Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende polikistik over sendromuu var tatlım 13 yıldır tedavi oluyordum 10 sene doğum kontrol hapı kulllandım adet olmak için ama sonra 40 kiloya yakın kilo aldım ve doktor artık kiloların yüzünden doğum konrtrol haplarına devam edemeyiz dedi o nedenlee doktora da gitsem faydası yok ben sadece bu sene kilo verdikçee kendi kendime adet olmaya başladım onun harici hep ilaçlarla adet oldum

Eline sağlık canım:)

salisim sen burda bir ara zencefilli bir kür önermiştin. tekrar yazar mısın bana. Regl oldum ya tatlı krizine girdim ben resmen. İşe yarar mı acaba o kür bu konuda....

Canım yaa üzüldüm bak şimdi. Ama bildiğim kadarıyla pko ve şeker kilo vermeni zorlaştırıyor. Kilo verince ikisinden de kurtulacaksıın hem. Artık sınavlarında bitti şekercim bu kilolardan kurtulmak için en uygun zaman canım. İnşallah kilo verdikçe her anlamda iyi olacaksın...

ben menümü yazayım bu arada

Sabah:
2 Haşlanmış yumurta

Öğlen:

Izgara köfte yoğurt 1 dukan krebi light kola

Akşam:
Tavuk sote yoğurt yiyeceğim.

aralarda 4 tane sütlü neskafe de içtim. Sabah uyanamam ben kahve içmeden ama bugün abarttım kahveyi. Bundan sonra daha çok yeşil çay içmeye çalışacağım.

salisim sen burda bir ara zencefilli bir kür önermiştin. tekrar yazar mısın bana. Regl oldum ya tatlı krizine girdim ben resmen. İşe yarar mı acaba o kür bu konuda....

bende çok işe yaradı kuzumm kullananlarda çok memnun ama bi dene istersen

1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdaçal
1 tatlı kaşığı bal
4 damla çörek otu yağı

Afiyettt olsunn tatlımm menünnçok güzel olmuş süpersin

Evett tatlımm işiimm çokk zorrr kilolarrr gitmioo bende öle kolayy doktorr sanaaa çok fazlaa sabır lasım diyor gel geleleim sabırda bi yere kadar

Selam kızlar

Ben yeni eve gelebildim. Toplantı vardı okulda.

Geçmişe şöyle bir göz atıp dönüyorum hemen...
hoş geldin canım
reglidendir canım bende fazla çıkarırım tartıda sonra fıs diye gider,sen devam et diyetini bozma.
eline sağlık canım
Allah kolaylık versin canım biz 2 gün geç olsak çatlıyoruz.ama ilaçsız olman daha iyi oluyor senin için.
afiyet olsun canım menün çok güzel.

neyse yatırmadılar hastanede 7de evdeydi kuzum benim yanımda ama ağrıyo diyip duruyo her ağrı kesici içilebilirmi acaba :26:yeni tartımı babam yakalado o bilmiyordu tartım olduğunu
allah allah annemde olmamıştı doktora sor istersen:44::44:
teşekkür edrim ttalım sizlere layık olmaya çalışıyorum
canım çullama patlıcanı közlüyosunya o bebem amanın yanınada bol biber közledim domates yemeklik sogan sarımsak maydonuz ay canım çekti iyimianlıcagın çullama patlıcanlı oluyo ilk defa duydum böyle bir börek oldugunu kız ben birek yermiyimay olsada yesel sıcak sıcak
sendemi bürütüs sendemi benle dalga geçiyosungörürüsünüz siz mesaj nasıl olıyomuş sorarım sizlere
ne olur gitme dayanamam yokluguna alışşamam demiş paşa şahirsensiz buranın tadı çıkarmı
kız yapınca banada yolla sevaptır yerim rabbim şifa versin bebem annecigimize işşallah
şey kem küm amanın ne biliyim işlerim çoktu herhalde bebem ben çogunlukla gece yarısından sonra gelip yazıyorum haberin olsun binde bir boş bırakırım oda çok acil işim olursaoglanla ugraşıyoruz teyzesi yeni dogdu ama affet

canım çullama patlıcanı önce deliyosun heryerinden sonra tüpün üstüne koyuyosun yada fırına veriyosun ister sebzeli ister yogurtlu yap ye
perşambe emrinize amadeyim bebem işşallah görüşürüz

pko oldugundan biz kiloluyuz bebem ya o hastalık olmasa varya ne ka zayıf hanımlarız biz haberimiz yok

