günaydın ilk mesaj benden olsunee niye kimsecikler gelmedi bakalım ben birkaç gün giremicem evde kıyamet koptu daha sonra anlatırım ha bide yarın izine ayırırsanız sevinirim
tavsiye ederim canımbende şimdi karatay diyetini okuyordum güzel bir diyet belki düğünden sonra başlarım.
günaydıngünaydın ilk mesaj benden olsunee niye kimsecikler gelmedi bakalım ben birkaç gün giremicem evde kıyamet koptu daha sonra anlatırım ha bide yarın izine ayırırsanız sevinirim
günaydınnn şekerlerrrr
SAPHİRACIMM cnm o zaman senin ve takım içinsorun teşkil etmiycekse beni geri dönmek üzere ayır takımdan....gerçi ben sizden ayrı duramıcak gibiyimm zaten
günaydın ilk mesaj benden olsunee niye kimsecikler gelmedi bakalım ben birkaç gün giremicem evde kıyamet koptu daha sonra anlatırım ha bide yarın izine ayırırsanız sevinirim
günaydınnn şekerlerrrr
SAPHİRACIMM cnm o zaman senin ve takım içinsorun teşkil etmiycekse beni geri dönmek üzere ayır takımdan....gerçi ben sizden ayrı duramıcak gibiyimm zaten
kızlar bugün mezuniyet fotosu çekilmeyeeee gideceeemmmmm alırsammm sizedee gösteririimm çokkk heyecanlıyımmmm
ahbir bilsem sana dicemde bende bilmiyorum doktorum iyi kilo veririsen dedi pkodanda kurtulursun dedi
evet canım amaa malesef bu ayy olamadımm iştee 6 aydır ilaçsız oluyordum şimdi bu ay tekledim
Eevett canım gün içindeee kan şekerinii dengeleyerekk etkiii ediyorrrVee zerdaçalın mide ve yemek borusuu üzerindee çokk güzell etkileri olduğu bulunmuş diyettee çok faydalıı oluyorr yaniii ülserleere iyi geliyor ve özefagus kanserini önlüyormuşş zerdaçal çok faydalı yani
Evett bebeğimm amaa napacazz bu illet hastalığa düşmüşüz bi kereee
canım menülerinde kısır dikkatimi çekti diyetini kötü etkilemiyormu bende çok severim ama yemeye korkuyorum.
kaçamağın küçükmüş ama kendimizi terbiye etmekte lazım.kaçamak kaçamaktır küçüğü büyüyü olmaz demi.
bir kısırım bile yok anlıyormusunaslnda bugünkü kısır sürpriz oldu,arkadaşımdaydım.bu hafta 2. kez yemiş oldum.benim diyetimde kısır yenebilyor canım
canım hiç yapmadıgım şeyi yaptım uyuya kalmışımgünaydın ilk mesaj benden olsunee niye kimsecikler gelmedi bakalım ben birkaç gün giremicem evde kıyamet koptu daha sonra anlatırım ha bide yarın izine ayırırsanız sevinirim
hereye gidiyorusun acaba sengünaydınnn şekerlerrrr
11.30 kalktım canım kahvaltımı yaptım yeni geldim başına neler yapıyousnuz diye daha ev işlerim duruyo yatagımı kaldırmadım mutfak taşınıyo oglum hastaymış eşimi kandıramadım yollamadı otur oturdugun yerde dedi kavga ettikyagünaydın kızlarnerelerdesiniz bakalım
kızlar bugün mezuniyet fotosu çekilmeyeeee gideceeemmmmm alırsammm sizedee gösteririimm çokkk heyecanlıyımmmm
bir kısırım bile yok anlıyormusunokadar özledimki şöyle nar ekşili
onu unutmuşum şapişim şu listeye bi göz at tatlımonu unutmuşum şapişim şu listeye bi göz at tatlımBen izinli değilim artık canım döndüm. Bir de akabe vardı taşınma için izin almıştı haziran gibi dönerim diyordu.
Ne güzel canım yaa... Okurken ben de bir canlandım sanki...
Kızlar ben de sayım yapabilirim artık. anladığım kadarıyla shopacım izne ayrılacak onun sayımını ben yaparım...
