SendemiSendemi efser geçmiş olsun
Sendemi
Sağol bonus soğuk su içmenin cezası bu bana icmemem gerektiğini bile bile içtim tabi ki sonu böyle olacaktı şükür henüz ateş yok inşallah bu defa kolay atlatirim
Aman olmayın
Yok aman bide hasta olmiyim bademcik geçirdim zaten yakın zamanda.
Belim bana yetiyor. Anlatılmaz yaşanır bişey.
Bende yazın bursadaydım 1 hafta.. çok değişik ilçe semt isimleri var... mesela şehreküstü.. anlayıpta telafuz edene kasarHava miss gibi, annem uyuyor , ayakları ağrıyor
Eveeet Bursalıyım, çok değişti maalesefama hala çok güzel
Yok ya spor yapamadim.Detoks olmuş nisa çok güzel.
Spor yaptiysan
Puanin;:10
Sporsuz ise :7
Gecmis olsun.
Yok aman bide hasta olmiyim bademcik geçirdim zaten yakın zamanda.
Belim bana yetiyor. Anlatılmaz yaşanır bişey.
evet kuzu bugun vericem dün çok gec olmustuDün kilo bildirimide yapmadin canim ama
noldu anacım kıskandın miBen kimim ki zaten
Yazdıkça iyilesiyoruz yazmayimcada kötü , yazsan zaten iyi gidecek bunu kendine yapma
Anammm bizim oralarBende yazın bursadaydım 1 hafta.. çok değişik ilçe semt isimleri var... mesela şehreküstü.. anlayıpta telafuz edene kasarben şehre küstü olarak anlamıştım kim küstü şehre diye araştırdım meğer şekrek üstü ymüş.. yani elit bi yer demekmiş :))
Gecmis olsunnAman olmayınEvet bogaz enfeksiyonu antibiyotik tedavisi baslatik benimde eklemlerim çok agrıyor zanlımca enfeksyondan Sanada geçmiş olsun tatlım
Gecmis olsun kuzuya.Kızımın atesi gittikce artiyo
Kustu
38 ustuyse acile götür hemenKızımın atesi gittikce artiyo
Kustu
Artık gerçektende canım sıkılıyor ya nerdeyse 40 kişiye yakınız menü veren 10 kisi geçmiyor çoğu zaman spor gruplarına var menü yorumları haftalık hedefler her gün yeni birseyler için uğraşıyoruz peki sizden ne istiyoruz sadece sağlıklı kilo vermenizi spor yapmanızı bunu anlamak çok mu zor yada yapmak listedeyim canım sıkıldı yedim liste diaiyim ben ya ne menüsü suradaydim olmadı çok canım çekti bunlarla sadece kendinizi kandırıyorsunuz bı farkına varın artık sizin kilo vermenizin bana bize ne faydası var söyler misiniz ne geçiyor siz kilo verince bizim elimize madalya mi takıyorlar dün hastalıktan yataktan çıkamadım menülere bakayım.diye giriyorum 3 5 menü peki neden nedeni yok
Rabbim ferahlik versin masum.Waytim cidden çok haklısın çok özür dilerim kendi adıma , ama yazamadigim cizemedigim şeyler var ,canımaa tak eden beni sömüren
Battikca ,battığm vallahi bıktımyas geçtikçe sıkıntılarda büyüyor sanki
Herkesin sıkıntısı var wayt diyeceksin ama iste bende böyleyim çıkamıyorum işin içinden
Şimdi biraz dışarı çıktım eşimin kuzeni çocuğunu bıraktı , benimkilerde var aldım çıktım biraz iyi gelir diye
Gecmis olsun kuzuya.
Üşütmüş olabilir mi?
Balganli öksürük var mi?
oksuruk yok atesi 38.5 tu dusurdum simdi sukur38 ustuyse acile götür hemen
Ilik bi dus aldirsana .oksuruk yok atesi 38.5 tu dusurdum simdi sukur
Ama hicbirsey yemedi ne yaptiysam yemiyo ne yapacagimi sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?