- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Akşam 8 de yenen yemek olmasaymis gerçektende çok güzel bı menü olacakmış akşam ekmek olmasaymis yine toplanabilir bı menü olacaktı miu bu menüyü okuyunca çok üzülecek biliyorsun demi bonus bu son bozusun olur insallahGeleyim diyetime menüme.
15 gündür 2.bozuşum galiba.
Kendimden böyle bişey bekliyodum zaten.
Kötü bir gün geçirdim.
Pazartesi menüsü
8:00
1 fincan sütlü türk kahvesi
1 incir
11:00
2 haşlanmış yumurta
Peynir, domates
Yeşil zeytin
Ceviz
18:30
1 tabak baklalı enginar
4 kaşık zeytinyağlı bamya
1 kase çoban salata
20:30
1 tabak enginardan
2 dilim gibi ekşi mayalı ev ekmeği
Su 1,5 litre
30 dk tempolu
30 dk normal yürüyüş
Gayet iyiydim toktum iftarda herkesle oturdum önceden yemiştim zaten sap gibi kaldım başka şeylerde var yazamıyacağım.
Sebep gibi göstermek için değil sadece anlaşılması için yazdım.
Bakla zaten kuvvetli bişey üst üste bide ekmekle yiyince iyi olmadı şişkinliğimden olmayan moralim iyice bozuldu zaten.
@MiuLegoWhiteblacklife @begum75
Akşam 8 de yenen yemek olmasaymis gerçektende çok güzel bı menü olacakmış akşam ekmek olmasaymis yine toplanabilir bı menü olacaktı miu bu menüyü okuyunca çok üzülecek biliyorsun demi bonus bu son bozusun olur insallahGeleyim diyetime menüme.
15 gündür 2.bozuşum galiba.
Kendimden böyle bişey bekliyodum zaten.
Kötü bir gün geçirdim.
Pazartesi menüsü
8:00
1 fincan sütlü türk kahvesi
1 incir
11:00
2 haşlanmış yumurta
Peynir, domates
Yeşil zeytin
Ceviz
18:30
1 tabak baklalı enginar
4 kaşık zeytinyağlı bamya
1 kase çoban salata
20:30
1 tabak enginardan
2 dilim gibi ekşi mayalı ev ekmeği
Su 1,5 litre
30 dk tempolu
30 dk normal yürüyüş
Gayet iyiydim toktum iftarda herkesle oturdum önceden yemiştim zaten sap gibi kaldım başka şeylerde var yazamıyacağım.
Sebep gibi göstermek için değil sadece anlaşılması için yazdım.
Bakla zaten kuvvetli bişey üst üste bide ekmekle yiyince iyi olmadı şişkinliğimden olmayan moralim iyice bozuldu zaten.
@MiuLegoWhiteblacklife @begum75
Diyetisyen günde 12 bardak diyorsa onun takibini çok yapamıyorumŞu efser su ne kadar tuketiyorsun
Artık gerçektende canım sıkılıyor ya nerdeyse 40 kişiye yakınız menü veren 10 kisi geçmiyor çoğu zaman spor gruplarına var menü yorumları haftalık hedefler her gün yeni birseyler için uğraşıyoruz peki sizden ne istiyoruz sadece sağlıklı kilo vermenizi spor yapmanızı bunu anlamak çok mu zor yada yapmak listedeyim canım sıkıldı yedim liste diaiyim ben ya ne menüsü suradaydim olmadı çok canım çekti bunlarla sadece kendinizi kandırıyorsunuz bı farkına varın artık sizin kilo vermenizin bana bize ne faydası var söyler misiniz ne geçiyor siz kilo verince bizim elimize madalya mi takıyorlar dün hastalıktan yataktan çıkamadım menülere bakayım.diye giriyorum 3 5 menü peki neden nedeni yok
Boğaz enfeksiyonu soğuk algınlığı dün gece baya ateş yaptı antibiyotik tedavisine başladık
Bunlar adım adım. Eğer o kahverengi şeyi illaki yiyeceksen ucundan minnacık. Dahası yok. Eğer durduramam kendimi diyorsan hiç bulaşmayacaksın. Bitti.Es kişisi ekmege surulen kahverwngi seyden almis.artik diyette degilsin biliyorum eskisi gibi yemezsin dedim aldim diyo bi de.nefsimi sınıyor herif.
