Kızlarrrrr şimcikkkk duşumuu aldımmm kuaföreee gitcemmmmm veee oradannn daaa fotoğrafçıyaa gidecemmm çokk sevindiriğimm yahuu geçç kaldımm azcıkkk amaa sıcaktaa saçımız makyajımız bozulmasın dedikk
şimdi gelelim yediklerime
1- kibrit kutusu büyüklügünde peynir
2-badem domates
3- 1 bardak diyet çay
4- bir bardak su tatlı olaraktan ilaçlarımı içtim
spora gitmedim moralim bozuk diye neyi merak ediyorum biliyomusunuz bu erkekelr neder burunlarının dikine gider anlamış degilim
öylen daha düşünmedim belkim yerim belkim yemem sonra yazarım yediklerimi:44::44:
ne oldu bu topige kimse yok ya nerde o eski günler
canım eylüle kadar kilo vermem diye korkuyorum bebem
bu arada kaçaklar alta gördüm sizi nerelerdesiniz bakıyım çabuk hesap verineksileri gördünüzmü bakıyım süleyin çabuk ben gördimde hemde ne görme
selam kızlar önce mesaj yazayım dedim sonra geçmişe bakacağım
cuma günü amcamız vefat etti bizde pazar kelebeğin evini taşıyacaktık ama cuma fenalaştığını duyunca alel acele evi topladık cumartesi taşınmak üzere sonra vefat haberi gelince annemle babam allelecele ankaraya gitti inanmayacaksınız ama evi kelebek ben vede 4 çocuk taşıdık sonrası tam bir perişanlık tabi bu arada herşey hızla gelişince internette taşınınca size haber veremedik
kelebek eksi vermezler maazeretimiz var demişti ama inanın şimdi bağlandı net ilk burayı açtık
aslında internet kefede aradım ama buralarda bulamadım sormayın bir haftadır bi tatil bi tatil daha kapı dışarı çıkamadık hayırlısı herşey üst üste geldi
günaydınnn şekerlerrrr
SAPHİRACIMM cnm o zaman senin ve takım içinsorun teşkil etmiycekse beni geri dönmek üzere ayır takımdan....gerçi ben sizden ayrı duramıcak gibiyimm zaten
regldendir canım
eline sağlık canım
az değil mi canım,bu menüyle yemeklere tatlılara saldırmıyor musun?
Yaa hadi siz regl olup atacaksınız ben olamadımdaaa kalldımm benn yaa
Tatlımm gerçektenn ilaçç gibiiii benn artık abonesi oldum
Fotoğraflarını bekliyoruz tatlımKızlarrrrr şimcikkkk duşumuu aldımmm kuaföreee gitcemmmmm veee oradannn daaa fotoğrafçıyaa gidecemmm çokk sevindiriğimm yahuu geçç kaldımm azcıkkk amaa sıcaktaa saçımız makyajımız bozulmasın dedikk
Canım hemen çözüm istiyorsan tarçınlı süt birebir tavsiye ederimDün canım çok tatlı istedi yatana kadar durmadan bir şeyler içip durdum yemeyeyim diye. (su, yeşilçay, light kola, kahve, soda) Yememeyi başardım ama hala canım istiyor tatlı.
Salisim bu dediğin kür nasıl uygulanıyor sabah aç karnına ya da yemeklerle mi ve hemen işe yarıyor mu acep.... Aldım malzemeleri ama kullanmadım daha bana tarif edersen sevinirim canım..
Geçen hafta gidemediğimiz haftasonu tatiline yarın gidiyoruz. Ama bu sefer kahvaltı ödülü hayallerim yok tartıda artılardayım çünkü. Tek isteğim kızım mutlu olup eğlensin, denize girsin kumda oynasın.. O yüzden ben pazartesiye kadar yokum kızlar.
Bugün çıkmadan kilo bildirimini de yaparım. Umarım sizler -lerdesinizdir.
