Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gell kuzucummm bennn sanaa öğretiriimmm

Yaaa bilemedimm kii bebeğimm benn nee iyii gelirr bir veterinere sormak lasım
canım dua ette köpügüm paşam iyi olsun param olsun ilk işim veterinere götüürcem şöyle parasız bakan varmı acaba
kızlar bu arada eminönünde çocukalr balık ekmek dondurma,mısır yediler bende balık ekmek
aferim sana benide çagırsaydın keşke soganda koydurdunmu soganah özlemişim 70 düşüyümde bende balıgı lisyete ekliyim şiimdi frambuazlı pasta magnum ve balık ekmek
sanada günaydın bebem
bak sen kız kavalyen varmı bakıyım kavalyenyoksa ben sana seve seve eşlik ederim
allah kimseyi kimseye döşürmesin helde 94 yaşına gelince bizim halimiz ne olur acaba sana şunun garatısının veriyorum gitse bile çok arıcan onu inan kızıcaksın ama okurken gözlerime inanamadım yazdıklarına bir insan çokta çektirse of bile dedirtse allahım af dicekmişin eşimin babannesi vardı kadın okadar ugraluıyoduki benle çok aglatmıştır bazen suratını göersim gelmezdi taki kırdı beni bir gün aman dedim boşver ne kafana takıyosun o hafta merdivenlerden düştü beyin kanamasından öldü o sinir oldugum kadın için göz yaşı dökücegim aklıma bile gelmedi çok agladım bögüre bögüre düşün artık şimdi diyorum keşke dursaydıda gene beni sinir etseydi bak şimdi aklıma geldi gözlerim doldu neyse ben böle yazdıgıma da sakın kızma büyük iyide kötüde olsa evin bereketidir bunu unutma
canım 4 saat daha yürüdüm çarşı pazar altını üstüne getirdim istanbulun amanın tutmayın beni
kız bendemi yapsam senin diyetten ama bana ters teper şişerim dahada çok
aglama kız kıyamam göz yaşlarına

saat 9 yoktu evden çıktım ablama gittim ordaydım evede 6 geldim temizlik yemek yap vs burdayım affettinmibu arada sıpanı ban yollada bende seveyim azıcık

mesaj sayım listesi mi bu canım? iki haftanınki de aynı,5 kişi mi kalmışız herkes izinli mi? xeyrocan nerde göremedim?
Xeyrocan da izne ayrılmıştı diye hatırlıyorum zaten girmiyor gördüğüm kadarıyla
hoşbuldum kuşum
Sen geldin ben gittim yaa.Bugün bütün yeğenlerim annemlerdeydi baktım annem dayanamıyor gürültüye hepsini alıp parka indim.Ben inince arkadan işten çıkıp gelenlerin hepsi parka geldi oturduk öyle
ipeğim sporumu yolladım
baktım canım teşekkür ederim
ipek spor konusuda seni tebrik ederim
maalesef buralarda yürüyecek yer yok bir de 4 çocuk kelebek çalışmaya başladı
yarında diğer kızkardeşim gelecek
Ececim sende lesliyi dene istersen evde hem yapması kolay hemde çocuklarıda oyunmuş gibi oynatırsın belki hoşlarına gider
Canım ya sıkma canını diyetine harfiyen uy bak nasıl vereceksin bir ara gayet iyi gidiyordun tekrar olabilir
valla hiç bir fikrim yok tatlım biliyo musun,niye kimseler yok anlamış değilim.yaz geldi böyle oldu sanırım.kimsecikler yok..mesaj sayımları yapıldığında tabiki cezalar gelecek artık

Ben birazdan şu izinli listesini tekrar ekleyeyim.Artık kaç kişi kaldıysak birbirimize tutunacağız başka çaresi yok

sabah yedilkerim şunlar
1- badem domates
2- bie bardak ıhlamur
3- 3 yeşil 2 siyah zeytin
4- 2 çatal yumurta
5-3 çatal yok peynir

