- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Kabinden bildiriyorum 38 beden pantolon ve m beden gomlek buyuk geldi biraktim ciktim
Zar zor bez koyuyorum ılık dus icin biraz daha durayim diyorum dahada dusmesse sokayimIlik bi dus aldirsana .
Gecmis olsun canımZar zor bez koyuyorum ılık dus icin biraz daha durayim diyorum dahada dusmesse sokayim
Eğer soğuk su buzlu gıdalar tüketmezsem 2 3 defa ile atlatiyorum yazı ama eğer buzlu su soğuk su soğuk içecek falan içersen evet yaz boyu böyle geciyorTüh ya bu hep böylemi oluyo yaz boyu
Sıkıntı ne bilmiyorum kuzum inan ki herkes farklı atlatiyor o sıkıntı lari başka şeyden medet umuyor bak inan.eski ben olsam bu ev stresi eşimin depresen anksiyetesi evde şuan olmayan huzur yüzünden dünyayı yer ayı da yer marş merkulu yemek için fırsat gozetlerdim ama bişey öğrendim diyet sayesinde sıkıntı üstüne sıkıntı yüklemek enayilikmis sakın yanlış anlama.dedigimi evet örnek.1 derdin var ikincisi 2 kilo problemi olmasın sıkıntı sıkıntı ekleme tut bı ucundan bırakma demek istediğim buWaytim cidden çok haklısın çok özür dilerim kendi adıma , ama yazamadigim cizemedigim şeyler var ,canımaa tak eden beni sömüren
Battikca ,battığm vallahi bıktımyas geçtikçe sıkıntılarda büyüyor sanki
Herkesin sıkıntısı var wayt diyeceksin ama iste bende böyleyim çıkamıyorum işin içinden
Şimdi biraz dışarı çıktım eşimin kuzeni çocuğunu bıraktı , benimkilerde var aldım çıktım biraz iyi gelir diye
Kabinden bildiriyorum 38 beden pantolon ve m beden gomlek buyuk geldi biraktim ciktim
Sıkıntı ne bilmiyorum kuzum inan ki herkes farklı atlatiyor o sıkıntı lari başka şeyden medet umuyor bak inan.eski ben olsam bu ev stresi eşimin depresen anksiyetesi evde şuan olmayan huzur yüzünden dünyayı yer ayı da yer marş merkulu yemek için fırsat gozetlerdim ama bişey öğrendim diyet sayesinde sıkıntı üstüne sıkıntı yüklemek enayilikmis sakın yanlış anlama.dedigimi evet örnek.1 derdin var ikincisi 2 kilo problemi olmasın sıkıntı sıkıntı ekleme tut bı ucundan bırakma demek istediğim bu
SağolGecmis olsunn
cok guzel bir yazı çok dogru hakikatenSıkıntı ne bilmiyorum kuzum inan ki herkes farklı atlatiyor o sıkıntı lari başka şeyden medet umuyor bak inan.eski ben olsam bu ev stresi eşimin depresen anksiyetesi evde şuan olmayan huzur yüzünden dünyayı yer ayı da yer marş merkulu yemek için fırsat gozetlerdim ama bişey öğrendim diyet sayesinde sıkıntı üstüne sıkıntı yüklemek enayilikmis sakın yanlış anlama.dedigimi evet örnek.1 derdin var ikincisi 2 kilo problemi olmasın sıkıntı sıkıntı ekleme tut bı ucundan bırakma demek istediğim bu
Kahvenin gördüm çokta mutlu oldum pes etmeyeceğiz, Banu dünya kadar kilo veren 90 lardan 60 düşen sensin bir kere yaptın bir daha neden yapmayacaksın ki yeter ki önündeki engeli kaldırma yani kendini ve kendine inan bizim sana inandığımız kadarWaytim eşimle AVM de buluştuk
Bende lahmacun yiyecektim
Ama şu yazını okudum
Sütlü Nescafe içiyorum
Buranın gücü işte bu iyiki varsınız
Sen meleksinKahvenin gördüm çokta mutlu oldum pes etmeyeceğiz, Banu dünya kadar kilo veren 90 lardan 60 düşen sensin bir kere yaptın bir daha neden yapmayacaksın ki yeter ki önündeki engeli kaldırma yani kendini ve kendine inan bizim sana inandığımız kadar
Geleyim diyetime menüme.
15 gündür 2.bozuşum galiba.
Kendimden böyle bişey bekliyodum zaten.
Kötü bir gün geçirdim.
Pazartesi menüsü
8:00
1 fincan sütlü türk kahvesi
1 incir
11:00
2 haşlanmış yumurta
Peynir, domates
Yeşil zeytin
Ceviz
18:30
1 tabak baklalı enginar
4 kaşık zeytinyağlı bamya
1 kase çoban salata
20:30
1 tabak enginardan
2 dilim gibi ekşi mayalı ev ekmeği
Su 1,5 litre
30 dk tempolu
30 dk normal yürüyüş
Gayet iyiydim toktum iftarda herkesle oturdum önceden yemiştim zaten sap gibi kaldım başka şeylerde var yazamıyacağım.
Sebep gibi göstermek için değil sadece anlaşılması için yazdım.
Bakla zaten kuvvetli bişey üst üste bide ekmekle yiyince iyi olmadı şişkinliğimden olmayan moralim iyice bozuldu zaten.
@MiuLegoWhiteblacklife @begum75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?