- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Hurmayı suda ıslatılmış kuzum güzelce robittan geçir 5 tane falan ondan sonra onu yoğurtta köy buzluğa at alsana dondurma muzla da cileklede çok güzel.oluyor bayılıyorum benAy dondurma deme her markete gittiğimizde herif alayım mı diye soruyo resmen dram
YapmaliyimHurmayı suda ıslatılmış kuzum güzelce robittan geçir 5 tane falan ondan sonra onu yoğurtta köy buzluğa at alsana dondurma muzla da cileklede çok güzel.oluyor bayılıyorum ben
Allah şifa versin oğlunaCanlarımmmmm takımımmmm özlem duyduklarımmmmmmmm kocaman bşr mer haaaa baaaaa...ben geldim inş......
3 4 gündür giremıyrm miumla sürekli iletsm halindeydk ama takımda bulunamadımmm.oglumn kannda enfesksiyon cıktı snra antbıyok tedavsı etkili olmadı iyi beslenmedgi icin..bu arafa bogaz ilthabı olms cnku kuzum..snra cuma 39.9 u gören bi ates..ve cumartesi artan enfeksıyon nedeniyle hastaneye yatıs...dün cıktk cok sükür ama kuzum tam olrk toparlanamdu inş zamnla toparlnacak.bu arada malasef diyetten tamamn koptım..hem psıkolojk olrk hemde beslnme olrk. Cumada olmam gereken reglıyı hala olamadm. Degsmeyen sey takımım..aklımdan hic cıkmayan ve diyete tekrar sarılmama vesile olan 7.takımımmm...
Kilom 73.3 malasef
Cuma 71.2 idi
Bir kısmı gelmeyen regl şişkinlği...
Bugün ayran detoksuna basladm inş cumaya toparlnms olacgmı düşünüyorum.hepinizinde destegiyle elbette..
@pembisler ayran detoksunu sen nasl yapmstn yanlşsa düzelteyim şimdiden inş
Oy çok geçmiş olsun canımKaç gündür siteye doğru dürüst giremiyorum kızlar kızımın işaret parmağında dolama ucuğu çıkmış
hee doğru yapayım öyle muzla falan da yaparımHurmayı suda ıslatılmış kuzum güzelce robittan geçir 5 tane falan ondan sonra onu yoğurtta köy buzluğa at alsana dondurma muzla da cileklede çok güzel.oluyor bayılıyorum ben
Valla mali yogurt sevsem ben hep yaparim böyle ama sevmiyorum istehee doğru yapayım öyle muzla falan da yaparım
Ayyy berna bu ne koptum
ben yoğurdu çok seviyom ama ev yoğurdu olcak marketinkini sevmiyorum şişiriyo rahatsız ediyo market yoğurduValla mali yogurt sevsem ben hep yaparim böyle ama sevmiyorum iste
Bitirdim
ben geçen sene hep saleple yapıyodum.bu yaz da yaparım gene heralde.o zamana zayıflamış da olurumValla mali yogurt sevsem ben hep yaparim böyle ama sevmiyorum iste
Ben de yapiyorum her hafta ogluma esime.ama kendim yemiyom.ben yoğurdu çok seviyom ama ev yoğurdu olcak marketinkini sevmiyorum şişiriyo rahatsız ediyo market yoğurdu
Evet suuu artırıcam 1 bardaktan artıra artıra zamanla 2 yaptm 2 yı de artırıcam wayytt.cayı kahvaltıdan hemen sonra ıctm kızdan nasıl ıctıgımı de bılmıyorm boluk porcuk zaten vaytımSu az spor güzel sabah kahvaltıda çayı bıraktın mi unuttun mu menü güzel
Paunin:9 su iç su iç su ic
Oyy acım suan vee ekler en cok sevdıgım seeyyyyAmcamlar çaya geldi, evimiz ekler, kurupastalarla doldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?