloların yüzünden doğum konrtrol haplarına devam edemeyiz dedi o nedenlee doktora da gitsem faydası yok ben sadece bu sene kilo verdikçee kendi kendime adet olmaya başladım onun harici hep ilaçlarla adet oldum
salisim sen burda bir ara zencefilli bir kür önermiştin. tekrar yazar mısın bana. Regl oldum ya tatlı krizine girdim ben resmen. İşe yarar mı acaba o kür bu konuda....
ben menümü yazayım bu arada
Sabah:
2 Haşlanmış yumurta
Öğlen:
Izgara köfte yoğurt 1 dukan krebi light kola
Akşam:
Tavuk sote yoğurt yiyeceğim.
aralarda 4 tane sütlü neskafe de içtim. Sabah uyanamam ben kahve içmeden ama bugün abarttım kahveyi. Bundan sonra daha çok yeşil çay içmeye çalışacağım.
Canım yaa üzüldüm bak şimdi. Ama bildiğim kadarıyla pko ve şeker kilo vermeni zorlaştırıyor. Kilo verince ikisinden de kurtulacaksıın hem. Artık sınavlarında bitti şekercim bu kilolardan kurtulmak için en uygun zaman canım. İnşallah kilo verdikçe her anlamda iyi olacaksın...
hoş geldin canımSelam kızlar
Ben yeni eve gelebildim. Toplantı vardı okulda.
Geçmişe şöyle bir göz atıp dönüyorum hemen...
reglidendir canım bende fazla çıkarırım tartıda sonra fıs diye gider,sen devam et diyetini bozma.perşem be cuma regl olurum diyordum ama bugün oldum bile. Tartıda 81.6 çıkıyorum Geçen haftakinden 1.9 kg fazla. Hiç kaçamak yapmadım sırf reglden dolayı mı bu kadar şiştim bilmiyorum ama canım sıkıldı.
Yarın da böyle çıkarsam sizlerin yüzdesini bozmayayım kızlar beni listeye dahil etmeyin isterseniz...
eline sağlık canım5 haziran salı Mesaj sayımı
pazartesi...xeyrocan 8
salı...gerbera 17
çarşamba...ipekyol 10
perşembe...ecemavi
cuma...senarist 5
4 Haziran Haftası
salı...Angiera 6
çarşamba...saliss 10
perşembe...paşam 9
cuma...xeyrocan 9
Allah kolaylık versin canım biz 2 gün geç olsak çatlıyoruz.ama ilaçsız olman daha iyi oluyor senin için.Bende polikistik over sendromuu var tatlım 13 yıldır tedavi oluyordum 10 sene doğum kontrol hapı kulllandım adet olmak için ama sonra 40 kiloya yakın kilo aldım ve doktor artık kiloların yüzünden doğum konrtrol haplarına devam edemeyiz dedi o nedenlee doktora da gitsem faydası yok ben sadece bu sene kilo verdikçee kendi kendime adet olmaya başladım onun harici hep ilaçlarla adet oldum
afiyet olsun canım menün çok güzel.ben menümü yazayım bu arada
Sabah:
2 Haşlanmış yumurta
Öğlen:
Akşam:
aralarda 4 tane sütlü neskafe de içtim. Sabah uyanamam ben kahve içmeden ama bugün abarttım kahveyi. Bundan sonra daha çok yeşil çay içmeye çalışacağım.
bu kür sadece tatlı krizleri için mibende çok işe yaradı kuzumm kullananlarda çok memnun ama bi dene istersen
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdaçal
1 tatlı kaşığı bal
4 damla çörek otu yağı
allah allah annemde olmamıştı doktora sor istersen:44::44:neyse yatırmadılar hastanede 7de evdeydi kuzum benim yanımda ama ağrıyo diyip duruyo her ağrı kesici içilebilirmi acaba :26:yeni tartımı babam yakalado o bilmiyordu tartım olduğunu
tavuk ayran hmm menün güzel 10 puan
aferin sana salişim inş listeyede süper bir dönüş yapmanı ümidediyorum şeker
canım kendini çok zorlama bence inş sağlıkla almamak üzere verirsin kiloları
bende üzerime düşeni yarın sayarım
sanada koca bir aferin 10 puan
afiyet olsun canım.paşacım öğlen yediklerin az olmuş.bir de akşam yediğin çullama hamur işi değil mi bacım?benim bildiğim çullama etli veya tavuklu,pirinçli,dolma içi gibi iç hazırlanan bir çeşit börek.girit mutfağından.sizin çullama nasıl?