Geçmiş olsun. Liste kısmına katılıyorum dediklerine. Liste sorumluluğu çok başka olmalı. Açıklaması yok cıs cosun. Menü vermemenin spor yapmamanınArtık gerçektende canım sıkılıyor ya nerdeyse 40 kişiye yakınız menü veren 10 kisi geçmiyor çoğu zaman spor gruplarına var menü yorumları haftalık hedefler her gün yeni birseyler için uğraşıyoruz peki sizden ne istiyoruz sadece sağlıklı kilo vermenizi spor yapmanızı bunu anlamak çok mu zor yada yapmak listedeyim canım sıkıldı yedim liste diaiyim ben ya ne menüsü suradaydim olmadı çok canım çekti bunlarla sadece kendinizi kandırıyorsunuz bı farkına varın artık sizin kilo vermenizin bana bize ne faydası var söyler misiniz ne geçiyor siz kilo verince bizim elimize madalya mi takıyorlar dün hastalıktan yataktan çıkamadım menülere bakayım.diye giriyorum 3 5 menü peki neden nedeni yok
+1Artık gerçektende canım sıkılıyor ya nerdeyse 40 kişiye yakınız menü veren 10 kisi geçmiyor çoğu zaman spor gruplarına var menü yorumları haftalık hedefler her gün yeni birseyler için uğraşıyoruz peki sizden ne istiyoruz sadece sağlıklı kilo vermenizi spor yapmanızı bunu anlamak çok mu zor yada yapmak listedeyim canım sıkıldı yedim liste diaiyim ben ya ne menüsü suradaydim olmadı çok canım çekti bunlarla sadece kendinizi kandırıyorsunuz bı farkına varın artık sizin kilo vermenizin bana bize ne faydası var söyler misiniz ne geçiyor siz kilo verince bizim elimize madalya mi takıyorlar dün hastalıktan yataktan çıkamadım menülere bakayım.diye giriyorum 3 5 menü peki neden nedeni yok
Yemedim canım sabah wc icin bitter yemistim ustune onu yemezdim zatenBunlar adım adım. Eğer o kahverengi şeyi illaki yiyeceksen ucundan minnacık. Dahası yok. Eğer durduramam kendimi diyorsan hiç bulaşmayacaksın. Bitti.
Yemedim canım sabah wc icin bitter yemistim ustune onu yemezdim zaten
Hava mı kötü, soğuk mu yoksa?Helllöö, bugün canım sıkıldı, evde tıkılı kaldım
Hava miss gibi, annem uyuyor , ayakları ağrıyorHava mı kötü, soğuk mu yoksa?
Sen Bursalısın dimi lunya? Ben çok severim Bursa’yı, 3 senem orda geçti lise boyunca..
Çok değişmiştir şimdi kesin..
Sağol bonus soğuk su içmenin cezası bu bana icmemem gerektiğini bile bile içtim tabi ki sonu böyle olacaktı şükür henüz ateş yok inşallah bu defa kolay atlatirim
Geçmiş olsun vaytım bembeyazım boğazın tuttu dimi dikkat et ya madem böyle hassas
Diğer konuyu tabiki doğru söylüyosun. Canım çekerek yemedim valla canım bişey çekmiyor. Menü sorununu çözdüm çok şükür vermediğim gün yok artık bayadır.
Benim bide sabit ödemim var bacaklarımda o apayrı bi dert zaten bugün terliğim sıkıyo dukan çayı yapıyorum.
perşembede yapıcam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?