Kızımı emzirmeden keseli 1 hafta oldu. Benim kızımda bensiz 1 dk geçirmiyor. Gece ağlamalarına karşı tek çözüm gündüz olabildiğince çok oyun oynayarak onu yormak oldu (Onu yorayım derken ben de helak oldum..) . 2 gündür güzel uyuyor bu sayede. Sürt içirmiyoruz canım. Doktor içirmeyin 2 yaşını doldurana kadar dedi. Zaten kızımda pek istekli değil süt konusunda...
Ben de ablamlardayım şimdi.Şu an bende en son bildirimden 1.9 kilo artıdayım napacağımı şaşırdım vallaperşem be cuma regl olurum diyordum ama bugün oldum bile. Tartıda 81.6 çıkıyorum Geçen haftakinden 1.9 kg fazla. Hiç kaçamak yapmadım sırf reglden dolayı mı bu kadar şiştim bilmiyorum ama canım sıkıldı.
Yarın da böyle çıkarsam sizlerin yüzdesini bozmayayım kızlar beni listeye dahil etmeyin isterseniz...
Allah kurtarsın.Regl dönemi bizim için kabus oldu
Buu regl ler nolacakk yaa böleee bennn birdeee adett deee olamadımmmm Angierammm canımm o kadarrrr sıkkın kiii sinirlerim zıp zıp oluyorrr adett olamayıncaa karnım burnumdaa gibi 4 aylık varr yaniiDarısı benim başıma yaniii 2 hafta gecikti
e geç sende karataya ye bacım
Benim anneminde var bu karışımdan o ilaç niyetine yiyor bir kavanoz var evdebende çok işe yaradı kuzumm kullananlarda çok memnun ama bi dene istersen
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdaçal
1 tatlı kaşığı bal
4 damla çörek otu yağı
şimdi gelelim yediklerime
sabah kahvaltısında
1- 2 tatlı kaşıgı çökelek yane lor
2-5 yeşil zeytin
3-badem domates
4- nane dereotu maydonoz
5- diyet çay
6-1 dilip çavdar ekmegi
öylen yedikelrimde şunlar
1- bir kase haslamış tavuk didilmiş
2- 6 adet yaprak dolması
3- 1 dilimn ev baklavası
4- soda içtim
akşam yedikelrimde şunlar
KOCA BİR HİÇ
1 DİLİM ,TATLI YEDİM DİYE AKŞAM YEMEGİ YEMEDİM KENDİMİ TERBİYE EDİYORUM SEN YERMİSİN TATLIYI AL SANA
Tamam canım durumları netleşsinde bakalımcanım doğa ayrılmıştı yanlış hatırlamıyorsam..akabe ve nev 11 ve 12. kişiler oluyorlar.nevden uzun zamandır ses çıkmıyor.Gelmeyecekse onun yerine birini alırız.Aynı şekilde akabe de haziranda dönücem demişti ama hala ses seda yok.akabe de gelmeyecekse onun yerine de alırız tabi ama öncelikle durumlarının kesinleşmesi lazım ttalım
Afiyet olsun ama kalorisini hesaplarsan bayağı tutar bunlarkahvaltı:
1 ad. muz
1 çay bardağı fındık
500 ml su
öğlen:
1.5 kase kısır
2 dilim çaylı kek
çay
kahve
akşam:
kabaklı yumurta (1 kabağı rendeledim,1.5 yemek kaşığı zeytinyağ ve az su ile hafif kavurdum.üstüne 2 yumurta kırdım)
1 kase yoğurt
½ dilim t.b. ekmeğinin sadece kabuk kısmı
suyum 1.5 lt oldu
yarım saat yürüyüş yaptım
bende şimdi karatay diyetini okuyordum güzel bir diyet belki düğünden sonra başlarım.
