Al hepsi senin olsunOyy acım suan vee ekler en cok sevdıgım seeyyyy
Olmassıınn eksıler benm olsn lunyaa.esım her hafta alırdı dıyetten berı anlasma yaptık almıyo.ılk 2 hafta aldı alma demedım mı nıye aldın dedm hafta bırden bısey olmaz ye ye dedı yemeyınce almadı artık ne yapalm tartıda kı eksı daha tatlıAl hepsi senin olsun
Bizim eve girmiyor öyle şeyler, mecbur yarın komşuya çaya gideceğizOlmassıınn eksıler benm olsn lunyaa.esım her hafta alırdı dıyetten berı anlasma yaptık almıyo.ılk 2 hafta aldı alma demedım mı nıye aldın dedm hafta bırden bısey olmaz ye ye dedı yemeyınce almadı artık ne yapalm tartıda kı eksı daha tatlı
Miiiuuuummmmm sporum var kuzum
tevafuk55
@Sherrysherrylady
sporlarınız nerede kızlar neden SIFIR puan oralar???
@FloweroflifeWhiteblacklife kızlar sporlarınız çok az hiç yakışıyor mu?
Benimkide cok duzensiz uyudu bu günBi kere de erken uyu be yavrum
Cok cok tesekkürler canım inş inş elimden geleni yapcmCanim hastanede yedigin için şiştiysen bu senin iraden ve sende farkindasinki dikkatte edebilirdim zaten diyorsun tam olarak ne yedin içtin bilinmediği için tabi yanlış anlamalar olabilir ama çocuğunun basında uykusuz devamlı ayakta durup şişmem de olağan buna kimse birşey diyemez hem spor hem menü dikkat edildiği halde pazartesi +1 üstü bile geldiğim oldu benim özellikle bakliyat yiyince sağlıklı ama beni fena şişiriyor iner diyoruz geçiyoruz sende hem dinlen hem yediklerine dikkat temizlersin
.canm diyetsyen verdi diye sakncası yok dye düşndüm ama peki dikkt edermDetoks yapılmış yine de paketli gıdaya hayır
Puanın:8
amin inş canm benim cümlesineAllah şifa versin oğluna
tşk ederim canımPempisler aynen devam kuzum maşallah diyeyim
Puanın:10 menü harika
tşk ederim canım
Amiin amiiinnAnca gelebildim gencler
bugun toplantilarm vardı
Sukur guzel gecti
Su mubarek günü dualarla kapaticam
Allahim bu grupta olan tüm arkadaslarimi ideal kilolarına kavustur..
AllahımAusencia anneannemin yavrusunu saglicakla kucagına almasını nasip et
Allahim @MiuLego ya hayır diyemeyecegi fit yagusuklu kariyerli hayırli bir es adayi çikart
Allahım gruptaki tum arkadaslarimdan sen razı olBeni hic gormeden bana destek olan tüm arkadaşlarimın gönlunden geceni kendilerine hayirli eylerek nasip et
Amin
Amin
Amin
Sanirm bende su tuttumYaa oruç beni neden şişiriyokarnım şiş yinee...
amin amin aminAnca gelebildim gencler
bugun toplantilarm vardı
Sukur guzel gecti
Su mubarek günü dualarla kapaticam
Allahim bu grupta olan tüm arkadaslarimi ideal kilolarına kavustur..
AllahımAusencia anneannemin yavrusunu saglicakla kucagına almasını nasip et
Allahim @MiuLego ya hayır diyemeyecegi fit yagusuklu kariyerli hayırli bir es adayi çikart
Allahım gruptaki tum arkadaslarimdan sen razı olBeni hic gormeden bana destek olan tüm arkadaşlarimın gönlunden geceni kendilerine hayirli eylerek nasip et
Amin
Amin
Amin
Iste alma öpme desen sende kiskanci fenası yokOffff öpmesinler cocuklari ya
Çok saol cnmOy çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?