Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlarrrrr şimcikkkk duşumuu aldımmm kuaföreee gitcemmmmm veee oradannn daaa fotoğrafçıyaa gidecemmm çokk sevindiriğimm yahuu geçç kaldımm azcıkkk amaa sıcaktaa saçımız makyajımız bozulmasın dedikk

Merhaba kızlar

evime geldim yemeğimi yiyip hemen size bakayım dedim

Menümü yazmakla başlayayım önce sonra geçmişe bakıp dönerim yine size

Sabah: 2 haşlanmış yumurta (Okul kapanınca uzun uzun kahvaltı yapacağım inşallah)

Öğlen: Izgara köfte, ayran dukan krebi

Akşam da aynı şeyleri yiyeceğim

Dün canım çok tatlı istedi yatana kadar durmadan bir şeyler içip durdum yemeyeyim diye. (su, yeşilçay, light kola, kahve, soda) Yememeyi başardım ama hala canım istiyor tatlı.

Salisim bu dediğin kür nasıl uygulanıyor sabah aç karnına ya da yemeklerle mi ve hemen işe yarıyor mu acep.... Aldım malzemeleri ama kullanmadım daha bana tarif edersen sevinirim canım..

Canım yaaa ne güzel.. Keyfini çıkar mezuniyetin. fotoğrafını bizimle de paylaş canım..

Paşam afiyet olsun. Erkeklere bakma sen hepsi birbirine benziyor. Burunlarının dikine giderler ama sonra senin dediğin yola gelirler. sen sıkma canını şeker...

ne oldu bu topige kimse yok ya nerde o eski günler

Aşkolsun paşam biz ne güne duruyoruz...

Ah paşam ahh. Ben diyete başladığımdan beri ilk defa bu hafta artıları gördüm. canımı sıkan hiç kaçamak yapmadım. Regl oldum ama bu kadar etkiler mi regl anlamadım. Bakalım bitince anlayacağım...

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. taşınma işinin size kalması en kötüsü olmuş. Umarım yerleşebilmişsinizdir yeni eve. Kolay gelsin...

Ecemavicim mazeretin varmış sonuçta o sorun değil canım. Tatil dediğin hep gezmek demek değil ailenle sevdiklerinle yanyana olmak da yeter bazen. Bundan sonra gezersiniz inşallah. Kelebeğe bizden selam söyle...

günaydınnn şekerlerrrr
SAPHİRACIMM cnm o zaman senin ve takım içinsorun teşkil etmiycekse beni geri dönmek üzere ayır takımdan....gerçi ben sizden ayrı duramıcak gibiyimm zaten

Shopacım net sorunun hallolduysa ayrılman şart değil kal takımda...

regldendir canım

eline sağlık canım

az değil mi canım,bu menüyle yemeklere tatlılara saldırmıyor musun?

Saphiracım ben de kendimi regldendir diye avutuyorum...

Ben yediklerimi yazarken miktar yazmıyorum ondan sana az görünüyor. Mesela köfte yediysem bazen 8-10 tane yiyorum. yoğurt 650 grlık paketi bitiriyorum. Miktar konusunda kısıtlama yapmadım hiç diyetimde doymadığımı hissedersem serbest olan şeyleri daha fazla yiyorum. Arada canım abur cubur tatlı istiyor tabi. genelde o durumda bol bol sıvı alıyorum. salisin şu söylediği kürü uygulayacağım tatlı krizlerini engelliyor demişiti. Umarım işe yarar...

Evet kızlar gelelim bana..

Çok üzgünüm ama bu hafta ilk defa kilo bildirimini + olarak yapacağım. Dünkü rakama göre azalmış ama hala artılardayım. Haftaya bu şişkişnliğim gidecek biliyorum ama şimdi böyle ne yazık ki.

Geçen hafta gidemediğimiz haftasonu tatiline yarın gidiyoruz. Ama bu sefer kahvaltı ödülü hayallerim yok tartıda artılardayım çünkü. Tek isteğim kızım mutlu olup eğlensin, denize girsin kumda oynasın.. O yüzden ben pazartesiye kadar yokum kızlar.

Bugün çıkmadan kilo bildirimini de yaparım. Umarım sizler -lerdesinizdir.

Son düzenleme:
Yaa hadi siz regl olup atacaksınız ben olamadımdaaa kalldımm benn yaa

Tatlımm gerçektenn ilaçç gibiiii benn artık abonesi oldum

Canım bende pcolyum merak etme bende sendenim.Ama çok şükür kendiliğimden regl olurum.Şu an da regl dönemindeyim yavaş yavaş iniyor şişliğim

Fotoğraflarını bekliyoruz tatlım
Canım hemen çözüm istiyorsan tarçınlı süt birebir tavsiye ederim

iyi eğlenceler.Çok iyi oluyor çocuklar için böyle tatiller

28 mayıs haftası

pazartesi...xeyrocan yapıldı Senarist
salı...gerbera
çarşamba...ipekyol yapıldı
perşembe...ecemavi
cuma...senarist

4 Haziran Haftası

pazartesi...saphira
salı...shopaholic yapıldı Angiera
çarşamba...saliss
perşembe...paşam
cuma...xeyrocan

Diğer sayımlar yapılmadı henüz arkadaşlar duyurulur.Yapamayacak arkadaşlar mazeret bildirirlerse ben yerlerine sayım yapabilirim

tarçınlı sütü deneyeceğim ipekcim saolasın. Ben şimdi çıkıyorum kızlar pazartesiye kadar giremem nete.