Saphira kısırın karatayda bir ölçüsü var mı mesela haftada 1-2 vs gibiaslnda bugünkü kısır sürpriz oldu,arkadaşımdaydım.bu hafta 2. kez yemiş oldum.benim diyetimde kısır yenebilyor canım
Ablamlarda kaldık dün gece ancak geldim hatta kaçak göçek giriyorum yapılacak bir sürü iş vargünaydın kızlarnerelerdesiniz bakalım
ne güzel o günlerimi özledim birdenkızlar bugün mezuniyet fotosu çekilmeyeeee gideceeemmmmm alırsammm sizedee gösteririimm çokkk heyecanlıyımmmm
Canım bence eşin haklı fazla kaptırma kendini.Çok bağlanıyorsun sonra da üzülüyorsun.hereye gidiyorusun acaba sendayak istemesin canın otur oturdugun yerde mesela ablam gelicek ban bende kalıcak ben düşünüyorum nasıl giriyim burayada yazıyım:18::18:artık onu uyuttuktan sonra girerim yazarım şimdiden söylüyüm mesaj yok demeyuin muhtemelen 12 sonra giri yazarım bugün sayım bende mesajları az yazında işimi kolaylaştırın
11.30 kalktım canım kahvaltımı yaptım yeni geldim başına neler yapıyousnuz diye daha ev işlerim duruyo yatagımı kaldırmadım mutfak taşınıyo oglum hastaymış eşimi kandıramadım yollamadı otur oturdugun yerde dedi kavga ettikyaiçim gidiyo oglanıu gözümle görmezsen meraktan ölücem
ne oldu bu topige kimse yok ya nerde o eski günler
Başınız saolsun canım.Nasıl yaptınız öyle taşınma işini.Kelebek hamile 4 çocuk bravo size vallaselam kızlar önce mesaj yazayım dedim sonra geçmişe bakacağım
cuma günü amcamız vefat etti bizde pazar kelebeğin evini taşıyacaktık ama cuma fenalaştığını duyunca alel acele evi topladık cumartesi taşınmak üzere sonra vefat haberi gelince annemle babam allelecele ankaraya gitti inanmayacaksınız ama evi kelebek ben vede 4 çocuk taşıdık sonrası tam bir perişanlık tabi bu arada herşey hızla gelişince internette taşınınca size haber veremedik
ahbir bilsem sana dicemde bende bilmiyorum doktorum iyi kilo veririsen dedi pkodanda kurtulursun dedi
ah kardeşim sinir oldum kuranda ye ye birşey olmaz dediler yedim ama pilav yemedim millet götürüyodu vallahi bir çatal ucundan aldım pilav enfes olmuştu eltimede deidm benden kilolu şeker var onda karbonhidrat dedim suratıma eee sen mecbursun kilo vermeye dedi bana ben bunu ne yapsam acaba diye düşünüyorum bende lafın altında kalırmıyım iyi bozdum birşey diyemedi millet iltifat ettikçe o kudurdu
bir kısırım bile yok anlıyormusunokadar özledimki şöyle nar ekşili
canım hiç yapmadıgım şeyi yaptım uyuya kalmışımcanım çok sıkkın eşimle tartıştık gece elimde olsa gece terkedicektim evi okadar olur seninde işşallah kötü birşeyin yoktur :18::18:
hereye gidiyorusun acaba sendayak istemesin canın otur oturdugun yerde mesela ablam gelicek ban bende kalıcak ben düşünüyorum nasıl giriyim burayada yazıyım:18::18:artık onu uyuttuktan sonra girerim yazarım şimdiden söylüyüm mesaj yok demeyuin muhtemelen 12 sonra giri yazarım bugün sayım bende mesajları az yazında işimi kolaylaştırın
11.30 kalktım canım kahvaltımı yaptım yeni geldim başına neler yapıyousnuz diye daha ev işlerim duruyo yatagımı kaldırmadım mutfak taşınıyo oglum hastaymış eşimi kandıramadım yollamadı otur oturdugun yerde dedi kavga ettikyaiçim gidiyo oglanıu gözümle görmezsen meraktan ölücem
aferim ah yanında degilimki elinden tutup götürüyüm mezuniyet törenine
onu unutmuşum şapişim şu listeye bi göz at tatlımonu unutmuşum şapişim şu listeye bi göz at tatlım
İyi oldu dönmen tatlım hoşgeldin.
Emzirme işinde bende aynı yöntemi uyguluyorum.Yorulunca hemen hemen hiç yormuyor beni
Ben de ablamlardayım şimdi.Şu an bende en son bildirimden 1.9 kilo artıdayım napacağımı şaşırdım valla
Allah kurtarsın.Regl dönemi bizim için kabus oldu
Benim anneminde var bu karışımdan o ilaç niyetine yiyor bir kavanoz var evde
yine mi kaçamak
Tamam canım durumları netleşsinde bakalım
Afiyet olsun ama kalorisini hesaplarsan bayağı tutar bunlar
Hadi bakalım beraber başlarız belki o zaman.Sizin düğün tarihi ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?