Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım dua ette köpügüm paşam iyi olsun param olsun ilk işim veterinere götüürcem şöyle parasız bakan varmı acaba

kız bendemi yapsam senin diyetten ama bana ters teper şişerim dahada çok
canım belediyelerin ücretsiz veterinerleri olabiliyor.onları bir araştır istersen

tatlım bu kadar insan yapyor bu diyeti,ayda 4 kg veriyor hiç kaçamaksız olarak uygulayınca.sen de niye geri tepsin.sen benim kaçamaksız günlerime denk gelmedin de ondan bilmiyorsun.Hep çok kilo verdim ben karatayla ama kaçamaksız olarak!
xeyrocanın izne ayrıldığını bir türlü hatırlayamıyorum canım ya erken bunama başlıyor sanırsam ben de

evet canım denk gelememişiz çocuklara park iyi oluyor,temiz açık hava oh mis gibi

teşekkürler canım liste için
hani muzun kalorisi yüksekti kız şeftali güzeli fiyet olsun yanında çiğ kuru yemiş ye ki acıktırmasın paşacan
7.TAKIM FISTIKLARI
1-Saphira
2-Paşam3405
3-İpekyol51
4-Saliss
5-Gerbera1987(izinli)
6-Senarist(izinli)
7-Xeyrocan(izinli)
8-Ecemavi
9-Angiera
10-Saferan(izinli)
11.Nev(izinli)
12-Akabe(izinli)
canım nevden ses seda çıkmıyor onun yerine birini alıcam takıma.Akabede haziran demişti ama tam tarih vermemişti.biraz daha bekleyelim olmazsa
sen baya hareketlisin inş cuma sonuçlarını alırsın
inşallah canım da bu sabah tartıldım dayanamayıp cumadan bu yana 500 gr artıda çıktım.yemin ederim bıktım artık ya bi ileri bi geri
görüşemiyoruz canım
motive olana sevindim canım
sporun harikaymış canım çaylarında

kahvaltı:

2 rafadan yumurta
2 dilim kepek
5 zeytin
krem peynir
az tereyağ ve 1 çay kaşığı bal
domates-salatalık-biber
çay
500 ml su

pazartesinin sayımını yapmaya gidiyorum

Slm
dün çok uykusuzdum bide geç yattık temizlik falan derken hala çok iş var ama üşengeçliğin tuttu daha kalkmadık hava çok sıcak pazara gidilcek :18:

kahvaltı:

2 rafadan yumurta
2 dilim kepek
5 zeytin
krem peynir
az tereyağ ve 1 çay kaşığı bal
domates-salatalık-biber
çay
500 ml su

yağ ve balolmasada yemesekbir lokma yetmiyor bana odan evde bulundurmam sabah domatesli peynirli yumurta yedim bide akşamdan kalma 2 çeşit salata2 dilim ekmek

11 Haziran haftası

pazartesi...Saphira...7
salı...Saliss...7
çarşamba...ipekyol...10
perşembe...ecemavi...7
cuma...Paşam...11

18 Haziran Haftası

pazartesi...angiera...5

ecemavicim 11.06.12 pazartesiye ait mesaj sayın aslında saat itibariye 2 de kalmış ama sen o zaman vakit bulup girmişsin diye 00.00 dan sonraki 5 mesajını da saydım ve ceza puanından düşmüyorum.ancak 12.06.12 salı sayımında 5 mesajını eksik sayacağım ki kimseye haksızlık olmasın canım

paşam tebrikler

Gerçekten çok güzel kilo veriyordun sen sapişim nazr değdi sana.Sende k fleksi bi dene istersen.Hem değişiklik olur sonra tekrar karataya devam edersin
Nev e mesaj da atmıştım ben cevap yazmadı.bencede yeni biri takıma renk getirebilir.Uzun soluklu heycanlı

yağ ve balolmasada yemesekbir lokma yetmiyor bana odan evde bulundurmam sabah domatesli peynirli yumurta yedim bide akşamdan kalma 2 çeşit salata2 dilim ekmek

tatlım benim diyetimde tereyağ ve zeytinyağ yenebiliyor.hatta eğer acıktırmıyorsa az miktarda bal bile yenebilir.benim kahvaltım diyetime uygun olmayan tek şey ekmek.Ekmek hiç olmamalı aslında.Sadece ideal kiloya gelindiğinde sabahları 1 dilim kızarmış kepek ekmeği,üzerine tereyağ sürülmüş olacak mutlaka,o şekilde izin veriyor benim diyetim.ama ekmek yerine çiğ kuru yemiş yemem gerekiyor ve ben kuru yemişten çok feci bıktımzaten çok düşkün değilimdir

aah ahh nerde o çelik irade nerde o istikrar
tamam tatlım bu haftayı bir geçireyim k fleksi denicem ben de.nestle nesfitten daha güzel diyorsun k flekse dimi?bir de special k var sanki ben mi yanlış biliyorum?
evet evet bencede

