canım dua ette köpügüm paşam iyi olsun param olsun ilk işim veterinere götüürcem şöyle parasız bakan varmı acaba
Gell kuzucummm bennn sanaa öğretiriimmm
Yaaa bilemedimm kii bebeğimm benn nee iyii gelirr bir veterinere sormak lasım
aferim sana benide çagırsaydın keşke soganda koydurdunmu sogankızlar bu arada eminönünde çocukalr balık ekmek dondurma,mısır yediler bende balık ekmek
sanada günaydın bebemgünayyyydııınnnnnn
Yine kargalar gak demeden ben düştüm yollara yürüyüşümü yaptım şimdide bir müddet leslie hanımla görüşeceğim
Haydi bakalım kaçamak yapan hatunlar hemen spor alanına marş marş
bak sen kız kavalyen varmı bakıyım kavalyenGünaydınnnnn kızlarrrr
bugün optimuma gidipppp alışverişş yapacağmmm elbisee alacağımmm bu pazarr çatıdaa mezuniyettt partisiii verceğizzzz tabikii fikirr benimmm 40 kişiii kadrarr gelecekk varrrrr inşallah güzellll olurrrr amaaa çokkk yorulacağımmmm bu haftaaaa tabikiiii
allah kimseyi kimseye döşürmesin helde 94 yaşına gelince bizim halimiz ne olur acabaipekçim ben sıçrayarak uyandım bugün teyze bağıra bağıra geldi odanın kapısına tameer tammmeeeer nasıl bağırıyo neyse kalktı babam neymiş bana biri camdan dedi paranı almadan gitme dedi bana diyo babamda dedi sus sen saat daha 5 ben sana vercem paranı dedi sabah6da kaçtılar artık evden sesini duydukça sinirleri bozuyor herkesin ben kaldım neyse biraz önce geldi babam verdi parasını dur saycam diyo babam dedi yürü arabada say dedi köpek gibi kendi indi aşşaya önceden tut kolumdan derdi neyse gitti artık allaha çok şükür gitti komşuda diyo geçmiş olsun arabada arkadaşınıda götürdü dedim bağıra bağıra hayırlı yolculuklar dedim babamada dedim surat 5 karış bakıyo mal mal bana
canım 4 saat daha yürüdüm çarşı pazar altını üstüne getirdim istanbulun amanın tutmayın beniMenün güzel sayılır sporun harika
Bencede 2 günden bişey çıkmaz hemen toparlar
Nettin sen kız gece boyunca 2 de bir kalkarsın
Tebrikler
Bazen kendi kendine konuşuyor insanbende merak ettim kürün sonucunu
kız bendemi yapsam senin diyetten ama bana ters teper şişerim dahada çokgöz bebeklerine inanabilirsin canımbu arada tatlım şekrsiz light pudingle yapılmış bisküvili pasta idi hani light ya
sıpacan çok iyi şükürgüneşin çekilmesini bekliyor parka gitmek için teyzoşu
kız muzun kalorisi çok yüksek değil 100 kaloriydi sanki yanlış hatırlamıyorsam bir de bacımmmm karatay di,yetinde muz yenebiliyor ama yemek üstü tatlı veya meyve niyetine değil,benim yediğim gibi ana öğün niyetine yenebiliyor
mesaj sayım listesi mi bu canım? iki haftanınki de aynı,5 kişi mi kalmışız herkes izinli mi? xeyrocan nerde göremedim?
aglama kız kıyamam göz yaşlarınaGelelimmm yediklerimeee
Sabah : azcık sucuklu yumurtaaa
2 dilim ekmek
birascık teryağ
biraascık peynir
Öğle: yemedim canım çok sıkıldı die
Akşam: yulaf kepeği yoğurt
2 kaşık ev yapımı iskender
3 erik
canım zayıflama hapına mı başladınyapmasaydın iyiydi ama sen bilirsin tabi canım
afiyet olsun canım hem pizza hem karpuz diyosun yani
valla hiç bir fikrim yok tatlım biliyo musun,niye kimseler yok anlamış değilim.yaz geldi böyle oldu sanırım.kimsecikler yok..mesaj sayımları yapıldığında tabiki cezalar gelecek artık