tontişim ben bir süredir kahvaltılara 2-3 dilim ekmek koydum çünkü kuru yemiş yemiyorum dolayısyla b vitamini almıyorum ve saçlarım aşırı dökülüyor.öğlen ve akşam öğünlerimde mümkün olduğunca yemiyorum ekmeği.bu akşam sadece yoğurt yiyince ekmek de yedim.tabi hep t.buğday veya kepek oluyor yediklerim
gözün aydın canımbence dr. un verdiği ilaçların dışına çıkmayın canım ne olur ne olmaz
1000 kl altına düşmek ağlıksız biliyorsun di mi
ben de karatayvari diyetime kalorisepetiyle kontrol ederek devam edeyim diyorum.günlük 1000-1300 kal. alayım nasıl sence?
sendemi bürütüs sendemi benle dalga geçiyosun28 mayıs haftası
28 mayıs pazartesi sayımı
pazartesi...xeyrocan 8
salı...gerbera 18
çarşamba...ipekyol
perşembe...ecemavi 2
cuma...senarist 5
4 Haziran Haftası
pazartesi...saphira 14 :124:
salı...shopaholic 1 İZİNLİ (NETİ YOK)
çarşamba...saliss 2 İZİNLİ (SINAVI VAR)
perşembe...paşam 16 YİNE OLMADI PAŞAM
cuma...xeyrocan 8
bi de ben temmuza kadar mesaj sayımı da yapamayabilirim bi gidiyim orda duruma bakayım da haber veririm size :106:
ne olur gitme dayanamam yokluguna alışşamam demiş paşa şahirgünaydın kızlar...ben takımdan ayrılma kararı aldımmm....2 gündür çok yoğunum...işyerinde elemnımız işten ayrıldı 2 gündür kızımla dükkan a gidiyoruz akşam 9 da anca eve giriyoruz ve sonrasında yemekti bulaşıktı drken pc yi açmaya halim mecalim bile olmuyor...1 hafta sonrada yurtdısından 1 aylıgına abimler geliyorr...o zamanda hiç vaktim olmıycak....zaten dolayısıyla ptesi ev salı hiç msj yazamadım size...ceza puanım zaten yoktu...belkide diskalifiye bile oldum....saphiracımuzun bir süre yogunlugum var izne ayrılayım diiyip yer tutmak istemiyorumm...ihtiyacı olan biri gelsin bu güzel takıma....hpinize muhabbetinizz...dostlugunuz...arkadaşlıgınızz....desteğiniz için çokkk çoookkk tşk ederim canlar...allahım hepimizin gönlüne göre versinnnn...umarım istediğimiz bedenlere ineriz sağlıkla mutlulukla.....
sizden ayrılamamm...mutlaka sık sık ugrarımmmmm öpüyorum hepinizi.....
kız yapınca banada yolla sevaptır yerimgünaydın prensesler nasılsınız bakalım bugün gelen olur diye lokum tatlısı yapcam ama diyetimi bozmucamcnm hiç bi iş yapmak istemiyor ama mecburen kalkcam bulaşık süpürge yemek ortalığı toparlama beni bekliyor akşamüstü gitcem bide pazara teyzem anneler günü hediyesi olarak havlu aldırdı ona bakcam teyzemin namına banyo havlusu alcam kendimde tencere saklama kabı alcam bugün annanemin eksikliğini hissettim iyice böyle yataklık bişi olunca ameliyat gibi hemen gelirdi bir torba doldururda ne kadar özledim onu
şey kem küm amanın ne biliyim işlerim çoktu herhalde bebem ben çogunlukla gece yarısından sonra gelip yazıyorum haberin olsun28 mayıs haftası
30 mayıs çarşamba sayımı
pazartesi...xeyrocan 3
salı...gerbera 4
çarşamba...ipekyol 7
perşembe...ecemavi 7
cuma...senarist 1
4 Haziran Haftası
pazartesi...saphira 16
salı...shopaholic 1 İZİNLİ (NETİ YOK)
çarşamba...saliss 3 İZİNLİ (SINAVI VAR)
perşembe...paşam 4
cuma...xeyrocan
7.TAKIM FISTIKLARI
1-Saphira
2-Paşam3405
3-İpekyol51
4-Saliss
5-Gerbera1987
6-Senarist
7-Xeyrocan
8-Ecemavi(izinli)
9-Angiera(izinli)
10-Saferan(izinli)
Doğa abla ve nev yok şu an onlarıda listeye dahil ediyormuyuz bilmiyorum.Şu an izinli olanlar dahil 10 kişiyiz.Sanırım yeni üye alabiliriz sapişim ne dersin hem takımda canlılık olur
canım çullama patlıcanı önce deliyosun heryerinden sonra tüpün üstüne koyuyosun yada fırına veriyosun ister sebzeli ister yogurtlu yap yeBen izinli değilim artık canım döndüm. Bir de akabe vardı taşınma için izin almıştı haziran gibi dönerim diyordu.