öylen yediklerim şunlar
1- bir adet muz
2- bir adet şeftalı

akşam yedikelrimde şunlar
1- 4 yemek kaşıgı zeytin yaglı failye
2- 4 yemek kaşıgı bulgur pilavı
3- bol yesil salata
4- bol bademli cacık

bugün halılarımı yıkamaya verdim yarın temizlik yapıcam şimdiden söylüyüm olurda yarın giremezsem kızmayım malum ablam salı günü gelicek o gelene kadar işeri bitirmem lazım yürüyüşede gidicemde gidemem bu sıcakta aşırı terleyince heyecan yapıyourm hayde panik atagım azıyo bugün bile ablama gittigime pişman oldun çatlıcam dedim artık bu kadar sıcak olurmu ya kızlar çok yourldum yatak beni çagırıyo sabah erken kalkmam laızm işerli yapıcam yatak osasını bitirmem lazım yarım camını kapısını perdesini örtüsünü yıkamam laızm bana bol dua edinde bitsin en son muftagı bırakıcam orası temiz ama beni çok zorlucek belli k.i.b

7.TAKIM FISTIKLARI
1-Saphira
2-Paşam3405
3-İpekyol51
4-Saliss
5-Gerbera1987(izinli)
6-Senarist(izinli)
7-Xeyrocan(izinli)
8-Ecemavi
9-Angiera
10-Saferan(izinli)
11.Nev(izinli)
12-Akabe(izinli)

Canımm inşallahh iyileşirrr bebelerinnnn kıyamamm benn onlaraa
Valla kavalyem yok paşamm amaa davetlilerin arasında beğendiğim biri varrr bakalımm nelerr olur o akşam
Yaa paşamm keşke bendee seni gibiiii azimli olabilsemm

Evett canım veriyordum amaa adett olamadımm ödeemmden yarılacammm

7.TAKIM FISTIKLARI
1-Saphira
2-Paşam3405
3-İpekyol51
4-Saliss
5-Gerbera1987(izinli)
6-Senarist(izinli)
7-Xeyrocan(izinli)
8-Ecemavi
9-Angiera
10-Saferan(izinli)
11.Nev(izinli)
12-Akabe(izinli)

Herkescikler izinliiii

Moralim bozuk diyeee bugünüüü çok kaçamakk yapmadann bitirdimm şükürr yarın kıyafett bakmayaa gidilecekkk banaa duaa edinnn

Şimcik kiraz ssapı kaynatacamm bariii ödem atayımmm

Sonradaa süt içerimm içim kıyıldııı

sonradaa yatarımmm

biber hapını 4 sene önce bir denedim sadece ama devam etmedim attım benim dengemi bozdu ama ağzımı kuruttuğunu gayet iyi hatırlıyorum
evet haklısın düzensiz besleniyorum buna bir son vermem lazım
evet perşembe mesaj sayımı bende

inş güzel bir kıyafet bulursun

sen baya hareketlisin inş cuma sonuçlarını alırsın

Günaydın kızlar

Dün bütün gün dışardaydım. Sabah evden 8 gibi çıktım gece 12 den sonra döndük o yüzden hiç uğrayamadım dün.

Bu arada Saphiracım ipekcim ve paşam destekleriniz için teşekkür ederim. Özellikle Saphira yazdıkların beni çok motive etti.

haftasonu kaçamaklarından sonra bazı kararlar aldım ve 2 gündür uyguluyorum. Kızımı emzirmeyi bıraktıktan sonra son 5 gündür sabaha kadar kesintisiz uyuyor ve ben de nedendir bilmem 5 de uyanıyorum hergün. Bu vakti değerlendireyim dedim ve 2 gündür sabah 6 da çıkıyorum yürüyüşe. İlk başta tedirgindim saat çok erken diye ama o kadar ok insan var ki dışarda o saatte spor yapan çok şaşırdım.

bugün de yeni geldim yürüyüşten tam 90 dakika tempolu yürüdüm. Hergün 3 fincan yeşilçay içiyorum salisin söylediği kürü uygulamaya başladım ama tadı çok kötü ilaç niyetine içiyorum.

yaz boyunca kendimi kaçamaklar konusunda çok sıkmamaya karar verdim. Hergün düzenli yürüyüşümü yapıp evdeyken diyetime uyacağım ama tatile gidince çok kasmayacağım kendimi. Gerçi hemen hemen her haftasonu bir yerlere gideceğiz ama olsun. abartmadığım sürece sorun olmaz diye düşünüyorum artık.

