Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınnn şekerlerrrr
SAPHİRACIMM cnm o zaman senin ve takım içinsorun teşkil etmiycekse beni geri dönmek üzere ayır takımdan....gerçi ben sizden ayrı duramıcak gibiyimm zaten

bende şimdi karatay diyetini okuyordum güzel bir diyet belki düğünden sonra başlarım.
tavsiye ederim canım
günaydın ilk mesaj benden olsun ee niye kimsecikler gelmedi bakalım ben birkaç gün giremicem evde kıyamet koptu daha sonra anlatırımha bide yarın izine ayırırsanız sevinirim
günaydın
inşallah kötü bir şey yotur canım.yarın geri dönmek üzere ayrılmk istediğinden emin misin?kilo bildirimini yapacaksın ama değil mi?bir de tartı farkı durumun var.on bu hafat yazalım da,izinden döndüğünde iyice karışmasın ortalık
günaydınnn şekerlerrrr
SAPHİRACIMM cnm o zaman senin ve takım içinsorun teşkil etmiycekse beni geri dönmek üzere ayır takımdan....gerçi ben sizden ayrı duramıcak gibiyimm zaten

ayrılma zaten bizlerden
tamam canım yarın listeye yazarım izin durumunu yalnız yarın kilo bildiriminde bulun lütfen.herkesi sıfır yazmaktan fenalık geldi,dikkat çekiyor herkesçe

kahvaltı:

2 kk yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
domates
biber
2 dilim t.b. ekmeği + krem peynir
1 lokma tereyağlı ballı ekmek
çay

günaydın ilk mesaj benden olsun ee niye kimsecikler gelmedi bakalım ben birkaç gün giremicem evde kıyamet koptu daha sonra anlatırımha bide yarın izine ayırırsanız sevinirim

hayırdır tatlımmmm kötü bişi mi var

günaydınnn şekerlerrrr

yaaa ayrıllllmaaaaa kuzummmm yaaaa

kızlar bugün mezuniyet fotosu çekilmeyeeee gideceeemmmmm alırsammm sizedee gösteririimm çokkk heyecanlıyımmmm

ahbir bilsem sana dicemde bende bilmiyorum doktorum iyi kilo veririsen dedi pkodanda kurtulursun dedi
ah kardeşim sinir oldum kuranda ye ye birşey olmaz dediler yedim ama pilav yemedim millet götürüyodu vallahi bir çatal ucundan aldım pilav enfes olmuştu eltimede deidm benden kilolu şeker var onda karbonhidrat dedim suratıma eee sen mecbursun kilo vermeye dedi bana ben bunu ne yapsam acaba diye düşünüyorum bende lafın altında kalırmıyım iyi bozdum birşey diyemedimillet iltifat ettikçe o kudurdu
aslnda bugünkü kısır sürpriz oldu,arkadaşımdaydım.bu hafta 2. kez yemiş oldum.benim diyetimde kısır yenebilyor canım
bir kısırım bile yok anlıyormusunokadar özledimki şöyle nar ekşili
canım hiç yapmadıgım şeyi yaptım uyuya kalmışım canım çok sıkkın eşimle tartıştık gece elimde olsa gece terkedicektim evi okadar olurseninde işşallah kötü birşeyin yoktur :18::18:
günaydınnn şekerlerrrr
hereye gidiyorusun acaba sen dayak istemesin canın otur oturdugun yerde mesela ablam gelicek ban bende kalıcak ben düşünüyorum nasıl giriyim burayada yazıyım:18::18:artık onu uyuttuktan sonra girerim yazarım şimdiden söylüyüm mesaj yok demeyuin muhtemelen 12 sonra giri yazarım bugün sayım bende mesajları az yazında işimi kolaylaştırın
günaydın kızlar nerelerdesiniz bakalım
11.30 kalktım canım kahvaltımı yaptım yeni geldim başına neler yapıyousnuz diye daha ev işlerim duruyo yatagımı kaldırmadım mutfak taşınıyo oglum hastaymış eşimi kandıramadım yollamadı otur oturdugun yerde dedi kavga ettikya içim gidiyo oglanıu gözümle görmezsen meraktan ölücem
kızlar bugün mezuniyet fotosu çekilmeyeeee gideceeemmmmm alırsammm sizedee gösteririimm çokkk heyecanlıyımmmm

