Günaydın mortim ben yürüyüş yapıyom sen napıyonhayırlı sabahlar herkese
günaydın canım sabah sabah niye yoruluyorsunki,bende kızı emzşriyorum mortim buhun yarın iş çok spor tapamayacağım bugun temizilk hazırlık yarın gunduz de akşam da misafir varGünaydın mortim ben yürüyüş yapıyom sen napıyon
Sen otur dinlen yorulma ben yaparım senin yerine sporgünaydın canım sabah sabah niye yoruluyorsunki,bende kızı emzşriyorum mortim buhun yarın iş çok spor tapamayacağım bugun temizilk hazırlık yarın gunduz de akşam da misafir var
Banuuu yazmazsan daha kötü oluyor bilmiyo musun kuzumDiyetim hiç iyi gitmiyor
Menü o yüzden yazmıyorum
Kendimle uğraştırmaltan bıktım sizi
Eğer toparlarsam yazarım menüsmykmy benim diyet kardeşime bı öpücük gelsin
Zaten tadı o kadar güzel olmuyor, fazla yenmiyorKendine yulaf ezmesiyle kurabiye yapsana kayısılı hurmalı filan. O zaman 6 değil 2 taneyle durdurabilirsin kendini
Ben miyim canım takım arkadaşın?Miummm takımın kaptanı oldgnu ve anlayıslı tavrını bir kez daha sergiledin bunun icin tesekkürler...evet gerckten hastanedede sadık kalablrdm zor da olsa ama bu durum benim ilkönce psıkolojk olarak kendmi burakmamdan kaynaklndı ve evet işte burda yablıs yaptım.hatamn farkndayum ve bugün ayran detoksuma baslms bulunuyrm.bunun dısnda oglumn hasta oldgnu detayına bile girerek anlatsıma ragmen nasıl böle bişey yapar.. inanamıyrm..takım hakkı ..gibi cümleler sarf eden arkadaslarmasözüm olmaz.Rabbim her evlada sifalar versin inş.mium anlatslı ve sahiplenen tavrından öperim @MiuLego
Kuzu sut ve muzu koyu kıvamda yaparsan sütle de oluyor ama biraz sütü kaynayıp suyunu uçurman lazımValla mali yogurt sevsem ben hep yaparim böyle ama sevmiyorum iste
Ben gelip cemkireyim kuzu, bayramda ordayım canına okurum onlarınIste alma öpme desen sende kiskanci fenası yok
Sabah yedim sonuç bekliyorum
Sağol canımgeçmiş olsun efserdikkat et kendine,doktora gitmeyi ihmal etme
Aaa ciddimisin fitim geliyorrrBen gelip cemkireyim kuzu, bayramda ordayım canına okurum onların
Çocukluğumun pastasiAmcamlar çaya geldi, evimiz ekler, kurupastalarla doldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?