kızlar dün demeyi unuttum dün mısır yedim haşlanmış yigit yemedi ablamda sen yedi kalorisi yoktur işşallah haşlamanın:18::18:
canım belediyelerin ücretsiz veterinerleri olabiliyor.onları bir araştır istersencanım dua ette köpügüm paşam iyi olsun param olsun ilk işim veterinere götüürcem şöyle parasız bakan varmı acaba
kız bendemi yapsam senin diyetten ama bana ters teper şişerim dahada çok
xeyrocanın izne ayrıldığını bir türlü hatırlayamıyorum canım ya erken bunama başlıyor sanırsam ben deXeyrocan da izne ayrılmıştı diye hatırlıyorum zaten girmiyor gördüğüm kadarıyla
Sen geldin ben gittim yaa.Bugün bütün yeğenlerim annemlerdeydi baktım annem dayanamıyor gürültüye hepsini alıp parka indim.Ben inince arkadan işten çıkıp gelenlerin hepsi parka geldi oturduk öyle
baktım canım teşekkür ederim
Ben birazdan şu izinli listesini tekrar ekleyeyim.Artık kaç kişi kaldıysak birbirimize tutunacağız başka çaresi yok
hani muzun kalorisi yüksekti kız şeftali güzelisabah yedilkerim şunlar
1- badem domates
2- bie bardak ıhlamur
3- 3 yeşil 2 siyah zeytin
4- 2 çatal yumurta
5-3 çatal yok peynir
öylen yediklerim şunlar
1- bir adet muz
2- bir adet şeftalı
akşam yedikelrimde şunlar
1- 4 yemek kaşıgı zeytin yaglı failye
2- 4 yemek kaşıgı bulgur pilavı
3- bol yesil salata
4- bol bademli cacık
bugün halılarımı yıkamaya verdim yarın temizlik yapıcam şimdiden söylüyüm olurda yarın giremezsem kızmayım malum ablam salı günü gelicek o gelene kadar işeri bitirmem lazımyürüyüşede gidicemde gidemem bu sıcakta aşırı terleyince heyecan yapıyourm hayde panik atagım azıyo bugün bile ablama gittigime pişman oldun çatlıcam dedim artık bu kadar sıcak olurmu ya kızlar çok yourldum yatak beni çagırıyo sabah erken kalkmam laızm işerli yapıcam yatak osasını bitirmem lazım yarım camını kapısını perdesini örtüsünü yıkamam laızm bana bol dua edinde bitsin en son muftagı bırakıcam orası temiz ama beni çok zorlucek belli k.i.b
canım nevden ses seda çıkmıyor onun yerine birini alıcam takıma.Akabede haziran demişti ama tam tarih vermemişti.biraz daha bekleyelim olmazsa7.TAKIM FISTIKLARI
1-Saphira
2-Paşam3405
3-İpekyol51
4-Saliss
5-Gerbera1987(izinli)
6-Senarist(izinli)
7-Xeyrocan(izinli)
8-Ecemavi
9-Angiera
10-Saferan(izinli)
11.Nev(izinli)
12-Akabe(izinli)
inşallah canım da bu sabah tartıldım dayanamayıp cumadan bu yana 500 gr artıda çıktım.yemin ederim bıktım artık ya bi ileri bi gerisen baya hareketlisin inş cuma sonuçlarını alırsın
görüşemiyoruz canımGünaydın kızlar
Dün bütün gün dışardaydım. Sabah evden 8 gibi çıktım gece 12 den sonra döndük o yüzden hiç uğrayamadım dün.
Bu arada Saphiracım ipekcim ve paşam destekleriniz için teşekkür ederim. Özellikle Saphira yazdıkların beni çok motive etti.
sporun harikaymış canım çaylarındahaftasonu kaçamaklarından sonra bazı kararlar aldım ve 2 gündür uyguluyorum. Kızımı emzirmeyi bıraktıktan sonra son 5 gündür sabaha kadar kesintisiz uyuyor ve ben de nedendir bilmem 5 de uyanıyorum hergün. Bu vakti değerlendireyim dedim ve 2 gündür sabah 6 da çıkıyorum yürüyüşe. İlk başta tedirgindim saat çok erken diye ama o kadar ok insan var ki dışarda o saatte spor yapan çok şaşırdım.
bugün de yeni geldim yürüyüşten tam 90 dakika tempolu yürüdüm. Hergün 3 fincan yeşilçay içiyorum salisin söylediği kürü uygulamaya başladım ama tadı çok kötü ilaç niyetine içiyorum.
