Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben miyim canım takım arkadaşın?
Kaptan yardımcısıyım farkında mısın?
Ve evet listeyi düşünmek durumundayım.
En azından psikolojik olarak yediğini kabul etmişsin. Benim de sana sözüm olamaz
Günaydın canım acıkcası kimin dediğini bilmiyrm birebir özel bi yorumdeğildi yazdıklarım.bide su var..benım bu takımda bana söylenilenlerden yada uyarılardan etkilenmem icin illa kaptan yardmcsı olman gerekmez zaten.ben herkesin fikrini cok önemsiyorum.senn de..o yüzden sana sözüm olmasın tesekkürüm olsun kamcılayıcı yorumun icin hepfit

Efser görmedim geçmiş olsun neyin vardı?

Günaydın ♡

Hiç tadım yok canım dar gerginim. Bir iki gün sık gelemiycem.

Bugün yarın iğnelerim var 3 olucak bitince inş iyi gelir. Spor yapmıycam istirahat etmem gerekiyormuş. Okul için mecburi yürüyüşler işte.

Kızımın ana sınıfı gösterisi var ona kostüm gibi önlük hazırlamam lazım son zamana kaldı bugün onunla geçicek yarında gösterisi var sabahtan gidicem.

Geleyim diyetime menüme.
15 gündür 2.bozuşum galiba.
Kendimden böyle bişey bekliyodum zaten.
Kötü bir gün geçirdim.

Pazartesi menüsü

8:00
1 fincan sütlü türk kahvesi
1 incir

11:00
2 haşlanmış yumurta
Peynir, domates
Yeşil zeytin
Ceviz

18:30
1 tabak baklalı enginar
4 kaşık zeytinyağlı bamya
1 kase çoban salata

20:30
1 tabak enginardan
2 dilim gibi ekşi mayalı ev ekmeği

Su 1,5 litre
30 dk tempolu
30 dk normal yürüyüş

Gayet iyiydim toktum iftarda herkesle oturdum önceden yemiştim zaten sap gibi kaldım başka şeylerde var yazamıyacağım.
Sebep gibi göstermek için değil sadece anlaşılması için yazdım.

Bakla zaten kuvvetli bişey üst üste bide ekmekle yiyince iyi olmadı şişkinliğimden olmayan moralim iyice bozuldu zaten.

@MiuLego Whiteblacklife begum75

elfkkk çok geçmiş olsun.
Hastane ortamında çocukla kalmak çok zordur.
Ben kalmadım ama yakın arkadaşımdan şahidim. Anne çok kötü etkileniyor.

Allah şifa versin.

Geçmiş olsun cnm

Dün kilo bildirimide yapmadin canim ama

Diyetim hiç iyi gitmiyor
Menü o yüzden yazmıyorum

Kendimle uğraştırmaltan bıktım sizi
Eğer toparlarsam yazarım menü @smykmy benim diyet kardeşime bı öpücük gelsin
Ben kimim ki zaten
Yazdıkça iyilesiyoruz yazmayimcada kötü , yazsan zaten iyi gidecek bunu kendine yapma

Diyetim hiç iyi gitmiyor
Menü o yüzden yazmıyorum

Kendimle uğraştırmaltan bıktım sizi
Eğer toparlarsam yazarım menü @smykmy benim diyet kardeşime bı öpücük gelsin
Masum neden bunu yaptığını anlamıyorum hem kızıyorum hem üzülüyorum veremedin eyvallah miden yandı eyvallah peki salmak neden pes etmek neden kopunca ne değişiyor peki menü vermediginin farkındayım masum beni kendine neden yapıyorsun bünye saati oturması zaman alacak bu hafta olmadıysa haftaya olacak pes etmek kolay olan zor olan inat Edip bu kilolardan kurtulmak

Şu efser su ne kadar tuketiyorsun

Bonus menüleri ihmal etme lütfen listedesin bunu aklından bir an olsun çıkarma biz sana güveniyoruz bak sende güven tekrar geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…