İyi gezmeler canım. Orda cıss mamalardan yeme ama sakın...
Ne güzel canım yaa... Okurken ben de bir canlandım sanki...
Kızlar ben de sayım yapabilirim artık. anladığım kadarıyla shopacım izne ayrılacak onun sayımını ben yaparım...
Shopacım temelli gitme izne ayrıl müsait olunca dönersin o zman. Kendine çok iyi bak.
Afiyet olsun Paşam çullama nedir bilmiyorum hiç ben. Öğlen de o tutkuyu yemeseydin süpermiş menün sporun...
Salisim afiyet olsun... Menün sporun çok güzel...
Çok saol paşacım... Beyin tümörü vardı ve artık 3-4 aydır yoğun bakımdaydı. Her an bekliyorduk haberini ama insan üzülüyor yine de elde olmadan...
Gerberacım kalorisi çok olmasa da içindeki şeker vs.. sana zararlı lütfen unutma.....
Afiyet olsun şekercim... Gayet hafif bir menü olmuş. Küçük muz yemişsin o kadarlık olur. Muzun kokusuna ben de dayanamıyorum bazen...
Saolasın ipekcim..
Kızımı emzirmeden keseli 1 hafta oldu. Benim kızımda bensiz 1 dk geçirmiyor. Gece ağlamalarına karşı tek çözüm gündüz olabildiğince çok oyun oynayarak onu yormak oldu (Onu yorayım derken ben de helak oldum..) . 2 gündür güzel uyuyor bu sayede. Sürt içirmiyoruz canım. Doktor içirmeyin 2 yaşını doldurana kadar dedi. Zaten kızımda pek istekli değil süt konusunda...
valla ben de bir kafein bağımlısı olarak sabah kahve içmeden ayılamam ve o sabah kahvesi enerji ve mutluluk verir.....
Saol canımm...
Gerberacım 2005 yılında bana da balon yaptılar. Kalp kapağımda daralma vardı. Anjiyoyla aynı yöntemle yapıyorlar. Korkacak bir şey yok. Anjiyo yapmalarının sebebi damarların durumunu görmek damarda daralma var mı dolaşım da bir sorun var mı vs. diye bakıyorlar. Umarım bir şeyi yoktur. Geçmiş olsun...
Saolasın canımm...
Saol canım...
perşambe emrinize amadeyim bebem işşallah görüşürüz5 haziran salı Mesaj sayımı
pazartesi...xeyrocan 8
salı...gerbera 17
çarşamba...ipekyol 10
perşembe...ecemavi
cuma...senarist 5
4 Haziran Haftası
salı...Angiera 6
çarşamba...saliss 10
perşembe...paşam 9
cuma...xeyrocan 9
Bende polikistik over sendromuu var tatlım 13 yıldır tedavi oluyordum 10 sene doğum kontrol hapı kulllandım adet olmak için ama sonra 40 kiloya yakın kilo aldım ve doktor artık kiloların yüzünden doğum konrtrol haplarına devam edemeyiz dedi o nedenlee doktora da gitsem faydası yok ben sadece bu sene kilo verdikçee kendi kendime adet olmaya başladım onun harici hep ilaçlarla adet oldum
hoş geldin canım
reglidendir canım bende fazla çıkarırım tartıda sonra fıs diye gider,sen devam et diyetini bozma.
eline sağlık canım
Allah kolaylık versin canım biz 2 gün geç olsak çatlıyoruz.ama ilaçsız olman daha iyi oluyor senin için.
afiyet olsun canım menün çok güzel.