şimdi gelelim yediklerime
sabah kahvaltısında
1- 2 tatlı kaşıgı çökelek yane lor
2-5 yeşil zeytin
3-badem domates
4- nane dereotu maydonoz
5- diyet çay
6-1 dilip çavdar ekmegi

öylen yedikelrimde şunlar
1- bir kase haslamış tavuk didilmiş
2- 6 adet yaprak dolması
3- 1 dilimn ev baklavası
4- soda içtim

akşam yedikelrimde şunlar

KOCA BİR HİÇ
1 DİLİM ,TATLI YEDİM DİYE AKŞAM YEMEGİ YEMEDİM KENDİMİ TERBİYE EDİYORUM SEN YERMİSİN TATLIYI AL SANA

evet canım amaa malesef bu ayy olamadımm iştee 6 aydır ilaçsız oluyordum şimdi bu ay tekledim

bu kür sadece tatlı krizleri için mi

Eevett canım gün içindeee kan şekerinii dengeleyerekk etkiii ediyorrrVee zerdaçalın mide ve yemek borusuu üzerindee çokk güzell etkileri olduğu bulunmuş diyettee çok faydalıı oluyorr yaniii ülserleere iyi geliyor ve özefagus kanserini önlüyormuşş zerdaçal çok faydalı yani

Evett bebeğimm amaa napacazz bu illet hastalığa düşmüşüz bi kereee

canım doğa ayrılmıştı yanlış hatırlamıyorsam..akabe ve nev 11 ve 12. kişiler oluyorlar.nevden uzun zamandır ses çıkmıyor.Gelmeyecekse onun yerine birini alırız.Aynı şekilde akabe de haziranda dönücem demişti ama hala ses seda yok.akabe de gelmeyecekse onun yerine de alırız tabi ama öncelikle durumlarının kesinleşmesi lazım ttalım
regldendir canım
eline sağlık canım

az değil mi canım,bu menüyle yemeklere tatlılara saldırmıyor musun?

kahvaltı:
1 ad. muz
1 çay bardağı fındık
500 ml su

öğlen:
1.5 kase kısır
2 dilim çaylı kek
çay
kahve

akşam:
kabaklı yumurta (1 kabağı rendeledim,1.5 yemek kaşığı zeytinyağ ve az su ile hafif kavurdum.üstüne 2 yumurta kırdım)
1 kase yoğurt
½ dilim t.b. ekmeğinin sadece kabuk kısmı

suyum 1.5 lt oldu

yarım saat yürüyüş yaptım

menü
kahvaltı
domates,salatalık,yumurta,az peynir 1 dilim çavdar ekmek
öğlen ve akşam
tavuk salata ayran üçlüsü
su 3 litre
sporumu da yaptım.

KIZLAR MENÜMÜ DÜNDEN ALINTI YAPTIM AYNISI OLDUĞU İÇİN,daldım Hürrem karısına işlerim hep kaldı netten izledim bir türlü bitmedi ama güzeldi sezon finali.şimdide uykum kaçtı.

canım menülerinde kısır dikkatimi çekti diyetini kötü etkilemiyormu bende çok severim ama yemeye korkuyorum.

kaçamağın küçükmüş ama kendimizi terbiye etmekte lazım.kaçamak kaçamaktır küçüğü büyüyü olmaz demi.

aslnda bugünkü kısır sürpriz oldu,arkadaşımdaydım.bu hafta 2. kez yemiş oldum.benim diyetimde kısır yenebilyor canım

günaydın ilk mesaj benden olsun ee niye kimsecikler gelmedi bakalım ben birkaç gün giremicem evde kıyamet koptu daha sonra anlatırımha bide yarın izine ayırırsanız sevinirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…