Başınız sağolsun canım..kelebeğin de evi hayırlı olsun,taşınması çok zor şartlarda olmuş ama inşallah oturması mutlu olurselam kızlar önce mesaj yazayım dedim sonra geçmişe bakacağım
cuma günü amcamız vefat etti bizde pazar kelebeğin evini taşıyacaktık ama cuma fenalaştığını duyunca alel acele evi topladık cumartesi taşınmak üzere sonra vefat haberi gelince annemle babam allelecele ankaraya gitti inanmayacaksınız ama evi kelebek ben vede 4 çocuk taşıdık sonrası tam bir perişanlık tabi bu arada herşey hızla gelişince internette taşınınca size haber veremedik
2012-06-06 tarihli kaloricetveliniz Miktar KaloriAfiyet olsun ama kalorisini hesaplarsan bayağı tutar bunlar
ilk kitap çıktığında günde 2-3 kaşık diyordu hoca ama daha sonra tvlerde filan herhangi bir sınır koymadı.Hatta kısıırn ne kadar sağlıklı olduğunu anlatt.ilk zamanlar bulgur bile yemiyordum.yani 2-3 kaşıklık bulguru bile çok nadir yiyordum.Haftada 2-3 kez yenebilir bence sorun olmaz ama kalorisi baya fazlaSaphira kısırın karatayda bir ölçüsü var mı mesela haftada 1-2 vs gibi
iyi eğlenceler canımGeçen hafta gidemediğimiz haftasonu tatiline yarın gidiyoruz. Ama bu sefer kahvaltı ödülü hayallerim yok tartıda artılardayım çünkü. Tek isteğim kızım mutlu olup eğlensin, denize girsin kumda oynasın.. O yüzden ben pazartesiye kadar yokum kızlar.
Bugün çıkmadan kilo bildirimini de yaparım. Umarım sizler -lerdesinizdir.
eline saülık canım iyi olmuş bu liste..28 mayıs haftası
pazartesi...xeyrocan yapıldı Senarist
salı...gerbera
çarşamba...ipekyol yapıldı
perşembe...ecemavi
cuma...senarist
4 Haziran Haftası
pazartesi...saphira
salı...shopaholic yapıldı Angiera
çarşamba...saliss
perşembe...paşam
cuma...xeyrocan
Diğer sayımlar yapılmadı henüz arkadaşlar duyurulur.Yapamayacak arkadaşlar mazeret bildirirlerse ben yerlerine sayım yapabilirim
tarçınlı sütü deneyeceğim ipekcim saolasın. Ben şimdi çıkıyorum kızlar pazartesiye kadar giremem nete.
Kilo bildirimim şöyle
Angiera (79.7/81.2/-1.5/-%1.88) :26: :26::83::83:
bekliyoruz canımkızlar bugün mezuniyet fotosu çekilmeyeeee gideceeemmmmm alırsammm sizedee gösteririimm çokkk heyecanlıyımmmm
selam kızlar önce mesaj yazayım dedim sonra geçmişe bakacağım
afiyet olsun canım,bide güzel kilo vermişsin ne kadardır diyettesin.Merhaba kızlar
evime geldim yemeğimi yiyip hemen size bakayım dedim
Menümü yazmakla başlayayım önce sonra geçmişe bakıp dönerim yine size
Sabah: 2 haşlanmış yumurta (Okul kapanınca uzun uzun kahvaltı yapacağım inşallah)
Öğlen: Izgara köfte, ayran dukan krebi
Akşam da aynı şeyleri yiyeceğim
28 mayıs haftası
pazartesi...xeyrocan yapıldı Senarist
salı...gerbera
çarşamba...ipekyol yapıldı
perşembe...ecemavi
cuma...senarist
4 Haziran Haftası
pazartesi...saphira yapıldı
salı...shopaholic yapıldı Angiera
çarşamba...saliss
perşembe...paşam
cuma...xeyrocan
canım bende saymıştım kendi günümde daha sonra senarist arkadaşımızda saymıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?