işşallah canım elhamdurillah keyifleri yerlerinde ama tüyleri çıkmadı totosunda ve göbeginde anlamış degilim :44::44:işşallah istedigin gibi bir kıyafet bulursun bebem
canım birlikten kuvvet dogar demişler katılıyorum senin dediklerine inan insan kendi şartlayınca veriyosun

saat 5 decanım senin orayı bilmemde benim burda yürüsen derlerki paşa sabahların köründe biryerlere gidiyo hava çok sıcak oluyo korkumdan yürüyemiyorum aşırı sıcak olunca terleyince bunalıyorum hayde panik atak az sen acaba diyorum akşamlarımı yürüsem:44::44:

şimdi gelelim aban sabah erken kalktım eşimi yolladım işe ev işlerine başlıcaktım ama aklıma eymenim geldi gelin abla halen hasta dedi sıpamıda göresim var ne yapsam acaba gidicem işşallah işlere yarın yaparım artık oglumdan önemli degilyasabah kahvaltısında eşime peynirli domateslı yumurtalı melemen yapmıştım onu yedim 4 çatal olur olmaz azda peynir yarın bardakta ıhlamur ilaçlarımıda içiyim işşallah giyinip eymenime gidicem gözümle görüyümde rahat ediyim oglumu bari yarın başlarım evin temizligine nasıl olsa çok var salı gününe halılarımda gelince gene bir temizlerim sonra sererim aslında ev temizde olsun ablam gelirse yapamam bir daha okadar iş varki pimapenler ciflenecek banyo mutfak baza daha ne işlerbenim işim yarım başlasam salıya anca biter cumartesi kk dan kızlarla buluşucaz kahvaltı yapıcez pazar kaynanamlara gidicem park var orda ıhlamur toplucez eşimle anca perşembe cuma boşum cumada pazarım var of kadfın olmak ne zor erkeklerin işi belli vallahi hergün işe git gel bizlere plaket vermeleri lazım kanımca kızlar herkeze güzel bir gün diliyorum bu hafta benden motive beklemeyin adet olucamya heryerim şişti aynı kilodayı ne iniyo ne çıkıyo karnım davul gibi iş görseniz 7 aylık hamile karnıhaftaya işallah ne kaldı şurda adetime işşallah şu ev işleri bitsinde yürüyüşe olmazda belkim evde hareket ederim fitnısada gidemicem ablam bende kalıcekmiş olurda bende oldugu sürece anca yedikelrimi yazarım kızıyo çünkü baştan konuştu oraya gelince oturma pc başına dedi:18::18 olmayınca rahatımda olunca giremezsem bilinki ablam bendegünaydın yavru kuşlarım tombul tavuklarım

kızlar dün demeyi unuttum dün mısır yedim haşlanmış yigit yemedi ablamda sen yedi kalorisi yoktur işşallah haşlamanın:18::18:

Herkesler izinli değil tatlım baak biz burdayız.
Dediğin gibi bitki çayları ödemine yardımcı olur canım
Zayıftalıcı haplar insanın hormonal dengesinide bozuyor mümkünse hayat boyu uzak kalmak lazım
kızlar kimseler yok galiba yarın görüşelim uğrayın buraları yanlız bırakmayın
Anacım biz gidiyoruz sen geliyorsun erken gel de azcık görüşelim
Rica ederiz.Yaşasın dayanışma
Canım o saatte yürümek insanı gerçekten zinde tutuyor gün boyu enerjik oluyorsun.Bugün ayağım ağrıyordu diye çıkamadım bir uyuşukluk var üzerimde.Hemen aşağıda park var bizim.Saat 5 ten sonra insanlar vızır vızır spor yapmaya geliyor
Sen yine de azcık dikkat et.Bende hafta sonları için böyle düşünüyordum.İpin ucu kaçıyor bazen hafta içi verip hafta sonu alıyordum

Sen geçen hafta iyi verdin zaten bu hafta gr lar oynasa bile süperr olur 84 küsür olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…