Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Akşam 8 de yenen yemek olmasaymis gerçektende çok güzel bı menü olacakmış akşam ekmek olmasaymis yine toplanabilir bı menü olacaktı miu bu menüyü okuyunca çok üzülecek biliyorsun demi bonus bu son bozusun olur insallah

Akşam 8 de yenen yemek olmasaymis gerçektende çok güzel bı menü olacakmış akşam ekmek olmasaymis yine toplanabilir bı menü olacaktı miu bu menüyü okuyunca çok üzülecek biliyorsun demi bonus bu son bozusun olur insallah

Artık gerçektende canım sıkılıyor ya nerdeyse 40 kişiye yakınız menü veren 10 kisi geçmiyor çoğu zaman spor gruplarına var menü yorumları haftalık hedefler her gün yeni birseyler için uğraşıyoruz peki sizden ne istiyoruz sadece sağlıklı kilo vermenizi spor yapmanızı bunu anlamak çok mu zor yada yapmak listedeyim canım sıkıldı yedim liste diaiyim ben ya ne menüsü suradaydim olmadı çok canım çekti bunlarla sadece kendinizi kandırıyorsunuz bı farkına varın artık sizin kilo vermenizin bana bize ne faydası var söyler misiniz ne geçiyor siz kilo verince bizim elimize madalya mi takıyorlar dün hastalıktan yataktan çıkamadım menülere bakayım.diye giriyorum 3 5 menü peki neden nedeni yok

Geçmiş olsun vaytım bembeyazım boğazın tuttu dimi dikkat et ya madem böyle hassas

Diğer konuyu tabiki doğru söylüyosun. Canım çekerek yemedim valla canım bişey çekmiyor. Menü sorununu çözdüm çok şükür vermediğim gün yok artık bayadır.

Benim bide sabit ödemim var bacaklarımda o apayrı bi dert zaten bugün terliğim sıkıyo dukan çayı yapıyorum.
perşembede yapıcam inşallah.

Es kişisi ekmege surulen kahverwngi seyden almis.artik diyette degilsin biliyorum eskisi gibi yemezsin dedim aldim diyo bi de.nefsimi sınıyor herif.
Bunlar adım adım. Eğer o kahverengi şeyi illaki yiyeceksen ucundan minnacık. Dahası yok. Eğer durduramam kendimi diyorsan hiç bulaşmayacaksın. Bitti.

Geçmiş olsun. Liste kısmına katılıyorum dediklerine. Liste sorumluluğu çok başka olmalı. Açıklaması yok cıs cosun. Menü vermemenin spor yapmamanın

GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

4 MAYIS HEDEFLERİ
Şöyle haftalık hediyemizi sunalım önce sonra hedefler
Diyetimizede niyetimizede dikkat ediyoruz bu kiloları bir gün iki ay falan filanda almadık ki elbette zor olacak uzun da olacak önemli olan sistemimizi belirlemek yanlışlarımızı görmek ve takımda aktif kalıp birbirimizden faydalanmak 7. Takım bizim takımımız yaz geliyor ve ortalik tehlikelerle dolu ama biz hiçbir tuzağa düşmeyeceğiz kaçamak yapmayacağız BAHANE ÜRETMEYECEĞİZ kilolarini verip eski yeni fotolarını gösteren o sevgili takım arkadaşlarımız gibi havamızı atalım yoksa böyle düşünürüz bunu mu istiyoruz
HAYIRRRRRRR
O HALDE HEDEDLERI TUTTURUYORUZ
malipina (80.2)
Esra_4378 (66.9)
Melegiimm22 (71.5)
elfkkk (69.8)
pempisler (85.2)
Bonus (95.9)

Lunya (63.1)
Eflalim (63.8)
Floweroflife (53.5)
Sherrysherrylady (75)
neslihan165 (92)
masum(68)
yumurtalikofte (106)
cakil80 (83.3)
Kajupi (62.6)
MiuLego(56.6)
Smykmy(71.1)
Habibte (73)
Kulkedisi30(65)
Efser (81)
Whiteblacklife (60)
Fatimasevket (65.9)
tevafuk55 (62)

nehirnil111 (51.7)
deynepnaz (63.7)
hepfit (55)
matematik61(57.5)
hippoglisemi (64.8)
Portakal Sulu Ördek (54.3)
Konyakk (59)

Ausencia (
) ARAMIZA DÖNMEK!

Herşeye rağmen kilo veremezsek bizde .... bunu uygulariz bunu da suraya koyayim fazladan yuklemisim israf olmasin

+1

Bunlar adım adım. Eğer o kahverengi şeyi illaki yiyeceksen ucundan minnacık. Dahası yok. Eğer durduramam kendimi diyorsan hiç bulaşmayacaksın. Bitti.
Yemedim canım sabah wc icin bitter yemistim ustune onu yemezdim zaten

Hava mı kötü, soğuk mu yoksa?
Sen Bursalısın dimi lunya? Ben çok severim Bursa’yı, 3 senem orda geçti lise boyunca..
Çok değişmiştir şimdi kesin..
Hava miss gibi, annem uyuyor , ayakları ağrıyor
Eveeet Bursalıyım, çok değişti maalesef ama hala çok güzel

Sağol bonus soğuk su içmenin cezası bu bana icmemem gerektiğini bile bile içtim tabi ki sonu böyle olacaktı şükür henüz ateş yok inşallah bu defa kolay atlatirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…