Bende yemesi sakıncalı ve dayanamayacağım şeyleri evde bulundurmuyordum genelde
diyetisyenim mısırı bana kesinlikle yasakladı yağ bal gibi oda yasak açıklamasını yapmıştı ama unuttum
Haşlanmış mısırın patlamış mısıra oranla daha kal olduğunu duymuştum ama diyette yiyeceklerden

Eline sağlık canım 1 mesajla kaçırmışım desene

Slm
dün çok uykusuzdum bide geç yattık temizlik falan derken hala çok iş var ama üşengeçliğin tuttu daha kalkmadık hava çok sıcak pazara gidilcek :18:

senin iznin bitti mi tatlışım?annen nasıl oldu?teyzenin ardından dip bucak temizliğe giriştiniz galiba ooh misler gibi buzlar gibi ne güzel
evet hava çok ısındı..kolay gelsin

olsun tatlım seni de tebrik ederim senin paylaşım durumun belli zaten

Kızımı uyuttum şimdi annemlere börek yapacağım Annemin özel isteği kızımda bayılıyor zaten mama mama diyerekten ya da büdek diyor
Bebişim uyandıktan sonra da gidip ona gelinlik alacağım düğün için.Artık hem teyzesinin hem de halasının düğününde giyer

ewet dün onun kaldığı odayı temizlemeye çalıştık ama beceremedik böyle birşey olamaz neyse yapılır yavaş yavaş halıları yıkamaya verdik bugün geldiler almaya pazartesi gelecekmiş bugün oturma odasını dipten temizlicez neyse yavaş yavaş yapılır biter artık 4 aydır temizlik yaptırtmadıydı gönlümüze göre temizlik olcak babam gelincede baza alacakmış süper oldu o da bide taşınsak şu evden daaha da süper olacak helva yapcaz bugün tatlı şeklinde tepsiye dökçez yarın gün var teyzemde oraya götürcezben bu haftada girmeyim listeye haftaya diyetisyenime gitcem o zaman girerimkilo aldım ben

ewet dün onun kaldığı odayı temizlemeye çalıştık ama beceremedik böyle birşey olamaz neyse yapılır yavaş yavaş halıları yıkamaya verdik bugün geldiler almaya pazartesi gelecekmiş bugün oturma odasını dipten temizlicez neyse yavaş yavaş yapılır biter artık 4 aydır temizlik yaptırtmadıydı gönlümüze göre temizlik olcak babam gelincede baza alacakmış süper oldu o da bide taşınsak şu evden daaha da süper olacak helva yapcaz bugün tatlı şeklinde tepsiye dökçez yarın gün var teyzemde oraya götürcezben bu haftada girmeyim listeye haftaya diyetisyenime gitcem o zaman girerimkilo aldım ben

büdekmi yerim ben onu yaş kaç benim yerimede yiyin büdek

selammmmmm şekerrlerr......shopanız szii ziyarete geldiiiiiiibi açıkk şekersiz çay alayım lütfennnn
nasılsınız canlar...umarım hepiniz iyisinizdir.....arada girip sizi okuyorummmm....yakın zamanda geri dönücem....
bu sabah evde çok büyük bir temizliğin ön hazırlıklarına başladımmm...az sonra bütün halıları yıkmaaya göndericem....bugün sabahtan da bütün yatak odasındaki dolap çekmece indirdimm...dolap detoksu yapıyorummm...çok fazla ıvır zıvır birikti fazlalık oluştu her yer darmadagın su anda..kızım tam yürüme döneminde o yüzden işlerimi hiç yapamıyorum azar azar....
bu arada diyetimi bozmuyorum regl oldum dün..oyüzden kendimiii kamyon gibi hissediyorum ama bir kaç güne geçicek biliyorummm
hepiniziiiiiii çokkkkk çokkkkkk öpüyorummmmmm........takıma döndüğümde kilo vermiş olucammmmm

Slmmmmm kızlarrrrrr

Çatıdaaa yapacağımmm mezuniyettt partimmmm içinnnn sonundaaa gönlümeee göree bir kıyafett buldummmmmm

Altınadaaaa ev sahibimizzzz bir ayakkabı hediyeee etti siyahhh vee topukluuuuu süpppeerrrrr bir ayakkabıııııı

Dünküü sıkıntımmm hafifflediiiiiii çokkk mutluuuuu oldummmmmmmmmm

Paazar günü partidee fotoo çekilirsemm koyarım geneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…