Günaydın canım acıkcası kimin dediğini bilmiyrm birebir özel bi yorumdeğildi yazdıklarım.bide su var..benım bu takımda bana söylenilenlerden yada uyarılardan etkilenmem icin illa kaptan yardmcsı olman gerekmez zaten.ben herkesin fikrini cok önemsiyorum.senn de..o yüzden sana sözüm olmasın tesekkürüm olsun kamcılayıcı yorumun icinBen miyim canım takım arkadaşın?
Kaptan yardımcısıyım farkında mısın?
Ve evet listeyi düşünmek durumundayım.
En azından psikolojik olarak yediğini kabul etmişsin. Benim de sana sözüm olamaz
Benimde
Efser görmedim geçmiş olsun neyin vardı?Dünkü menüm ( hastalığımdan dolayı pek listeme uyamadım)
Sabah Türk kahvesi kiraz sapı çayı
Kahvaltı
1 yumurta
2 kb peynir
2 zeytin
1 ceviz
3 dilim çavdar ekmeği
Ara 1 hurma süt
Öğlen haşlanmış buğday
1 yumurta ile melemen
1 dilim çavdar ekmeği
Ara mate cayı
Akşam
3 çatal kadar tavuk
1 dilim çavdar ekmeği
Olabilir, gerçi bayram çok kısaAaa ciddimisin fitim geliyorrrbelki bi görüşme ayarlaya biliriz neden olmasın ki
Geçmiş olsun cnmGünaydın canım acıkcası kimin dediğini bilmiyrm birebir özel bi yorumdeğildi yazdıklarım.bide su var..benım bu takımda bana söylenilenlerden yada uyarılardan etkilenmem icin illa kaptan yardmcsı olman gerekmez zaten.ben herkesin fikrini cok önemsiyorum.senn de..o yüzden sana sözüm olmasın tesekkürüm olsun kamcılayıcı yorumun icinhepfit
PikiOlabilir, gerçi bayram çok kısaaz kalicam orda, yine de haberleşelim
Dün kilo bildirimide yapmadin canim amaAnca gelebildim gencler
bugun toplantilarm vardı
Sukur guzel gecti
Su mubarek günü dualarla kapaticam
Allahim bu grupta olan tüm arkadaslarimi ideal kilolarına kavustur..
Allahım @Ausencia anneannemin yavrusunu saglicakla kucagına almasını nasip et
Allahim @MiuLego ya hayır diyemeyecegi fit yagusuklu kariyerli hayırli bir es adayi çikart
Allahım gruptaki tum arkadaslarimdan sen razı olBeni hic gormeden bana destek olan tüm arkadaşlarimın gönlunden geceni kendilerine hayirli eylerek nasip et
Amin
Amin
Amin
Ben kimim ki zatenDiyetim hiç iyi gitmiyor
Menü o yüzden yazmıyorum
Kendimle uğraştırmaltan bıktım sizi
Eğer toparlarsam yazarım menü @smykmy benim diyet kardeşime bı öpücük gelsin
Boğaz enfeksiyonu soğuk algınlığı dün gece baya ateş yaptı antibiyotik tedavisine başladıkEfser görmedim geçmiş olsun neyin vardı?
Masum neden bunu yaptığını anlamıyorum hem kızıyorum hem üzülüyorum veremedin eyvallah miden yandı eyvallah peki salmak neden pes etmek neden kopunca ne değişiyor peki menü vermediginin farkındayım masum beni kendine neden yapıyorsun bünye saati oturması zaman alacak bu hafta olmadıysa haftaya olacak pes etmek kolay olan zor olan inat Edip bu kilolardan kurtulmakDiyetim hiç iyi gitmiyor
Menü o yüzden yazmıyorum
Kendimle uğraştırmaltan bıktım sizi
Eğer toparlarsam yazarım menü @smykmy benim diyet kardeşime bı öpücük gelsin
Şu efser su ne kadar tuketiyorsunDünkü menüm ( hastalığımdan dolayı pek listeme uyamadım)
Sabah Türk kahvesi kiraz sapı çayı
Kahvaltı
1 yumurta
2 kb peynir
2 zeytin
1 ceviz
3 dilim çavdar ekmeği
Ara 1 hurma süt
Öğlen haşlanmış buğday
1 yumurta ile melemen
1 dilim çavdar ekmeği
Ara mate cayı
Akşam
3 çatal kadar tavuk
1 dilim çavdar ekmeği
Bonus menüleri ihmal etme lütfen listedesin bunu aklından bir an olsun çıkarma biz sana güveniyoruz bak sende güven tekrar geçmiş olsun canımGünaydın ♡
Hiç tadım yok canım dar gerginim. Bir iki gün sık gelemiycem.
Bugün yarın iğnelerim var 3 olucak bitince inş iyi gelir. Spor yapmıycam istirahat etmem gerekiyormuş. Okul için mecburi yürüyüşler işte.
Kızımın ana sınıfı gösterisi var ona kostüm gibi önlük hazırlamam lazım son zamana kaldı bugün onunla geçicek yarında gösterisi var sabahtan gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?