bu kür sadece tatlı krizleri için mi
allah allah annemde olmamıştı doktora sor istersen:44::44:
teşekkür edrim ttalım sizlere layık olmaya çalışıyorum
canım çullama patlıcanı közlüyosunya o bebem amanın yanınada bol biber közledim domates yemeklik sogan sarımsak maydonuz ay canım çekti iyimi anlıcagın çullama patlıcanlı oluyo ilk defa duydum böyle bir börek oldugunu kız ben birek yermiyim ay olsada yesel sıcak sıcak
sendemi bürütüs sendemi benle dalga geçiyosungörürüsünüz siz mesaj nasıl olıyomuş sorarım sizlere
ne olur gitme dayanamam yokluguna alışşamam demiş paşa şahirsensiz buranın tadı çıkarmı
kız yapınca banada yolla sevaptır yerimrabbim şifa versin bebem annecigimize işşallah
şey kem küm amanın ne biliyim işlerim çoktu herhalde bebem ben çogunlukla gece yarısından sonra gelip yazıyorum haberin olsunbinde bir boş bırakırım oda çok acil işim olursa oglanla ugraşıyoruz teyzesi yeni dogdu ama affet
canım çullama patlıcanı önce deliyosun heryerinden sonra tüpün üstüne koyuyosun yada fırına veriyosun ister sebzeli ister yogurtlu yap ye
perşambe emrinize amadeyim bebem işşallah görüşürüz
pko oldugundan biz kiloluyuz bebem ya o hastalık olmasa varya ne ka zayıf hanımlarız biz haberimiz yok
canım doğa ayrılmıştı yanlış hatırlamıyorsam..akabe ve nev 11 ve 12. kişiler oluyorlar.nevden uzun zamandır ses çıkmıyor.Gelmeyecekse onun yerine birini alırız.Aynı şekilde akabe de haziranda dönücem demişti ama hala ses seda yok.akabe de gelmeyecekse onun yerine de alırız tabi ama öncelikle durumlarının kesinleşmesi lazım ttalım7.TAKIM FISTIKLARI
1-Saphira
2-Paşam3405
3-İpekyol51
4-Saliss
5-Gerbera1987
6-Senarist
7-Xeyrocan
8-Ecemavi(izinli)
9-Angiera(izinli)
10-Saferan(izinli)
Doğa abla ve nev yok şu an onlarıda listeye dahil ediyormuyuz bilmiyorum.Şu an izinli olanlar dahil 10 kişiyiz.Sanırım yeni üye alabiliriz sapişim ne dersin hem takımda canlılık olur
regldendir canımperşem be cuma regl olurum diyordum ama bugün oldum bile. Tartıda 81.6 çıkıyorum Geçen haftakinden 1.9 kg fazla. Hiç kaçamak yapmadım sırf reglden dolayı mı bu kadar şiştim bilmiyorum ama canım sıkıldı.
Yarın da böyle çıkarsam sizlerin yüzdesini bozmayayım kızlar beni listeye dahil etmeyin isterseniz...
eline sağlık canım5 haziran salı Mesaj sayımı
pazartesi...xeyrocan 8
salı...gerbera 17
çarşamba...ipekyol 10
perşembe...ecemavi
cuma...senarist 5
4 Haziran Haftası
salı...Angiera 6
çarşamba...saliss 10
perşembe...paşam 9
cuma...xeyrocan 9
ben menümü yazayım bu arada
Sabah:
2 Haşlanmış yumurta
Öğlen:
Akşam:
menü
kahvaltı
domates,salatalık,yumurta,az peynir 1 dilim çavdar ekmek
öğlen ve akşam
tavuk salata ayran üçlüsü
su 3 litre
sporumu da yaptım.
canım menülerinde kısır dikkatimi çekti diyetini kötü etkilemiyormu bende çok severim ama yemeye korkuyorum.kahvaltı:
1 ad. muz
1 çay bardağı fındık
500 ml su
öğlen:
1.5 kase kısır
2 dilim çaylı kek
çay
kahve
akşam:
kabaklı yumurta (1 kabağı rendeledim,1.5 yemek kaşığı zeytinyağ ve az su ile hafif kavurdum.üstüne 2 yumurta kırdım)
1 kase yoğurt
½ dilim t.b. ekmeğinin sadece kabuk kısmı
suyum 1.5 lt oldu
yarım saat yürüyüş yaptım
şimdi gelelim yediklerime
sabah kahvaltısında
1- 2 tatlı kaşıgı çökelek yane lor
2-5 yeşil zeytin
3-badem domates
4- nane dereotu maydonoz
5- diyet çay
6-1 dilip çavdar ekmegi
öylen yedikelrimde şunlar
1- bir kase haslamış tavuk didilmiş
2- 6 adet yaprak dolması
3- 1 dilimn ev baklavası
4- soda içtim
akşam yedikelrimde şunlar
KOCA BİR HİÇ
1 DİLİM ,TATLI YEDİM DİYE AKŞAM YEMEGİ YEMEDİM KENDİMİ TERBİYE EDİYORUM SEN YERMİSİN TATLIYI AL SANA
canım menülerinde kısır dikkatimi çekti diyetini kötü etkilemiyormu bende çok severim ama yemeye korkuyorum.
kaçamağın küçükmüş ama kendimizi terbiye etmekte lazım.kaçamak kaçamaktır küçüğü büyüyü olmaz demi.
aslnda bugünkü kısır sürpriz oldu,arkadaşımdaydım.bu hafta 2. kez yemiş oldum.benim diyetimde kısır yenebilyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?