11 Haziran haftası
pazartesi...Saphira
salı...Saliss
çarşamba...ipekyol
perşembe...ecemavi
cuma...Paşam
18 Haziran Haftası
pazartesi...saphira
salı...Saliss
çarşamba...İpekyol
perşembe...Ecemavi
cuma...Angiera
Sapişim sende onay verirsen listemiz böyle olsun
kahvaltı:
2 rafadan yumurta
2 dilim kepek
5 zeytin
krem peynir
az tereyağ ve 1 çay kaşığı bal
domates-salatalık-biber
çay
500 ml su
100 gr haşlanmış mısır 90 kal
tatlım bu kadar insan yapyor bu diyeti,ayda 4 kg veriyor hiç kaçamaksız olarak uygulayınca.sen de niye geri tepsin.sen benim kaçamaksız günlerime denk gelmedin de ondan bilmiyorsun.Hep çok kilo verdim ben karatayla ama kaçamaksız olarak!
xeyrocanın izne ayrıldığını bir türlü hatırlayamıyorum canım ya erken bunama başlıyor sanırsam ben de
evet canım denk gelememişizçocuklara park iyi oluyor,temiz açık hava oh mis gibi
teşekkürler canım liste için
canım nevden ses seda çıkmıyor onun yerine birini alıcam takıma.Akabede haziran demişti ama tam tarih vermemişti.biraz daha bekleyelim olmazsa
inşallah canım da bu sabah tartıldım dayanamayıp cumadan bu yana 500 gr artıda çıktım.yemin ederim bıktım artık ya bi ileri bi geri
yağ ve balolmasada yemesek bir lokma yetmiyor bana odan evde bulundurmam sabah domatesli peynirli yumurta yedim bide akşamdan kalma 2 çeşit salata 2 dilim ekmek
Gerçekten çok güzel kilo veriyordun sen sapişim nazr değdi sana.Sende k fleksi bi dene istersen.Hem değişiklik olur sonra tekrar karataya devam edersin
Nev e mesaj da atmıştım ben cevap yazmadı.bencede yeni biri takıma renk getirebilir.Uzun soluklu heycanlı
Bende yemesi sakıncalı ve dayanamayacağım şeyleri evde bulundurmuyordum geneldeyağ ve balolmasada yemesek bir lokma yetmiyor bana odan evde bulundurmam sabah domatesli peynirli yumurta yedim bide akşamdan kalma 2 çeşit salata 2 dilim ekmek
Haşlanmış mısırın patlamış mısıra oranla daha kal olduğunu duymuştum ama diyettediyetisyenim mısırı bana kesinlikle yasakladı yağ bal gibi oda yasak açıklamasını yapmıştı ama unuttum
11 Haziran haftası
pazartesi...Saphira...7
salı...Saliss...7
çarşamba...ipekyol...10
perşembe...ecemavi...7
cuma...Paşam...11
18 Haziran Haftası
pazartesi...angiera...5
ecemavicim 11.06.12 pazartesiye ait mesaj sayın aslında saat itibariye 2 de kalmış ama sen o zaman vakit bulup girmişsin diye 00.00 dan sonraki 5 mesajını da saydım ve ceza puanından düşmüyorum.ancak 12.06.12 salı sayımında 5 mesajını eksik sayacağım ki kimseye haksızlık olmasın canım
paşam tebrikler
Slm
dün çok uykusuzdum bide geç yattık temizlik falan derken hala çok iş var ama üşengeçliğin tuttu daha kalkmadık hava çok sıcak pazara gidilcek :18:
Bende yemesi sakıncalı ve dayanamayacağım şeyleri evde bulundurmuyordum genelde
Haşlanmış mısırın patlamış mısıra oranla daha kal olduğunu duymuştum ama diyetteyiyeceklerden
Eline sağlık canım 1 mesajla kaçırmışım desene
olsun tatlım seni de tebrik ederim senin paylaşım durumun belli zaten
olsun tatlım seni de tebrik ederim senin paylaşım durumun belli zaten
Kızımı uyuttum şimdi annemlere börek yapacağım Annemin özel isteği kızımda bayılıyor zaten mama mama diyerekten ya da büdek diyor
Bebişim uyandıktan sonra da gidip ona gelinlik alacağım düğün için.Artık hem teyzesinin hem de halasının düğününde giyer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?