Kilo bildirimim şöyle

Angiera (79.7/81.2/-1.5/-%1.88) :26: :26::83::83:

Başınız sağolsun canım..kelebeğin de evi hayırlı olsun,taşınması çok zor şartlarda olmuş ama inşallah oturması mutlu olur
Afiyet olsun ama kalorisini hesaplarsan bayağı tutar bunlar
2012-06-06 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Fındık 15 GRAM 97.5
[2] Erik 8 ADET 64
[3] Dost Yoğurt 200 GRAM 158.8
[4] Kabak 200 GRAM 50
[5] Sahanda Yumurta 1 PORSİYON 160
[6] Sade Kek 2 DİLİM 292
[7] Kısır 10 YEMEK KAŞIĞI 625
[8] Muz 1 ADET 100
Toplam : 1547.3 kal.

Saphira kısırın karatayda bir ölçüsü var mı mesela haftada 1-2 vs gibi
ilk kitap çıktığında günde 2-3 kaşık diyordu hoca ama daha sonra tvlerde filan herhangi bir sınır koymadı.Hatta kısıırn ne kadar sağlıklı olduğunu anlatt.ilk zamanlar bulgur bile yemiyordum.yani 2-3 kaşıklık bulguru bile çok nadir yiyordum.Haftada 2-3 kez yenebilir bence sorun olmaz ama kalorisi baya fazla
iyi eğlenceler canım
eline saülık canım iyi olmuş bu liste..

yarın haftanın son günü.yarında geçen haftanın sayımı yapılmazsa artık mazeret bildirimeyenlerin ceza puanından düşülecek.iki hafta öncenin sayımları yapılmadı ve daha sırada bu bitirdiğimiz hafta var.Lütfen artık mesaj sayımımız güncel bir hale gelsin.Ben kaç ay tek başıma saydım hiç bu kadar geciktirmedim arkadaşlar,sizler 1 kez sayacaksınız alt tarafı :96:
tarçınlı sütü deneyeceğim ipekcim saolasın. Ben şimdi çıkıyorum kızlar pazartesiye kadar giremem nete.

Kilo bildirimim şöyle

Angiera (79.7/81.2/-1.5/-%1.88) :26: :26::83::83:

tamam canım yarın listeye ekleriz

kızlar bugün mezuniyet fotosu çekilmeyeeee gideceeemmmmm alırsammm sizedee gösteririimm çokkk heyecanlıyımmmm
bekliyoruz canım

başınız sağ olsun,Allah sabır versin.

28 mayıs haftası

pazartesi...xeyrocan yapıldı Senarist
salı...gerbera
çarşamba...ipekyol yapıldı
perşembe...ecemavi
cuma...senarist

4 Haziran Haftası

pazartesi...saphira yapıldı
salı...shopaholic yapıldı Angiera
çarşamba...saliss
perşembe...paşam
cuma...xeyrocan

afiyet olsun canım,bide güzel kilo vermişsin ne kadardır diyettesin.

canım bende saymıştım kendi günümde daha sonra senarist arkadaşımızda saymıştı.

28 mayıs haftası

pazartesi...xeyrocan...14
salı...gerbera...7
çarşamba...ipekyol...16
perşembe...ecemavi... 0
cuma...senarist...5

4 Haziran Haftası

pazartesi...saphira...13
salı...shopaholic...1
çarşamba...saliss...5
perşembe...paşam...14
cuma...xeyrocan

ceza alanlar10 dan aşağıya düşüyor)

shopaholic...7 puanı kaldı..

ecemavi amcasının vefatı,ablasının taşınması ve net sorunundan dolayı ceza almıyor

menü
sabah:domates,salatalık, haşalnmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
öğlen
6 adet zeytin yağlı yaprak sarma
yoğurt
akşam
haşlama tavuk salata ayran
su 2 litre spor yaptım.

***7. TAKIM 260. ETAP***

SAPHIRA (85.4/
Shopaholic (78.1/
Saliss (100/
Pasam3405 (88/
gerbera1987 (86,7/
senarist (112,9/
Ecemavi (72.9/
xeyrocan (79.8/
Angiera (79.7/81.2/-1.5/-%1.88)

7. TAKIM ORTALAMASI: %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…