aferim ah yanında degilimki elinden tutup götürüyüm mezuniyet törenine

şimdi gelelim yediklerime
1- kibrit kutusu büyüklügünde peynir
2-badem domates
3- 1 bardak diyet çay
4- bir bardak su tatlı olaraktan ilaçlarımı içtim
spora gitmedim moralim bozuk diye neyi merak ediyorum biliyomusunuz bu erkekelr neder burunlarının dikine gider anlamış degilim
öylen daha düşünmedim belkim yerim belkim yemem sonra yazarım yediklerimi:44::44:

onu unutmuşum şapişim şu listeye bi göz at tatlımonu unutmuşum şapişim şu listeye bi göz at tatlım

İyi oldu dönmen tatlım hoşgeldin.
Emzirme işinde bende aynı yöntemi uyguluyorum.Yorulunca hemen hemen hiç yormuyor beni
Ben de ablamlardayım şimdi.Şu an bende en son bildirimden 1.9 kilo artıdayım napacağımı şaşırdım valla
Allah kurtarsın.Regl dönemi bizim için kabus oldu

selam kızlar önce mesaj yazayım dedim sonra geçmişe bakacağım
cuma günü amcamız vefat etti bizde pazar kelebeğin evini taşıyacaktık ama cuma fenalaştığını duyunca alel acele evi topladık cumartesi taşınmak üzere sonra vefat haberi gelince annemle babam allelecele ankaraya gitti inanmayacaksınız ama evi kelebek ben vede 4 çocuk taşıdık sonrası tam bir perişanlık tabi bu arada herşey hızla gelişince internette taşınınca size haber veremedik

kelebek eksi vermezler maazeretimiz var demişti ama inanın şimdi bağlandı net ilk burayı açtık
aslında internet kefede aradım ama buralarda bulamadım sormayın bir haftadır bi tatil bi tatil daha kapı dışarı çıkamadık hayırlısı herşey üst üste geldi

bende çok işe yaradı kuzumm kullananlarda çok memnun ama bi dene istersen

1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdaçal
1 tatlı kaşığı bal
4 damla çörek otu yağı
Benim anneminde var bu karışımdan o ilaç niyetine yiyor bir kavanoz var evde
yine mi kaçamak
Tamam canım durumları netleşsinde bakalım
Afiyet olsun ama kalorisini hesaplarsan bayağı tutar bunlar
bende şimdi karatay diyetini okuyordum güzel bir diyet belki düğünden sonra başlarım.

Hadi bakalım beraber başlarız belki o zaman.Sizin düğün tarihi ne zaman

2012-06-06 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Şeftali 1 ADET 60
[2] Cacık 1 PORSİYON 131
[3] Karadut 50 GRAM 46.5
[4] dost süt 1 200ml 59
[5] Kellogs Special Tam Tahıllı 1 PORSİYON 153
[6] etli güveç 1 porsiyon 342
[7] Kayısı 6 ADET(10 GR.) 48
[8] CEVİZ 2 adet 54
[9] dost süt 1 200ml 59
[10] Kellogs Special Tam Tahıllı 1 PORSİYON 153
Toplam : 1105.5 kal.

aslnda bugünkü kısır sürpriz oldu,arkadaşımdaydım.bu hafta 2. kez yemiş oldum.benim diyetimde kısır yenebilyor canım
Saphira kısırın karatayda bir ölçüsü var mı mesela haftada 1-2 vs gibi
günaydın kızlar nerelerdesiniz bakalım
Ablamlarda kaldık dün gece ancak geldim hatta kaçak göçek giriyorum yapılacak bir sürü iş var
ne güzel o günlerimi özledim birden
Canım bence eşin haklı fazla kaptırma kendini.Çok bağlanıyorsun sonra da üzülüyorsun.
ne oldu bu topige kimse yok ya nerde o eski günler
kız ben sana yasaklamadım mı böyle şeyler söylemeyi.Bunun yerine arkadaşlarım çıtırlarım sizi özledim de biz anlarız :13: :13: :13:
Başınız saolsun canım.Nasıl yaptınız öyle taşınma işini.Kelebek hamile 4 çocuk bravo size valla

Dimiii amaaa beraberr gidelim ablaa kardeşşş

Yaa hadi siz regl olup atacaksınız ben olamadımdaaa kalldımm benn yaa

Tatlımm gerçektenn ilaçç gibiiii benn artık abonesi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…